R��lingen

Friday, 24 March, 09:36

Nyheter om R��lingen

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 07 feb 23 kl. 08:43

Tidenes dårligste måling for Ap

En ny måling er gjort av de politiske partiene i Norge. Folk er blitt spurt om hvilket parti de støtter. Kantar har gjort målingen for kanalen TV 2.

NRK - 31 jan 23 kl. 10:00

Anker bunkerfestdom

Både statsadvokat og forsvarer anker dommen i bunkerfest-saken. De to mennene i 20-årene som er dømt til 1 år og 6 måneder i fengsel, samt å betale erstatning. 26 endte på sykehus, flere med hjerneskader.

NRK - 15 feb 23 kl. 17:43

Dømt til livstid for massedrap på amerikansk supermarked

En 19 år gammel mann er dømt til fengsel på livstid for å ha drept ti svarte mennesker på et supermarked i Buffalo i USA. 19 år gamle Payton Gendron får ikke mulighet for prøveløslatelse, slo en domstol fast da straffutmålingen ble klar onsdag. Peyton erkjente seg skyldig da rettssaken begynte 28.

NRK - I førrgår: 19:59

Regnskapsfører dømt for grovt underslag mot seks bedrifter – skyldte på tre fornærmede

En kvinne i 30-årene er dømt til ett år og ni måneders fengsel for grovt underslag mot seks bedrifter i Sør-Rogaland tingrett. Underslaget skal ha foregått i nesten to år, skriver Stavanger Aftenblad. I dommen kommer det fram at kvinnen har brukt sin fagkunnskap til å opprette falske fakturaer og således underslå store summer.

NRK - 14 mar 23 kl. 22:32

Venezuela: Ti år med forhatt president

Regimet i Venezuela har støtte fra bare 22 prosent av befolkningen. Det viser den siste målingen fra det renommerte instituttet Datanalisis. Men president Nicolás Maduro sitter likevel trygt.

Klartale - 11 mar 23 kl. 07:00

Kan vi lære av hundene i Tsjernobyl?

Ulykken i Tsjernobyl skjedde i 1986. Det er historiens verste atomulykke. Forskere har studert hundene på området.

VG - 08 mar 23 kl. 15:47

Høyre større enn hele venstresiden på ny måling

På den siste partimålingen til FriFagbevegelse er Høyre Større enn både Ap, Sp, SV og MDG til sammen..

NRK - 04 mar 23 kl. 08:12

MC-fører tatt i 263 km/t

Farten på en motorsykkel ved Askim tidlig fredag kveld ble målt til 263 km/t av en patrulje fra Utrykningspolitiet. Målingen ble gjort i en 100-sone på E18. Føreren var en mann i 20-årene, som ble fratatt førerkortet på stedet..

NRK - 26 feb 23 kl. 14:57

Måling: Tyskere mener våpenstøtte er krigsdeltakelse

Et flertall av tyskerne mener våpenleveransene til Ukraina innebærer at Tyskland deltar i Ukraina-krigen, ifølge en meningsmåling. Denne oppfatningen deles av 51 prosent av de spurte i målingen som er utført av YouGov for nyhetsbyrået DPA. Bare 37 prosent svarer at de har motsatt syn.

VG - 24 feb 23 kl. 19:26

Hærverket har kostet over 160.000 kroner

Opprydning og reparasjoner har kostet Rælingen kommune dyrt, etter at blant annet en grill ble funnet i svømmebassenget i Sandbekkhallen..

NRK - 22 feb 23 kl. 02:10

Anker dom etter dødsulykke, mener 7 mnd. er for mye

Bilføreren som fikk sju måneders fengsel for uaktsomt drap etter at han kjørte på en trafikkdirigent i Ål i Hallingdal høsten 2021, anker straffeutmålingen. – Han mener straffen er for streng, og det mener jeg også, sier mannens forsvarer, advokat Sindre Løvgaard, til Hallingdølen. Den 26 år gamle tyske mannen som kjørte på den 33 år gamle trafikkdirigenten på riksvei 7 i Ål i september 2021, ble i tidligere i februar dømt til sju måneders fengsel.

NRK - 20 feb 23 kl. 08:08

BT-måling: Tiårets beste for Høyre

Høyre er i skikkelig i vinden i Bergen, sju måneder før valget. Det viser en måling som Respons Analyse har gjort for Bergens Tidende. Meningsmålingen gir en oppslutning på 36,8 prosent for Høyre.

VG - 19 feb 23 kl. 18:07

Sølvvinneren om Kristoffersen: – En av de beste noensinne

COURCHEVEL/OSLO (VG) AJ Ginnis sikret den første greske medaljen i vintersport noensinne, og etter slalåm-sølvet var gresk-amerikaneren full av lovord om kameraten fra Rælingen..

NRK - 19 feb 23 kl. 14:38

Kristoffersen er verdensmester

Henrik Kristoffersen fra Rælingen er verdensmester. Han lå på 16. plass etter første omgang.

NRK - 16 feb 23 kl. 21:49

Et flertall i EU tror Ukraina vinner krigen

Et klart flertall av EUs innbyggere er overbevist om at Ukraina vil gå seirende ut av krigen mot Russland, viser en fersk meningsmåling. 61 prosent av de spurte tror Ukraina vinner krigen, viser målingen som er utført av Bertelsmann-stiftelsen i Tyskland. Tyskerne er noe mer skeptiske, men også der tror 55 prosent at Ukraina vil gå seirende ut.

NRK - 11 jan 23 kl. 20:09

Måling: Arbeiderpartiet har mistet 400.000 velgere

Siden valget i 2021 har Ap mistet 51 prosent av de velgerne som stemte på dem. Disse har enten gått til et annet parti eller satt seg på gjerdet. På januarmålingen som Opinion har foretatt for FriFagbevegelse , Dagsavisen og Avisenes Nyhetsbyrå (ANB), får Ap en oppslutning på 18,5 prosent, mens Høyre, som gjør sin beste måling på nesten ti år, er større enn både Ap, Sp og SV til sammen med sine 33,5 prosent.

NRK - 14 feb 23 kl. 15:34

Måling viser stor Trump-ledelse

Donald Trump har fortsatt et stort forsprang når det gjelder kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat, viser en meningsmåling. Mens Trump er favoritt blant 43 prosent, sier 31 prosent at de ville stemt på Florida-guvernøren Ron DeSantis, ifølge Ipsos-målingen som er gjort på vegne av Reuters. Kun 4 prosent gir sin støtte til USAs tidligere FN-ambassadør Nikki Haley, som tirsdag kunngjorde at hun utfordrer Trump som partiets kandidat.

VG - 11 feb 23 kl. 04:43

Nationen- og Klassekampen-måling: Beste tall for Høyre noen gang

Høyre får 34,6 prosent i en meningsmåling gjennomført for Klassekampen og Nationen. Dette er historiens beste oppslutning for partiet i denne målingen..

NRK - 06 jan 23 kl. 07:56

Socialdemokraterna går fram i Sverige

Partiet, som mistet regjeringsmakten sist høst, får 35,5 prosent på en måling Kantor Sifo har gjort for Sveriges Radio. Det er en framgang på 1,7 prosentpoeng fra måneden før. Vänsterpartiet får 7,4 prosent, Centerpartiet 5,8 og Miljöpartiet 4,5 prosent, og de rødgrønne opposisjonspartiene har dermed en samlet oppslutning 53,2 prosent.

Klartale - 09 feb 23 kl. 12:44

Folk flest har liten tro på eldreomsorgen

Folk flest har liten tro på eldreomsorgen. Det viser ny undersøkelse. Kvinner er mer skeptiske enn menn til at de får den hjelpa de trenger når de blir gammel.

NRK - 05 feb 23 kl. 17:23

Ny valgrunde på Kypros

Presidentvalget på Kypros må som ventet avgjøres i en ny valgrunde.. Valgdagsmålingen fra den statlige kringkasteren CyBC viser en klar ledelse til tidligere utenriksminister Nikos Christodoulides. De to øvrige kandidatene, teknokraten Andreas Mavroyiannis og konservative Averof Neofytou, følger hverandre tett.

NRK - 05 feb 23 kl. 08:51

Framgang for sosialdemokratene i Sverige

Socialdemokraterna har aldri tidligere hatt flere velgere i ryggen og får nå 36,7 prosent oppslutning i målinger. Socialdemokraterna har gått fram 1,2 prosentpoeng den siste måneden, og støttepartiene går også fram, ifølge en sammenstilling av meningsmålinger Kantar Sifo gjør for Sveriges Radio. Vänsterpartiet får 7,7 prosent (+0,3) og Miljöpartiet får 4,6 prosent (+0,1).

NRK - 04 feb 23 kl. 08:57

Økende motstand mot Ukraina-bistand i USA

Stadig flere amerikanere mener USA bruker for mye penger på å støtte Ukraina, viser en fersk meningsmåling. USA har til nå gitt og lovet godt over 1.000 milliarder kroner i støtte til Ukraina i krigen mot Russland, det meste i form av våpen og militært utstyr.

NRK - 03 feb 23 kl. 14:10

Befal anker overgrepsdom

En befal ble i januar dømt til 90 dagers fengsel for seksuelt krenkende atferd av Hålogaland lagmannsrett. I tillegg ble han dømt til å betale 60.000 kroner i oppreisningserstatning til den fornærmede kvinnen.

NRK - 27 jan 23 kl. 10:09

Sverige: Misnøye med regjeringens Nato-håndtering

Et flertall i en ny meningsmåling i Sverige er misfornøyd med regjeringens håndtering av søknaden om Nato-medlemskap. 58 prosent mener at regjeringen gjør en ganske dårlig eller veldig dårlig jobb når det gjelder håndteringen av Nato-saken, ifølge målingen til Aftonbladet /Demoskop. – I hovedsak handler det om at man mener regjeringen har vært ettergivende overfor Erdogan, sier Demoskop-sjef Karin Nelsson.

NRK - 26 jan 23 kl. 16:56

Transkvinne dømt for voldtekt skal ikke sone i kvinnefengsel

En skotsk transkvinne som ble dømt for voldtekt av to kvinner før hun begynte å identifisere seg som kvinne, skal ikke sone i et kvinnefengsel. Det har Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon besluttet, ifølge Sky News. Transkvinnen ble dømt til fengsel denne uken av en domstol i Glasgow, og ble deretter sendt til et fengsel for kvinner i Cornton Vale der hun skulle vente på straffeutmålingen.

Aftenposten - 24 jan 23 kl. 16:43

Ukraina får trolig sine stridsvogner. Men hva skyldes den tyske nølingen?

Tyskland er redd for å bidra til større krig. Men politisk og økonomisk egeninteresse kan også ligge bak..

VG - 23 jan 23 kl. 18:04

Fant grill og møbler i bassenget: – Sjokkerende

Mandag morgen ble omfattende skadeverk oppdaget i Sandbekkhallen i Rælingen kommune..

NRK - 23 jan 23 kl. 09:48

Kraftig medvind for danske SF

Socialistisk Folkeparti (SF) – SVs danske søsterparti – får i en ny måling hele 13,5 prosents oppslutning, skriver NTB. Det er en oppgang på over 5 prosentpoeng siden valget i høst, da partiet fikk 8,3 prosent av stemmene. Målingen, som er utført av Voxmeter, viser at partiet ville blitt landets nest største hvis det var valg i dag..

NRK - 21 jan 23 kl. 01:38

Trump stadig favoritt blant republikanerne

Tidligere president Donald Trump er klar favoritt til å bli Republikanernes presidentkandidat i 2024, viser en meningsmåling i The Hill. Ifølge målingen til Harvard-universitetet blant velgere som vil stemme i primærvalgene, får Trump en oppslutning på 48 prosent, mens 28 prosent foretrekker Floridas guvernør Ron DeSantis. De to er de eneste av åtte kandidater som får over 10 prosent.

NRK - 19 jan 23 kl. 13:18

Frogner-drapet skal opp for retten i mars

En 41 år gammel mann må møte i Oslo tingrett i mars, tiltalt for å ha skutt og drept Fevziye Kaya Sørebø (50) på Frogner i Oslo i april 2021. Rettssaken mot 41-åringen er berammet til å starte 6. mars.

NRK - 17 jan 23 kl. 17:24

Anker Tjøme-dom til Høyesterett

Arkitekt Rune Breili anker korrupsjonsdommen fra lagmannsretten til Høyesterett. Breili og tidligere byggesaksleder Harald Svendsen ble tidligere i januar dømt for grov korrupsjon i Agder lagmannsrett. Dommen ankes i sin helhet, både over saksbehandlingen, lovanvendelsen og straffeutmålingen.

NRK - 28 dec 22 kl. 18:14

Militsmedlem slapp livstid i USA for planer om å bortføre guvernør

Et høyreradikalt militsmedlem som er kjent skyldig i planer om å bortføre Michigans guvernør Gretchen Whitmer, er dømt til 19 år i fengsel. Barry Croft (47) og Adam Fox (39) ble i august funnet skyldig i å ha planlagt å bortføre Whitmer i 2020. Bortføringen skulle blant annet skje ved hjelp av en bombe.

NRK - 20 dec 22 kl. 18:16

Ap avslutter året med bunnotering

Arbeiderpartiet har sunket på målingene hver måned siden i vår. I desember ender det med 17,8 prosent i gjennomsnitt, ifølge nettstedet Poll of polls. Senterpartiet får 5,4 prosent, nær stabilt fra november.

NRK - 20 dec 22 kl. 03:11

Nytt fall for Støre og Ap i måling

Stadig flere mener at statsminister Jonas Gahr Støre gjør en dårlig jobb. I en fersk meningsmåling i Dagbladet er bare 15 prosent fornøyd med statsministeren, ned fra 21 prosent. 37 prosent av de spurte sier at Støre gjør en dårlig jobb med å lede landet gjennom priskrise, Ukraina-krig, og høye strømpriser.

NRK - 19 dec 22 kl. 15:47

SFO-ansatt dømt til åtte års fengsel for overgrep

Den 28 år gamle mannen som er tiltalt for voldtekt mot tre jenter, og seksuelle handlinger mot fem andre jenter, er dømt til åtte års fengsel, opplyser mannens forsvarer til NRK. Mannen jobbet som SFO-assistent på to skoler i Bergen. Jentene var mellom seks og åtte år da overgrepene skjedde.

NRK - 19 dec 22 kl. 14:34

Bistandsadvokaten etter Nav-drapet: – Rettssaken har vært en stor påkjenning

Bistandsadvokaten til de fornærmede etter Nav-drapet i Bergen er fornøyd med dommen, men hadde håpet at saken kunne blitt avsluttet nå. – Det er en veldig grundig dom som er i tråd med vårt syn. Både straffeutmålingen og erstatningskravet samsvarer med de grufullhetene mine klienter har måtte leve med.

Klartale - 11 nov 22 kl. 11:00

Støre sier dårlige målinger er alvorlig

Velgerne er trolig ikke fornøyd med jobben til regjeringen. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sliter på meningsmålingene.Ap har fått mindre enn 20 prosents støtte på meningsmålinger den siste tida.

Klartale - 04 okt 22 kl. 08:40

Høyre like stort som regjeringspartiene til sammen

Høyre er landets største parti. Det viser ny måling fra kanalen TV 2. Partiet er blitt større enn Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) til sammen.

VG - 05 nov 22 kl. 08:20

Mann skutt av politiet i Rælingen: - Forferdelig dramatisk

RÆLINGEN (VG) Natt til lørdag skjøt politiet en mann, som ifølge politiet selv hadde avfyrt flere skudd. Mannen er fraktet til sykehus..

VG - 05 nov 22 kl. 08:20

Mann i 20-årene skutt av politiet i Rælingen: - Forferdelig dramatisk

RÆLINGEN (VG) Natt til lørdag skjøt politiet en mann. Han er siktet for grov ulovlig bevæpning med skytevåpen på offentlig sted..

Aftenposten - 05 nov 22 kl. 08:07

Mann skutt av politiet i Rælingen. Skal selv ha avfyrt flere skudd.

Mannen skal ha avfyrt flere skudd, og rettet skytevåpen mot politiet i Rælingen kommune..

NRK - 06 dec 22 kl. 04:58

Teknologigründer anker svindeldom

Den svindeldømte amerikanske teknologigründeren Elizabeth Holmes anker dommen på elleve års fengsel. Holmes mener straffen hun er idømt, er for streng, og hun motsetter seg også grunnlaget for dommen. Holmes og forsvarerne har dermed frist på seg til 3.

NRK - 24 nov 22 kl. 23:59

Drapsdømt mener straffen på 17 års fengsel er for streng – anker dommen

En 30-år gammel mann som er dømt for drapet på Sunniva Borgen i Bergen, anker dommen på lengden på straffen. Forsvarer Torbjørn Sognefest og den tidligere kjæresten til Sunniva Borgen mener dommen er for streng. De sammenligner med hva som har vært vanlig rettspraksis i Norge tidligere.

NRK - 24 nov 22 kl. 12:24

Stor oppslutning om selvstendighet for Skottland

Halvparten av skottene ville stemt for det skotske nasjonalistpartiet SNP dersom en valgseier ville føre til selvstendighet, viser en ny meningsmåling. Den kjappe målingen blant 1006 respondenter ble utført av opinionsselskapet Find Out Now for Channel 4. Den ble tatt opp i timene etter at Storbritannias høyesterett slo fast at en ny folkeavstemning om løsrivelse kun kan gjennomføres dersom regjeringen i Westminster åpner for det.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com