Reidar Nilsen

Sunday, 14 August, 11:32

Nyheter om Reidar Nilsen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 apr 22 kl. 05:14

Turgåer fant død person ved Gamvik

En død person ble skjærtorsdag funnet i fjæra sørøst for Gamvik i Finnmark, ikke langt fra stedet der sjarken til Reidar Nilsen forliste i starten av januar. – Personen bar preg av å ha ligget en stund og hadde klær på seg, sier operasjonsleder Tarjei Leinan-Mathisen i Finnmark politidistrikt til iFinnmark. Politiet fikk melding om funnet i 18.

NRK - 22 apr 22 kl. 13:10

Bekrefter identitet på omkommet

Politiet har i dag fått svar på de rettsmedisinske undersøkelsene og som bekrefter at det var den savnede Reidar Nilsen som ble funnet omkommet skjærtorsdag 14. april i Gamvik kommune. Reidar Nilsen har vært savnet siden 9.

Dagbladet - 22 apr 22 kl. 13:28

Frigir navn på død fisker

Fredag bekrefter politiet at det var Reidar Nilsen (74) som døde i forliset 9. januar..

Dagbladet - 10 jan 22 kl. 12:10

Far og sønn forliste

Reidar Nilsen var leder i Norges Fiskarlag i 12 år..

P4 - 31 aug 15 kl. 17:43

Drevland-saken blir gjenopptatt

Politiet skal etterforske den såkalte cruise-saken mot Bergens-ordfører Trude Drevland på nytt. Det opplyser politimesteren i Bergen, John Reidar Nilsen, til NRK. Tidligere i dag opplyste Nilsen at han hadde bedt statsadvokaten om å vurdere å gjenoppta saken, etter at det har kommet fram ny informasjon.

P4 - 26 jun 15 kl. 20:17

- Monikas mor glad for beklagelsen

- Monikas mor ble glad for beklagelsen Bergenspolitiet i går ga henne. Det sier Stig Nilsen som er bistandsadvokat for Monikas mor, Kristina Sviglinskaja. I kjølvannet av rapporten som slaktet behandlingen av varsleren i Monika-saken, beklaget politimester i Hordaland, John Reidar Nilsen, etatens håndtering av datterens død.

VG - 31 aug 15 kl. 14:31

Politimester ber om ny vurdering av Drevland-saken

Politimester John Reidar Nilsen har bedt statsadvokaten vurdere å gjenoppta undersøkelsessaken mot bergensordfører Trude Drevland..

NRK - 31 aug 15 kl. 14:33

Ber om ny vurdering av Drevland-sak

Politimester John Reidar Nilsen i Hordaland politidistrikt ber statsadvokaten vurdere å gjenoppta saken mot ordfører Trude Drevland i cruise-saken, skriver Bergens tidende. Han sier bakgrunnen er nye opplysninger i saken..

VG - 31 aug 15 kl. 14:31

Politimester bekrefter: Drevland-saken gjenopptas

Politimester John Reidar Nilsen sier til VG at statsadvokaten har besluttet å gjenoppta undersøkelsessaken mot bergensordfører Trude Drevland..

NRK - 25 jun 15 kl. 12:29

Politimesteren kommer ikke tilbake

– Politimester i Hordaland Geir Gudmundsen er innbeordret til Politidirektoratet og blir der, sier politidirektør Odd Reidar Humlegård. Konstituert politimester John Reidar Nilsen fortsetter i stillingen til det blir ansatt ny politimester..

NRK - 25 jun 15 kl. 12:25

Lyser ut politimesterstilling i dag

– Fordi Sogn og Fjordane og Hordaland politidistrikt skal slås sammen, skal distriktet få en ny politimester. Stillingen lyses ut i dag, sier politidirektør Odd Reidar Humlegård. Inntil videre er John Reidar Nilsen konstituert politimester i Bergen..

NRK - 25 jun 15 kl. 13:11

Politimesteren: – Beklager dypt

– Monika-saken har vært en belastning for mange. Jeg vil benytte anlendinga igjen til å gi min dypeste beklagelse til Monikas mor, sier konstituert politimester John Reidar Nilsen i Bergen. Nilsen sier politiet skal lære av sine feil i saken..

VG - 25 jun 15 kl. 19:16

Fungerende politimester: – Jeg støttet Robin

Mannen som i dag leder Hordaland politidistrikt, John Reidar Nilsen (49), forteller i dag at han både i ord og i handling støttet politibetjent Robin Schaefer midt under varsler-saken..

NRK - 25 jun 15 kl. 13:17

– Må vurdere enkeltmedarbeidere

– Det er naturlig å se på enkelte medarbeideres rolle. Men det er ikke naturlig for meg å kommentere det nå, sier konstituert politimester i Hordaland John Reidar Nilsen. Politiet får sterk kritikk for sin håndtering av varsling i Monika-saken..

Dagbladet - 25 jun 15 kl. 13:22

- Vi må ta lærdom

Konstituert politimester John Reidar Nilsen sier at politiet i Hordaland skal ta lærdom av den alvorlige granskningsrapporten..

VG - 25 jun 15 kl. 13:05

Hordaland-politiet: Ber Spesialenheten vurdere etterforskning

Konstituert politimester i Hordaland, John Reidar Nilsen, ønsker å få svar på om hans etat har brutt arbeidsmiljøloven i forhold til varsleren Robin Schaefer i Monika-saken..

NRK - 25 jun 15 kl. 13:04

Har bedt Spesialenheten vurdere

En ny rapport om varsling i Monika-saken konkluderer med at arbeidsmiljøloven er brutt i politiet. – Jeg har derfor bedt Spesialenheten vurdere om det er grunn til å starte etterforskning, sier konstituert politimester i Hordaland John Reidar Nilsen..

P4 - 05 jun 15 kl. 06:54

- Media fremstiller oss unyansert

- Bergenspolitiet fremstilles unyansert og ensidig av norske medier. Det mener politimester i Hordaland politidistrikt, John Reidar-Nilsen. Etaten har det siste året vært i medias søkelys for slett etterforskning i flere alvorlige saker.

P4 - 01 jun 15 kl. 15:31

- Distrikt rammes ikke av reformen

- Det er ubegrunnet frykt at distriktene blir rammet av den nye politireformen. Det sier politimester i Hordaland politidistrikt, John Reidar-Nilsen. Politijuristforeningen frykter viktig kompetanse og ressurser fra Sogn og Fjordane vil sentraliseres i Hordaland når sammenslåingen av de to distriktene er et faktum.

P4 - 29 maj 15 kl. 18:55

Åpen for å møte byrådet i Bergen

- Bergenspolitiet er åpen for å diskutere etatens håndtering av etterforskningssaker. Det sier politimester i Hordaland politidistrikt, John Reidar-Nilsen. Byrådet i Bergen kaller nå politiet inn på teppet, etter at etaten lenge har blitt kritisert for håndteringen av saker som omhandler barn og unge: - Vi er bekymret for situasjonen, og vil derfor ha et møte med politiet, sier byrådsleder Martin Smith-Sivertsen..

P4 - 15 apr 15 kl. 16:49

- Svært alvorlig med så lav tillit

- At ansatte i Bergenspolitiet ikke har tillit til egen ledelse er svært alvorlig. Det sier konstituert politimester i Hordaland politistrikt, John Reidar Nilsen. I en ny medarbeiderundersøkelse går det frem at syv av ti ansatte ikke har tillit til at etatens ledere gjør en god jobb.

P4 - 25 feb 15 kl. 14:46

- Usikkert om noen må stå til ansvar

Det er usikkert om enkeltpersoner i Hordaland politidistrikt vil få reaksjoner etter Monika-saken. Det sier konstituert politimester John Reidar Nilsen etter at Spesialenheten for politisaker i dag ila distriktet et forelegg på 100.000 kroner for sin behandling av drapssaken.

NRK - 02 mar 15 kl. 15:44

– Vi erkjenner at det er gjort feil

– Vi erkjenner at det er gjort feil frå politiet og politidistriktet tek ansvar for feila ved å vedta førelegget, seier konstituert politimeister John Reidar Nilsen i om at politidistriktet vedtar bota dei vart pålagt av Spesialeininga..

P4 - 26 feb 15 kl. 09:37

- Bør få politimester utenfra

- Det bør hentes ny politimester i Hordaland utenfra politidistriktet, mener Magne Lerø i Ukeavisen Ledelse. Han sier til NRK at han mener nåværende ledelse ikke er de rette til å gjøre den oppryddingen som trengs, og for igjen å få tilliten i befolkningen. I går sa konsituert politimester John Reidar Nilsen at han ikke utelukker at Monika-saken kan få personalmessige konsekvenser på politihuset..

NRK - 25 feb 15 kl. 13:05

– Ikke tvil om at det er gjort feil

Visepolitimester i Hordaland politidistrikt, sier politidistriktet ikke har tatt stilling til om man vil godta forelegget fra Spesialenheten. – Men det må ikke herske noen tvil om at politiet har gjort feil i saken, sier John Reidar Nilsen..

VG - 25 feb 15 kl. 13:07

Bergens-politiet: - Hersker ikke tvil om at det er gjort feil

BERGEN/OSLO (VG) Mye i denne saken skulle vært gjort annerledes sier fungerende politimester i Bergen, John Reidar Nilsen..

VG - 25 feb 15 kl. 13:07

Politimesteren: - Hersker ikke tvil om at det er gjort feil

BERGEN/OSLO (VG) Konstituert politimester John Reidar Nilsen i Hordaland politidistrikt erkjenner feil i etterforskningen av Monika-saken, men tar betenkningstid før de avgjør om de vedtar forelegget..

NRK - 20 jan 14 kl. 12:59

Slik skal de løse branngåten

LÆRDAL /OSLO (NRK.no): Kripos er mandag på plass for å hjelpe lokalt politi med å løse branngåten i Lærdal. Tidligere Kripos-etterforsker Reidar Nilsen sier det ikke er uvanlig at det tar uker før man finner en brannårsak..

NRK - 20 jan 14 kl. 12:59

Slik skal de løse branngåten

LÆRDAL /OSLO (NRK.no): Kripos er mandag på plass for å hjelpe lokalt politi med å løse branngåten i Lærdal. Tidligere Kripos-etterforsker Reidar Nilsen sier det ikke er uvanlig at det tar uker før man finner en brannårsak..

VG - 15 nov 13 kl. 20:51

Kjell Ingebrigtsen ny leder i Norges Fiskarlag

Landsmøtet i Norges Fiskarlag valgte lørdag Kjell Ingebrigtsen (56) fra Bodø til ny leder i Norges Fiskarlag etter Reidar Nilsen..

NRK - 14 nov 13 kl. 10:48

Gir seg etter 12 år

Reidar Nilsen takker av som leder av Norges Fiskarlag denne uka..

NRK - 14 okt 13 kl. 10:49

Her er politiet på vei til Drevland

Visepolitimesteren i Bergen, John Reidar Nilsen, oppsøkte mandag formiddag ordfører Trude Drevland på rådhuset i Bergen for å orientere henne personlig om status i den pågående korrupsjonssaken..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com