Regimeskifte

Sunday, 14 August, 10:49

Nyheter om Regimeskifte

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 mar 22 kl. 21:38

Biden trekker ikke Putin-uttalelse

USAs president Joe Biden står for sin uttalelse om at Vladimir Putin ikke kan forbli ved makten, men insisterer på at han ikke tar til orde for Regimeskifte. – Jeg uttrykte den moralske forargelsen som jeg føler for denne mannen, sa Biden til pressen i Det hvite hus mandag. – Jeg uttrykte ikke noe politisk linjeskifte, sa Biden om helgens uttalelse om Russlands president..

NRK - 28 mar 22 kl. 01:41

Biden sier han ikke tar til orde for Regimeskifte i Russland

USAs president Joe Biden sier at han ikke ba om regimeendring i sin tale i Warszawa i helgen. – Nei, svarte Biden til journalister da han søndag fikk spørsmål om han hadde tatt til orde for regimeendring i Russland, melder CNN. Dagen i forveien holdt Biden en tale i Polens hovedstad Warszawa.

NRK - 27 mar 22 kl. 12:49

Blinken: USA jobber ikke for Regimeskifte

– Som vi har sagt gjentatte ganger, har vi ikke noen strategi som dreier seg om regimeendring i Russland – eller noe annet sted for den del, sa utenriksminister Antony Blinken i Jerusalem, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Budskapet kom etter talen som president Joe Biden holdt i Polen dagen før. – For Guds skyld, denne mannen kan ikke forbli ved makten, sa Biden om Russlands president Vladimir Putin.

Aftenposten - 04 maj 20 kl. 21:30

Et slags kuppforsøk minner om Venezuelas tragedie | Frank Rossavik

Donald Trump har interesse av Regimeskifte i Caracas, og nå går spekulasjonene..

P4 - 28 nov 19 kl. 23:30

Økende vold mot demonstranter i Irak

Minst 40 demonstranter er skutt og drept av sikkerhetsstyrkene i Irak det siste døgnet. Det melder nyhetsbyrået AFP. I tillegg er 245 personer skadd.

Dagbladet - 11 apr 19 kl. 17:13

En diktator har falt, men hva med diktaturet?

Opprøret i Sudan har ført til Regimeskifte. Men der er slett ikke sikkert at demonstrantene står igjen som vinnerne..

Dagbladet - 24 sep 18 kl. 13:47

Målet var Regimeskifte

Og dersom norske myndigheter faktisk forsto at det var Regimeskifte det egentlig dreide seg om, er det grunnlag for å hevde at også de gjorde seg skyldig i et folkerettsbrudd..

NRK - 22 aug 18 kl. 10:04

Vil ikke ha Regimeskifte i Iran

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton sier at de ikke er ute etter å skifte ut Irans regime. – Regimeskifte i Iran er ikke amerikansk politikk. Det vi ønsker er massiv endring i regimets oppførsel, sier han..

Aftenposten - 04 jul 18 kl. 20:30

President Trumps sanksjoner vil føre til Regimeskifte i Iran | Mehdi Azadmehr

Det som skjer nå, ligner veldig på det som skjedde før revolusjonen i 1979..

NRK - 30 okt 17 kl. 04:29

– Vil ha Regimeskifte

Den qatarske emiren Tamim bin Hamad al-Thani anklager Saudi-Arabia og deres allierte for å prøve å styrte hans regjering, skriver NTB. – De vil ha Regimeskifte, det er åpenbart, sa emiren i et intervju med CBS-programmet «60 minutes»..

Aftenposten - 30 dec 17 kl. 17:26

Tusenvis demonstrerer mot prestestyret i Iran. Nå har protestene nådd hovedstaden.

– Folk ser ut til å ha brutt fryktbarrièren, sier iransk aktivist i Norge. I Teheran gjaller nå rop om Regimeskifte og frihet..

Aftenposten - 30 dec 17 kl. 17:26

Tusenvis demonstrerer mot prestestyret i Iran - nå kommer reaksjonene fra myndighetene

– Folk ser ut til å ha brutt fryktbarrièren, sier iransk aktivist i Norge. I Teheran gjaller nå rop om Regimeskifte og frihet..

Aftenposten - 30 dec 17 kl. 17:26

Tusenvis demonstrerer mot prestestyret i Iran – nå kommer reaksjonene fra myndighetene

– Folk ser ut til å ha brutt fryktbarrièren, sier iransk aktivist i Norge. I Teheran gjaller nå rop om Regimeskifte og frihet..

Hegnar.no - 10 dec 17 kl. 07:55

Kinesisk eksilmilliardær vil ha Regimeskifte

Den kinesiske milliardæren Guo Wengui bor i New York. Derfra bygger han opp en medieplattform med mål om å innføre demokrati i hjemlandet..

P4 - 01 aug 17 kl. 21:07

- Nord-Korea er ikke en fiende

USAs utenriksminister Rex Tillerson sier Nord-Korea ikke er USAs fiende. Han sier nå i kveld norsk tid at USA ønsker dialog med norkoreanerne, og at deres mål ikke er Regimeskifte..

NRK - 01 aug 17 kl. 20:21

– Nord-Korea er ikke vår fiende

USAs utenriksminister Rex Tillerson sier USA ønsker dialog med norkoreanerne, og at deres mål ikke er Regimeskifte. Han understreket at USA ikke er Nord-Koreas fiende..

P4 - 26 jul 17 kl. 07:17

Nord-Korea truer USA med atomangrep

Nord Korea truer med å utføre et atomangrep i hjertet av USA om amerikanerne forsøker å fjerne landets leder Kim Jong-un. Det melder CNN. Det skjer etter at CIA-sjefen forrige uke antydet et ønske om Regimeskifte.

NRK - 26 jul 17 kl. 06:41

Nord-Korea truer USA med atomangrep

Nord-Korea har truet med å utføre et atomangrep i hjertet av USA dersom amerikanerne skulle forsøke å få landets leder, Kim Jong-un, til å gå av. Uttalelsen kommer etter at CIA-sjef Mike Pompeo antydet et ønske om Regimeskifte i Nord-Korea sist uke..

Aftenposten - 29 jun 17 kl. 06:25

Rapport: Kreml-topper overbevist om at USA ønsker Regimeskifte i Russland

Lederne i Kreml er overbevist om at USA ønsker et nytt regime i Russland. Frykten øker spenningen mellom de to landene, ifølge en etterretningsrapport fra USA..

NRK - 15 jan 17 kl. 16:49

Benekter påstander om Regimeskifte

Norske myndigheter avviser påstander om at de er involvert i en sammensvergelse for å endre den sittende regjeringen i Sør-Sudan. Sudans hær hevder at USA, Storbritannia og Norge møtte væpnede opposisjonsgrupper i Kenya for å oppnå Regimeskifte..

Aftenposten - 22 mar 17 kl. 21:15

Diktatoren holder verdens lengste taler, men da han ville skattlegge arbeidsledige, ble folk rasende.

Tusenvis av hviterussere demonstrerer mot Europas siste diktator. Opposisjonspolitikere tror at det kan være starten på et Regimeskifte..

Aftenposten - 05 okt 16 kl. 10:33

Regimeskifte på Oslo Havn - Stillulf Karlsen ut av Havnestyret

Byrådet erstatter den mektige og kontroversielle lederen av Oslo Havn, Bernt Stilluf Karlsen, med tidligere statssekretær Roger Schjerva (SV)..

Aftenposten - 05 okt 16 kl. 10:33

Regimeskifte på Oslo Havn - Stilluf Karlsen ut av Havnestyret

Byrådet erstatter den mektige og kontroversielle lederen av Oslo Havn, Bernt Stilluf Karlsen, med tidligere statssekretær Roger Schjerva (SV)..

Dagbladet - 03 jul 15 kl. 11:04

Tsipras skal steike i eget fett

EU og Merkel vil ha Regimeskifte i Aten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com