Reisende

Sunday, 19 September, 10:14

Nyheter om Reisende

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 aug 21 kl. 08:26

Strømstans på Østfoldbanen

Togtrafikken mellom Oslo S og Kolbotn er stengt på grunn av strømproblemer. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta. Vy jobber med å sette opp alternativ transport, og sier at Reisende må regne med forsinkelser og innstillinger.

NRK - 07 sep 21 kl. 11:31

1 million reiste med SAS i august

I alt 1.087.000 passasjerer reiste med SAS i august.

NRK - 03 sep 21 kl. 16:08

Dialog om kryssvaksinering

– Selv om enkelte land foreløpig ikke regner de som har fått forskjellige vaksiner som dose 1 og 2 som fullvaksinert, er det viktig at så mange som mulig også takker ja til dose 2, uansett hvilken vaksine man får tilbud om. Det er først etter andre dose du er godt beskyttet både mot å bli alvorlig syk og mot å smitte andre. Vi er ikke kjent med at norske Reisende har fått utfordringer på grunn av kryssvaksinering, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie i en pressemelding.

VG - 24 aug 21 kl. 12:53

Fortsatt togstans på Oslo S - ber Reisende finne alternativ transport selv

Vy advarer om store forsinkelser i rushtiden tirsdag ettermiddag, og ber Reisende selv finne alternative reisemåter: - Bare reis hvis du absolutt må, sier kommunikasjonssjef i Vy, Tiril Helgesen..

VG - 24 aug 21 kl. 12:53

Store forsinkelser etter togstans på Oslo S - ber Reisende finne alternativ transport selv

Vy advarer om store forsinkelser når folk skal reise hjem tirsdag ettermiddag, og ber Reisende selv finne alternative transportmidler: - Bare reis hvis du absolutt må, sier kommunikasjonssjef i Vy, Tiril Helgesen..

NRK - Igår: 13:54

Ukens innreiserestriksjoner

Regjeringen innfører krav til karantenehotell for Reisende fra Slovenia, samt innreiserestriksjoner og karantenekrav for Færøyene og to regioner i Finland. Det kommer fram i endringene i innreiseregler fredag. Nytt er også at Australia ikke lengre er kategorisert som et såkalt lilla land.

Aftenposten - 05 aug 21 kl. 14:05

Kan bli krav om karantene for Reisende fra hele Sverige og Finland

Det kan bli krav om karantene for Reisende fra hele Sverige og Finland..

E24 - 30 jul 21 kl. 12:11

Karantenekrav for Reisende fra Island, Italia og San Marino

Det innføres innreiserestriksjoner og karantenekrav for Reisende fra Island, Italia og San Marino..

NRK - 27 aug 21 kl. 12:29

Åpner gamle Svinesundbro

For å begrense trafikken på den nye Svinesundbroen, har regjeringen bestemt å åpne den gamle Svinesundbroen for dem som kan fremvise gyldig koronasertifikat, opplyser justis- og beredskapsminister Monica Mæland. – Jeg vil presisere at samtlige i bilen må være fullvaksinerte eller ha gjennomgått covid-19 siste seks måneder. Barn som ikke er omfattet av egne unntak i covid-19-forskriften i forbindelse med pendling over grensa, må fortsatt benytte nye Svinesund bro.

NRK - 26 aug 21 kl. 12:22

Mye av deltasmitten er fra én reise

40 prosent av smittetilfeller med deltavarianten her i landet kan trolig stamme fra én reise i vår, ifølge Folkehelseinstituttet. Gen-analyser fra FHI kaster lys over hvordan den fjerde virusbølgen startet, skriver Aftenposten ifølge NTB. 747 av de 1.

NRK - 23 aug 21 kl. 12:31

Koronasmitte på 131 fly

De siste to ukene er det påvist koronasmitte hos Reisende på 131 flyvninger, ifølge FHI. 46 av flyvningene var innenlands, mens 85 var turer mellom Norge og utlandet, viser oversikten fra FHI. Antallet ligger over nivået fra forrige oversikt 9.

NRK - 23 aug 21 kl. 11:02

Lite kø for fullvaksinerte

For fullvaksinerte går det nå smidig og greit å komme seg gjennom norske lufthavner, ifølge Avinor. Før sommeren ble det advart om køer og lange ventetider for passasjerer som kom fra utlandet. Den største delen av ferietrafikken er nå avviklet, og oppsummeringen fra Avinor er forholdsvis positiv.

NRK - 22 aug 21 kl. 14:29

Hytteeiere anker karanteneplikt

Hytteeierne som saksøkte staten for karantenekrav for Sverige-Reisende, har nå levert anken sin til Høyesterett, skriver NTB. I en pressemelding opplyser Heidi Furustøl og Einar Rudaa, som er talspersoner for administrasjonsgruppen for søksmålet, at over 1.200 hytteeiere og andre personer støtter søksmålet økonomisk.

NRK - 07 jul 21 kl. 00:18

Politiet ber flere reise om natta

Politiet ber nå Reisende som skal passere Svinesund om å ta hele døgnet i bruk for å minske køkaoset. – Nå trenger politiet faktisk hjelp fra de Reisende. Det er lite trafikk fra midnatt og fram mot morgenkvisten, mens på ettermiddag og kveld blir det veldig lange køer.

NRK - 09 aug 21 kl. 15:15

51 fly med smitte om bord sist uke

Det er påvist koronasmitte hos Reisende om bord på til sammen 51 flyginger forrige uke, viser FHIs oversikt. 30 av flygingene var mellom Norge og utlandet, mens 21 var innenlandsflyginger, viser en oversikt fra FHI. Det er noen færre utenlandsfly med smitte enn uka før og noen flere innenlandsavganger..

NRK - 04 jul 21 kl. 00:57

Slovakia skjerper karantenereglene

For å beskytte seg mot nye virusvarianter strammer Slovakia til. Fra 9. juli vil bare Reisende som er fullvaksinert, slippe 14 dagers karantene.

NRK - 03 jul 21 kl. 19:54

SAS gjenåpner New York-rute

Flyselskapet SAS åpner direkteruten til New York for første gang siden 13. mars i fjor. – For SAS er dette en viktig dag, sier Hallvard Tveit, som er kaptein for selskapet.

NRK - 08 aug 21 kl. 10:25

28 nye smittede i Oslo

Oslo kommune har registrert 28 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det opplyser pressekontakt Cecilie Dahl til NRK. – Smitten er mest aktiv hos aldersgruppen 20-29 og Reisende fra utlandet, sier hun.

VG - 03 jul 21 kl. 07:56

Politiet med tydelig oppfordring til Reisende

Politiet forbereder seg på økt innreiseaktivitet med nye reiseregler. Stabssjef i politiet Lars Aune ber alle Reisende om å forberede seg godt..

NRK - 07 aug 21 kl. 10:53

Ekstra styrker på grenseoverganger

Mandag innføres karantenekrav for mange Reisende fra Värmland og Västra Götaland. Øst politidistrikt forbereder seg på kaos på grenseovergangene. – Folk må vente kø, både på Ørje og på Svinesund.

E24 - 06 aug 21 kl. 12:36

Kroatia, Värmland og Göteborg-regionen får karantenekrav på mandag

Da er det nye reisekartet klart: Fra mandag innfører regjeringen karantenekrav for Reisende fra flere svenske regioner..

VG - 06 aug 21 kl. 12:02

Kroatia, Värmland og Göteborg-regionen får karantenekrav på mandag

Da er det nye reisekartet klart: Fra mandag innfører regjeringen karantenekrav for Reisende fra flere svenske regioner..

NRK - 06 aug 21 kl. 11:13

SAS: En million passasjerer i juli

Flere Reisende i juli førte til at flyselskapet SAS hadde over én million passasjerer. Det tilsvarer en økning på nesten 70 prosent sammenlignet med juni, melder selskapet i en pressemelding..

NRK - 04 aug 21 kl. 18:38

Feltsykehuset i Kabul blir værende

Selv om UD ber nordmenn forlate Afghanistan, kommer Forsvaret ikke til å endre på sin beslutning om å videreføre feltsykehuset på flyplassen i Kabul. – Reiserådene er beregnet på Reisende og gjelder ikke en militær misjon, sier major Elisabeth Eikeland, talsperson ved Forsvarets fellesoperative hovedkvarter, til NTB..

NRK - 02 aug 21 kl. 13:15

Smitte på 55 flyavganger sist uke

Det er påvist koronasmitte hos Reisende om bord på til sammen 55 flyginger forrige uke, viser FHIs oversikt. 40 av avgangene var mellom Norge og utlandet, mens 15 var innenlandsflyginger..

NRK - 30 jul 21 kl. 15:41

Er forberedt på økt grensetrafikk

Politiet venter og er forberedt på økt trafikk ved grenseovergangene mot Sverige etter regjeringens endringer i innreiserestriksjonene fra natt til 2. august. For å unngå kø anbefaler politiet i Innlandet at Reisende benytter grensepasseringene på andre tidspunkt enn mellom 13.

NRK - 29 jul 21 kl. 13:07

Oppdatert kart: Italia blir oransje

Flere områder har skiftet farge på ECDC sitt smittekart. Blant annet går Italia fra grønt til oransje. Nederland forblir mørkerødt.

NRK - 28 jul 21 kl. 15:34

Storbritannia fjerner karantenekrav

Fullvaksinerte EU-borgere og amerikanske statsborgere må ikke i karantene når de ankommer Storbritannia. Endringen trer i kraft 2. august, melder nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 27 jul 21 kl. 06:12

Frykter farlig T-banestasjon

Bane Nor frykter at Lysaker stasjon blir trafikkfarlig hvis planen for nytt stasjonsområde ikke blir endret. Lysaker blir stasjon til T-banen på Fornebubanen i tillegg til togstasjon og busstasjon. På det nye knutepunktet legges det opp til varelevering og søppelhenting der folk går til og fra toget.

NRK - 26 jul 21 kl. 16:52

Strakstiltak fortsetter

Helgens akuttiltak mot køer og trengsel blant dem som kommer fra utlandet blir videreført. Det betyr at Reisende fra grønne land kan fortsatt slippe å bli testet på Oslo lufthavn. Det sier fungerende lufthavndirektør Ole Petter Storstad til NRK.

E24 - 23 jul 21 kl. 19:16

Ving avlyser charterturer til Mallorca og Kreta

Som følge av smitteutviklingen og de nye karantenereglene for Reisende, stanser Ving sine reise til Mallorca og Kreta de neste ukene..

E24 - 23 jul 21 kl. 12:34

Nye reiseråd: Karantenekrav fra Lesvos, Khios og flere andre feriesteder

Fra mandag av må Reisende fra flere feriefavoritter i hjemme- eller hotellkarantene..

VG - 23 jul 21 kl. 12:15

Nye reiseråd: Karantenekrav fra Lesvos, Khios og flere andre feriesteder

Fra mandag av må Reisende fra flere feriefavoritter i hjemme- eller hotellkarantene..

NRK - 22 jul 21 kl. 10:46

Kan bli krav om karantenehotell

Det kan bli krav om karanteneheotell for Spania og Kreta fra mandag. De to landene har nå tallgrunnlaget til å markeres mørkerødt på EUs smittekart. Det kan bety at Reisende derifra til Norge må på karantenehotell fra mandag.

VG - 22 jul 21 kl. 10:55

Nye tall: Kan bli karantenekrav fra flere ferieland

Flere ferieøyer som i dag er grønne, kan få karantenekrav fra mandag. Og for Reisende fra Spania og Kreta ligger det an til karantenehotell..

NRK - 18 jul 21 kl. 21:51

Munnbindbruken er synkende

– Ut fra våre stikkprøver er munnbindbruken synkende, men den ligger fortsatt på 80 prosent på avganger med mange Reisende. Vi oppfordrer folk til fortsatt å bruke munnbind. Det er fortsatt påbud om munnbind i kollektivtrafikken i Oslo om det ikke er mulig å holde én meters avstand, sier pressevakt i Ruter, Knut-Martin Løken til VG..

NRK - 10 jun 21 kl. 18:05

Økning i antall flyreiser

I mai ble det gjennomført 1 067 700 flyreiser over Avinors lufthavner. Av disse var 946 823 innlandsreiser. Sammenlignet med mai 2020 øker antall Reisende med 78,6 prosent.

NRK - 10 jun 21 kl. 11:19

Forventer økt trafikk på grensa

Testsenteret på Svinesund har forberedt seg på økt trafikk av Reisende. Fredag ettermiddag slipper fullvaksinerte i Norge, og de som har hatt korona siste seks måneder, innreisekarantene. Men de må likevel testes på grensen eller innen to dager etter ankomst.

NRK - 15 jul 21 kl. 16:24

Åpner for testing uten dokumenter

Reisende som mangler koronasertifikat, får nå muligheten til å hurtigteste seg før de skal ut å reise med Fjord Line fra Kristiansand. – Vi har valgt å opprette en midlertidig teststasjon i tilknytning til terminalen i Kristiansand. Vårt mål er å hjelpe våre passasjerer med å få en mest mulig sømløs reise, sier konsernsjef i Fjord Line, Brian Thirsted Hansen, i en pressemelding..

NRK - 14 jul 21 kl. 11:27

Seks bøtelagt for smittvernsbrudd

Seks personer er ilagt et forelegg på 20.000 kroner hver for å ha brutt plikten til å ta inn på karantenehotell. De Reisende kom fra utlandet i mai og juni, oppgir Vest politidistrikt.

NRK - 14 jul 21 kl. 08:57

96.000 innReisende uten koronapass

96.000 personer uten koronapass kom til Norge den første uka etter at Utenriksdepartementet endret reiserådet. Det er nær en dobling fra uka før.

VG - 11 jul 21 kl. 15:40

SAS-vouchere utløper før tiden: – Rent røveri

Reisende som coronasommeren 2020 tok imot en voucher fra SAS, føler seg lurt..

NRK - 10 jul 21 kl. 08:51

Irans jernbanesystem trolig hacket

Jernbanesystemet i Iran ble fredag utsatt for et dataangrep, ifølge det iranske nyhetsbyrået Fars. Hackere skal ha publisert innlegg om kansellerte avganger over hele landet. De skal også ha publisert meldinger som oppfordret Reisende til å ringe inn til informasjonstelefonen.

NRK - 09 jul 21 kl. 18:41

Stor politiaksjon ved Arlanda

Store politistyrker har rykket ut til flyplassen Arlanda utenfor Stockholm i forbindelse med funn av mistenkelig gjenstander, skriver Aftonbladet. – Man har funnet gjenstander som mistenkes å være farlige. Nå undersøker vi om vi kan avkrefte at de er farlige, sier Tove Hägg i Stockholms-politiet til avisen.

NRK - 28 apr 21 kl. 10:35

Skjerper innreisetiltak

Regjeringen innfører pålegg om karantenehotell for alle Reisende fra Bangladesh, India, Irak, Nepal og Pakistan, på grunn av smittesituasjonen i landene. Målet er å begrense risikoen for importsmitte av nye virusvarianter. Det vil si at også Reisende som har vært på nødvendige reiser i disse landene, må på karantenehotell.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt