Romturistene

Saturday, 22 January, 03:30

Nyheter om Romturistene

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 17 sep 21 kl. 02:51

Alt vel med Romturistene

Alt er vel med de fire sivile Romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet..

NRK - 17 sep 21 kl. 00:23

Alt vel med Romturistene

Alt er vel med de fire sivile Romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kvelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det videre.

NRK - 13 sep 21 kl. 12:18

Ny milliardær til rommet

Den 38 år gamle milliardærer Jared Isaacman og tre andre amerikanere blir onsdag etter planen de første Romturistene som sendes opp i bane rundt jorda uten profesjonelle astronauter om bord. Isaacman har chartret et romfartøy av typen Crew Dragon av Elon Musks selskap SpaceX. Det skal bringe de fire amerikanerne lenger ut i rommet enn Den internasjonale romstasjonen (ISS).

VG - 13 sep 21 kl. 11:54

Romturister skal opp i bane

En 38 år gammel milliardær og tre andre amerikanere blir de første Romturistene som sendes opp i bane rundt jorden på egen hånd..

NRK - 06 maj 21 kl. 02:55

Sender opp romturister 20. juli

Romfartsselskapet til Amazon-gründer Jeff Bezos, Blue Origin, plenlegger å sende opp de første Romturistene 20. juli. En av plassene på jomfruturen skal auksjoneres bort.

E24 - 01 aug 20 kl. 13:08

Virgin Galactic viste frem nytt romfartøy: Slik skal Romturistene reise

Virgin Galactic skal sende romturister på tur i verdensrommet til en billettpris på rundt to millioner. Nå har Richard Bransons selskap vist frem hvordan det skal se ut på innsiden av romfartøyet SpaceShipTwo..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt