Reisende

Lørdag, 24 Juli, 22:26

Nyheter om Reisende

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 juli 21 kl. 00:18

Politiet ber flere reise om natta

Politiet ber nå Reisende som skal passere Svinesund om å ta hele døgnet i bruk for å minske køkaoset. – Nå trenger politiet faktisk hjelp fra de Reisende. Det er lite trafikk fra midnatt og fram mot morgenkvisten, mens på ettermiddag og kveld blir det veldig lange køer.

NRK - 04 juli 21 kl. 00:57

Slovakia skjerper karantenereglene

For å beskytte seg mot nye virusvarianter strammer Slovakia til. Fra 9. juli vil bare Reisende som er fullvaksinert, slippe 14 dagers karantene.

NRK - 03 juli 21 kl. 19:54

SAS gjenåpner New York-rute

Flyselskapet SAS åpner direkteruten til New York for første gang siden 13. mars i fjor. – For SAS er dette en viktig dag, sier Hallvard Tveit, som er kaptein for selskapet.

VG - 03 juli 21 kl. 07:56

Politiet med tydelig oppfordring til Reisende

Politiet forbereder seg på økt innreiseaktivitet med nye reiseregler. Stabssjef i politiet Lars Aune ber alle Reisende om å forberede seg godt..

E24 - Igår: 19:16

Ving avlyser charterturer til Mallorca og Kreta

Som følge av smitteutviklingen og de nye karantenereglene for Reisende, stanser Ving sine reise til Mallorca og Kreta de neste ukene..

E24 - Igår: 12:34

Nye reiseråd: Karantenekrav fra Lesvos, Khios og flere andre feriesteder

Fra mandag av må Reisende fra flere feriefavoritter i hjemme- eller hotellkarantene..

VG - Igår: 12:15

Nye reiseråd: Karantenekrav fra Lesvos, Khios og flere andre feriesteder

Fra mandag av må Reisende fra flere feriefavoritter i hjemme- eller hotellkarantene..

NRK - I førrgår: 10:46

Kan bli krav om karantenehotell

Det kan bli krav om karanteneheotell for Spania og Kreta fra mandag. De to landene har nå tallgrunnlaget til å markeres mørkerødt på EUs smittekart. Det kan bety at Reisende derifra til Norge må på karantenehotell fra mandag.

VG - I førrgår: 10:55

Nye tall: Kan bli karantenekrav fra flere ferieland

Flere ferieøyer som i dag er grønne, kan få karantenekrav fra mandag. Og for Reisende fra Spania og Kreta ligger det an til karantenehotell..

NRK - 18 juli 21 kl. 21:51

Munnbindbruken er synkende

– Ut fra våre stikkprøver er munnbindbruken synkende, men den ligger fortsatt på 80 prosent på avganger med mange Reisende. Vi oppfordrer folk til fortsatt å bruke munnbind. Det er fortsatt påbud om munnbind i kollektivtrafikken i Oslo om det ikke er mulig å holde én meters avstand, sier pressevakt i Ruter, Knut-Martin Løken til VG..

NRK - 10 juni 21 kl. 18:05

Økning i antall flyreiser

I mai ble det gjennomført 1 067 700 flyreiser over Avinors lufthavner. Av disse var 946 823 innlandsreiser. Sammenlignet med mai 2020 øker antall Reisende med 78,6 prosent.

NRK - 10 juni 21 kl. 11:19

Forventer økt trafikk på grensa

Testsenteret på Svinesund har forberedt seg på økt trafikk av Reisende. Fredag ettermiddag slipper fullvaksinerte i Norge, og de som har hatt korona siste seks måneder, innreisekarantene. Men de må likevel testes på grensen eller innen to dager etter ankomst.

NRK - 15 juli 21 kl. 16:24

Åpner for testing uten dokumenter

Reisende som mangler koronasertifikat, får nå muligheten til å hurtigteste seg før de skal ut å reise med Fjord Line fra Kristiansand. – Vi har valgt å opprette en midlertidig teststasjon i tilknytning til terminalen i Kristiansand. Vårt mål er å hjelpe våre passasjerer med å få en mest mulig sømløs reise, sier konsernsjef i Fjord Line, Brian Thirsted Hansen, i en pressemelding..

NRK - 14 juli 21 kl. 11:27

Seks bøtelagt for smittvernsbrudd

Seks personer er ilagt et forelegg på 20.000 kroner hver for å ha brutt plikten til å ta inn på karantenehotell. De Reisende kom fra utlandet i mai og juni, oppgir Vest politidistrikt.

NRK - 14 juli 21 kl. 08:57

96.000 innReisende uten koronapass

96.000 personer uten koronapass kom til Norge den første uka etter at Utenriksdepartementet endret reiserådet. Det er nær en dobling fra uka før.

VG - 11 juli 21 kl. 15:40

SAS-vouchere utløper før tiden: – Rent røveri

Reisende som coronasommeren 2020 tok imot en voucher fra SAS, føler seg lurt..

NRK - 10 juli 21 kl. 08:51

Irans jernbanesystem trolig hacket

Jernbanesystemet i Iran ble fredag utsatt for et dataangrep, ifølge det iranske nyhetsbyrået Fars. Hackere skal ha publisert innlegg om kansellerte avganger over hele landet. De skal også ha publisert meldinger som oppfordret Reisende til å ringe inn til informasjonstelefonen.

NRK - 09 juli 21 kl. 18:41

Stor politiaksjon ved Arlanda

Store politistyrker har rykket ut til flyplassen Arlanda utenfor Stockholm i forbindelse med funn av mistenkelig gjenstander, skriver Aftonbladet. – Man har funnet gjenstander som mistenkes å være farlige. Nå undersøker vi om vi kan avkrefte at de er farlige, sier Tove Hägg i Stockholms-politiet til avisen.

NRK - 28 april 21 kl. 10:35

Skjerper innreisetiltak

Regjeringen innfører pålegg om karantenehotell for alle Reisende fra Bangladesh, India, Irak, Nepal og Pakistan, på grunn av smittesituasjonen i landene. Målet er å begrense risikoen for importsmitte av nye virusvarianter. Det vil si at også Reisende som har vært på nødvendige reiser i disse landene, må på karantenehotell.

Dagbladet - 08 juli 21 kl. 05:46

- Bedre enn i Syden

I Nord-Norges største turistmagnet strømmer norgesturistene til. Vågan-ordføreren holder pusten i forkant av fellesferien, og har en klar oppfordring til de Reisende..

NRK - 05 juli 21 kl. 10:49

Køer på den finsk-norske grensen

Troms politidistrikt melder om kilometerlange køer på den finsk-norske grensen. Køene går fra kontrollstedet på Persskogen og inn mot grensepunktet. Politiet skriver på Twitter at de prøver å hjelpe godstransport fram, i den utstrekning de klarer det.

NRK - 30 mai 21 kl. 09:51

Vil doble antall togReisende

Det franske jernbaneselskapet SNCF vil doble antallet Reisende som velger å ta toget på ti år, sier selskapets direktør Jean-Pierre Farandou. – Målet er at 20 prosent av alle Reisende velger toget fremfor bilen. I dag velger kun 10 prosent toget, sier Farandou til avisen Le Journal du Dimanche..

NRK - 03 juli 21 kl. 13:01

Reiseaktiviteten lar vente på seg

Selv om Norge er åpnet opp for mer reiseaktivitet, ser det ut som den lar vente på seg. På Gardermoen denne uka startet det på 30.000 Reisende, og tallet har kun økt til opp mot 35.

NRK - 30 juni 21 kl. 18:31

Advarer mot lang kø på Gardermoen

Avinor forventer køer på opptil 6 timer i grensekontrollen når ferietrafikken øker på Oslo Lufthavn. På grunn av innreisereglene og smittevernkrav, må alle Reisende gjennom kontrollen. Selskapet har klargjort alternative venteområder med «festivaldoer» i bagasjekjelleren.

NRK - 28 juni 21 kl. 12:32

Innfører innreiserestriksjoner

Fra torsdag av forbyr Hongkong alle Reisende fra Storbritannia å komme inn i landet. Storbritannia blir dermed satt tilbake på Hongkong sin liste over land som med høyrisiko for smitte..

Aftenposten - 21 mai 21 kl. 11:54

Reisende fra europeiske land med lav smitte slipper karantenehotell

Reisende fra Storbritannia og EØS-/Schengen-land med lav smitte slipper nå å være på karantenehotell..

NRK - 25 juni 21 kl. 14:49

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for Reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..

NRK - 25 juni 21 kl. 13:10

Mye trafikk over grensen

Politiet har styrket bemanningen på Svinesund for å håndtere økt trafikk ved grensen. Men Reisende inn i Norge må i perioder regne med kø i grensekontrollen, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 19 juni 21 kl. 09:03

Lange køer på Gardermoen lørdag

Mette-Jorunn Meisland forteller til NRK at hun og reisefølget stod 1,5 timer i kø for å sjekke inn på Gardermoen lørdag morgen. Køene skal ha oppstått fordi utenlandsReisende ikke hadde mulighet til å benytte innsjekkingsautomatene på flyplassen, men måtte sjekke inn manuelt. Pressevakt i Avinor, Caroline Marie Nilsen, bekrefter at køene er lange lørdag.

NRK - 18 juni 21 kl. 20:13

Iverksetter tiltak ved Svinesund

Politiet iverksetter flere tiltak ved Svinesund for at køen skal gå raskere. Blant annet kan pendlere og samfunnkritisk helsepersonell benytte den gamle Svinesund-broen. Det opprettes også et venteområde for dem som skal videre til karantenehotell.

NRK - 18 juni 21 kl. 15:48

Grensekontroll av fritidsbåter

Regjeringen innfører grensekontroll av båter som ankommer Norge fra utlandet i sommer. Båtene underlegges de samme test- og karantenereglene som Reisende med bil og fly. Regjeringen begrenser også hvilke havner man kan benytte seg av i sommer hvis man ankommer Norge med lystbåt.

VG - 18 juni 21 kl. 15:40

Fra mandag slipper Reisende fra Polen og Romania karantene

Sjekk alle endringene i reiserådene her..

VG - 18 juni 21 kl. 13:00

Åpner for mer Europa-reiser

Fra mandag blir det ikke lenger hotellkarantene for Reisende fra EU/EØS. Og fra 5. juli blir det enda lettere for nordmenn å reise i Europa..

E24 - 18 juni 21 kl. 13:02

Åpner for mer Europa-reiser

Fra mandag blir det ikke lenger hotellkarantene for Reisende fra EU/EØS. Og fra 5. juli blir det enda lettere for nordmenn å reise i Europa..

VG - 12 mai 21 kl. 21:22

Reisende fra Storbritannia kan slippe karantenehotell – norske studenter fornøyd

Reisende fra Storbritannia unntas fra ordningen med tvunget opphold på karantenehotell etter ankomst Norge. Det melder regjeringen onsdag kveld..

VG - 12 mai 21 kl. 21:22

Norske studenter jubler: Reisende fra Storbritannia kan slippe karantenehotell

Reisende fra Storbritannia unntas fra ordningen med tvunget opphold på karantenehotell etter ankomst Norge. Det melder regjeringen onsdag kveld..

VG - 17 juni 21 kl. 16:52

Nye tall: Polen og Romania kan bli gule

I så fall vil Reisende derfra slippe karantene..

NRK - 16 juni 21 kl. 10:34

Amerikanere kan reise til EU

EUs medlemsland er enige om å lette på koronarestriksjonene for Reisende fra åtte land og områder. USA er blant dem. I tillegg blir Albania, Nord-Makedonia, Serbia, Libanon, Taiwan, Macau og Hongkong unntatt reiseforbudet..

E24 - 11 juni 21 kl. 14:41

Venter test-rush på Gardermoen: Dr. Dropin kan få 20 mill. i måneden av kommunen

Helsekjeden skal teste opptil 12.000 Reisende om dagen på Oslo Lufthavn, i tillegg til å følge opp de som må på karantenehotell i Ullensaker. Kontraktsverdien tilsvarer halvparten av selskapets 2019-omsetning – hver eneste måned..

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 14:41

Venter test-rush på Gardermoen: Dr. Dropin kan få 20 mill. i måneden av kommunen

Helsekjeden skal teste opptil 12.000 Reisende om dagen på Oslo Lufthavn, i tillegg til å følge opp de som….

NRK - 10 juni 21 kl. 15:45

Politiet frykter kaos på grensen

Fredag 11. juni klokken 15.00 endres innreisereglene.

NRK - 09 juni 21 kl. 14:44

Utenlandsreiser fortsatt frarådet

Regjeringen fraråder fortsatt alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige. Siden 3. juni har det vært en midlertidig løsning slik at Reisende ikke må på karantenehotell, men kan gjennomføre karantene hjemme hvis de er beskyttet..

NRK - 09 juni 21 kl. 10:34

EU: Koronapass godkjent fra 1. juli

EU-parlamentet har godkjent bruk av koronasertifikat som kan brukes for Reisende i Europa, melder Dagens Nyheter. Så langt har over én million europeere skaffet seg koronasertifikat, ifølge EU-kommisjonen. Målet med koronasertifikatet er at det kan åpne for reiser innad i Europa fra 1.

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 15:02

De ukjente supersmittekjedene bak tredje bølge: Én Reisende fra utlandet førte til om lag 700 smittede.

To Reisende, en av dem fra Øst-Europa, startet enorme smittekjeder som ble spredt til hele Norge..

VG - 08 juni 21 kl. 06:57

Europa åpner opp for turisme igjen

Europas turistindustri har ligget nede for telling, men nå skal gater, barer og attraksjoner fylles opp igjen. Helt enkelt for Reisende blir det likevel ikke..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt