Riksveg

Thursday, 01 June, 11:01

Nyheter om Riksveg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 16:21

Riksveg 5 blir stengd i fleire timar

Riksveg 5 i Fjærland mellom Sogndal og Skei blir stengd fleire timar utover ettermiddagen og kvelden. Eit vogntog står på tvers av vegen og det er ikkje mogleg å passera. Bergingsbil er på staden, men det er behov for kranbil for å få vekk vogntoget..

NRK - I førrgår: 16:21

Riksveg 5 stengd i fleire timar – ope no

Riksveg 5 i Fjærland mellom Sogndal og Skei har vore stengd i fleire timar utover ettermiddagen. Eit vogntog har stått på tvers av vegen og det har ikkje vore mogleg å passera. Vogntoget har no vorte flytta på, så det berre blokkerar eit felt.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:03

Riksveg 80 vil være stengt utover dagen

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske vil være helt stengt utover dagen etter et sørpeskred ved Kleivberget på Kistrand i morges, skriver Statens vegvesen. Geolog er i området, og Statens vegvesen vil gjøre en ny vurdering klokka 14. – Det er imidlertid lite sannsynlig at Riksveg 80 kan åpne før i ettermiddag.

NRK - 11 apr 23 kl. 06:28

Uver fører til stengde vegar over fjellet

På grunn av uver er fleire fjellovergangar stengde tysdag morgon, melder Statens vegvesen. E134 over Haukelifjell blei stengd klokka to natt til tysdag. Vegvesenet reknar med å kunne opne igjen rundt klokka ti.

NRK - 07 apr 23 kl. 02:00

Riksveg 7 opna i Hallingdal etter ulykke

Riksveg 7 er opna igjen mellom Torpo og Gol etter ei ulykke seint torsdag kveld. Vegen var sperra i om lag to timar etter at ein personbil køyrde på ein elg. To personar er skadde og er flogne til sjukehus i Bergen med alvorlege skader..

NRK - 07 apr 23 kl. 01:02

To fløyet til sykehus etter alvorlig ulykke ved Gol

To personer er fløyet til Haukeland sykehus i luftambulanse etter at bilen de satt i, kolliderte med en elg på Riksveg 7 ved Gol i Hallingdal før midnatt. det opplyser operasjonsleder ved Sørøst politidistrikt Øyvind Hammervold til NRK. Riksveg 7 er stengt mellom Torpo og Rotneim.

NRK - 07 apr 23 kl. 00:29

Person til sykehus etter elg-ulykke, rv 7 stengt

En bilfører er fløyet til sykehus i luftambualnse etter at bilen vedkommende satt i, kolliderte med en elg på Riksveg 7 ved Gol før midnatt. Riksveg 7 er stengt mellom Torpo og Rotneim. Det er ikke avgjort når den åpner igjen, opplyser Sørøst politidistrikt..

NRK - 06 apr 23 kl. 23:41

Bil kolliderte med elg ved Gol

En bil har kjørt på en elg på Riksveg 7 ved Gol i Hallingdal, melder Sørøst politidistrikt. Ulykken framstår som alvorlig, skriver politiet på Twitter. Brannvesen og helsepersonell er på stedet.

NRK - 20 feb 23 kl. 22:58

Stengte fjelloverganger mellom øst og vest

E134 Haukelifjell, Riksveg 7 Hardangervidda og Fylkesveg 50 Hol – Aurland er stengt på grunn av uvær. E16 Filefjell er stengt på grunn av ulykke. Statens vegvesen regner med at E16 åpnes igjen cirka kl.

NRK - 17 maj 23 kl. 04:24

Rv7 stengt over Hardangervidda

På grunn av uvær med snøfokk og mye vind er Riksveg 7 stengt over Hardangervidda. Ny vurdering klokka 09, melder vegtrafikksentralen..

NRK - 15 maj 23 kl. 19:38

Person omkom etter ulukke i Hallingdal

Ein person er stadfesta omkom etter ulukka på Riksveg 7 i Nesbyen i Hallingdal. Politiet opplyser at pårørande er varsla. Det blir no gjort undersøkingar på staden, like sør for Liodden.

NRK - 02 maj 23 kl. 22:10

Mann i 40-årene omkom i trafikkulykke

Det var en mann i 40-årene bosatt i Viken som omkom etter en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på Riksveg 2 i Eidskog tirsdag ettermiddag, opplyser politiet i Innlandet. Mannens pårørende er varslet. Vegen er fortsatt stengt forbi ulykkesstedet..

NRK - 02 maj 23 kl. 15:18

Trafikkulykke i Eidskog

Riksveg 2 i Eidskog er stengt etter en kollisjon mellom en lastebil og en personbil. Det skriver Glåmdalen. Ulykken skal ifølge Vegtrafikksentralen ha skjedd rundt to kilometer nord for Matrand.

NRK - 02 maj 23 kl. 15:18

Alvorlig trafikkulykke i Eidskog

Riksveg 2 i Eidskog er stengt etter en kollisjon mellom en lastebil og en personbil. Det skriver Glåmdalen. Ulykken skal ifølge Vegtrafikksentralen ha skjedd rundt to kilometer nord for Matrand.

NRK - 02 maj 23 kl. 15:18

En person omkom i trafikkulykke i Eidskog

En person er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom en personbil og lastebil på Riksveg 2 i Eidskog i ettermiddag. Vegen er nå stengt. Ulykken skjedde rundt to kilometer nord for Matrand..

NRK - 18 mar 23 kl. 19:29

Stor stein i vegbana stenger Riksveg 13 ved Kinsarvik

Klokka 1902 fekk politiet melding om at ein stor stein hadde rasa ut i vegbana ved Krossanes i Kinsarvik i Hardanger. Riksveg 13 er stengd. Politiet er på veg til staden for å undersøka.

NRK - 30 apr 23 kl. 23:59

Kolonnekjøring over Hardangervidda

Det er kolonnekjøring på Riksveg 7 over Hardangervidda i forbindelse med opprydding etter uværet, melder Vegtrafikksentralen. På Fylkesveg 50 Hol – Aurland er det åpent, men det er mye snø, redusert sikt og glatte partier. De øvrige fjellovergangene mellom øst og vest er åpne for fri ferdsel.

NRK - 30 apr 23 kl. 23:59

Fri ferdsle over Hardangervidda

Det er fri ferdsle på Riksveg 7 over Hardangervidda. Det var kolonnekøyring ei stund forbindelse med opprydding etter uvêret, melder Vegtrafikksentralen. På Fylkesveg 50 Hol – Aurland er det opent, men det er mykje snø, redusert sikt og glatte parti.

NRK - 29 apr 23 kl. 23:23

Rv 7 Hardangervidda stengt

På grunn av uvêr er Riksveg 7 over Hardangervidda stengt. Det blir ny vurdering søndag klokka 10, opplyser Vegtrafikksentralen. Fylkesveg 50 Hol – Aurland er og stengt av same grunn..

NRK - 29 apr 23 kl. 06:16

Uvær på fjelloverganger øst – vest

Riksveg 7 over Hardangervidda og fylkesveg 50 Hol – Aurland er stengt for personbiler på grunn av uvær. For lastebiler er det kolonnekjøring. Fylkesveg 50 Hol – Aurland er stengt for all ferdsel.

NRK - 27 apr 23 kl. 11:15

Hardangervidda blir stengt i to timar

Vegtrafikksentralen vest melder at Riksveg 7 Hardangervidda er stengt. Årsaka til stenginga er bilberging. Det er venta at vegen vil vere stengt i omtrent to timar..

NRK - 27 apr 23 kl. 01:13

Kolonnekjøring over Hardangervidda

På grunn av uvær er det kolonnekjøring for alle biler på Riksveg 7 over Hardangervidda..

NRK - 25 apr 23 kl. 22:46

Vogntog sperrer Rv 25 i Trysil

Riksveg 25 er sperret ved Gjetsjøen mellom Nybergsund og Sälen på grunn av berging av vogntog. Vegen ventes åpnet klokka 02 i natt, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 25 apr 23 kl. 04:51

Ber bilister på Østlandet la bil med sommerdekk stå

Vegtrafikksentralen kommer med en klar oppfordring til alle som skal ut på veien tirsdag morgen eller gjennom natta. Nedbør på store deler av Østlandet fører til svært varierte kjøreforhold på veiene rundt Oslo natt til tirsdag. Det opplyser trafikkoperatør Thale Eikeset ved Vegtrafikksentralen øst til NTB klokka 02.

NRK - 25 apr 23 kl. 02:26

Mange ulykker på glatte veier på Østlandet

Politiet melder om flere mindre ulykker på grunn av glatt føre. På E6 i Råde i Østfold er 75 meter midtrabatt ødelagt etter at en bil snurret rundt flere ganger. Det er ikke meldt om personskade, men trafikken gikk langsomt forbi skadestedet mens veien ble ryddet.

NRK - 10 apr 23 kl. 21:30

Vogntog har køyrt seg fast på rv. 52

Eit vogntog har køyrt seg fast i vestgåande retning ved Bjøberg på Riksveg 52 Hemsedalsfjellet. Brøytemannskap ønskjer ikkje fleire køyretøy vestover, og har derfor stengt fjellet i denne retninga. Austgåande retning er open som normalt, opplyser Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 11 jan 23 kl. 10:27

Hemsedalsfjellet opnar etter snøras – framleis fleire stengde fjellovergangar

Riksveg 52 Hemsedalsfjell er igjen opna etter snøraset i morgontimane i dag. Det melder Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Framleis er fleire fjellovergangar i Sør-Noreg stengde.

NRK - 11 jan 23 kl. 03:09

Stengte fjelloverganger og kraftig vind

Mye vind, snøfokk og dårlig sikt fører til at flere fjelloverganger er stengt i natt. Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt for personbiler. Det er kolonnekjøring for lastebiler over 7,5 tonn.

NRK - 05 apr 23 kl. 12:22

Onsdag er den store utfartsdagen

Tidlig i kveld vil det være en del trafikk, anslår Mette Brunes trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen Øst. På Østlandet er det venta mye trafikk på E6 nordover mot Lillehammer, E16 Sollihøgda mot Valdres og Riksveg 7 mot Hallingdal. Brunes råder trafikanter til å reise seint om kvelden om en ikke ønsker å stå i kø..

NRK - 16 feb 23 kl. 07:47

To kjørt til sykehus etter ulykke på E6 ved Kolomoen

To personer er tatt med til sykehus etter en enslig bil kjørte av vegen i avkjøringen fra E6 til Riksveg 3 ved Kolomoen i Stange torsdag morgen. Skadegraden er foreløpig ukjent. Bilen havnet på taket etter å ha kjørt ut.

NRK - 10 feb 23 kl. 14:19

Riksveg 80 kan bli stengt på kort varsel

Riksveg 80 mellom Fauske og Bodø kan bli stengt på kort varsel frå søndag morgon. Det er dersom det oppstår fare for nye sørpeskred ved Kistrand i løpet av helga. Det opplyser Statens vegvesen.

NRK - 03 feb 23 kl. 18:31

Vogntog sperrer Riksveg 4

Et vogntog har «sakset» på Riksveg 4 ved Breiskallen mellom Raufoss og Hunndalen. Traileren sperrer begge feltene i sørgående retning, melder politiet. Alternativ kjørerute sørover er Raufossvegen (gamlevegen).

NRK - 20 dec 22 kl. 14:11

Nye Riksveg 4 mellom Sandvoll og Amundrud open

Tysdag 20. desember blei den nye vegen mellom Sandvoll og Amundrud opna. – Det er flott at vi no opnar ny og betre veg her på Hadeland.

NRK - 14 mar 23 kl. 02:29

Trafikkulykke i Agder

Et kjøretøy skal ha kjørt av Riksveg 42 ved Kvåle i Agder. Nødetatene rykker ut til trafikkulykken. – Det er uklart hvor mange personer som er involvert.

NRK - 19 jan 23 kl. 09:46

Riksveg 3 sperra ved Åsta

En semitrailer har saksa, og sperrer begge kjørefeltene på Riksveg 3 ved Åsta i Åmot kommune. Vegtrafikksentralen anbefaler mindre kjøretøy å kjøre østsida, fylkesveg 235. Tyngre kjøretøy bør vente i køen.

NRK - 12 jan 23 kl. 01:19

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge

Riksveg 13 over Vikafjellet, fylkesveg 50 Hol–Aurland og fylkesveg 53 Tyin–Årdal er stengt på grunn av uvær i fjellet. På E134 over Haukelifjell er det kolonnekjøring. Statens vegvesen advarer om at det kan bli kolonnekjøring på Riksveg 52 Hemsedalsfjellet på kort varsel..

NRK - 22 feb 23 kl. 20:34

Kollisjon mellom bil og rullestol på Sunndalsøra

I Sunndalsøra sentrum har ein bil og ein motorisert rullestol krasja. Uhellet skjedde då rullestolen var i ferd med å krysse Riksveg 70 Sunndalsvegen. Personen i rullestolen er tatt med i ambulanse til legevakta for undersøking.

NRK - 21 feb 23 kl. 18:09

Innfører kolonnekøyring

Det blir innført kolonnekøyring for alle køyretøy på Riksveg 7 Hardangervidda. Kolonnen startar kl. 19.

NRK - 21 feb 23 kl. 00:13

Et felt åpnet på E16 Filefjell

Et felt er åpnet på fjellovergangen over Filefjell som har vært stengt i flere timer etter en ulykke med flere vogntog ved Sula mellom Lærdal og Vang i Valdres mandag kveld. Lenger sør er det fortsatt stengt på Riksveg 7 over Hardangervidda og E134 over Haukelifjell på grunn av uvær..

NRK - 04 jan 23 kl. 23:50

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt på grunn av berging av kjøretøy. Når veien er ryddet, vil det bli kolonnekjøring, opplyser Statens veggvesen. På E134 over Haukelifjell er det kolonnekjøring.

NRK - 04 jan 23 kl. 23:50

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge pga. uvær

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt på grunn av berging av kjøretøy. Når veien er ryddet, vil det bli kolonnekjøring for tunge kjøretøyer, opplyser Statens vegvesen. For personbiler er Hardangervidda stengt i natt på grunn av uværet.

NRK - 04 jan 23 kl. 05:21

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge pga. uvær

Statens vegvesen melder at E134 er stengt over Haukelifjell, mellom Haukelitunnelen og Liamyrene, på grunn av uvær. Fjellovergangen blir trolig ikke åpnet i dag. Også Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt på grunn av uvær og redusert sikt.

NRK - 04 jan 23 kl. 01:04

Kolonnekjøring over Haukelifjell og Vikafjellet

Det er uvær og kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell, mellom Haukelitunnelen og Liamyrene, opplyser Statens vegvesen. Også på Riksveg 13 over Vikafjellet er det kolonnekjøring. Også på Riksveg 7 over Hardangervidda blåser det friskt, og Vegmeldingssentralen opplyser at det også der kan bli kolonnekjøring på kort varsel..

NRK - 12 feb 23 kl. 17:26

Sju til legevakt etter møteulykke

Syv personer er kjørt til legevakt etter en trafikkulykke på Riksveg 25 øst for Elverum søndag ettermiddag. Fire biler var involvert i møteulykken mellom Elverum og Trysil..

NRK - 29 dec 22 kl. 09:48

To til behandling etter utforkjøring

En lastebil havnet utfor Riksveg 25 i Tørberget i Trysil ved nitida i morges. Føreren er kjørt legevakt for sjekk og passasjeren er kjørt til sjukehus. Begge var oppegående, skriver politiet på Twitter.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com