Randaberg

Sunday, 16 January, 20:39

Nyheter om Randaberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 okt 21 kl. 16:24

Politiet innrømmer feil om brannsak

Sakene mot mannen som var siktet for to av Randaberg-brannene i sommer, henlegges. Politiet innrømmer feil. – Det riktige er at han var siktet for brannen i innbytterbenken på Randaberg, og mistenkt for brannen i speiderhytta ved Hålandsvatnet, sier Ristesund til NRK..

VG - 18 okt 21 kl. 16:42

Forlik for Isabel Raad: – Fornøyd

Influenceren sin advokat opplyser til TV 2 at klienten hans har inngått et forlik med Randaberg kommune..

NRK - 11 okt 21 kl. 16:02

Barn skadet i trafikkulykke

Et barn er skadet etter en trafikkulykke i Goaveien i Randaberg. En bil skal ha kjørt fra stedet, og det er foreløpig ukjent skadeomfang og hendelsesforløp, skriver politiet på Twitter..

VG - 05 okt 21 kl. 09:33

Rettsdokumenter: Bokprosjekt ga grunnlag for søksmål mot hjemkommunen

Isabel Raad (27) krever erstatning fra hjemkommunen for manglende oppfølging fra barnevernstjenesten. Randaberg kommune mener saken er foreldet..

NRK - 27 sep 21 kl. 09:41

Tankbilvelt i Randaberg

Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 300 meter etter at en tankbil veltet i Randaberg mandag morgen. Sørvest politidistrikt fikk melding om at en tankbil hadde veltet på E39 Mekjarveien ved avkjørselen til Randaberg i retning Stavanger. Politiet har opprettet en sikkerhetsavstand på 300 meter på grunn av brannfarlig gass..

Dagbladet - 10 sep 21 kl. 03:13

- Så ildkuler bak fjellene

En skogbrann har brutt ut i den spanske provinsen Málaga der ekteparet Johnny og Ann Elin Stahl fra Randaberg er bosatt..

NRK - 31 aug 21 kl. 09:44

Påbud om munnbind

På Nord-Jæren blir det innført krav om bruk av munnbind ved bruk av kollektivtransport allerede fra midnatt. Det har ordførerne i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg bestemt i formiddag etter at smittesituasjon er blitt mer uoversiktlig. Påbud om bruk av munnbind gjelder også i drosjer..

NRK - 28 aug 21 kl. 09:07

55 nye smittede på Nord-Jæren

Det siste døgnet er det registrert 55 nye smittetilfeller i kommunene på Nord-Jæren. 36 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. Av disse er 27 personer 30 år.

NRK - 08 aug 21 kl. 09:36

24 nye smittet på Nord-Jæren

Søndag meldes det om 24 nye smittetilfeller på Nord-Jæren. Det skriver Stavanger Aftenblad. Det er dobbelt så mange som i går, da det ble registrert 12 nye tilfeller.

NRK - 06 aug 21 kl. 09:22

15 nye smittede på Nord-Jæren

Det ble registrert 15 nye smittetilfeller på Nord-Jæren på torsdag, ifølge Stavanger Aftenblad. Åtte av tilfellene er i Stavanger, og fem er i Sandnes. Sola og Randaberg melder om ett tilfelle hver..

NRK - 27 jul 21 kl. 08:10

14 nye smittede på Nord-Jæren

Stavanger melder om ti nye smittetilfeller i kommunen siste døgn. Det er flest smittede i aldersgruppen 20-29 år. I Sandnes er det registrert tre nye smittetilfeller.

VG - 15 jul 21 kl. 17:15

Ordføreren mener flere av brannene i Randaberg kunne vært unngått

Randaberg (VG) Randaberg-ordfører Jarle Bø (Sp) fortviler over de mange brannene som har oppstått i kommunen i det siste. Han tror flere av brannene kunne vært unngått med mer tilstedeværende politi..

VG - 14 jul 21 kl. 19:40

Lokalmiljøet i frykt etter flere branner: - Føles veldig utrygt

Randaberg (VG) Det startet med en brann i en byggebrakke, siden har en innbytterbenk, en gapahuk og et speiderhus stått i flammer. Lokalmiljøet i Randaberg lever nå i pyromanfrykt etter flere branner den siste tiden..

VG - 14 jul 21 kl. 19:40

Lokalmiljøet i frykt etter flere branner på Randaberg – onsdag tok det fyr i nabokommunen

Randaberg (VG) Det startet med en brann i en byggebrakke, siden har en innbytterbenk, en gapahuk og et speiderhus stått i flammer. Lokalmiljøet i Randaberg lever nå i pyromanfrykt etter flere branner den siste tiden..

NRK - 12 jul 21 kl. 16:57

Siktet for brannstifting - løslates

En mann ble siktet for brannstifting i Randaberg/Kvernevik-området på fredag. Nå er han løslatt..

VG - 12 jul 21 kl. 11:01

Mann i 30-årene siktet for brannstiftelse i Rogaland

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for brannstiftelse i Randaberg..

NRK - 12 jul 21 kl. 10:21

Mann pågrepet etter brannstifting

En mann i 30-årene ble fredag pågrepet av politiet, mistenkt og siktet for minst én av brannene i Randaberg og Kvernevik den siste tiden, skriver Aftenbladet. Mannen skal være siktet for å ha tent på en innbytterboks ved Randaberghallen den 26. juni..

NRK - 11 jul 21 kl. 08:48

17 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 11 nye smittetilfeller i Sandnes, fire nye i Stavanger og to smittetilfeller i Randaberg siste døgn. Torsdag ble de lokale smitteverntiltakene for de fire kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg på Nord-Jæren forlenget til 18. juli.

NRK - 08 jul 21 kl. 15:53

Minst 18 smitta på Ekstremsportveko

Flere personer er bekreftet smittet etter Ekstremsportveko på Voss. Ifølge Bergens Tidende skal nå 18 være bekreftet smittet. Torsdag oppfordret Voss herad alle som har deltatt på private fester, i tilknytning til Ekstremsportveko, til å teste seg, skriver avisa.

NRK - 07 jul 21 kl. 20:45

Skal vurdere tiltak på Nord-Jæren

Ordførerne i de fire kommunene på Nord-Jæren skal torsdag vurdere smittetiltakene i regionen. 24 personer fikk sist døgn påvist smitte i kommunene. Torsdag 1.

NRK - 05 jul 21 kl. 08:47

Ti nye smittede på Nord-Jæren

Det siste døgnet er det registrert ti nye koronasmittede personer på Nord-Jæren. Det er en nedgang på fem smittetilfeller fra dagen før, ifølge Stavanger Aftenblad. I Stavanger er det registrert seks nye koronatilfeller.

NRK - 04 jul 21 kl. 06:22

Bedehus i Stavanger brenner

Tidlig søndag morgen begynte det å brenne i Solheim Bedehus i Kvernevik i Stavanger. Brannen ble meldt til nødetatene klokken 5.23.

NRK - 04 jul 21 kl. 06:22

Brann i bedehus i Stavanger

Tidlig søndag morgen begynte det å brenne i Solheim Bedehus i Kvernevik i Stavanger. Bygningen har fått store skader. I sommer har det vært flere mindre branntilløp i nabokommunen Randaberg, og politiet frykter at det kan være en sammenheng mellom brannene.

NRK - 01 jul 21 kl. 11:38

Viderefører strenge tiltak

Ordførerne på Nord-Jæren viderefører de strenge smitteverntiltakene i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. Smittenivået er samlet sett like høyt som i forrige uke, derfor vil tiltakene vedvare til og med søndag 11. juli..

Dagbladet - 30 jun 21 kl. 21:36

Helsesjef bekymret: - Kan bli vanskelig å slå ned

R-tallet er beregnet til å ligge på 2,2 i Rogaland, og helsesjefen i Stavanger beskriver situasjonen som utfordrende. I morgen møtes ordførerne i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg for å vurdere strengere tiltak..

NRK - 25 jun 21 kl. 08:40

32 nye smittetilfeller i Stavanger

32 personer er smittet av koronaviruset i Stavanger det siste døgn. Det er en økning på to tilfeller fra døgnet før. Åtte av disse har enten ukjent eller usikker smittevei.

NRK - 17 jun 21 kl. 08:30

27 smittet på Nord-Jæren

I Stavanger er 16 personer koronasmittet siste døgn. Bare en har usikker smittekilde. 15 av de smittede er i 20 årene, en er i 40 årene.

NRK - 16 jun 21 kl. 20:46

Ingen personer i bobilen

Politiet bekrefter overfor NRK at det ikke var noen personer i bobilen som kjørte i sjøen ved Tungenes fyr i Randaberg i Rogaland i kveld. Dykkere fra branvesenet har vært inne i bilen for å sjekke om det befant seg mennesker i den..

NRK - 16 jun 21 kl. 20:20

Dykkere søker ved bobil

En redningsaksjon pågår etter at en bobil kjørte i vannet ved Tungenes fyr i Randaberg i Rogaland i kveld. Bilen flyter i vannet et stykke fra land, ifølge politiet. En redningsskøyte er på plass sammen med dykkere fra brannvesenet.

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 20:14

Bobil kjørte i sjøen ved Randaberg - vet ennå ikke om det er personer i den

En bobil skal ha havnet i sjøen ved båthavnen ved Tungenes fyr. Flere båter og redningshelikopter er satt inn i en….

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Bobil havnet i vannet – søker med dykkere

En redningsaksjon er iverksatt etter at en bobil onsdag kveld trillet ut i vannet på Randaberg i Rogaland. Det er uvisst om det er personer i bobilen..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Bobil havnet i sjøen – søker med dykkere

En redningsaksjon er iverksatt etter at en bobil onsdag kveld trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Det er uvisst om det befinner seg folk i bilen..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Redningsaksjon avsluttet etter at bobil havnet i sjøen

En redningsaksjon ble iverksatt etter at en bobil onsdag kveld trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Et webkamera fra Stavanger Aftenblad har fanget opp en person som går vekk fra bobilen..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Redningsaksjon avsluttes etter at bobil havnet i sjøen

En redningsaksjon ble iverksatt etter at en bobil trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Et webkamera fra Stavanger Aftenblad har fanget opp en person som går vekk fra bobilen..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Fanget på web-kamera: Person går vekk fra bobil som trillet i sjøen

Webkameraet til Stavanger Aftenblad viser en person gå rolig vekk fra bobilen i sjøen på Randaberg. Kort tid etter ble store ressurser satt inn for å berge den..

NRK - 16 jun 21 kl. 19:14

Bobil kjørte i vannet

En bobil skal ha kjørt i vannet utenfor båthavnen ved Tungenes fyr i Randaberg i Rogaland, melder politiet i Sør-Vest politidistrikt på Twitter. Det er foreløpig ikke klart om det er personer i bobilen. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 15 jun 21 kl. 02:54

Brann i speiderhytte på Randaberg

Politiet i Sør-Vest mistenker at en brann i en speiderhytte ved Hålandsvatnet i Randaberg kan være påsatt. Brannen er nå under kontroll, og politiet etterlyser vitner som kan ha tips eller opplysninger i saken..

NRK - 19 maj 21 kl. 08:40

17 koronasmittede på Nord-Jæren

Kommunene på Nord-Jæren melder om 17 nye smittetilfeller det siste døgnet. Stavanger har registrert 12 smittede, der 11 er nærkontakter. Sola melder om tre smittetilfeller, og i Randaberg er det to nye smittede..

NRK - 13 maj 21 kl. 09:11

22 nye koronasmittede på Nord-Jæren

Det er påvist koronasmitte hos 13 nye i Stavanger. 12 av personene er nærkontakter og 1 kommer fra utlandet. I Sandnes er 7 nye smittet.

NRK - 11 maj 21 kl. 08:30

19 koronasmittet på Nord-Jæren

I Stavanger testet ni personer positivt for koronasmitte. Fem knyttes til utbruddet blant russen. I Sandnes og Sola er det fire personer i hver av kommunene koronasmittet.

NRK - 08 maj 21 kl. 07:13

Køyrde av vegen i Randaberg

Føraren og passasjeren i ein bil blei i natt lagt inn på Stavanger universitetssjukehus for observasjon, etter at dei var involverte i ei trafikkulykke på Randaberg. Bilen deira hamna ut av vegen på Torvmyrveien. Det er mistanke om promille..

NRK - 07 maj 21 kl. 07:53

84 russ er koronasmittet

– Status akkurat nå er at 84 russ som er smittet. Én i Hå, tre i Time, seks i Klepp, tre i Gjesdal, fem i Sola, én i Randaberg, 21 i Stavanger og 45 i Sandnes, sier Hans Petter Torvik, kommuneoverlege i Sandnes..

NRK - 07 maj 21 kl. 07:53

84 russ koronasmittet i Rogaland

– Status nå er at 84 russ som er smittet. Én i Hå, tre i Time, seks i Klepp, tre i Gjesdal, fem i Sola, én i Randaberg, 21 i Stavanger og 45 i Sandnes, sier Hans Petter Torvik, kommuneoverlege i Sandnes. I tillegg er seks nærkontakter smittet..

NRK - 04 maj 21 kl. 10:16

Russ i avklaringskarantene

Alle avgangselever på alle videregående skoler i Stavanger, Sandnes og Randaberg er i avklaringskarantene inntil de har testet seg, sier smittevernoverlege. Mandag kveld ble nemlig registrert seks smittetilfeller hos russen på Nord-Jæren. Det betyr at avgangselevene ikke kan komme på skolen tirsdag, forteller smittevernoverlege i Stavanger Runar Johannessen..

NRK - 25 apr 21 kl. 09:03

18 smittetilfeller på Nord-Jæren

Siste døgn er det meldt om 18 nye tilfeller av koronasmitte på Nord-Jæren. 12 smittetilfeller i Stavanger, fem i Sola og ett smittetilfelle i Sandnes. Randaberg har ingen nye smittetilfeller..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt