Romerikes Blad

Friday, 02 December, 06:30

Nyheter om Romerikes Blad

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 nov 22 kl. 05:23

Åtte års fengsel for over tjue år med mishandling

En mann i 40-årene bosatt på Romerike er dømt til åtte og et halvt års fengsel for å ha mishandlet sin egen familie over en periode på rundt 20 år. Ifølge dommen utsatte han sin daværende kone for brutal psykisk og fysisk mishandling over mange år. Også barna i familien har opplevd vold og mishandling.

NRK - 15 okt 22 kl. 17:08

Ny pågripelse to år etter drapsforsøk på Haugenstua

Over to år etter at en mann i 20-årene ble angrepet med macheter på Haugenstua i Oslo, skal politiet ha pågrepet en ny mann i saken. Den 23 år gamle mannen ble varetektsfengslet i to uker fredag ettermiddag – siktet for drapsforsøk, skriver Avisa Oslo og Romerikes Blad. Ifølge avisene ble fire menn med tilknytning til et gjengmiljø på Lørenskog i vinter dømt til flere år i fengsel for drapsforsøk etter en grov voldsepisode med machete på Haugenstua.

NRK - Igår: 05:10

Mann dømt for seksuelt overgrep på dansegulv

En mann i 30-årene er dømt til fengsel i to år og ti måneder for et seksuelt overgrep mot en kvinne på et utested. Dommen er ikke rettskraftig og vil bli anket, melder Romerikes Blad. Overgrepet skal ha skjedd på dansegulvet på et nå nedlagt utested på Jessheim 3.

NRK - 14 nov 22 kl. 21:18

Etterforsker mulig menneskesmugling til Norge

Politiet på Romerike har startet etterforskning av en sak om mulig menneskesmugling til Norge, skriver Romerikes Blad. De siste månedene har politiet på hovedflyplassen stoppet utenlandske statsborgere etter ankomst fra Athen, ifølge avisen. Nylig ble sju personer stanset på samme fly.

Klartale - 14 nov 22 kl. 14:20

Henlegger saken mot Gjerdrum kommune

Et stort skred tok livet av ti personer og et ufødt barn. Politiet siktet Gjerdrum kommune etter skredet. Det ble henlagt som intet straffbart forhold.

NRK - 26 aug 22 kl. 15:25

Mest krevende fase over i skredgropa

Snart er 275 kilometer med plastremser pressa ned i kvikkleira i skredgropa i Gjerdrum, skriver Romerikes Blad. Da er den mest krevende fasen over. Helt siden skredet for halvannet år siden har fagpersoner jobba med å sikre området.

Aftenposten - 05 nov 22 kl. 08:07

Mann skutt av politiet. Skal selv ha avfyrt flere skudd.

En person skutt av politiet i Rælingen kommune natt til lørdag, melder Romerikes Blad..

NRK - 05 nov 22 kl. 07:52

RB: Person skutt av politiet

En person skal ha avfyrt flere skudd og rettet skytevåpen mot politiet, natt til lørdag rett før klokka 04.45. Hendelsen skal ha skjedd utendørs i Blystadlia i Rælingen kommune, ifølge Øst politidistrikt.

NRK - 05 nov 22 kl. 07:52

RB: Mann skutt av politiet

En mann skal ha avfyrt flere skudd og rettet skytevåpen mot politiet, natt til lørdag rett før klokka 04.45. Hendelsen skjedde utendørs i Blystadlia i Rælingen kommune, ifølge Øst politidistrikt.

NRK - 02 nov 22 kl. 02:12

Mann i rullestol ranet i sitt eget hjem på Skjetten

En mann i 40-årene ble tirsdag kveld ranet og utsatt for vold i sitt hjem på Skjetten i Lillestrøm. Politiet fikk melding om ugjerningen klokken 20.08.

NRK - 30 okt 22 kl. 01:26

Person hentet opp av vannet i Lillestrøm

En person er blitt reddet opp av vannet i forbindelse med en redningsaksjon i Lillestrøm utenfor Oslo. Sent lørdag og natt til søndag har politiet vært ute med store ressurser ved Lillestrømbrua i forbindelse med aksjonen, skriver Romerikes Blad. Det ble også benyttet helikopter.

NRK - 21 okt 22 kl. 10:42

Overbelastet bru i Eidsvoll stenges

Sundbyveien bru i Eidsvoll skulle åpne igjen fredag etter kvalitetssikring fra Statens vegvesen. Men på tampen av undersøkelsene ble det kjent at brua var overbelastet, skriver Romerikes Blad. Den vanligvis trafikkerte brua stenges nå på ubestemt tid, inntil forsterkning og eller utbredelse blir gjort.

NRK - 20 okt 22 kl. 21:42

Vil kroppsvisitere ungdommer på jakt etter våpen

Politiet på Romerike har fått klarsignal til å visitere ungdommer etter jakt på våpen, skriver Romerikes Blad. Bakgrunnen er voldshendelser og meldinger politiet har fått fra ungdomsmiljøet på Nedre Romerike. Enkelte ungdommer skal være så utrygge at de ser seg nødt til å bevæpne seg.

NRK - 20 okt 22 kl. 06:06

Strømbudsjettet på Ahus overskrider 18 millioner kroner

Akershus universitetssykehus (Ahus) er nok et foretak som nå må lete etter strømsparende tiltak, skriver Romerikes Blad. Ifølge direktør Morten Løkke Bendiksen i Facilities Management-divisjonen går energikostnadene per nå 18 millioner kroner over det planlagte budsjettet for 2022. Ahus melder at de nå leter etter strømsparende tiltak både på kort og lang sikt..

NRK - 11 okt 22 kl. 09:18

Tre pågrepet etter voldshendelse ved moske i Lørenskog

Tre personer er siktet etter en hendelse ved Lørenskog Muslim Senter i slutten av september. Politiet mener det ble truet med en pistol. Hendelsen fant sted etter at fredagsbønnen var ferdig 30.

NRK - 11 okt 22 kl. 07:31

Tre personer siktet etter voldshendelse i moské

Større politistyrker rykket fredag 30. september ut til en alvorlig voldshendelse i en moské på Skårer i Lørenskog. Romerikes Blad skriver at tre personer er siktet for kroppskrenkelse etter hendelsen.

NRK - 11 okt 22 kl. 06:00

Politiaksjon på skole – melding om våpen

Mandag formiddag rykket politiet ut etter at to personer ble mistenkt for å bære våpen utenfor Fjellsrud skole og barnehage i Lørenskog, skriver Romerikes Blad. Dørene til skolen og barnehagen ble i alt låst i en time, da skolen og barnehagen fikk beskjed om å holde seg inne til situasjonen var avklart. Politipatruljene lyktes ikke i å finne den aktuelle duoen, men flere personer hadde observerte dem.

NRK - 19 jul 22 kl. 17:13

Romerikes Blad: Påtaleansvarlig i Hagen-saken har sagt opp

Påtaleansvarlig i Hagen-saken har sagt opp, melder Romerikes Blad tirsdag ettermiddag. – Vi bekrefter at Gjermund Hanssen har sagt opp sin stilling i Øst politidistrikt. Saken vil få en ny påtaleansvarlig fra høsten, opplyser seksjonsleder ved spesialseksjonen påtale i Øst politidistrikt, Agnes Beate Hemiø, til avisen.

NRK - 03 okt 22 kl. 05:45

Sju kanadiere tatt med cannabis

Øst politidistrikt har i en periode på åtte måneder pågrepet og fengslet minst sju kanadiske statsborgere for å ha smuglet større mengder cannabis til Oslo lufthavn, skriver Romerikes Blad. I forrige uke ble to kanadiske kvinner i 30-årene dømt til fire og et halvt års fengsel for smugling av til sammen 53 kilo cannabis 17. februar.

NRK - 25 sep 22 kl. 19:38

Ung sjåfør dømt til fengsel etter ulykke

En mann i begynnelsen av 20-årene er dømt til 30 dagers fengsel og mister førerkortet i halvannet år etter en trafikkulykke på Hvamsmovegen i Nes på Romerike en natt i februar 2020. Det skriver Romerikes Blad. Det var fem ungdommer i bilen da sjåføren mistet kontrollen og traff en midtrabatt, før bilen til slutt havnet på et jorde.

NRK - 23 sep 22 kl. 12:54

46-åring dømt til elleve års fengsel

Den 46 år gamle polske statsborgeren som var tiltalt for drapet på Vladas Kvederys (57) Lørenskog i fjor, er dømt til elleve års fengsel. Mannen er også dømt til å betale til sammen en oppreisning til avdødes kone og sønn på 640.000 kroner, samt å betale erstatning for lidt og framtidige tap til avdødes sønn på 175.

NRK - 22 sep 22 kl. 20:15

Oslo lufthavn senker temperaturen for å spare strøm

Hittil i år har Oslo lufthavn brukt 136 millioner kroner på strøm. Nå senker Norges hovedflyplass temperaturen. – Vi senker nå temperaturen i terminalen og andre bygg, og ser på en rekke andre tiltak for å spare strøm, sier Stine Ramstad Westby, lufthavndirektør på Oslo lufthavn, til Romerikes Blad.

NRK - 21 sep 22 kl. 13:38

Elev skadd av kniv i Lørenskog

En elev på Løkenåsen skole i Lørenskog ble tirsdag påført kuttskader av en annen elev som hadde med seg kniv på skolen. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. – Fornærmede er påført en kuttskade med en kniv eller lignende.

NRK - 16 sep 22 kl. 21:13

Streik rammer Oslo lufthavn - flere fly forsinket med flere timer

Flere fly på vei mot Gardermoen er forsinket med flere timer fredag kveld. Årsaken er streik blant flygeledere i Frankrike. Det opplyser pressevakt Øystein Løwer i Avinor til Romerikes Blad.

NRK - 08 sep 22 kl. 07:40

Risikerer straff for å ha delt voldsvideo

Fire personer risikerer fengsel eller bøter etter å ha delt voldsvideo fra Romerike. Den brutale videoen som viser mindreårige barn, ble i slutten av august spredt i sosiale medier. Politiet har forsøkt å kartlegge omfanget og hvem som har delt videoen.

NRK - 07 sep 22 kl. 17:25

12 ungdommer anmeldt etter slåsskamp

12 ungdommer er anmeldt for vold etter at en 16-åring ble forsøkt banka opp i Nittedal sentrum tirsdag. Det skriver Romerikes Blad. Gutten ble sparka i hodet, men er bare lettere skadd.

NRK - 07 sep 22 kl. 15:33

Buss i brann på E6

Det brenner i en buss på E6 ved Hauerseter i Ullensaker, melder brannvesenet på Twitter. Til Romerikes Blad sier de at det kun var en sjåfør i bussen da den begynte å brenne. Vegtrafikksentralen skriver at trafikken går forbi, bussen skal stå i en avkjøringsrampe..

NRK - 30 aug 22 kl. 05:10

Hus brant ned på Rånåsfoss

Mandag kveld rykket nødetatene ut etter melding om brann i en bolig på Rånåsfoss, i Nes kommune. Huset var da overtent. Politiet meldte at de hadde hatt kontakt med beboerne mandag kveld, og at de var gjort rede for.

NRK - 29 aug 22 kl. 07:08

Tiltalt for seksuell omgang med 13-åring

En mann i 20-årene fra Romerike er tiltalt for seksuell omgang med et 13 år gammelt barn, skriver Romerikes Blad. Ifølge tiltalen er det snakk om jevnlig seksuell omgang i ett år. Mannen har også filmet dette.

NRK - 27 aug 22 kl. 07:55

Kulturminner påtent på Romerike

Politiet etterforsker to tilfeller av ildpåsettelse i Sagdalen på Strømmen, skriver Romerikes Blad. De ber publikum og tips, og varsler samtidig at de vil øke tilstedeværelsen i området. To ganger den siste uka - senest natt til fredag - har noen tent på kulturminner i området.

NRK - 25 aug 22 kl. 11:42

Gjengteori etter masseslagsmål

Politiet jobber på spreng for å avdekke konflikten som trolig ligger bak slagsmålet i Lørenskog på søndag. Det skriver Romerikes Blad. Opptil femten personer var involvert, og det ble brukt flere slagvåpen.

NRK - 05 jun 22 kl. 21:42

Lege brant pasientjournaler utendørs

En pensjonert lege fra Romerike brant natt til søndag 500-600 kilo med pasientjournaler utendørs på Fetsund, skriver Romerikes Blad. Til avisa sier politiet at legen forklarte at det var snakk om journaler som skulle makuleres. Målet var dermed å kvitte seg med dem ved å tenne på.

NRK - 05 jun 22 kl. 21:42

Lege brente pasientjournaler utendørs

En pensjonert lege fra Romerike brente natt til søndag 500-600 kilo med pasientjournaler utendørs på Fetsund, skriver Romerikes Blad. Til avisa sier politiet at legen forklarte at det var snakk om journaler som skulle makuleres. Målet var dermed å kvitte seg med dem ved å tenne på.

NRK - 13 aug 22 kl. 00:04

Mann knivstukket i Rælingen

Politiet leter etter to personer etter at en mann i 50-årene skal ha blitt knivstukket i en bolig på Løvenstad i Rælingen kommune. Det melder Romerikes Blad..

NRK - 11 aug 22 kl. 06:45

Svindlet apotek med forfalskede legepapir

En 35 år gammel mann lurte 11 apotek på Østlandet trill rundt, ved å gi seg ut for å være fastlege. Mannen fra UIlensaker fikk utlevert narkotiske legemidler ved å bruke forfalskede identitetspapirer, skriver Romerikes Blad. Totalt har fire forskjellige leger fått identiteten sin misbrukt, ifølge tiltalen mot mannen.

NRK - 01 aug 22 kl. 11:03

Thorkildsen fortsett som ordførar i Nittedal

Hilde Thorkildsen skal tilbake som Nittedal-ordførar 1. september, skriv Romerikes Blad. Thorkildsen har vore borte frå vervet som ordførar i to år fordi ho vart tiltalen for grov korrupsjon i samband med ei utbyggingssak i kommunen.

NRK - 26 jul 22 kl. 05:24

Frykter at løse hunder har tatt lam

Flere bønder ber hundeeiere respektere båndtvangen. I helgen ble to lam funnet døde i Romeriksåsen og bøndene frykter at de ble jaget av løse hunder, skriver Romerikes Blad. Det ene lammet lå i skogen og det andre i vannet.

NRK - 22 jul 22 kl. 07:37

Politiet fant 50 innesperrede kjæledyr i bolig i Ullensaker

Etter melding om hylende hunder i en bolig på Ullensaker, tok politiet seg inn og fant 50 kjæledyr som ikke hadde tilgang på vann, skriver Romerikes Blad. – Politiet fikk melding om hunder på adressen som hadde «hylt» i to døgn. Melder var bekymret for at hundene og andre dyr på adressen ikke hadde hatt tilsyn på flere dager, sier Anita Tangen, fungerende leder av etterforskningsseksjonen i Ullensaker lensmannsdistrikt, til avisen.

NRK - 21 jul 22 kl. 05:36

Mann stjal over fem tonn med klær

En mann i 30-årene på Romerike er pågrepet og siktet for å ha stjålet rett under 5,5 tonn med klær. Det var natt til onsdag denne uken at politiet fant enorme mengder klær i en garasje på Strømmen og på Leirsund, skriver Romerikes Blad. Funnene skjedde etter at en av Fretex' sporingssensorer, som ligger plassert i tøyboksene, gjorde utslag på en privat adresse.

VG - 19 jul 22 kl. 18:24

Påtaleansvarlig i Hagen-saken har sagt opp

Romerikes Blad: Påtaleansvarlig i Hagen-saken har sagt opp..

NRK - 13 jul 22 kl. 17:39

Varetektsfengsla etter trusler mot Oslo lufthavn

Mandag kom det en bombetrussel mot Oslo lufthavn, skriver Romerikes Blad. En mann skal ha levert en lapp hvor det sto at en bombe skulle gå av på et spesifikt klokkeslett til en ansatt. Han ble raskt pågrepet, og situasjonen ble avklart så fort at det ikke påvirka driften eller førte til evakuering, sier politiet til avisa.

NRK - 13 jul 22 kl. 12:51

Brann i et lager på Gardemoen

Politi, brann og ambulanse er rykket ut til en brann i lagerlokale på Gardemoen, melder politiet på Twitter. Brannetaten på stedet melder at det brenner i isolasjonsmateriale på taket. Lokalavisa Romerikes Blad skriver at de har fått tilsendt bilder og video som viser at brannen kan ses på flere kilometers avstand.

NRK - 11 jul 22 kl. 11:46

Økokrim anker ikke frikjennelsen av tidligere Nittedal-ordfører

Det skriver Romerikes Blad. Nittedals tidligere ordfører, Hilde Thorkildsen, ble i Eidsivating lagmannsrett nylig frifunnet for grov korrupsjon. – Påtalemyndigheten har gjort en grundig vurdering av dommen og har kommet til at den ikke vil bli anket, sier førstestatsadvokat Trude Stanghelle i Økokrim til avisen..

NRK - 11 jul 22 kl. 11:46

Økokrim anker ikke frifinnelsen av tidligere Nittedal-ordfører

Det skriver Romerikes Blad. Nittedals tidligere ordfører, Hilde Thorkildsen, ble i Eidsivating lagmannsrett nylig frifunnet for grov korrupsjon. – Påtalemyndigheten har gjort en grundig vurdering av dommen og har kommet til at den ikke vil bli anket, uttaler førstestatsadvokat Trude Stanghelle i en pressemelding.

NRK - 04 jul 22 kl. 09:43

Tidligere Nittedal-ordfører frifunnet i lagmannsretten

Den tidligere Nittedal-ordføreren Hilde Thorkildsen (Ap) er frifunnet for grov korrupsjon i lagmannsretten. Det bekrefter hennes advokat til Romerikes Blad. Dermed kom lagmannsretten fram til samme kjennelse som tingretten, opplyser advokat Thomas Skjelbred til avisa.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com