Republic

Tuesday, 16 July, 18:10

Nyheter om Republic

NRK - 30 apr 23 kl. 00:46

Forsøker å redde First Republic Bank

Myndighetene i USA har kontaktet flere finansinstitusjoner og loddet interessen deres for å kjøpe seg inn i den pressede banken First Republic, ifølge AFP. First Republic har siden bankkonkursene i USA i mars vært på sammenbruddets rand, men har ikke klart å komme med en brukbar redningsplan. Mandag kunngjorde banken at de hadde tapt mer enn 100 milliarder dollar i innskudd i første kvartal, noe som fikk aksjene til å stupe.

NRK - 22 dec 23 kl. 11:02

Equinor selger sine eiendeler i Aserbajdsjan

Equinor og det statseide oljeselskapet i Aserbajdsjan (State Oil Company of Azerbaijan Republic, SOCAR) har inngått en avtale som innebærer at Equinor selger sine gjenværende eierandeler i Aserbajdsjan til SOCAR. Equinor har vært inne i Aserbajdsjan siden 1992. Den norske oljegiganten har blant annet eid en andel på det store ASG-feltet i Det kaspiske hav.

NRK - 01 maj 23 kl. 09:47

Tar kontroll over kriserammede First Republic Bank

Amerikanske myndigheter tar kontroll over kriserammede First Republic Bank..

E24 - 01 maj 23 kl. 09:33

Kriserammede First Republic blir overtatt av JPMorgan

Etter en helg full av spekulasjoner stenger amerikanske myndigheter kriserammede First Republic Bank. Når bankkontorene åpner mandag er det som en del av storbanken JPMorgan..

Aftenposten - 28 apr 23 kl. 17:59

Børskollaps for krisebanken First Republic etter rykter om overtagelse

Den amerikanske regionbanken First Republic er i hardt vær og stuper på Wall Street..

E24 - 28 apr 23 kl. 17:49

Børskollaps for krisebanken First Republic etter rykter om overtagelse

Den amerikanske regionbanken First Republic er i hardt vær og stuper på Wall Street. Nå kan banken bli tatt over av myndighetene..

NRK - 25 apr 23 kl. 00:58

Mistet 40 prosent av bankinnskuddene

Den amerikanske banken First Republic Bank melder at kundene tok ut 40 prosent av innskuddene i banken i de første tre månedene i år. Situasjonen har siden det stabilisert seg, melder banken ifølge nyhetsbyrået AFP. Da dette ble kjent mandag, falt bankens aksjer over 20 prosent.

E24 - 24 apr 23 kl. 22:10

Krisebanken First Republic jakter strategiske alternativer

Den kriserammede regionbanken First Republic Bank legger frem et uropreget resultat for første kvartal. Aksjen faller nær 10 prosent i etterhandelen..

E24 - 21 mar 23 kl. 14:30

Wall Street klatrer fra start: First Republic stiger kraftig

Etter å ha stupt mandag, stiger First Republic Bank kraftig..

E24 - 21 mar 23 kl. 14:30

Wall Street klatrer: First Republic stiger kraftig

Etter å ha stupt mandag, stiger First Republic Bank kraftig. Alphabet-aksjen stiger også etter at Google slapp sin ChatGPT-konkurrent «Bard»..

E24 - 21 mar 23 kl. 14:30

Oppgang på Wall Street - First Republic stiger kraftig

Etter å ha stupt mandag, stiger First Republic Bank kraftig. Tesla stiger også markant etter at Moody’s oppgraderte kredittvurderingen til selskapet..

NRK - 16 mar 23 kl. 21:06

Redningspakke til First Republic Bank

11 banker går sammen med totalt 30 milliarder dollar for å redde First Republic Bank, skriver CNN. – Denne støtten fra en gruppe store banker er hjertelig velkommen, og demonstrerer motstandskraften i banksystemet, uttaler finansdepartementet..

E24 - 16 mar 23 kl. 18:06

Wall Street stiger markant etter First Republic-rykter

Etter kollaps i Credit Suisse-aksjen og børsfall i store deler av verden i går, er det oppgang i de amerikanske markedene torsdag. First Republic-aksjen bykser kraftig tilbake etter storbankrykter..

E24 - 16 mar 23 kl. 18:06

Wall Street stiger markant: First Republic får krisepakke

Etter kollaps i Credit Suisse-aksjen og børsfall i store deler av verden i går, er det oppgang i de amerikanske markedene torsdag. First Republic-aksjen bykser kraftig tilbake. Torsdag kveld kom også bekreftelsen på at hjelpen kommer..

E24 - 16 mar 23 kl. 18:06

Wall Street steg markant: First Republic får krisepakke

Etter kollaps i Credit Suisse-aksjen og børsfall i store deler av verden i går, endte det i oppgang i de amerikanske markedene torsdag. First Republic-aksjen slo kraftig tilbake. Torsdag kveld kom også bekreftelsen på at hjelpen kommer..

E24 - 14 mar 23 kl. 13:56

Wall Street stiger markant – First Republic-aksjen bykser 60 prosent etter krakk

Etter en rekke turbulente dager med bankuro blir amerikanske investorer servert demping av prisveksten. Samtidig slår First Republic tilbake i kjølvannet av Silicon Valley Bank-kollapsen..

NRK - 13 mar 23 kl. 15:03

Bankaksjer stuper på Wall Street – handelsstans for krisebank

Kursraset fortsetter for bankene på Wall Street. Handelen i First Republic Bank ble stanset etter at verdien var mer enn halvert. First Republic ledet an i et bredt fall for amerikanske bankaksjer.

NRK - 07 maj 23 kl. 10:36

Leiar for anti-monarki-gruppe sett fri

Leiaren for den anti-monarkiske gruppa Republic, Graham Smith, er sett fri, melder AFP. Han var ein av over 50 personar som blei gripne laurdag i samband med kroninga av kong Charles. Politiet har fått kritikk for arrestasjonane blant anna frå menneskerettsorganisasjonar..

NRK - 06 maj 23 kl. 18:48

52 personer pågrepet under kroningen

Britisk politi opplyser at 52 personer ble pågrepet, hovedsakelig for ordensforstyrrelse, i forbindelse med kroningsfestlighetene i London. De aller fleste pågrepne er demonstranter. En av dem er Graham Smith, som leder den anti-monarkistiske gruppen Republic.

NRK - 06 maj 23 kl. 09:13

Seks demonstrantar arrestert før kroninga

Seks personar er gripne før kroninga i London laurdag, melder Sky News. Dei seks skal vere ein del av gruppa Republic, som er motstandarar av monarkiet. Det er venta fleire demonstrasjonar i samband med kroninga..

E24 - 01 maj 23 kl. 15:32

Blandet åpning på Wall Street: JPMorgan stiger etter oppkjøp

USAs største bank JP Morgan stiger etter å ha kjøp store deler av den kollapsede First Republic Bank..

E24 - 01 maj 23 kl. 15:32

Forsiktig nedgang på Wall Street: Flere regionalbanker falt

USAs største bank JP Morgan steg etter å ha kjøp store deler av den kollapsede First Republic Bank..

E24 - 01 maj 23 kl. 13:43

Sjefstrateg: – Dukker det opp enda en lokalbank som sliter, vil det nok bli mer ampert

Krisebanken First Republic ble mandag stengt av amerikanske myndigheter og overtatt av JPMorgan. Spørsmålet videre vil bli hva som kommer til å skje med lokal- og regionalbankene i USA fremover, ifølge Anders Johansen i Danske Bank..

E24 - 01 maj 23 kl. 09:33

Kriserammede First Republic overtas av amerikanske myndigheter – har akseptert bud fra JPMorgan

Så langt i år har aksjen falt 97 prosent..

NRK - 30 apr 23 kl. 23:04

Tre banker har budt på kriserammet bank

Tre amerikanske banker har levert bud på den kriserammede banken First Republic, skriver Wall Street Journal..

E24 - 30 apr 23 kl. 09:40

Amerikanske myndigheter ber om bud på krisebank

Det kan gå mot den tredje amerikanske bankkollapsen på kort tid. Amerikanske myndigheter har bedt banker og finansinstitusjoner om å komme med bud på krisebanken First Republic..

E24 - 29 apr 23 kl. 09:02

Norsk aksjefond var lastet med krisebank

Fondet Odin Global eide aksjer for rundt 300 millioner kroner i kriserammede First Republic Bank. Fondet solgte seg ut mens kursen kollapset..

E24 - 26 apr 23 kl. 15:30

Teknologiopptur på Wall Street – krisebank stuper videre

Microsoft-aksjen sender Nasdaq markant opp fra start. Samtidig fortsetter krisebanken First Republic aksjeraset..

E24 - 26 apr 23 kl. 15:30

Blandet på Wall Street – krisebank stupte videre

Microsoft-aksjen sendte Nasdaq opp. Samtidig fortsatte krisebanken First Republic aksjeraset, etter meldinger om at amerikanske myndigheter vurderer å nedgradere banken..

NRK - 25 apr 23 kl. 22:41

Kursfall etter kundeflukt fra amerikansk bank

Aksjekursen på den amerikanske banken First Republic falt med 49 åprosent tirsdag, etter at banken meldte om et kraftig fall i innskuddene, skriver AFP. Banken opplyste mandag at den hadde mistet innskudd på 100 milliarder i de tre første månedene i år. Det førte til ny uro rundt bankens soliditet..

E24 - 25 apr 23 kl. 15:30

Wall Street faller – solid oppgang for Spotify

Krisebanken First Republic stuper etter svake resultater. I kveld skal både Google-eier Alphabet og Microsoft ut i resultatilden..

E24 - 25 apr 23 kl. 15:30

Wall Street falt markant – krisebank stupte

Krisebanken First Republic stupte etter svake resultater og rykter om at det jobbes med en løsning for banken. Samtidig ble det en tung dag på Wall Street..

NRK - 22 jan 23 kl. 14:56

Monarkimotstandere vil protestere når kong Charles krones

Britiske monarkimotstandere sier de planlegger å demonstrere når kong Charles krones. De mener seremonien er «et slag i ansiktet» for dem som sliter økonomisk. Gruppen Republic sier den har vært i kontakt med London-politiet om planene om å holde en fredelig demonstrasjon på plassen utenfor Parlamentet.

NRK - 21 mar 23 kl. 15:28

Regionale banker leder an i amerikansk børsoppgang

New York-børsene åpnet i pluss tirsdag, da de regionale bankene hentet seg inn etter den siste tidens uro. S&P 500-indeksen steg 1 prosent etter åpning. Dow Jones-indeksen var opp 0,9 prosent en snau halvtime etter at New York-børsen åpnet.

E24 - 21 mar 23 kl. 14:30

Markant oppgang på Wall Street – First Republic steg kraftig

Oppturen på Wall Street fortsatte tirsdag, og flere bankaksjer hentet seg inn. Markedene venter nå på onsdagens rentebeslutning fra Federal Reserve..

NRK - 20 mar 23 kl. 21:06

Oppgang på Wall Street

De amerikanske børsene endte opp mandag, og Dow Jones-indeksen la aller mest på seg. Dow Jones steg med 1,2 prosent fra fredag og har dermed steget med 1,3 prosent de siste fem handledagene. S&P 500-indeksen endte 0,9 prosent opp, og har lagt på seg 2,5 prosent siden forrige tirsdag.

NRK - 20 mar 23 kl. 15:13

Forsiktig oppgang på Wall Street

Børsene i New York startet for det meste med oppgang da aksjehandelen startet i USA mandag. S&P 500-indeksen klatret 0,4 prosent, mens Dow Jones la på seg rundt 1 prosent i løpet av den første halvtimen etter at de amerikanske børsene åpnet. Nasdaq falt imidlertid med drøyt 0,4 prosent.

E24 - 20 mar 23 kl. 14:31

Wall Street trosser bankuroen og åpner blandet – krisebank stuper

De amerikanske indeksene stiger i tidlig handel til tross for bankdrama. Krisebanken First Republic stuper over 15 prosent..

E24 - 20 mar 23 kl. 14:31

Wall Street trosser bankuroen – krisebank stuper

De amerikanske indeksene stiger i tidlig handel til tross for bankdrama. Krisebanken First Republic stuper over 10 prosent..

E24 - 20 mar 23 kl. 14:31

Blandet på Wall Street – krisebank stuper

Det er blandet utvikling på de amerikanske børsene på ukens første handelsdag. Krisebanken First Republic stuper over 30 prosent..

E24 - 20 mar 23 kl. 14:31

Oppgang på Wall Street – krisebank stuper

Det er positiv utvikling på de amerikanske børsene på ukens første handelsdag. Krisebanken First Republic stuper over 30 prosent..

E24 - 20 mar 23 kl. 14:31

Krisebank stupte på positiv Wall Street

Wall Street starter uken med oppgang, mens markedet vender blikket mot USAs sentralbanks rentemøte. Krisebanken First Republic stupte 47 prosent..

E24 - 17 mar 23 kl. 21:00

Nedgang på Wall Street – First Republic falt tungt tross krisehjelp

Stemningen snudde ned igjen på børsene i USA etter torsdagens opptur, tynget av bankfrykt..

E24 - 17 mar 23 kl. 13:18

First Republic faller kraftig i førhandelen på Wall Street

Etter en opptur av en torsdag, er det ventet en noe tyngre dag på Wall Street fredag. Futures er ned før børsåpningen i New York..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com