Riksveg

Sunday, 26 March, 17:22

Nyheter om Riksveg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 jan 23 kl. 10:03

Riksveg 80 vil være stengt utover dagen

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske vil være helt stengt utover dagen etter et sørpeskred ved Kleivberget på Kistrand i morges, skriver Statens vegvesen. Geolog er i området, og Statens vegvesen vil gjøre en ny vurdering klokka 14. – Det er imidlertid lite sannsynlig at Riksveg 80 kan åpne før i ettermiddag.

NRK - 20 feb 23 kl. 22:58

Stengte fjelloverganger mellom øst og vest

E134 Haukelifjell, Riksveg 7 Hardangervidda og Fylkesveg 50 Hol – Aurland er stengt på grunn av uvær. E16 Filefjell er stengt på grunn av ulykke. Statens vegvesen regner med at E16 åpnes igjen cirka kl.

NRK - 18 mar 23 kl. 19:29

Stor stein i vegbana stenger Riksveg 13 ved Kinsarvik

Klokka 1902 fekk politiet melding om at ein stor stein hadde rasa ut i vegbana ved Krossanes i Kinsarvik i Hardanger. Riksveg 13 er stengd. Politiet er på veg til staden for å undersøka.

NRK - 11 jan 23 kl. 10:27

Hemsedalsfjellet opnar etter snøras – framleis fleire stengde fjellovergangar

Riksveg 52 Hemsedalsfjell er igjen opna etter snøraset i morgontimane i dag. Det melder Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Framleis er fleire fjellovergangar i Sør-Noreg stengde.

NRK - 11 jan 23 kl. 03:09

Stengte fjelloverganger og kraftig vind

Mye vind, snøfokk og dårlig sikt fører til at flere fjelloverganger er stengt i natt. Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt for personbiler. Det er kolonnekjøring for lastebiler over 7,5 tonn.

NRK - 16 feb 23 kl. 07:47

To kjørt til sykehus etter ulykke på E6 ved Kolomoen

To personer er tatt med til sykehus etter en enslig bil kjørte av vegen i avkjøringen fra E6 til Riksveg 3 ved Kolomoen i Stange torsdag morgen. Skadegraden er foreløpig ukjent. Bilen havnet på taket etter å ha kjørt ut.

NRK - 10 feb 23 kl. 14:19

Riksveg 80 kan bli stengt på kort varsel

Riksveg 80 mellom Fauske og Bodø kan bli stengt på kort varsel frå søndag morgon. Det er dersom det oppstår fare for nye sørpeskred ved Kistrand i løpet av helga. Det opplyser Statens vegvesen.

NRK - 03 feb 23 kl. 18:31

Vogntog sperrer Riksveg 4

Et vogntog har «sakset» på Riksveg 4 ved Breiskallen mellom Raufoss og Hunndalen. Traileren sperrer begge feltene i sørgående retning, melder politiet. Alternativ kjørerute sørover er Raufossvegen (gamlevegen).

NRK - 20 dec 22 kl. 14:11

Nye Riksveg 4 mellom Sandvoll og Amundrud open

Tysdag 20. desember blei den nye vegen mellom Sandvoll og Amundrud opna. – Det er flott at vi no opnar ny og betre veg her på Hadeland.

NRK - 14 mar 23 kl. 02:29

Trafikkulykke i Agder

Et kjøretøy skal ha kjørt av Riksveg 42 ved Kvåle i Agder. Nødetatene rykker ut til trafikkulykken. – Det er uklart hvor mange personer som er involvert.

NRK - 19 jan 23 kl. 09:46

Riksveg 3 sperra ved Åsta

En semitrailer har saksa, og sperrer begge kjørefeltene på Riksveg 3 ved Åsta i Åmot kommune. Vegtrafikksentralen anbefaler mindre kjøretøy å kjøre østsida, fylkesveg 235. Tyngre kjøretøy bør vente i køen.

NRK - 12 jan 23 kl. 01:19

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge

Riksveg 13 over Vikafjellet, fylkesveg 50 Hol–Aurland og fylkesveg 53 Tyin–Årdal er stengt på grunn av uvær i fjellet. På E134 over Haukelifjell er det kolonnekjøring. Statens vegvesen advarer om at det kan bli kolonnekjøring på Riksveg 52 Hemsedalsfjellet på kort varsel..

NRK - 22 feb 23 kl. 20:34

Kollisjon mellom bil og rullestol på Sunndalsøra

I Sunndalsøra sentrum har ein bil og ein motorisert rullestol krasja. Uhellet skjedde då rullestolen var i ferd med å krysse Riksveg 70 Sunndalsvegen. Personen i rullestolen er tatt med i ambulanse til legevakta for undersøking.

NRK - 21 feb 23 kl. 18:09

Innfører kolonnekøyring

Det blir innført kolonnekøyring for alle køyretøy på Riksveg 7 Hardangervidda. Kolonnen startar kl. 19.

NRK - 21 feb 23 kl. 00:13

Et felt åpnet på E16 Filefjell

Et felt er åpnet på fjellovergangen over Filefjell som har vært stengt i flere timer etter en ulykke med flere vogntog ved Sula mellom Lærdal og Vang i Valdres mandag kveld. Lenger sør er det fortsatt stengt på Riksveg 7 over Hardangervidda og E134 over Haukelifjell på grunn av uvær..

NRK - 04 jan 23 kl. 23:50

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt på grunn av berging av kjøretøy. Når veien er ryddet, vil det bli kolonnekjøring, opplyser Statens veggvesen. På E134 over Haukelifjell er det kolonnekjøring.

NRK - 04 jan 23 kl. 23:50

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge pga. uvær

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt på grunn av berging av kjøretøy. Når veien er ryddet, vil det bli kolonnekjøring for tunge kjøretøyer, opplyser Statens vegvesen. For personbiler er Hardangervidda stengt i natt på grunn av uværet.

NRK - 04 jan 23 kl. 05:21

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge pga. uvær

Statens vegvesen melder at E134 er stengt over Haukelifjell, mellom Haukelitunnelen og Liamyrene, på grunn av uvær. Fjellovergangen blir trolig ikke åpnet i dag. Også Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt på grunn av uvær og redusert sikt.

NRK - 04 jan 23 kl. 01:04

Kolonnekjøring over Haukelifjell og Vikafjellet

Det er uvær og kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell, mellom Haukelitunnelen og Liamyrene, opplyser Statens vegvesen. Også på Riksveg 13 over Vikafjellet er det kolonnekjøring. Også på Riksveg 7 over Hardangervidda blåser det friskt, og Vegmeldingssentralen opplyser at det også der kan bli kolonnekjøring på kort varsel..

NRK - 12 feb 23 kl. 17:26

Sju til legevakt etter møteulykke

Syv personer er kjørt til legevakt etter en trafikkulykke på Riksveg 25 øst for Elverum søndag ettermiddag. Fire biler var involvert i møteulykken mellom Elverum og Trysil..

NRK - 29 dec 22 kl. 09:48

To til behandling etter utforkjøring

En lastebil havnet utfor Riksveg 25 i Tørberget i Trysil ved nitida i morges. Føreren er kjørt legevakt for sjekk og passasjeren er kjørt til sjukehus. Begge var oppegående, skriver politiet på Twitter.

NRK - 26 dec 22 kl. 17:23

Trafikkulykke på Riksveg 3 i Tynset

To biler er involvert i en trafikkulykke på Riksveg 3 i Tynset. Det er foreløpig ukjent om noen av de involverte er skadet. Nødetatene er på veg til stedet..

NRK - 26 dec 22 kl. 11:14

Kollisjon mellom to personbiler på Riksveg 2 – vegen stengt

To personbiler har kollidert på Riksveg 2 ved Braskereidfoss. Tre personer har vært involvert i ulykken, og alle skal være ute av kjøretøyene. Foreløpig er skadeomfanget ukjent.

NRK - 26 dec 22 kl. 11:14

Frontkollisjon mellom to personbiler på Riksveg 2 – vegen stengt

To personbiler har frontkollidert på Riksveg 2 ved Braskereidfoss i Innlandet. Tre personer har vært involvert i ulykken, og alle skal være ute av kjøretøyene. – Vi er litt usikre på skadeomfanget på én person, sier operasjonsleder Per Solberg hos politiet i Innlandet.

NRK - 08 feb 23 kl. 07:46

Måløybrua stengd av vind

Riksveg 15 over Måløybrua er stengd grunna kraftig vind. Det er sendt ut gult farevarsel for kraftig vind på Nordvestlandet. Farevarselet gjeld frå onsdag føremiddag av.

NRK - 05 feb 23 kl. 14:45

Ambulanse krasja med motorsykkel i Nes

Nødetatane er på veg til ei trafikkulykke ved Svenkerud på Riksveg 7 mellom Gol og Nesbyen. Ein ambulanse har krasje med ein motorsykkel. MC-føraren er skadd, melder politiet.

NRK - 05 feb 23 kl. 14:45

MC-fører henta av luftambulanse etter krasj med ambulanse

Politiet er på staden etter ei trafikkulykke ved Styrkebråten på Riksveg 7 mellom Gol og Nesbyen. Ein ambulanse har krasje med ein motorsykkel. MC-føraren er skadd, og blir frakta til ein landingsplass for luftambulansen, opplyser politiet.

NRK - 05 feb 23 kl. 12:21

Luftambulanse til trafikkulykke i Hol

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke på Riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune, etter at eit køyretøy kom over i motgåande felt. Fire personar og to biler er involvert i ulykka. Brannvesenet og ambulanse er på staden.

NRK - 05 feb 23 kl. 12:21

Ein person til Ullevåll sjukehus etter trafikkulykke i Hol

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke etter at eit køyretøy tok forbi ein traktor i motgåande felt på Riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune. I den forbindelsen har det oppstått ein front til front-kollisjon mellom to bilar, opplyser politiet. Det var to personar i kvar bil.

NRK - 05 feb 23 kl. 12:21

Ein person til Ullevåll sykehus etter trafikkulykke i Hol

Ein person er send til Ullevåll sykehus og tre andre er sendt til Ringerrike sykehus etter ein front mot front-kollisjon på Riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune søndag ettermiddag. Skadeomfanget er førebels ukjend. Den eine bilen skulle køyre forbi ein traktor då han møtte på ein bil i motgåande felt, opplyser politiet som mistenker ruspåverka køyring.

NRK - 05 feb 23 kl. 12:21

Ein person til Ullevål sykehus etter trafikkulykke i Hol

Ein person er send til Ullevål sykehus og tre andre er sendt til Ringerrike sykehus etter ein front mot front-kollisjon på Riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune søndag ettermiddag. Skadeomfanget er førebels ukjend. Den eine bilen skulle køyre forbi ein traktor då han møtte på ein bil i motgåande felt, opplyser politiet som mistenker ruspåverka køyring.

NRK - 20 dec 22 kl. 19:57

Lastebil treft av steinras på Riksveg 5 i Florø

Ein lastebil har blitt treft av eit jordras ved Marka i Florø på Riksveg 5. – Det verkar som at stein og jord har kome frå eit mindre ras/steinsprang, melder politiet. Lastebilen har fått knust frontrute, førar verkar fysisk uskadd.

NRK - 20 dec 22 kl. 19:57

Lastebil treft av ras på Riksveg 5 i Florø

Ein lastebil har blitt treft av eit jordras ved Marka i Florø på Riksveg 5. Dette er i nærleiken av nedkøyrsla til Fjord Base. – Det verkar som at stein og jord har kome frå eit mindre ras/steinsprang, melder politiet.

NRK - 20 dec 22 kl. 01:36

Rv 3 gjenåpnet etter ulykke

Politiet i Innlandet opplyser at lastebilen som sperret Riksveg 3 ved Åsta mellom Rena og Elverum nå er fjernet. Lastebilen som ligger i grøfta blir fjernet senere. Riksveg 3 er gjenåpnet på ulykkesstedet..

NRK - 25 jan 23 kl. 21:47

Nordlandssjukehuset set inn ekstra ambulansar etter raset

Den største åra for ferdsel mellom Indre Salten og Nordlandssjukehuset er stengt etter rast på Rv80 ved Kirkestrand. Nordlandssjukehuset har gjort visse grep for å sikre innbyggarane på Fauske-sida av raset, skriv Saltenposten. Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske vil vere stengd fram til torsdag etter skredet.

NRK - 25 jan 23 kl. 13:09

Snøskred rydda på Vikafjellet

Riksveg 13 over Vikafjellet er opna for fri ferdsle. Fjellovergangen var ein periode stengd grunna snøskred..

NRK - 11 dec 22 kl. 15:27

Trafikkulykke på Riksveg 4

To personer er skadet etter en trafikkulykke mellom to kjøretøy på Riksveg 4 ved Einavatnet i Vestre Toten. Skadegraden er foreløpig ukjent, men begge skal være ved bevissthet, opplyser politiet. Vegen er sperret.

NRK - 24 jan 23 kl. 17:53

Framleis stengt på Strynefjellet

Glatt vegbane gjer at det framleis er stengt på Riksveg 15 Strynefjellet. Dagleg leiar i Thor Tenden Transport AS, Rolv Olav Tenden, fortel til NRK at verksemda har åtte køyretøy som ventar som følge av stenginga. Tenden seier regn og minusgrader fører til svært glatt vegbane, også der det er grusa..

NRK - 02 dec 22 kl. 16:59

Kjedekollisjon på Riksveg 25 mot Elverum

Det har vært en kjedekollisjon med flere involverte biler innover på Riksveg 25 mot Elverum sentrum. Ifølge politiet ser det ikke ut til å være alvorlige personskader, men det skal være større trafikale utfordringer. Trafikken slippes forbi med redusert fart..

NRK - 16 jan 23 kl. 00:40

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell, mellom Haukelitunnelen og Liamyrene, melder Statens vegvesen. Det er uvær i fjellet, og på Riksveg 7 over Hardangervidda kan det bli innført kolonnekjrøing på kort varsel, advares det..

NRK - 16 jan 23 kl. 00:40

Kolonnekjøring på Haukeli og Hardangervidda

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell, mellom Haukelitunnelen og Liamyrene, melder Statens vegvesen. Det er uvær i fjellet, og på Riksveg 7 over Hardangervidda er det også kolonnekjrøing i natt, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 15 jan 23 kl. 06:54

Ope for kolonnekøyring over Hardangervidda

Det er søndag morgon opna for kolonnekøyring på Riksveg 7 over Hardangervidda, etter at vegen i natt har vore stengt på grunn av dårleg ver. Det er og kolonnekøyring på E134 over Haukelifjell..

NRK - 15 jan 23 kl. 05:41

E134 åpnet for kolonnekjøring

E134 over Haukelifjell er i natt åpna for kolonnekjøring etter å ha vært stengt på grunn av uvær i fjellet. det melder Vegtrafikksentralen sør. Riksveg 7 over Hardangervidda er fortsatt stengt for all trafikk fram til klokka 9.

NRK - 14 jan 23 kl. 22:36

Hardangervidda og Haukelifjell stengt

Riksveg 7 over Hardangervidda og E134 over Haukelifjell r stengt på grunn av uvær..

NRK - 14 jan 23 kl. 22:36

Hardangervidda og Haukelifjell stengt for biltrafikk

Riksveg 7 over Hardangervidda og E134 over Haukelifjell er stengt på grunn av tett snøvær og kraftog vind. Vegvesenet skal vurdere stengingen av Rv7 igjen klokka 03, mens E134 er stengt til klokka 06 søndag morgen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com