Regulere

Mandag, 02 August, 20:24

Nyheter om Regulere

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 juni 21 kl. 09:33

Storbritannia vil Regulere Netflix

Britiske myndigheter ønsker å Regulere store strømmetjenester som Netflix på samme måte som tradisjonelle kringkastere, ifølge nyhetsbyrået PA. Tilsynsmyndigheten Ofcom vil angivelig får mulighet til å ta avgjørelser i saker som skyldes klager på feil og partiskhet hos strømmetjenestene. – Reglene for hvordan kringkasterne opererer, ble skrevet for en analog tidsalder.

NRK - 10 juni 21 kl. 12:02

Nye regler diskuteres i dag

Stortinget skal i dag diskutere hvordan kommunene kan Regulere bruken av elsparkesykler. Stadig flere skader seg selv eller andre når de kjører elsparkesykkel, og elsparkesyklene skaper mye irritasjon. Samferdselsminister Knut Arild Hareide mener kommunene bør Regulere bruken bedre..

NRK - 02 juli 21 kl. 12:17

Ap og SV etterlyser fullt forbud

Arbeiderpartiet og SV reagerer kraftig på at regjeringen ikke går inn for et fullt forbud mot konverteringsterapi, men foreslår i lovforslaget som er sendt ut på høring i dag, en aldersgrense på 16 år. – Det er ikke et forbud, det er en aldersgrense for psykisk mishandling, sier SVs Freddy André Øvstegård. Kultur- og likestillingsminister Abid Raja avviser kritikken.

NRK - 15 juni 21 kl. 13:51

Ungarn vil Regulere homofili

Ungarn har vedtatt lovforbud mot «promotering av homofili» overfor mindreårige. Forslaget ble vedtatt med 157 stemmer for og 1 stemme mot i nasjonalforsamlingen tirsdag..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 20:46

Nå har byrådet fått nok av elsparkesykkel-kaoset. Her er de nye reglene.

Byrådet i Oslo har utarbeidet en rekke tiltak for å Regulere og redusere bruken av elsparkesykler i byen..

NRK - 27 mai 21 kl. 12:19

Millionbot til Twitter i Russland

Ein russisk domstol har gjeve Twitter to bøter på totalt 7 millionar rublar, eller om lag 70 millionar kroner, for ikkje å sletta forbode innhald. Russland har gjort fleire tiltak dei siste månadane for å Regulere og dempe makta til sosiale medium og teknologigigantar..

NRK - 20 mai 21 kl. 10:36

Debatterer snøskuterløyper

I dag skal Stortinget debattere hvem som skal bestemme over snøskuterløyper i kommunene. Frp og Sp vil gi lokale myndigheter mer makt til å Regulere slik kjøring. Det vil ikke Ap støtte, sier stortingsrepresentant Runar Sjåstad.

NRK - 03 mai 21 kl. 16:53

Ny sparkesykkel-lov klar

Fleirtalet på Stortinget er einige om ei ny lov som gir kommunane meir makt til å Regulere utleige av elsparkesyklar. No får kommunane blant anna lov å lage faste parkeringssoner og fartsgrenser for elsparkesyklane, skriv NTB..

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 11:54

Ny sparkesykkel-lov er klar – vil gi kommunene mer makt

Stortingsflertallet er enige om en ny lov som gir kommunene mer makt til å Regulere utleie av elsparkesykler..

NRK - 03 mai 21 kl. 11:44

Ny sparkesykkel-lov er klar

Stortingsflertallet er enige om en ny lov som gir kommunene mer makt til å Regulere utleie av elsparkesykler, skriver NTB. Loven som nå blir vedtatt gir kommunene rett til å lage soner på offentlig grunn hvor sparkesyklene må utplasseres og parkeres..

Aftenposten - 29 april 21 kl. 06:45

Den nye hjemmekontorforskriften har et digert hull

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen forsøker å Regulere fremtidens arbeidsliv – men har glemt at fremtiden….

NRK - 09 april 21 kl. 06:19

Vil stramme inn for elsparkesykler

Senterpartiet har levert forslag til Stortinget om å klassifisere elsparkesykler som kjøretøy, skriver Avisa Oslo. I dag er de klassifisert som sykkel, noe som gjør det vanskelig for norske kommuner å Regulere for eksempel hvor de kan kjøres..

NRK - 08 april 21 kl. 19:01

Biden vil Regulere skytevåpen

President Joe Biden foreslår å stramme inn reguleringene av hjemmebygde skytevåpen. Han vil også ha strengere regler for ekstrautstyr som holder pistoler mer stabilt. Presidenten tok også til orde for et forbud mot visse typer halvautomatiske våpen..

Aftenposten - 30 mars 21 kl. 10:41

Nye regler skal stoppe «supersko»: – Vi kan ikke gjøre noe før OL

World Athletics jobber med nye regler, men henger etter i kampen for å Regulere «supersko»..

VG - 30 mars 21 kl. 10:41

Nye regler skal stoppe «supersko»: – Vi kan ikke gjøre noe før OL

World Athletics jobber med nye regler, men henger etter i kampen for å Regulere «supersko». De får ikke gjort noe med potensielle skofordeler før sommer-OL 2021..

Aftenposten - 23 mars 21 kl. 07:00

Aftenposten mener: Regjeringen somler med sparkesyklene

Heller ikke i år kan kommunene Regulere antallet elsparkesykler eller hvordan de plasseres..

Aftenposten - 21 mars 21 kl. 12:54

NRK, forlag og forskningssenter er blitt utestengt fra Google eller Facebook. Flere aner ikke hvorfor.

– Globale aktører får Regulere det norske ytringsrommet, sier Kjersti Løken Stavrum i Norsk PEN..

NRK - 19 jan. 21 kl. 20:13

Gikk på rettslig klimanederlag

Trump-administrasjonen handlet i strid med loven da reguleringer av forurensing fra kraftverk ble lempet på, ifølge en føderal ankedomstol. Kjennelsen vil gi påtroppende president Joe Biden et friere spillerom til å Regulere utslipp fra kraftverk..

NRK - 08 jan. 21 kl. 03:15

Besøksrett for sykehjemsbeboere

Flere kommuner skal ha oppfattet regjeringens anbefaling om sosial pause som et signal om å stenge sykehjem for pårørende. Dette avviser Helsedepartementet. Ifølge Klassekampen har flere kommuner etter regjeringens pressekonferanse søndag valgt å stenge helse- og omsorgsinstitusjoner for besøk til beboerne fram til 18.

E24 - 26 des. 20 kl. 11:27

Brexitavtalen er offentliggjort

Den 1.246 sider lange brexitavtalen som vil Regulere handel- og konkurranse mellom Storbritannia og EU, er offentliggjort..

NRK - 23 des. 20 kl. 17:09

Pundet styrket etter brexit-nytt

Det britiske pundet styrket seg med 1,3 prosent, sammenlignet med den amerikanske dollaren, etter meldingene om at Storbritannia og EU innen få timer kan bli enige om en brexit-avtale, melder AFP. Avtalen vil Regulere forholdet deres etter nyttår..

NRK - 16 des. 20 kl. 15:01

Har signert ny luftfartsavtale

Noreg og Storbritannia har onsdag underteikna ein ny avtale som skal Regulere rutefly mellom landa når overgangsperioden etter Brexit går ut ved nyttår, seier samferdsleminister Knut Arild Hareide. Avtalen gir blant anna rom for auka rutetrafikk..

NRK - 19 okt. 20 kl. 21:18

Sverige vil ha ny pandemi-lov

Den svenske regjeringen vil ha en ny pandemilov for å bedre kunne begrense folks bevegelser. Dagens lov lar regjeringen Regulere offentlige sammenkomster, men ikke nok, sier sosialminister Lena Hallengren. Nesten 6.

NRK - 05 aug. 20 kl. 01:00

Oslo vil være pilotkommune

Oslo-byrådet ønsker at Oslo skla være pilotkommune for å finne gode måter å Regulere elsparkesyklene på. Det sier byrådsleder Raymond Johansen til NRK. Han venter at Hareide klargjør hva Oslo som kommune har myndighet til å Regulere..

Aftenposten - 07 sep. 20 kl. 22:00

Byene har et relativt stort handlingsrom for å Regulere elsparkesykler

De seriøse elsparkesykkelselskapene ønsker dialog. Det åpner muligheter for frivillige avtaler..

NRK - 20 aug. 20 kl. 17:57

Tre bjørner kan felles på lisens

Tre bjørner kan felles, etter at Miljødirektoratet har vedtatt en lisensfellingskvote i Innlandet. Det melder NTB. Lisensfellingsperioden varer fra 21.

Aftenposten - 13 aug. 20 kl. 07:53

Skei Grande mener MDG i Oslo ikke tør Regulere bruken av sparkesyklene. - Vås, svarer MDG.

– Gårdeiere som ikke strør fortauet, kan få bot. Men strør du fortauet med sparkesykler, påstår byrådet at det ikke kan gjøre noe. Det kan det, sier Venstre-leder Trine Skei Grande..

P4 - 07 aug. 20 kl. 21:43

Tilsyn følger med på priser

Konkurransetilsynet følger med på prisene på munnbind i Norge – men advarer mot å Regulere prisene. Den siste tiden har prisen på produktet økt voldsomt, og flere apoteker har vært utsolgt, etter signaler fra myndighetene om at det kan komme råd angående munnbind. Tilsynet opplyser til E24 at det må en spesiell situasjon til for at de går inn og setter en makspris..

E24 - 07 aug. 20 kl. 19:03

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å Regulere prisene..

Aftenposten - 07 aug. 20 kl. 19:03

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å Regulere prisene..

NRK - 07 aug. 20 kl. 05:47

NHO vil ha nye råd om hjemmekontor

NHO ber om at bedriftene får større frihet og ansvar enn i dag til å Regulere bruken av hjemmekontor. I stedet for at bedriftene er pålagt å bruke mest mulig hjemmekontor, bør de få styre dette selv, mener direktør for arbeidsliv i NHO, Nina Melsom..

NRK - 06 aug. 20 kl. 11:21

Tar tid å Regulere elsparkesykler

Samferdselsminister Knut Arild Hareide sier de ser på lovene rundt elsparkesyklene. Men at det tar tid å gjøre denne jobben. I dag har han møtt lokalpolitikere.

P4 - 31 juli 20 kl. 18:30

Raymond Johansen lei elsparkesykler

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, har gått lei av elsparkesyklene. De siste årene har de vært svært synlige i hovedstaden. Det har blitt flere og flere, og nå er over 10.

NRK - 31 juli 20 kl. 06:48

Vil ha bort sparkesyklene i Oslo

Bompengepartiet vil fjerne elektriske sparkesykler fra Oslos gater og Regulere bruken strengt. Partiet mener elsparkesyklene er innført uten noen politiske prosesser eller godkjenning. For tiden er det mer enn 10.

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 06:40

Bompengepartiet vil ha bort sparkesyklene i Oslo

Bompengepartiet vil fjerne elektriske sparkesykler fra Oslos gater og Regulere bruken strengt..

Aftenposten - 29 juli 20 kl. 18:17

Norges ernæringssjef vil begrense reklame for usunn mat. Det får ingen støtte.

Et lovforslag for å Regulere reklame for usunn mat og drikke ble lagt i skuffen i 2013. Regjeringens fremste ernæringsrådgiver vil ta det frem igjen..

NRK - 29 juli 20 kl. 07:01

Tyrkia vil Regulere sosiale medium

Tyrkia har vedteke ei kontroversiell lov som gir parlamentet meir kontroll over sosiale medium, melder nyheitsbyrået Anadolu til AFP. Under den nye lova kan selskap som Facebook og Twitter få bøter dersom dei nektar å fjerne noko av innhaldet sitt..

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 10:05

Voi-sjefen vil ha mer regulering av elsparkesykler i Oslo

Sjefen for elsparkesykkeloperatøren Voi, Christina Moe Gjerde, mener Oslo-politikerne ikke gjør nok for å Regulere næringen. – Vi savner handlekraft, sier hun..

NRK - 25 juni 20 kl. 21:42

Privat helsedirektør reagerer

Leder ved landets største private klinikk Aleris, Anita Tunold, reagerer sterkt på at Ap vil Regulere det private helsevesenet mye strengere og bl.a nekte offentlig ansatte leger å jobbe med de samme pasientene i det private. Det skriver Aftenposten..

NRK - 23 juni 20 kl. 08:04

Søksmål om spillreklame-forbud

Discovery varsler at de saksøker staten over forbudet mot spillreklame, som trer i kraft fra 1. januar 2021. De mener forbudet bryter med EØS-regler, og at norske myndigheter ikke kan Regulere sendinger Discovery sender fra Storbritannia og Frankrike.

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 12:17

Arbeiderpartiet vil nekte sykehusleger som Thorbjørn Brook Steen å jobbe på si i det private

Arbeiderpartiet vil Regulere det private helsevesenet mye strengere. Blant annet vil partiet nekte offentlige leger å jobbe med de samme pasientene i det private..

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 12:17

Ap vil nekte sykehusleger som Thorbjørn Brook Steen å jobbe på si i det private

Arbeiderpartiet vil Regulere det private helsevesenet mye strengere. Blant annet vil partiet nekte offentlige leger å jobbe med de samme pasientene i det private..

Aftenposten - 28 mai 20 kl. 09:26

Trump mot Twitter: – Trump er delvis skapt av Twitter. Derfor er dette en kamp.

President Donald Trump har flere muligheter til å gjøre alvor av sine trusler om å «Regulere eller stenge ned» Twitter. En av hans arvefiender – CNN – mener Trump vil vinne..

P4 - 27 mai 20 kl. 14:05

Truer med å stenge sosiale medier

Donald Trump truer med å Regulere eller stenge ned sosiale medier. Det skriver den amerikanske presidenten på Twitter to dager at to av hans meldinger ble markert som villedende. Trump skriver at sosiale medie-plattformer stenger for konservative stemmer.

NRK - 27 mai 20 kl. 13:47

Truer med å stenge sosiale medier

USAs president Donald Trump truer onsdag med å Regulere eller stenge sosiale medier. Han skriver på Twitter at sosiale medie-plattformer stenger for konservative stemmer. Det skjer dagen etter at Twitter markerte to av meldingene hans som villedende..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt