Rakettangrep

Thursday, 25 July, 16:00

Nyheter om Rakettangrep

NRK - 11 jun 24 kl. 01:40

Militær kilde: Tre Hizbollah-medlemmer drept i Rakettangrep

Nordøst i Libanon er tre Hizbollah-medlemmer drept i et israelsk Rakettangrep sent mandag kveld. Ytterligere tre ble såret. Det opplyser en libanesisk militærkilde i den Iran-støttede Hizbollah-bevegelsen til det franske nyhetsbyrået AFP.

NRK - 08 jul 24 kl. 10:59

Minst 20 personar drepne i russiske Rakettangrep mot Ukraina

Minst 20 personer skal vera drepne i russiske Rakettangrep mot Ukraina i føremiddag. Fleire byar er truffne av i alt meir enn 40 rakettar, ifølge Ukrainske styresmakter..

NRK - 08 jul 24 kl. 10:05

NRKs korrespondent havna rett ved Rakettangrep i Kyiv

I Ukrainas hovudstad Kyiv er folk bedt om å søka dekning for eit russisk Rakettangrep. Luftforsvaret i landet seier slike angrep på dagtid er svært uvanleg, melder Reuters. NRKs utanrikskorrespondent Jan Espen Kruse og fotograf Lokman Ghorbani var like ved då ein rakett traff i Kyiv måndag føremiddag.

NRK - 08 jul 24 kl. 10:05

NRKs reporter havna rett ved Rakettangrep i Kyiv

I Ukrainas hovudstad Kyiv er folk bedt om å søka dekning for eit russisk Rakettangrep. Luftforsvaret i landet seier slike angrep på dagtid er svært uvanleg, melder Reuters. NRKs reporter Jan Espen Kruse og fotograf Lokman Ghorbani var like ved då ein rakett traff i Kyiv måndag føremiddag.

NRK - 08 jul 24 kl. 10:05

NRKs reporter hamna rett ved Rakettangrep i Kyiv

NRKs reportasjeteam Jan Espen Kruse og fotograf Lokman Ghorbani vart svært nære eit Rakettangrep i Ukrainas hovudstad Kyiv måndag føremiddag. Ukrainske styresmakter bad folk i området om å søka dekning for det russiske angrepet. Også Kruse og Ghorbani fekk den beskjeden.

NRK - 02 jul 24 kl. 11:48

Minst ni drept i angrep mot bolighus i Gaza

Minst ni mennesker ble drept og over 30 såret i et israelsk angrep mot Khan Younis i morgentimene tirsdag, opplyser helsemyndighetene. Angrepet rammet et bolighus i nærheten av Det europeiske sykehuset i byen. Nyhetsbyrået APs journalister har telt likene, som ble brakt til Nasser-sykehuset.

NRK - 28 jun 24 kl. 18:34

Boligblokk i Dnipro truffet i russisk Rakettangrep

Et russisk Rakettangrep har truffet en ni etasjer høy boligblokk i den ukrainske byen Dnipro. Flere personer ble drept eller såret i angrepet fredag kveld, ifølge guvernøren i Dnipropetrovsk, Serhij Lysak, som har lagt ut bilde av blokka i meldingstjenesten Telegram. Volodymyr Zelenskyj har lagt ut et bilde på X.

NRK - 23 jun 24 kl. 13:06

Ukrainsk Rakettangrep mot Krim-halvøya

To mennesker ble drept, blant dem et to år gammelt barn, i et ukrainsk Rakettangrep mot Krim-halvøya søndag. Det opplyser den russiskinnsatte guvernøren i Sevastopol, Mikhail Razvozjajev, på Telegram. 22 andre ble ifølge ham såret i angrepet.

NRK - 15 jun 24 kl. 15:35

Reuters: Handelsskip synker etter Rakettangrep

Onsdag ble et handelsskip utenfor Jemen truffet i et Rakettangrep fra Houthi-militsen, opplyste det britiske sikkerhetsfirmaet Ambrey. Lørdag melder UKMTO (United Kingdom MAritime Trade Operations) at skipet fremdeles brenner og har begynt å synke, skriver Reuters. Alt mannskap ble fredag evakuert fra skipet..

NRK - 12 jun 24 kl. 16:52

Zelenskyj: – Minst seks drept i Rakettangrep

Minst seks mennesker er drept i et russisk Rakettangrep mot den Kryvyj Rih, sier Ukrainas president Zelenskyj. Han legger til at elleve personer ble såret i angrepet. – Hver dag og hver time beviser den russiske terroren at Ukraina, sammen med sine partnere, må styrke luftforsvaret, sier Zelenskyj via meldingsappen Telegram.

NRK - 12 jun 24 kl. 10:03

Handelsskip utenfor Jemen skal være truffet i Rakettangrep

Et handelsskip utenfor kysten av Jemen skal være truffet i et Rakettangrep fra Houthi-militsen, melder det britiske sikkerhetsfirmaet Ambrey. Skipet ligger i Rødehavet omtrent 67,7 nautiske mil utenfor byen Hodeidah i Jemen, ifølge Ambrey. Flere opplysninger om angrepet er ikke kjent.

NRK - 29 maj 24 kl. 17:40

Ti ukrianere drept i russiske angrep siste to dager

Ti personer ble drept i russiske Rakettangrep i fem ulike regioner tirsdag og onsdag, melder myndighetene i Kyiv. I byen Nikopol ble to personer drept. To ble drept i et Rakettangrep i Sumy-regionen, mens tre ble drept i ulike angrep i Donetsk-regionen.

NRK - 08 jul 24 kl. 12:30

Dødstalet stig etter angrep mot fleire ukrainske byar

Talet på drepne aukar etter fleire russiske Rakettangrep mot Ukraina måndag føremiddag. Ifølge ukrainske styresmakter er det no 10 som har mista livet i hovudstaden Kyiv. Like mange skal vera døde i Kryvy Rih.

NRK - 24 maj 24 kl. 00:52

Russisk leder: To drept i Rakettangrep mot Krim

To personer ble drept i et ukrainsk Rakettangrep mot Krim-halvøya, hevder lederen for den russiske administrasjonen i den okkuperte regionen. Angrepet skjedde i nærheten av regionhovedstaden Simferopol, sier Sergej Aksionov på Telegram, Han sier også at en annen ukrainsk rakett traff en tom bygning nær Alusjta på Svartehavskysten av Krim. Ukraina har ikke kommet med noen offisiell uttalelse om hendelsen.

NRK - 02 jul 24 kl. 06:48

Israel gjennomførte flere angrep i og rundt Khan Younis etter å ha bedt folk der om å evakuere

Øyenvitner melder ifølge AFP om flere angrep i og rundt byen, og en medisinsk kilde og palestinsk Røde Halvmåne opplyser til nyhetsbyrået at åtte er drept og mer enn 30 såret. Angrepene kommer etter et Rakettangrep fra området som den militante palestinske gruppa Islamsk hellig krig (Jihad) har tatt på seg ansvaret for. Etter angrepet beordret den israelske hæren palestinere til å evakuere fra Al-Qarara, Bani Suhaila og andre steder rundt Rafah og Khan Younis.

NRK - 12 maj 24 kl. 14:55

Sju trolig drept i angrep mot Belgorod – Russland sier Ukraina står bak

Russland hevder Ukraina har angrepet den russiske byen Belgorod søndag. Samme dag hevder de også at de har erobret totalt ni ukrainske landsbyer. En boligblokk på ti etasjer kollapset etter at den ble truffet i et Rakettangrep mot byen den russiske Belgorod like ved grensen.

NRK - 16 jun 24 kl. 05:22

Enda et lasteskip forlatt av besetningen etter Houthi-Rakettangrep

Besetningen på lasteskipet Verbena, som før helgen ble truffet av to Houthi-raketter, er evakuert fordi de ikke lenger kunne kontrollere brannen om bord. Verbena er et ukrainsk-eid og polsk-drevet skip registrert i øystaten Palau. Torsdag ble skipet truffet av to krysserraketter fra den Iran-støttede Houthi-militsen i Jemen.

NRK - 06 maj 24 kl. 20:46

AFP: Nye Rakettangrep mot Rafah

Ifølge nyhetsbyrået er det i 20.45-tiden mandag kveld intense Rakettangrep fra Israel mot Gaza..

NRK - 06 maj 24 kl. 20:46

Nye Rakettangrep mot Rafah

Ifølge nyhetsbyrået er det i 20.45-tiden mandag kveld intense Rakettangrep fra Israel mot Gaza. Klokken 21.

NRK - 14 jun 24 kl. 15:34

Kilder: To drept og sju såret i israelsk angrep i Libanon

To kvinner ble drept og flere barn såret i angrepet. Det skal ha rammet et hus i Janata natt til fredag, ifølge libanesiske sikkerhetskilder og statlige medier. .

Dagbladet - 12 jun 24 kl. 10:23

En rekke Rakettangrep mot Israel

Etter at en Hizbollah-general ble drept i et israelsk angrep tirsdag kveld, har Hizbollah svart med en rekke angrep mot Nord-Israel..

NRK - 12 jun 24 kl. 09:52

Stort Rakettangrep mot Israel

Libanesiske Hizbollah seier at dei har skote fleire rakettar mot Israel. Det israelske militæret (IDF) skriv på X at dei har observert 160 prosjektilar. Dei seier også at fleire at rakettane vart avskorne, men at fleire slo ned i Nord-Israel og utløyste nokre brannar i området, skriv NTB.

VG - 12 jun 24 kl. 03:15

Russiske myndigheter: Mann drept i ukrainsk angrep i Belgorod

En sivil mann er drept og tre andre såret i et ukrainsk Rakettangrep mot byen Shebekino i Belgorod-regionen i Russland, ifølge lokale myndigheter..

NRK - 22 mar 24 kl. 04:15

Russisk Rakettangrep mot Kharkiv

Et russisk Rakettangrep har ført til ødeleggelser på strømforsyningen til Ukrainas nest største by Kharkiv, ifølge lokale myndigheter. Tidlig fredag morgen kunne man høre rundt 15 eksplosjoner, uttaler byens ordfører Ihor Terehov. Han sier at et russisk Rakettangrep ser ut til å ha rammet byens strømforsyning, og at det har ført til delvis strømbrudd i Kharkiv.

NRK - 27 maj 24 kl. 15:07

Minst to sivile drept i russisk angrep i Ukraina

Minst to sivile ble drept og fem skadet i et russisk angrep sør i Mykolajiv-regionen, opplyser ukrainske myndigheter, ifølge Reuters. – Som følge av et Rakettangrep mot byen Snihurivka, brøt det ut brann i en kaffebar, en bilbutikk og i et dekksenter. I tillegg ble et bilvaskeanlegg ødelagt av trykkbølgen, opplyser nødetatene i Mykolajiv-regionen på Telegram..

NRK - 17 apr 24 kl. 09:16

Ukraina: Flere drept og såret i angrep mot Tsjernihiv

Et russisk Rakettangrep mot Tsjernihiv nord i Ukraina har ført til at flere er drept og såret, sier områdets guvernør. – Fienden rettet tre Rakettangrep mot sentrumsområdet. Sivile er blitt drept, og mange er såret.

NRK - 17 apr 24 kl. 09:16

Ukraina: Minst ti personer drept i angrep mot Tsjernihiv

Et russisk Rakettangrep mot Tsjernihiv nord i Ukraina har ført til at flere er drept og såret, sier områdets guvernør. – Fienden rettet tre Rakettangrep mot sentrumsområdet. Sivile er blitt drept, og mange er såret.

NRK - 26 maj 24 kl. 13:12

Flere raketter skal ha blitt skutt mot Tel Aviv

Det israelske forsvaret har aktivert rakettsirener i Tel Aviv, melder nyhetsbyråene Reuters og AFP. I en uttalelse sier Hamas at de står bak et stort Rakettangrep mot Tel Aviv, melder Reuters. Den israelske avisen Haaretz skriver at det er hørt flere eksplosjoner..

NRK - 26 maj 24 kl. 13:12

Hamas skal ha skutt flere raketter mot Israel

Det israelske forsvaret har aktivert rakettsirener i Tel Aviv og det sentrale Israel, melder flere israelske medier. I en uttalelse sier Hamas at de står bak et stort Rakettangrep mot Tel Aviv, melder Reuters. Den israelske avisen Haaretz skriver at det er hørt flere eksplosjoner.

NRK - 14 maj 24 kl. 22:58

To drept i israelsk angrep mot Sør-Libanon

Minst to personer er drept i et israelsk luftangrep mot en bil i byen Tyr i Sør-Libanon, opplyser det statlige libanesiske nyhetsbyrået. En av de drepte var kommandant i Hizbollah-militsen, opplyser to libanesiske sikkerhetskilder. Israel har ikke kommentert angrepet.

NRK - 13 maj 24 kl. 05:59

Russland: Dødstall etter angrep mot Belgorod stiger

Russland hevder at 15 personer ble drept i et angrep mot Belgorod søndag. En boligblokk skal ha kollapset etter et Rakettangrep mot byen. De første meldingene gikk ut på at sju var drept..

NRK - 12 maj 24 kl. 11:20

Sju drept i ukrainsk angrep mot Belgorod

Sju personer er drept og 15 er såret i et ukrainsk angrep på den russiske byen Belgorod nær grensen. – Byen og Belgorod-regionen har vært gjenstand for et massivt ukrainsk Rakettangrep, sier regionens guvernør Vjatsjeslav Gladkov. En tietasjes boligblokk ble rammet i angrepet.

NRK - 12 maj 24 kl. 11:20

Guvernør: Sju drept i ukrainsk angrep mot Belgorod

Sju personer er drept og 15 er såret i et ukrainsk angrep på den russiske byen Belgorod nær grensen. – Byen og Belgorod-regionen har vært gjenstand for et massivt ukrainsk Rakettangrep, sier regionens guvernør Vjatsjeslav Gladkov. En tietasjes boligblokk ble rammet i angrepet.

NRK - 06 maj 24 kl. 03:32

USAs og Israels forsvarsministere i samtaler

Natt til mandag snakket USAs forsvarsminister Lloyd J. Austin med Israels forsvarsminister Yoav Galland. For å diskutere de pågående gisselforhandlingene, humanitære bistanden og Rafah.

NRK - 06 maj 24 kl. 01:16

Minst 16 drept i israelske angrep i Rafah

16 palestinere er drept i israelske angrep i Rafah, opplyser helsepersonell og nødetater i Gaza, ifølge AFP. – Sju personer fra en familie er drept, ifølge Helsemyndighetene som tidligere meldte om ni personer fra en annen familie som var blitt drept i et annet angrep. AFP får opplyst at det har vært to luftangrep mot to forskjellige steder i byen.

NRK - 01 maj 24 kl. 22:04

Lokale medier: Storbrann etter Rakettangrep mot Odesa

Det har brutt ut en stor brann etter at russiske raketter rammet den ukrainske havnebyen Odesa, melder lokale medier ifølge Reuters. Bilder i sosiale medier synes å vise store flammer og høye søyler med røyk. Det ble også tidligere onsdag meldt om et større angrep mot Odesa.

VG - 22 mar 24 kl. 04:34

Russisk Rakettangrep mot Kharkiv

Et russisk Rakettangrep har ført til ødeleggelser på strømforsyningen til Ukrainas nest største by Kharkiv, ifølge lokale myndigheter..

NRK - 21 mar 24 kl. 04:15

Åtte personer skal være skadet i Kyiv etter Rakettangrep

Ukrainas hovedstad Kyiv er ifølge ordfører Vitalij Klitsjko rammet av et russisk Rakettangrep. Luftvernsystemet i byen skal ifølge ham ha fungert, men flere bygg skal være truffet av rester fra nedskutte raketter. Ifølge ham er Åtte personer så langt meldt skadet.

NRK - 21 mar 24 kl. 04:15

Ti personer skal være skadet i Kyiv etter Rakettangrep

Ukrainas hovedstad Kyiv er ifølge ordfører Vitalij Klitsjko og det ukrainske luftforsvaret rammet av et russisk Rakettangrep. Luftvernsystemet i byen skal ifølge Klitsjko ha fungert, men flere bygg skal være truffet av rester fra nedskutte raketter. Ifølge ham er ti personer så langt meldt skadet.

VG - 29 apr 24 kl. 20:08

Fire skal være drept og 28 såret i angrep mot Odesa

Minst fire personer er drept i et russisk Rakettangrep mot havnebyen Odesa, melder lokale myndigheter i Ukraina..

NRK - 29 apr 24 kl. 18:38

To drept i angrep mot Odesa, ifølge ukrainske myndigheter

Flere boligblokker og sivil infrastruktur er ødelagt i et russisk Rakettangrep, melder myndighetene i Odesa. Minst to personer skal være drept. Det ukrainske luftforsvaret advarte mot at ballistiske raketter var på vei før angrepet traff.

NRK - 29 apr 24 kl. 18:38

Fire drept i angrep mot Odesa, ifølge ukrainske myndigheter

Flere boligblokker og sivil infrastruktur er ødelagt i et russisk Rakettangrep mot Odesa. Fire personer skal være drept. I tillegg er 28 personer såret, melder guvernøren Odesa, Oleh Kiper.

NRK - 27 apr 24 kl. 04:00

Sjukehus i Kyiv blei evakuerte

Styresmaktene i Ukrainas hovudstad Kyiv gav fredag ordre om å evakuere to sjukehus etter at ein video utløyse frykt for eit mogleg russisk Rakettangrep. I videoen blir det hevda at det er militært personell på sjukehusa – ein påstand styresmaktene i Kyiv avviser. Dei skuldar også Russland for å spreie falske unnskyldningar for å rettferdiggjere eit mogleg angrep.

VG - 15 mar 24 kl. 17:49

Minst 20 drept i Rakettangrep i Odesa

Dødstallet etter et russisk Rakettangrep mot den ukrainske kystbyen Odesa fredag har steget til 20 personer, opplyser lokale myndigheter. Minst 75 er såret..

NRK - 15 mar 24 kl. 13:14

Minst åtte drept i Rakettangrep i Odesa

Dødstallet etter et russisk Rakettangrep mot den ukrainske kystbyen Odesa fredag, har steget fra to til åtte personer. Ukrainsk påtalemyndighet opplyser på meldingstjenesten Telegram at ytterligere 20 personer er såret i angrepet. Ifølge nødetatene ble sivil infrastruktur rammet i angrepet, som skjedde natt til fredag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com