Redningspakke

Tuesday, 16 July, 12:25

Nyheter om Redningspakke

NRK - 15 nov 23 kl. 10:18

IMF: 3 milliarder dollar til Pakistan

Det internasjonale pengefondet (IMF) forventer en avtale med Pakistan denne uken om en Redningspakke på 3 milliarder dollar, forteller administrerende direktør i IMF Kristalina Georgieva..

NRK - 12 mar 23 kl. 14:58

Avviser Redningspakke for amerikansk storbank

Fredag ble Silicon Valley Bank (SVB) stengt av amerikanske myndigheter. Banken hadde store problemer i lang tid før den ble stengt og nyhetsbyrået AP beskrev hendelsen som den største bankkollapsen i USA siden finanskrisen i 2009. USAs finansminister Janet Yellen sier regjeringen ønsker å unngå smitteeffekt etter at banken kollapset, men noen Redningspakke er ikke aktuelt.

E24 - 11 apr 23 kl. 20:38

Rasende sveitsiske folkevalgte godkjente Redningspakke

Den sveitsiske nasjonalforsamlingen uttrykte tirsdag raseri over Credit Suisse-kollapsen og hvordan reglene som skal hindre slike bankkollapser, sviktet..

Aftenposten - 11 apr 23 kl. 20:27

Rasende sveitsiske folkevalgte godkjente Redningspakke

Den sveitsiske nasjonalforsamlingen uttrykte tirsdag raseri over Credit Suisse-kollapsen og hvordan reglene som skal….

NRK - 17 mar 23 kl. 10:30

Europas børser fortsetter opphentingen

De toneangivende børsene i Europa fortsetter fredag opphentingen etter en turbulent uke i finansmarkedet. I London gikk FTSE 100-indeksen opp 0,9 prosent da handelen startet på ukens siste dag. DAX-indeksen i Frankfurt holdt følge med London-børsen, mens CAC 40 i Paris gikk opp 0,8 prosent.

NRK - 16 mar 23 kl. 21:06

Redningspakke til First Republic Bank

11 banker går sammen med totalt 30 milliarder dollar for å redde First Republic Bank, skriver CNN. – Denne støtten fra en gruppe store banker er hjertelig velkommen, og demonstrerer motstandskraften i banksystemet, uttaler finansdepartementet..

E24 - 15 mar 23 kl. 22:09

«Dr. Doom»: – Kan være for stor til å bli reddet

Mannen som forutså finanskrisen mener det er usikkert om Sveits’ sentralbank klarer å skru sammen en Redningspakke for Credit Suisse, dersom det blir nødvendig..

NRK - 26 sep 22 kl. 04:52

Rekordlav pund mot dollar

Det britiske pundet har falt sitt laveste nivå mot amerikanske dollar natt til mandag. den tidlige handelen i Asia var et pund mandag verdt 1,035 amerikanske dollar, ifølge tall fra Bloomberg. Enkelte kommentatorer har advart mot at den kan synke ytterligere – kanskje så mye at de to valutaene blir like mye verdt.

Klartale - 15 jul 22 kl. 09:08

Italias statsminister vil slutte

Draghi ga beskjed om at han ville slutte torsdag kveld. Det var under et møte i ministerrådet. – Den nasjonale enheten som denne regjeringen har vært bygd på siden starten, finnes ikke lenger, sa statsministeren.

NRK - 14 jul 22 kl. 12:46

Italias regjering settes på prøve – kan ende i mistillit

En avstemning i det italienske senatet om økonomisk støtte i kjølvannet av krigen i Ukraina kan ende med manglende tillit til Mario Draghis regjering. Draghis utfordring er at koalisjonspartneren Femstjernersbevegelsen ikke vil delta i avstemningen over en Redningspakke for personer og bedrifter som lider økonomisk på grunn av krigen. Avstemningen er også en tillitsvotering over regjeringen.

E24 - 22 jun 22 kl. 08:38

Dof får på plass redninsgavtale med betydelig kreditorgruppe

Etter å ha forhandlet med kreditorene i flere år har det kriserammede offshoreselskapet sydd sammen en Redningspakke..

E24 - 22 jun 22 kl. 08:38

Dof inngått redningsavtale – omgjør milliarder i gjeld til aksjer

Etter å ha forhandlet med kreditorene i flere år har det kriserammede offshoreselskapet sydd sammen en Redningspakke. Dagens aksjonærer vil bli sittende igjen med smuler..

E24 - 22 jun 22 kl. 08:38

Dof får på plass redningsavtale med betydelig kreditorgruppe

Etter å ha forhandlet med kreditorene i flere år har det kriserammede offshoreselskapet sydd sammen en Redningspakke..

E24 - 13 apr 21 kl. 06:13

Air Canada får Redningspakke

Den canadiske regjeringen og Air Canada er enige om en Redningspakke på rundt 40 milliarder kroner for det kriserammede flyselskapet..

NRK - 01 jun 21 kl. 02:41

Håper på EUs redningsplan

Ja fra alle EU-landene til en felles gjeldsordning gir håp om å ta i bruk unionens gigantiske Redningspakke i juni, opplyser EU-rådet. – EU er nå i stand til å skaffe den nødvendige finansieringen for den sosiale og økonomiske gjenreisningen i Europa, sier Antonio Costa, statsministeren i Portugal, som for tiden leder rådet. Den gigantiske redningsplanene på 750 milliarder euro ble utarbeidet i juli in fjor..

Dagbladet - 28 apr 21 kl. 20:07

Kan felles av sine egne

Én gigantisk Redningspakke er vedtatt, en annen er på vei. Lykkes han, kan Joe Biden bli historisk, mener en norsk USA-ekspert. I veien står hans egne..

E24 - 10 mar 21 kl. 20:15

Bidens krisepakke på 1.900 milliarder dollar vedtatt i Representantenes hus

Representantenes hus har stemt for president Joe Bidens gigantiske Redningspakke på 1.900 milliarder dollar, som skal gjenreise økonomien etter koronakrisen..

Aftenposten - 10 mar 21 kl. 20:14

Bidens krisepakke på 1.900 milliarder dollar vedtatt

Representantenes hus har stemt for president Joe Bidens gigantiske Redningspakke på 1..

NRK - 26 feb 21 kl. 15:42

Redningspakke ga inntektshopp i USA

Amerikanernes inntekter økte med 10 prosent i januar. Nesten hele økningen skyldes ledighetstrygd og regjeringens bistandssjekker på 600 dollar, melder AFP. Til tross for inntektsøkningen, gikk forbruket bare opp 2,4 prosent, viser offisielle tall..

VG - 15 jan 21 kl. 02:01

Joe Biden lanserer Redningspakke for USA: – Det er ingen tid å miste

USAs påtroppende president lover 16 billioner kroner til å håndtere USAs såkalte «tvillingkrise»: Økonomien og coronaviruset..

Aftenposten - 22 dec 20 kl. 15:53

Redningspakke på 15 milliarder dollar til amerikansk kulturliv

USAs hardt pressede kulturliv får 15 milliarder dollar i koronastøtte. For mange kulturaktører kommer Redningspakken som et siste håp om overlevelse..

E24 - 18 dec 20 kl. 11:50

Revisoren i Norwegian irske konkursbeskyttelse: Vil ha 1,3 milliarder kroner igjen i mars

Norwegian kjemper for å få på plass en ny Redningspakke som skal sikre at flyselskapet overlever. Nye opplysninger viser at flyselskapet har redusert mengden penger som renner ut av kassen hver måned fra 524 til 343 millioner i løpet av høsten..

E24 - 18 dec 20 kl. 06:28

Norwegian-toppenes redningsoperasjon går videre: – Må overbevise domstolen om at vi har tilstrekkelig kapital

Etter at aksjonærene sa ja til en ny Redningspakke spilles ballen over til kreditorene i arbeidet med å redde Norwegian. Samtidig må selskapet også finne investorer som kan stille med friske penger, og som kan avgjøre fremtiden for Dreamliner-flyene..

NRK - 03 dec 20 kl. 16:57

Redningspakke i engelsk fotball

Premier League og English Football League er enige om en krisepakke på drøyt tre milliarder kroner. Pakken skal hjelpe klubbene i lavere divisjoner gjennom koronakrisen. Vårt ønske er at ingen skal gå konkurs, sier Premier League-sjef Richard Masters..

NRK - 18 nov 20 kl. 09:26

Norwegian-ansatte aksjonerer

Onsdag holder ansatte i Norwegian en spontanaksjon utenfor Stortinget før spørsmålet om en Redningspakke til norsk luftfart skal opp i Stortingets spørretime. Aksjonen finner sted klokken 10. De mener at krisepakken ikke sikrer arbeidsplasser..

NRK - 31 okt 20 kl. 18:48

Redningspakke for KLM stanset

Den nederlandske regjeringen har stanset krisepakken som skal redde det statlige flyselskapet KLM. Flere milliarder euro holdes tilbake fordi fagforeningene ikke går med på å fryse lønnen i fem år. Nederlands finansminister sier han er skuffet..

E24 - 28 aug 20 kl. 22:07

Norwegian jobber med ny Redningspakke: Ukjent milliardsum må på plass

Selv om Norwegian fikk stablet på plass en Redningspakke og unngikk konkurs, er ikke coronakrisen over. Nå jobber selskapet med å blande sammen en ny finansiering. Størrelsen på finansieringsgryten blir er fortsatt uklart, men listen over ingredienser er klar..

VG - 24 okt 20 kl. 05:00

Amerikanere i økonomisk krise: – Hele situasjonen er galskap

DALLAS, TEXAS (VG) Mens politikerne krangler om en økonomisk Redningspakke står millioner av amerikanere i fare for å bli kastet ut av hjemmene sine. Jessica Lusk (28) er bokstavelig talt livredd på vegne av sin tre år gamle datter Brandi..

NRK - 02 okt 20 kl. 11:50

London kan miste kollektivtrafikken

Selskapet Transport for London, som driver buss og bane i den britiske hovedstaden, ber om to milliarder pund i en ny Redningspakke. Billettinntekter har falt med 90 prosent under koronapandemien, og uten støtten stanser tilbudene, sier de til BBC..

NRK - 13 jul 20 kl. 13:06

EU godkjenner KLM-Redningspakke

EU-kommisjonen godkjente mandag den nederlandske statens Redningspakke til flyselskapet KLM. Pakken innebærer statsstøtte på til sammen 3,4 milliarder euro. Summen består av 2,4 milliarder euro i bankgarantier og 1 milliard euro i direkte lån..

Aftenposten - 02 sep 20 kl. 13:11

Norwegian snakker med myndighetene om ny potensiell støtte

Norwegian har startet en ny dialog med de norske myndighetene om en mulig Redningspakke, men det er ikke sikkert at partene blir enige, sier finansdirektør Geir Karlsen..

E24 - 02 sep 20 kl. 12:27

Karlsen: Norwegian snakker med myndighetene om ny støtte

Norwegian Air Shuttle har nylig gått i ny dialog med norske myndigheter om potensiell støtte til flyselskapet, men det er ingen garanti for at Norge vil være med på en ny Redningspakke..

E24 - 02 sep 20 kl. 12:27

Norwegian snakker med myndighetene om ny potensiell støtte

Norwegian har nylig gått i ny dialog med norske myndigheter om potensiell støtte til flyselskapet, men det er ingen garanti for at Norge vil være med på en ny Redningspakke..

VG - 31 aug 20 kl. 14:22

Ja til Redningspakke for håndball-EM

Etter mandagens møte med kulturdepartementet føler Norges Håndballforbund seg sikre på at de skal klare de økonomiske utfordringene ved å arrangere håndball-EM i desember..

Aftenposten - 24 aug 20 kl. 23:53

Analytiker venter «giganttap» i SAS: Tror inntektene stupte med 11,8 milliarder

Samtidig som SAS kjemper for å lande en Redningspakke, skal flyselskapet legge frem nye regnskapstall tirsdag. Fasiten vil vise et underskudd på tre milliarder svenske kroner, venter flyanalytiker..

E24 - 24 aug 20 kl. 22:23

Analytiker venter «giganttap» i SAS: Tror inntektene stupte med 11,8 milliarder

Samtidig som SAS kjemper for å lande en Redningspakke, skal flyselskapet legge frem nye regnskapstall tirsdag. Fasiten vil vise et underskudd på tre milliarder svenske kroner, venter flyanalytiker..

P4 - 24 aug 20 kl. 16:15

SAS legger ned baser i Stavanger og Trondheim

SAS har besluttet å legge ned basene sine for de kabinansatte i Stavanger og Trondheim. De ansatte tilbys å jobbe fra basen i Oslo i stedet, melder E24. Avgjørelsen begrunnes med kostnadsgrep for å møte koronakrisen.

NRK - 25 jun 20 kl. 18:53

Lufthansa sier ja til Redningspakke

Aksjonærer i det tyske flyselskapet Lufthansa har med stort flertall sagt ja til Redningspakke på nærmere 100 milliarder kroner. Redningspakken som er på 9 milliarder euro har blitt framforhandla av Lufthansa, den tyske regjeringa og EU, skriver NTB..

Aftenposten - 05 aug 20 kl. 23:53

Amerikanske flyaksjer suser opp på håp om Redningspakke

Wall Street trosset magre jobbtall og ble sendt opp av Disney og flyaksjene..

E24 - 05 aug 20 kl. 22:02

Amerikanske flyaksjer suser opp på håp om Redningspakke

Wall Street trosset magre jobbtall og ble sendt opp av Disney og flyaksjene..

NRK - 29 jul 20 kl. 20:51

Økonomien avhenger av redningspakka

USAs sentralbanksjef Jerome Powell sier landets økonomi framover også avhenger av myndighetens Redningspakke. Republikanerne la mandag fram sitt forslag om en pakke på 1000 milliarder doller, mens demokratene vil legge fram tre ganger så mye..

P4 - 29 jul 20 kl. 20:47

USA beholder styringsrenta uendret

Styringsrenta blir liggende på mellom 0 og 0,25 prosent i USA. Det melder nyhetsbyrået AFP. Styringsrenta blir ikke hevet før banken føler seg trygg på at økonomien er på bedringens vei.

P4 - 25 maj 20 kl. 17:41

Lufthansa får Redningspakke

I Tyskland har flyselskapet Lufthansa og regjeringen blitt enige om en Redningspakke på rundt 98 milliarder kroner. Partene har vært i forhandlinger i flere uker. Rundt 90 prosent av Lufthansas fly har stått på bakken som følge av koronapandemien.

E24 - 25 maj 20 kl. 17:35

Enighet om Redningspakke til Lufthansa

Flyselskapet Lufthansa og den tyske regjeringen er enige om en Redningspakke som skal hjelpe flyselskapet gjennom coronapandemien..

NRK - 25 maj 20 kl. 17:17

Lufthansa får Redningspakke

Flyselskapet Lufthansa og den tyske regjeringen er enige om en Redningspakke på om lag 9 milliarder euro, drøyt 98 milliarder kroner. Pakken må godkjennes av aksjonærer og konkurransemyndigheter, opplyser selskapet og regjeringen mandag ettermiddag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com