Romerikes Blad

Friday, 21 January, 22:15

Nyheter om Romerikes Blad

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 nov 21 kl. 17:01

Oppretter sentralt bevislager

Politiet skal etablere et stort lager for bevis og beslag ved Gardernoen neste år. Det sier Politidirektoratet til Romerikes Blad. Lageret skal romme beslag fra både avslutta og uoppklarte saker.

NRK - 02 nov 21 kl. 10:28

Endrer skatteregler for skredofre

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) mener det er urimelig at de som rammes av skred eller andre tragedier må betale formuesskatt av forsikringsoppgjøret etter å ha mistet husene sine. – Derfor endrer vi skattereglene, slik at de som mister hus i skred eller andre uhell rent skattemessig får erstatningsbeløpet beskattet som primærbolig både i det året huset gikk tapt og året etter, sier Vedum til Romerikes Blad..

NRK - 01 nov 21 kl. 17:26

Økokrim anker ordfører-frifinnelse

Økokrim anker frifinnelsen av tidligere Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), skriver Romerikes Blad. Ankefristen går ut tirsdag.Thorkildsen sier til avisa at hun er sønderknust.

NRK - 31 okt 21 kl. 20:46

Adjø til Tab X-tra

Lettbrusen Tab X-tra går ut av produksjon. – Forstår at folk blir skuffet, sier Coca-Cola. Tab X-tra er en norsk variant av den opprinnelige Tab-brusen, som ble lansert i 1963.

NRK - 29 okt 21 kl. 00:29

Smitteutbrudd ved skoler i Eidsvoll

21 elever ved Bønsmoen skole i Eidsvoll har fått påvist koronasmitte. I tillegg pågår det et utbrudd ved Vilberg skole. På Bønsmoen er smitten foreløpig begrenset til 7.

NRK - 23 okt 21 kl. 09:15

Full mann stanset togtrafikken

Da en mann fra Asker tok toget feil vei sent fredag kveld, valgte han å gå langs togsporet ved Gardermoen tilbake. Det førte til stans i togtrafikken i en time. Politiet fikk til slutt fikk kontroll på mannen, som hadde vært på oktoberfest i Oslo, skriver Romerikes Blad.

NRK - 18 okt 21 kl. 19:50

Væpnet aksjon i Nittedal

Politiet leter etter en mann som er observert med våpen i Nittedal. – Vi undersøker at en mann er observert med våpen på offentlig sted. Han skal ikke ha truet noen, og det har ikke vært noen dramatikk, men vi ønsker å komme i prat med mannen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til Varingen.

NRK - 12 okt 21 kl. 05:46

Nytt koronadødsfall på Ahus

To personer innlagt med korona på Akershus universitetssykehus, døde i forrige uke. Det siste dødsfallet skjedde torsdag forrige uke, bekrefter sykehuset til Romerikes Blad. Den siste måneden har syv personer dødd på Ahus, med korona.

NRK - 10 okt 21 kl. 15:20

To tiltalt etter ran med machete

To menn er tiltalt i forbindelse med et hjemmeran i Lørenskog i januar 2020, der de var bevæpnet med machete. Politiet mener at fire personer sto bak hjemmeranet, men har tatt ut tiltale mot to menn på 19 og 21 år. – Vi har ikke lyktes å identifisere to av personene, sier politiadvokat Kristin Aabelvik i Øst politidistrikt til Romerikes Blad..

NRK - 08 okt 21 kl. 14:10

Slagsmål om bord på fly til Oslo

Øst politidistrikt måtte rykka ut til Gardermoen etter meldingar om slagsmål, skriv TV 2. Det var Romerikes Blad som skreiv om saka fyrst. Operasjonsleiar Terje Marstad seier til TV 2 at dei blei kontakta av dei kabintilsette som opplyste at to passasjerar var i ein slåstkamp.

NRK - 07 okt 21 kl. 18:30

Ung gutt fraranet klær

En gutt i tenårene skal ha blitt truet med det som beskrives som en pistol ved Museene i Akershus på Strømmen. Politiet søker nå etter gjerningspersonen. – Fornærmede er ikke fysisk skadd, men det er tøft å få en pistol opp i ansiktet, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til Romerikes Blad..

NRK - 06 okt 21 kl. 23:34

Koronadødsfall på Ahus

Onsdag døde en person av korona på Akershus Universitetssykehus (Ahus). Det bekrefter pressevakt Jan-Eirik Vestnes ved Ahus overfor Romerikes Blad. Sykehuset vil ikke oppgi ytterligere informasjon om den avdødes kjønn, alder eller bosted.

NRK - 03 okt 21 kl. 15:57

Setter krisestab i Lillestrøm

Lillestrøm kommune setter krisestab på grunn av store mengder regn. Det melder Romerikes Blad. To broer ved Leirsund er stengt på grunn av flom.

E24 - 29 sep 21 kl. 12:04

Romerikes Blad: Manglende sikring av Tistilbekken var hovedårsaken til Gjerdrum-skredet

Granskerne i Gjerdrum-utvalget har konkludert med at manglende sikring av Tistilbekken er hovedårsaken til leirskredet, erfarer Romerikes Blad..

NRK - 22 sep 21 kl. 00:59

Siktet for vold og trusler

To menn i 20- og 30-årene er siktet og varetektsfengslet etter en volds- og trusselhendelse på Nedre Romerike for to uker siden. Natt til lørdag 4. september ble politiet varslet om en hendelse i en leilighet på Nedre Romerike.

NRK - 21 sep 21 kl. 11:40

Nytt koronadødsfall på Ahus

Lørdag døde en person av koronaviruset som var innlagt ved Akershus universitetssykehus, skriver Romerikes Blad. Dette er det femte koronadødsfallet på sykehuset forrige uke..

NRK - 15 sep 21 kl. 11:39

Fire nye koronadødsfall

Siden fredag har det vært fire nye dødsfall på Ahus, skriver Romerikes Blad. Totalt er det nå 71 korona-pasienter som har dødd ved sykehuset siden pandemiens start. En av de avdøde skal være fullvaksinert og bosatt i Nordre Follo, skriver Østlandets blad..

NRK - 14 sep 21 kl. 07:56

Innelåst på kino

En fortvilet person ringte i natt til politiet fordi han var innelåst på kinoen i Lørenskog. Politiet kontaktet hjelp som fikk låst ham ut, skriver Romerikes Blad. Det er uklart om mannen hadde vært på feil plass til feil tid da kinoen stengte for kvelden eller om hadde sovnet til en kjedelig film..

NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragrace-fører døde i ulykke

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragsykkel-fører til sykehus

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

NRK - 12 sep 21 kl. 08:51

Masseslagsmål i Lillestrøm

Politiet på Romerika rykka i natt ut til Frogner i Lillestrøm hvor det var meldt om et masseslagsmål mellom 30-40 personer. To fornærmede dro selv til legevakta, og politiet sier til Romerikes Blad at de har skader forenlig med vold. De har videomateriale og har mistenkte i saken, skriver avisa..

NRK - 11 sep 21 kl. 10:06

163 smittede i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 163 nye koronasmittede i Oslo, ifølge Helseetaten i kommunen. Det er det laveste på minst to uker. Mens Romerikes Blad melder om rundt 220 nye tilfeller på Romerike, det høyeste tallet på ett døgn.

NRK - 31 aug 21 kl. 09:45

Siktet for mordbrann

En mann i 60-årene er siktet etter boligbrannen på Skedsmokorset 3. august, der en person døde. Mannen er varetektsfengslet i en uke, skriver Romerikes Blad.

NRK - 22 aug 21 kl. 23:19

Jakter mann med våpen på Kløfta

Politiet leter med helikopter etter en mann som dukket opp med våpen i et selskap på Kløfta på Romerike. – Det har vært en trusselepisode i et forsamlingslokale på Kløfta. En person som ikke var en del av selskapet, skal ha kommet til stedet, og flere forteller at de har sett ham med et våpen i hånden.

NRK - 14 aug 21 kl. 22:46

Skogbrann i Lillestrøm slukket

Skogbrannen som lørdag ettermiddag oppsto i et hogstområde på Frogner i Lillestrøm kommune, er slokket. Det melder Øst 110-sentral på Twitter like over klokken 21 lørdag kveld. Brannvesenet brukte ifølge Romerikes Blad tid på å komme seg inn i området det brant i..

NRK - 14 aug 21 kl. 17:40

Skogbrann i Lillestrøm

Det brenner lørdag ettermiddag i et hogstområde på Frogner i Lillestrøm kommune. Brannvesenet meldte i 15.15-tiden lørdag ettermiddag at de var på vei til skogbrannen.

NRK - 08 aug 21 kl. 22:58

Utvidet siktelse etter bildrap

Mannen som er siktet for uaktsom bildrap da en kvinne døde i en frontkollisjon på Jessheim torsdag, hadde ikke førerkort. Nå utvides siktelsen til å gjelde også kjøring uten gyldig førerkort, melder Romerikes Blad..

NRK - 06 aug 21 kl. 13:39

Én siktet for uaktsomt bildrap

Én person er siktet for uaktsomt bildrap etter den alvorlige ulykken på Jessheim torsdag ettermiddag. Ulykken skjedde langs Hovinmovegen, like ved trafikkstasjonen til Statens vegvesen. Vedkommende har ikke vært i stand til å la seg avhøre, sier politiet til Romerikes Blad.

NRK - 05 aug 21 kl. 17:06

Kvinne i 50-årene omkom i ulykke

En kvinne i 50-årene omkom i en trafikkulykke på Jessheim torsdag ettermiddag. Totalt var det tre biler som kolliderte ved Jessheim trafikkstasjon. Fire personer var involvert i ulykken.

NRK - 03 aug 21 kl. 19:08

Overtent leilighet på Romerike

Nødetatene har rykket ut til en overtent leilighet på Skedsmokorset i Romerike, skriver Romerikes Blad. Brannvesenet har foreløpig ikke oversikt over om det er personer inne i leiligheten, ifølge avisen. – Det brenner i en leilighet og det er røykdykkere som er i innsats, opplyser vaktleder Espen Stabell..

NRK - 26 jul 21 kl. 00:02

40 ungdommer involvert i slagsmål

Rundt 40 tenåringer fra 15 til 19 år var søndag kveld involvert i et slagsmål ved Morttjern på Gjelleråsen i Nittedal. Politiet fikk flere meldinger om slagsmålet like før klokken 22. Ingen skal ha kommet til skade, opplyser politiet til Romerikes Blad..

NRK - 21 jul 21 kl. 15:47

50 smittede på bryllup i Lillestrøm

Onsdag er til sammen 50 personer smittet av koronaviruset etter bryllupsfesten på Strømmen i Lillestrøm for nesten to uker siden. – Vi har håp om at det begynner å roe seg. Det har gått såpass lang tid at vi har uflaks om det kommer mange nye nærkontakter som er smittet, sier kommuneoverlege i Lillestrøm kommune Hedi Anne Birkeland til Romerikes Blad..

NRK - 19 jul 21 kl. 11:04

Flere smittet etter bryllupsfest

I løpet av helgen er det påvist fem nye smittetilfeller i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm onsdag for to uker siden, melder Romerikes Blad. Totalt er det nå registrert 40 smittetilfeller i forbindelse med bryllupet..

NRK - 17 jul 21 kl. 07:14

Vil ha tips etter skyteepisode

Politiet vil ha tips etter skyteepisoden på Lørenskog tirsdag 13. juli, skriver Romerikes Blad. I går ble en mann varetektsfengslet etter å ha blitt siktet for drapsforsøk.

NRK - 17 jul 21 kl. 06:56

Besøksforbud ved sykehjem

I Ullensaker var det i går kveld påvist åtte nye tilfeller det siste døgnet, melder Romerikes Blad. Blant annet er en ansatt ved en bistandsbolig smittet, og en ansatt ved Kløfta bo- og aktivitetssenter. Som en følge av utbruddet er det innført besøksstans på sykehjemmet til og med mandag..

NRK - 16 jul 21 kl. 01:28

33 nye smittede på Romerike

Det er registrert 33 nye smittede personer på Romerike det siste døgnet, skriver Romerikes Blad. Flere tilfeller er knyttet til en fest i Nes kommune. Romerike har den siste tiden hatt et utbrudd etter et bryllup i Lillestrøm med 100 gjester i forrige uke.

NRK - 15 jul 21 kl. 14:40

Engangskode-app knyttet til svindel

Svindlere har forsøkt å lure tusenvis slik at de kan aktivere en engangskode-app på sin egen telefon i såkalte phishing-forsøk. I juli har tusenvis mottatt en epost som ser ut til å være fra Sparebank1, melder Romerikes Blad. Det skal være snakk om 23.

NRK - 15 jul 21 kl. 13:04

Sier mistenkte vil melde seg

Den mistenkte etter skyteepisoden på åpen gate i Lørenskog tirsdag kveld er fortsatt på frifot. Politiinspektør Ove Furseth i Øst politidistrikt sier til Romerikes Blad at jakten på den siktede mannen i 30-årene fortsetter med full styrke, og at de vurderer å gå ut med navn og bilde. Samtidig sier mannens forsvarer, Øyvind Bratlien, at hans klient kommer til å melde seg..

NRK - 14 jul 21 kl. 16:49

20 deltatilfeller i Lillestrøm

Det har oppstått et større deltautbrudd i Lillestrøm kommune. Smitten oppsto i forbindelse med et bryllup, der 100 gjester deltok. Kommuneoverlegen forventer at de avdekker flere tilfeller de kommende dagene.

NRK - 14 jul 21 kl. 10:20

47 nye smittede på Romerike

Det er registrert 47 nye smittede personer på Romerike siden mandag. Mens en rekke Romerike-kommuner har registrert null smittetilfeller denne uka, er smitten fortsatt høy i blant annet Ullensaker kommune, som har registrert 31 tilfeller skriver Romerikes Blad. I går besluttet Ullensaker å videreføre lokale smitteverntiltak, blant annet påbud om munnbind..

NRK - 08 jul 21 kl. 17:22

5000 ledige vaksinetimer

Lillestrøm har 5000 ledige vaksinetimer i juli, skriver Romerikes Blad. Vaksinekoordinatoren i kommunen sier disse dosene må brukes i løpet av juli. De kan ikke spares til folk er tilbake fra ferie i august.

NRK - 07 jul 21 kl. 18:32

Teststasjon gikk tom utstyr

Rundt 40 personer måtte onsdag snu i døra ved en teststasjon i Ullensaker. Årsaken er at stasjonen hadde gått tom for testutstyr. Det førte til at teststasjonen ble stengt i halvannen time mens da ansatte ved stasjonen selv måtte reise til Akershus universitetssykehus for å hente mer utstyr på egen hånd, skriver Romerikes Blad..

NRK - 07 jul 21 kl. 08:22

Pågrepet for angrep med salmiakk

En kvinne i 50-årene er pågrepet av politiet på Romerike etter at hun kastet en blanding av salmiakk og vann i ansiktet på en mann i 30-årene. Hendelsen skjedde på en bensinstasjon i Nes på Romerike tirsdag kveld, skriver Romerikes Blad. Mannen fikk væsken i øynene og svelget, og ble kjørt til sykehus.

NRK - 04 jul 21 kl. 16:40

Ny forskning om virusspredning

Koronavirus er blitt funnet i luftpartikler fire meter unna syke personer, ifølge en ny FFI-rapport. Nå peker flere på luftsmitte som en viktig smittevei. – Det var uventet og interessant, men vi kan dessverre ikke si om virus som transporteres over slik avstand i luft, er smittsomt, sier seniorforsker Jostein Gohli i Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) til Romerikes Blad.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt