RKI

Mandag, 02 August, 20:00

Nyheter om RKI

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 april 21 kl. 05:44

Passerer 3 millioner koronasmittede

Tyske helsemyndigheter har registrert mer enn 3 millioner tilfeller av covid-19 siden pandemien nådde landet. Det framgår av tall fra det tyske folkehelseinstituttet Robert Koch-Institut (RKI). Landet har passert 78.

NRK - 01 april 21 kl. 07:02

Britisk koronavirus i Tyskland

Den engelske koronavarianten utgjør nesten 90 prosent av smittetilfellene i Tyskland den siste uken. Den engelske varianten, som går under navnet B117, utgjorde 88 prosent av smittetilfellene fra tester i perioden fra 22. mars til 28.

NRK - 05 jan. 21 kl. 19:12

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands forbundskansler Angela Merkel er enig med landets delstatspresidenter om å forlenge nedstengingen av landet til 31. januar. Tirsdag ble det meldt om 11.

NRK - 02 juli 20 kl. 09:16

– Man vil ikke ha svensker der

Det første svenske charterflyet til Hellas var tenkt å gå fra Arlanda i dag, men må bli i Arlanda, melder SVT. De får ikke lande i Hellas. – Man vil ikke ha svensker der på grunn av smittesituasjonen, sier pressesjef i Tui, Adam GyöRKI..

VG - 31 mai 20 kl. 15:53

Denne lagkameraten kan Haaland miste til Chelsea

Roman BüRKI (29) har foreløpig ikke skrevet ny kontrakt med Borussia Dortmund. Forsvinner Erling Braut Haalands lagkamerat til Chelsea?.

VG - 01 feb. 20 kl. 21:15

Haaland forbauser Dortmund-direktør

DORTMUND (VG) Sportsdirektør Michael Zorc (57) forstår nesten ikke hvordan Erling Braut Haalands prestasjoner er mulige. Keeper Roman BüRKI mener nordmannen har løftet hele laget..

VG - 17 april 17 kl. 08:18

Dortmund-keeperen: – Etter kampen hadde alle spillerne tårer i øynene

Dortmund-målmannen Roman BüRKI (26) sier at det bare handlet om penger og ikke om menneskelighet da Borussia Dortmund måtte spille Champions League-kampen dagen etter terrorbombene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt