R��dhusplassen

Monday, 26 September, 18:14

Nyheter om R��dhusplassen

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 27 jun 22 kl. 15:27

Politiet: – Dropp kveldens Pride-markering

Oslo Pride har invitert skevie til en solidaritets-markering. Det skjedde etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag. Markeringen var planlagt på Rådhusplassen mandag kveld klokken 19.

Klartale - 27 jun 22 kl. 08:43

Inviterer til stor skeiv markering på Rådhusplassen

Pride-paraden ble avlyst lørdag. Usikkerheten var for stor. Politiet ga råd om å stanse den.

Aftenposten - 17 sep 22 kl. 18:24

Gråt da han løp i mål. Sist gang ble samboeren drept da hun skulle hente startnummeret.

RÅDHUSPLASSEN (Aftenposten): For Audun Mo (38) har Oslo Maraton vært forbundet med bunnløs sorg..

NRK - 11 sep 22 kl. 18:17

Slåsskamp mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut etter melding om slåsskamp mellom flere personer ved Rådhusplassen i Oslo. – Vi er på stedet og har fått kontroll på flere involverte og jobber med å avklare status og hendelsesforløp, skriver politiet på Twitter..

VG - 27 jun 22 kl. 23:46

Les dagens VG her!

Arrangørene avlyste gårsdagens Pride-markering på Rådhusplassen i Oslo – to timer før den skulle avholdes. Men Rådhusplassen fyltes likevel av veivende regnbueflagg, tross avlysning og anbefalinger fra politiet om ikke å møte opp..

VG - 27 jun 22 kl. 22:40

Folk strømmet til Rådhusplassen: – Veldig mye følelser

Rådhusplassen var full av veivende regnbueflagg mandag kveld, tross avlysning og anbefalinger fra politiet om ikke å møte opp..

Klartale - 27 jun 22 kl. 22:03

Mange møtte opp til støtte-markeringen

Mandag skulle det være en markering i Oslo etter skytingen natt til mandag. Politet sa tidligere på dagen at de ikke anbefalte folk å møte opp. Det er fordi de ikke kunne sikre folk at det var trygt.

NRK - 27 jun 22 kl. 21:11

Folkemengda i Oslo avtar – lang kø til London pub

Mens folkemengda minkar ved Rådhusplassen i Oslo, blir køen utanfor London pub stadig lengre. Ifølge NRKs journalistar på staden blir det ropt «Vi tar London tilbake». London pub opna igjen i ettermiddag etter å ha vore stengt sidan skytinga natt til laurdag.

VG - 27 jun 22 kl. 19:36

Folk strømmer til Rådhusplassen: – Veldig mye følelser

Det er folksomt på Rådhusplassen mandag kveld, tross avlysning og anbefalinger fra politiet om ikke å møte opp..

VG - 27 jun 22 kl. 19:36

Folk strømmet til Rådhusplassen: – Veldig mye følelser

Det var folksomt på Rådhusplassen mandag kveld, tross avlysning og anbefalinger fra politiet om ikke å møte opp..

NRK - 27 jun 22 kl. 19:28

Mange frammøtte på Rådhusplassen

Mange har trassa politiets råd og har møtt opp på Rådhusplassen i Oslo måndag kveld. Opphavleg skulle ei rekke organisasjonar halde ei markering der etter skytinga i Oslo natt til laurdag, der to personar blei drepne. Arrangementet blei avlyst på grunn av politiets anbefaling.

NRK - 27 jun 22 kl. 19:28

Tusenvis har møtt opp på Rådhusplassen

Fleire tusen menneske har trassa politiets råd og møtt opp på Rådhusplassen i Oslo måndag kveld. Opphavleg skulle ei rekke organisasjonar halde ei markering der etter skytinga i Oslo natt til laurdag, der to personar blei drepne. Arrangementet blei avlyst etter at politiet anbefalte det.

NRK - 27 jun 22 kl. 16:56

Flere skuffet etter politiets anbefalinger

– Jeg ble veldig skuffet og overrasket over at politiet forsøker å avlyse istedenfor å gjøre alt de kan for å beskytte denne viktige solidaritetsmarkeringen, sier Truls Gulowsen etter å ha reagert på sosiale medier. Politiet hadde godkjent markeringen som skulle ta sted ved rådhusplassen i kveld. Oslo kommune stilte Rådhusplassen til disposisjon og bevilget penger til markeringen.

VG - 27 jun 22 kl. 15:54

Oslo Pride avlyser mandagens støttemarkering på Rådhusplassen

Arrangørene bak den planlagte pride-markeringen på Rådhusplassen i Oslo klokken 19.30 mandag, har besluttet å avlyse arrangementet..

VG - 27 jun 22 kl. 14:54

Oslo Pride avlyser mandagens støttemarkering på Rådhusplassen

Arrangørene bak den planlagte Pride-markeringen på Rådhusplassen i Oslo klokken 19.30 mandag, har besluttet å avlyse arrangementet..

VG - 27 jun 22 kl. 14:54

Oslo Pride avlyser støttemarkering på Rådhusplassen

Arrangørene bak Pride-markeringen på Rådhusplassen i Oslo mandag kveld, avlyser arrangementet..

NRK - 27 jun 22 kl. 14:44

Politiet anbefaler folk å ikke delta på støttemarkering

Politiet opplyser om at de ikke anbefaler folk til å delta på arrangementet på Rådhusplassen i kveld klokken 19.30. De anbefaler også arrangørene om å avlyse markeringen.

Aftenposten - 17 jun 22 kl. 22:35

Flere titalls tusen tenåringer på Rådhusplassen

Fredag kveld samlet flere titalls tusen tenåringer seg på Rådhusplassen i Oslo..

VG - 16 jun 22 kl. 15:24

Alt du må vite om VG-lista på Rådhusplassen

Fredag 17. juni er det klart for full fest på Rådhusplassen. Skandinavias største gratiskonsert er tilbake etter pandemien, og her er alt du trenger å vite før showstart..

NRK - 23 jul 22 kl. 23:59

Evakuering på Hammerfestdagan

Nødetatene fikk beskjed om at flere personer hadde behov for helsehjelp på Rådhusplassen i Hammerfest hvor Hammerfestdagan arrangeres. Et av teltene ble evakuert og konserten i teltet ble avsluttet, skriver politiet i Finnmark på Twitter. Innsatsleder på stedet sier til iFinnmark at to personer trengte helsehjelp.

Klartale - 29 jun 22 kl. 09:02

PST frykter nye angrep fra islamister og andre miljøer

Terrorfaren er forsatt høy i Norge. Angrepet i Oslo forrige lørdag regnes som et islamistisk terrorangrep. Og det kan komme flere, ifølge Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

Aftenposten - 28 jun 22 kl. 16:01

Politiet burde selv avlyst arrangementet på Rådhusplassen

Når politiet vingler, får det konsekvenser..

Klartale - 28 jun 22 kl. 15:04

Politiet og PST innrømmer uklar kommunikasjon

– Vi forstår at mange føler på frustrasjon, skuffelse og misnøye etter at politiet anbefalte å avlyse markeringen. Det skriver politiet på Facebook. Søndag ble det kjent at Oslo kommune og Oslo Pride skulle arrangere en markering mandag.

NRK - 28 jun 22 kl. 12:58

Pride Sunndal utsetter arrangement

Pride Sunndal utsetter arrangementet i morgen, opplyser Anne Berit Jordal i pride-komiteen. Politiet anbefaler å utsette pride-arrangement rundt omkring i landet, men flere vil gjennomføre likevel. Støttemarkeringa på Rådhusplassen i Oslo i går ble avlyst av arrangørene, men tusenvis møtte opp likevel..

NRK - 28 jun 22 kl. 07:23

Politidirektøren: – Jeg har hatt litt høye skuldre

Tusener trosset politiets advarsel, og møtte opp på en støttemarkering etter skytingen som skjedde i Oslo i helgen. – Jeg skal innrømme at jeg har hatt litt høye skuldre. For vi er med rette bekymret i en situasjon som PST har beskrevet som en ekstraordinær trusselsituasjon, sier politidirektør Benedicte Bjørnland til NRK tirsdag morgen.

Dagbladet - 27 jun 22 kl. 20:10

Folkehav trosser politiets advarsler

­Et hav av mennesker har møtt opp ved Rådhusplassen mandag kveld, tross at Pride-arrangementet nå er avlyst..

Aftenposten - 27 jun 22 kl. 19:30

Trosser politiets råd: Flere hundre har møtt opp på Rådhusplassen i Oslo

Det skulle bli en stor markering, men etter politiets anbefaling ble det avlyst..

Aftenposten - 27 jun 22 kl. 19:30

Tusenvis har møtt opp på Rådhusplassen: – Vi må vise at vi fortsatt er her. At vi ikke er redde.

Det skulle bli en stor markering, men etter politiets anbefaling ble det avlyst..

NRK - 27 jun 22 kl. 18:20

Solberg: – Veldig lei meg

– Jeg er veldig lei meg for at kveldens støttemarkering på Rådhusplassen ikke kan gjennomføres, men vi er nødt til å forholde oss til at politiet sier de ikke kan garantere for sikkerheten, sier tidligere statsminister og Høyre-leder Erna Solberg til NRK. Hun sier det dessverre er en kjent sak at det skeive miljøet er en del av fiendebildet til ekstreme islamister, noe PST også har pekt på. – Det er uendelig trist at politiet mener situasjonen er så alvorlig at de anbefaler at alle planlagte Pride-arrangementer i Norge utsettes..

NRK - 27 jun 22 kl. 17:23

Oslo Pride avlyser markering

Arrangørene bak den planlagte pride-markeringen på Rådhusplassen i Oslo klokken 19.30 mandag, har besluttet å avlyse arrangementet. Det opplyser de i en pressemelding mandag kveld.

NRK - 27 jun 22 kl. 16:14

Støre sier han er lei seg for at Oslo Pride markering må avlyses

Statsminister Jonas Gahr Støre sier han er lei seg for at pride-markering i Oslo må avlyses, melder NTB. NRK har ikke fått bekreftelse fra Oslo Pride-arrangøren selv. – Politiet har i dag vært i dialog med arrangøren av markeringen på Rådhusplassen i Oslo og anbefaler at arrangementet utsettes, sier politimester i Oslo, Beate Gangås.

NRK - 27 jun 22 kl. 16:14

Politiet anbefaler utsettelse etter råd fra PST

– Politiet har i dag vært i dialog med arrangøren av markeringen på Rådhusplassen i Oslo og anbefaler at arrangementet utsettes, sier politimester i Oslo, Beate Gangås. Det er ikke bekreftet om markeringen blir gjennomført eller ikke. Flere skeive organisasjoner står bak det planlagte arrangementet.

NRK - 27 jun 22 kl. 16:14

Anbefaler å utsette alle pride-markeringer

– Politiet har i dag vært i dialog med arrangøren av markeringen på Rådhusplassen i Oslo og anbefaler at arrangementet utsettes, sier politimester i Oslo, Beate Gangås. Det er ikke bekreftet om markeringen blir gjennomført eller ikke. Flere skeive organisasjoner står bak det planlagte arrangementet.

NRK - 27 jun 22 kl. 16:04

Riggar ned pride-arrangementet

Den planlagde TV-sendinga til NRK frå Rådhusplassen er avlyst. Etter planen skal det vere ei solidaritetsmarkering klokka 19.30 i kveld, men politiet har råda at arrangementet ikkje blir gjennomført..

NRK - 27 jun 22 kl. 15:50

Raudt-politikar vil trosse politiets råd

Sofia Rana, som representerer Raudt i bystyret i Oslo, seier ho vil trosse politiets råd om å ikkje delta på solidaritetsmarkeringa ved Rådhusplassen i kveld. – Eg trur vi skal trosse denne anbefalinga. Oslo treng samhald no.

NRK - 27 jun 22 kl. 15:50

Raudt-politikar vil trasse politiets råd

Sofia Rana, som representerer Raudt i bystyret i Oslo, seier ho vil gå imot politiets råd om å ikkje delta på solidaritetsmarkeringa ved Rådhusplassen i kveld. – Eg trur vi skal trasse denne anbefalinga. Oslo treng samhald no.

NRK - 27 jun 22 kl. 15:21

Raymond Johansen ber folk følge politiets råd

Byrådsleiar i Oslo, Raymond Johansen, bad flest mogleg om å delta i pride-markeringa ved Rådhusplassen i kveld. No ber han folk følge politiets råd om å droppe arrangementet, skriv han på Facebook. – Men la meg seie: Vi står skulder ved skulder med Oslo Pride, det skeive miljøet og deira arrangement i tida som kjem..

NRK - 27 jun 22 kl. 14:44

Politiet anbefaler folk å ikke delta på støttemarkering i kveld

Politiet opplyser om at de ikke anbefaler folk til å delta på arrangementet på Rådhusplassen i kveld klokken 19.30. De som likevel drar blir bedt om å holde seg til området på plassen.

NRK - 27 jun 22 kl. 14:44

Politiet anbefaler å droppe pride-markering

Politiet opplyser om at de ikke anbefaler folk til å delta på arrangementet på Rådhusplassen i kveld klokken 19.30. De anbefaler også arrangørene om å avlyse markeringen.

Aftenposten - 27 jun 22 kl. 13:28

Politidirektøren: Anbefaler avlysning av pride-markering etter informasjon fra PST. Rigger ned på Rådhusplassen.

Oslo Pride planla en stor markering mandag kveld. Samtidig regner PST terrortrusselen som svært høy..

NRK - 27 jun 22 kl. 07:28

– Pride er politisk, også i 2022

Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride. – Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap.

NRK - 26 jun 22 kl. 19:17

Inviterer til markering foran Oslo rådhus mandag

Politiet har godkjent et arrangement i regi av Oslo pride og Oslo kommune mandag kveld. De får arrangerer em markering på Rådhusplassen etter terrorangrepet natt til lørdag. Markeringen vil skje mandag klokken 19:30, med musikalske innslag og taler..

NRK - 17 jun 22 kl. 18:19

Trafikkaos i Oslo sentrum

Det er trafikk-kork i Oslo sentrum fredag kveld. VG-lista arrangeres nemlig på Rådhusplassen, og derfor er mange gater stengt. – Dette skaper svært redusert framkommelighet i gatene rundt, skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter..

VG - 19 maj 22 kl. 15:45

Tilbake på Rådhusplassen: Dette er de nye VG-lista-programlederne

P3-profilene Arianrhod «Arian» Engebø og Nate Kahungu er årets programledere for VG-lista..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com