Raketter

Torsdag, 29 Juli, 17:36

Nyheter om Raketter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 mai 21 kl. 02:13

Rakettangrep mot Israel

En rekke Raketter ble skutt fra Gazastripen mot Israel natt til søndag, opplyser det israelske forsvaret (IDF). I Israels største by Tel Aviv gikk alarmen. – Etter å ha truet med å skyte Raketter mot Tel Aviv, har Hamas skutt en stor mengde Raketter fra Gazastripen inn i den sentrale og sørlige delen av Israel, opplyste IDF natt til søndag.

NRK - 8 timer siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To Raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 8 timer siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To Raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 12 mai 21 kl. 03:08

Hamas: Over 200 Raketter mot Israel

Hamas meldte natt til onsdag at over 200 Raketter var blitt avfyrt mot mål i Israel som svar på et angrep mot Gaza. Meldinger om angrep, luftvernsirener og evakuering av sivile til tilfluktsrom flere steder i Israel preget natt til onsdag. Hamas gikk ut med melding om at de hadde skutt over 200 Raketter mot mål inne i Israel som svar på angrep mot Gaza.

NRK - 11 mai 21 kl. 06:52

Flere Raketter fra Gaza

Flere Raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 12 mai 21 kl. 08:18

1000 Raketter skutt mot Israel

Ifølge den israelske hæren har over 1000 Raketter blitt avfyrt fra Gaza mot Israel siden mandag, melder AFP. Hærens talsmann Jonathan Conricus sier at 850 Raketter avfyrt av diverse væpnede grupper på Gazastripen har landet i Israel eller er blitt avskåret av israelsk luftvern. Ytterligere 200 falt ned i Gaza..

NRK - 11 mai 21 kl. 15:13

Hamas-Raketter skytes lenger nord

Raketter fra Gazastripen rammer nå mål lenger nord i Israel, ifølge den israelske hæren. Tirsdag ettermiddag gikk luftvernsirenene i kystbyen Ashdod, som ligger 4 mil sør for Tel Aviv. To Raketter rammet Ashdod, ifølge politiet.

NRK - 10 mai 21 kl. 21:46

Over 100 Raketter avfyrt fra Gaza

Mer enn 100 Raketter har blitt avfyrt fra Gazastripen mot Israel i løpet av mandag kveld, melder nyhetsbyrået AFP. Den israelske hæren har tidligere bekreftet at minst 45 Raketter har blitt avfyrt. Det er foreløpig ikke meldt om israelske dødsfall etter det omfattende angrepet..

NRK - 10 mai 21 kl. 21:46

Over 150 Raketter avfyrt fra Gaza

Mer enn 150 Raketter skal ha blitt avfyrt fra Gazastripen mot Israel i løpet av mandag kveld, skriver Israel Defense Forces på Twitter. Tidligere ble det bekreftet at minst 45 Raketter har blitt avfyrt. Det er foreløpig ikke meldt om israelske dødsfall etter det omfattende angrepet..

NRK - 20 juli 21 kl. 06:47

Rakettangrep mot Kabul

Minst tre Raketter ble fyrt av i retning mot presidentpalasset i Afghanistans hovedstad Kabul tirsdag morgen, men det er ikke meldt om skader. Rakettene ble skutt ut ved 8-tiden lokal tid og kunne høres over den tungt bevoktede grønne sonen som huser presidentpalasset og flere ambassader, blant dem USAs. Angrepet skjedde rett før president Ashraf Ghani holdt en tale til nasjonen for å markere starten på den muslimske høytiden id al-adha..

NRK - 11 juli 21 kl. 14:12

Har installert antimissil-system

Med USA og flere alliertes styrker på vei ut av landet og stadige offensiver fra Taliban, har Afghanistan installert et antimissil-system på flyplassen i Kabul. – Systemet har vist seg å være nyttig rundt om i verden når det gjelder å stanse Raketter og missiler, heter det i en uttalelse fra landets innenriksdepartement søndag. Talibans krigere fortsetter sin voldsomme offensiv over store deler av landet.

NRK - 08 juli 21 kl. 04:13

Rakettangrep mot USA-ambassade

Tre Raketter er i natt skutt mot USAs ambassade i Bagdad, men selve bygningen ble ikke truffet, ifølge den irakiske hæren. Rakettene traff flere steder i den tungt bevoktede «grønne sonen», der flere utenlandske ambassader og regjeringskontorer ligger. Angrepet skjedde dagen etter rakett- og droneangrep mot baser som huser amerikanske styrker.

VG - 08 juli 21 kl. 03:06

Raketter skutt mot norske styrker: – Det mest omfattende angrepet mot oss i år

BEIRUT (VG) Norske soldater hadde snaue 20 sekunder på å komme seg ned på bakken. Så haglet rakettene rundt dem..

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 21:18

«Iron Dome» skal beskytte Israel. Men noen Raketter slippes gjennom med vilje.

Ni av ti Raketter fra Gaza stanses av Jernkuppelen. Nå ønsker andre land å sikre seg det israelske luftvernet..

NRK - 20 mai 21 kl. 07:41

Ingen Raketter fra Gaza i natt

Ingen Raketter har blitt avfyrt fra Gaza de siste seks timene, ifølge avisa Times of Israel. Samtidig gjennomførte Israel en rekke angrep mot Gazastripen over natten. Det er foreløpig ikke rapportert om drepte eller sårede i nattens angrep.

NRK - 19 mai 21 kl. 15:41

Raketter fra Libanon mot Israel

Fire Raketter er sendt fra Sør-Libanon mot Israel onsdag, sier militære kilder til Reuters..

NRK - 18 mai 21 kl. 17:52

Israel: 3.300 Raketter fra Gaza

Det israelske forsvaret (IDF) sier 3.300 Raketter er avfyrt fra Gazastripen mot Israel så langt. Ifølge oberstløytnant Jonathan Conricus, som er internasjonal talsperson for IDF, avfyres de fleste av rakettene fra den nordlige delen av Gazastripen.

NRK - 17 mai 21 kl. 20:40

Demonstrasjoner i Beirut

Hundrevis av Hizbollah-tilhengere samlet seg mandag sør i Libanons hovedstad Beirut for å vise solidaritet med palestinerne på Gazastripen. – Vi står sammen med våre palestinske brødre i én kamp, for ett mål og i én front, deres Raketter er våre Raketter, og hvis Gud vil, er deres seier vår seier, sa Hashem Seiffeddine, som leder Hizbollahs utøvende råd..

NRK - 16 mai 21 kl. 13:08

– 3000 Raketter avfyrt mot Israel

Ifølge det israelske militæret har 3000 Raketter blitt avfyrt mot Israel siden konflikten eskalerte for sju dager siden. – Hamas har utført et intenst angrep med tanke på antall avfyringer, sier den israelske generalen Ori Gordin til reportere, ifølge Reuters..

VG - 13 mai 21 kl. 20:54

Raketter avfyrt mot Israel fra Libanon

BEIRUT / OSLO (VG) Tre Raketter skal torsdag kveld ha blitt blitt avfyrt fra Libanon mot Israel..

NRK - 13 mai 21 kl. 20:50

Raketter fra Libanon mot Israel

Tre Raketter er sendt fra Libanon mot den israelske kysten. Det opplyser det israelske militæret til Reuters. Ingen skal være såret i angrepet og heller ingen bygninger skadet.

NRK - 13 mai 21 kl. 18:37

Talsmann la ut falske videoer

Benjamin Netanyahus talsmann la ut videoer som angivelig viste Hamas som avfyrte Raketter fra et boligområde på Gazastripen. Videoene var gamle og fra Syria, skriver NTB. Den israelske statsministerens talsmann Ofir Gendelman postet den 28 sekunder lange videoen på Twitter tidligere i uka, merket «Gaza now».

Aftenposten - 13 mai 21 kl. 07:17

Nye Raketter og opptøyer i flere byer. Dette har skjedd i Midtøsten i natt.

Konfliktnivået øker mellom Israel og plaestinerne. Rundt 1.500 Raketter har blitt skutt opp fra Gazastripen mot….

NRK - 13 mai 21 kl. 05:46

Stanser Israel-flygninger

USAs største flyselskaper innstiller flygningene til og fra Israel på grunn av det økte konfliktnivået mellom Israel og palestinerne. Palestinske grupper har skutt Raketter, ifølge den israelske hæren (IDF) rundt 1.500, siden mandag denne uken, mot Israel.

Klartale - 12 mai 21 kl. 08:30

Hamas svarte med Raketter etter angrep fra Israel

Hamas sier de har sendt over 200 Raketter mot Israel. Det skjedde etter et angrep mot Gaza..

NRK - 11 mai 21 kl. 19:56

Rakettangrep mot Tel Aviv

Ifølge nyhetsbyrået Reuters hevder palestinske Hamas at de har avfyrt 130 Raketter mot Tel Aviv i Israel. Samtidig advarer luftvernsirener i Tel Aviv mot angrep rett før klokken 20. Minst en person skal være kritisk skadet i Tel Aviv etter angrepet, melder Reuters.

NRK - 11 mai 21 kl. 19:02

Hevder 630 Raketter er avfyrt

Det israelske forsvaret hevder at 630 Raketter har blitt avfyrt fra Gaza mot Israel siden det første rakettangrepet i går. Det melder avisa The Times of Israel. 480 av rakettene landet på israelsk territorium.

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 06:56

Flere Raketter fra Gaza mot Jerusalem

Flere Raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen..

VG - 10 mai 21 kl. 17:25

Raketter skal ha landet i Jerusalem

OSLO / BEIRUT (VG) Mandag har det blitt skutt Raketter fra Gazastripen mot Jerusalem. Det er usikkert om de har forårsaket skade..

VG - 10 mai 21 kl. 17:25

Raketter avfyrt fra Gaza skal ha landet i Jerusalem

BEIRUT/OSLO (VG) Mandag har det blitt skutt Raketter fra Gazastripen mot Jerusalem. Det er usikkert om de har forårsaket skade..

VG - 10 mai 21 kl. 17:25

Rakettangrep fra Hamas mot Jerusalem – Israel gjengjelder angrepet

BEIRUT/OSLO (VG) Mandag har det blitt skutt Raketter fra Gazastripen mot Jerusalem. Israel har skutt Raketter tilbake mot Gaza, ifølge palestinske medier..

NRK - 22 april 21 kl. 23:40

Raketter mot flybase i Bagdad

Tre Raketter skal ha truffet flyplassbasen i Bagdad hvor amerikanske soldater er stasjonert. En av prosjektilene skal og ha truffet en del av flybasen som er okkupert av irakiske soldater, opplyser sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP..

VG - 27 mai 21 kl. 11:08

Lever i frykt for Raketter: – Om to år vil dette skje igjen

ASHKELON (VG) En rakett fra Gaza traff huset til familien Cohen. Nå gjøres bygningsarbeidet av jøden Yaniv og palestineren Abdallah – kolleger gjennom 20 år..

NRK - 18 april 21 kl. 19:29

Rakettangrep mot amerikanere

Fem Raketter er skutt mot en irakisk flybase nord for Bagdad, der amerikanske soldater er stasjonert. Minst to Raketter traff anlegget til et amerikansk selskap som vedlikeholder fly på Balad-basen, får AFP opplyst..

NRK - 21 mai 21 kl. 01:31

Våpenhvilen i kraft

Våpenhvilen mellom Israel og Hamas trådte i kraft klokka 1 i natt norsk tid, etter at egyptiske meklere hadde bistått i å framforhandle den. I timene før sendte Hamas flere Raketter mot Israel, og israelske styrker gjennomførte minst ett luftangrep. Egypt sender to delegasjoner for å overvåke våpenhvilen..

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 17:12

Når kvelden kommer, fortsetter bomberegnet. Da ber 6-åringen moren legge hendene over ørene.

Den humanitære krisen i Gaza var allerede på bristepunktet. Så kom havet av Raketter..

NRK - 20 mai 21 kl. 09:52

Nye angrep fra Gaza og Israel

Det israelske forsvaret (IDF) melder på Twitter at de har angrepet mål i Gaza. Samtidig skal Hamas ha avfyrt Raketter mot Israel, melder Times of Israel. En soldat skal være lettere skadd.

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 08:22

Hamas har store venner: – Politisk er støtten ubegrenset

Det er ikke bare Raketter Gaza får fra Iran..

NRK - 19 mai 21 kl. 15:58

Hæren har angrepet flere mål

Fire Raketter ble onsdag avfyrt fra Sør-Libanon mot Israel, opplyser tjenestemenn i Libanons sikkerhetsstyrker. Israel sier de har svart med artilleri. Rakettene skal ha blitt skutt opp utenfor landsbyen Siddiqin i Tyr-distriktet, skriver avisen The Daily Star i Libanon.

NRK - 19 mai 21 kl. 14:25

Luftvernsirener utløst i Israel

Luftvernsirene ble utløst sentralt og sør i Israel onsdag ettermiddag. I grensebyene Ashdod og Ashkelon kunne innbyggere høre advarselen om innkommende Raketter fra militante grupper på Gazastripen. Det melder den israelske avisen Haaretz.

NRK - 19 mai 21 kl. 06:23

Nye angrep mot Gaza og Israel

Både Hamas og det israelske forsvaret (IDF) har natt til onsdag utført nye angrep. Hamas skjøt Raketter mot seks baser tilhørende det israelske luftforsvaret. Minst ti sivile ble såret, seks av dem alvorlig, melder Jerusalem Post.

NRK - 18 mai 21 kl. 07:10

Angrepene fortsatte i natt

Israel har bombet en rekke mål på Gaza-stripen i natt, melder Al Jazeera og Times of Israel. Samtidig har det blitt avfyrt en rekke Raketter fra Gaza mot Israel. Det er foreløpig ikke meldt om skadde eller drepte etter angrepene.

NRK - 17 mai 21 kl. 00:52

Nye angrep mellom Israel og Hamas

Konflikten mellom Israel og Hamas fortsetter inn i sitt sjuende døgn. Natt til mandag har Israelske krigsfly flere store rakettangrep mot flere steder i Gaza, melder nyhetsbyrået AP. Luftangrepene er kraftigere og skal ha være over et større område enn angrepet som ble gjennomført for et døgn siden, der minst 42 palestinere ble drept.

VG - 16 mai 21 kl. 17:10

Nour (21) i Gaza: – Vi vil bare leve

Tusenvis av bomber og Raketter har blitt utvekslet mellom Hamas og Israel. I midten står en sivilbefolkning som aldri vet om de er trygge..

NRK - 16 mai 21 kl. 01:54

Iran lover å støtte Hamas

Den iranske Revolusjonsgardens eliteenhets mektige leder, Esmail Qaani, lover å støtte Hamas fullt ut mot Israel i Gaza-konflikten, melder iranske medier. Qaani kom med forsikringen i en telefonsamtale med Hamas-leder Ismail Haniyeh lørdag, melder den statlige nyhetskanalen al-Alam. Haniyeh takket Qaani for støtten og sa ifølge al-Alam at kampen mot Israel ikke bare er Hamas' kamp, men en kamp som hele den islamske verden utkjemper mot Israel.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt