Rådhuset

Tuesday, 06 June, 01:09

Nyheter om Rådhuset

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 31 maj 23 kl. 11:50

Nye demonstrasjoner i Kosovo

Etniske serbere holdt onsdag nye demonstrasjoner nord i Kosovo, etter at 80 mennesker ble skadd i et sammenstøt med Nato-soldater tidligere i uken. Utenfor Rådhuset i byen Zvecan samlet det seg onsdag flere hundre mennesker. De holdt et gigantisk, avlangt serbisk flagg som strakte seg langt av gårde i en av gatene i den vesle byen.

NRK - 30 maj 23 kl. 09:26

Nato-møte vil prege Oslo sentrum

Det uformell Nato-møtet som avholdes i Oslo onsdag og torsdag fører til omfattende sikkerhetstiltak rundt Rådhuset, skriver Oslo kommune. Rådhuset vil være stengt i perioden møtet pågår. Deler av Rådhusplassen stenges av og uteserveringene på Fritjof Nansens plass holder stengt.

NRK - I førrgår: 10:49

Pride-feiring i Tvedestrand

I dag arrangeres Pride i sørlandsbyen for første gang. Dagen vil bli markert med parade fra kommunehuset og ned til brygga, og appeller ved Rådhuset. Det skriver Agderposten.

NRK - 02 jun 23 kl. 19:47

To biler har kollidert

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke bak Rådhuset på Bragernes i Drammen. Politiet melder at to biler har kollidert. Saken oppdateres..

NRK - 02 jun 23 kl. 18:03

Mann får redusert straff etter drap ved Rådhuset i Oslo

Mannen som skjøt og drepte en annen mann ved Oslo rådhus i juli 2021, får redusert straff. Beløpet 43-åringen må betale, er redusert til 600.000 kroner.

NRK - 02 jun 23 kl. 13:26

Fikk redusert straff etter drapet ved Rådhuset

Mannen som er dømt for å ha skutt og drept en annen mann i Tordenskiolds gate i Oslo sentrum sommeren 2021, har fått redusert straffen sin da ankesaken var oppe i Borgarting lagmannsrett. I tingretten ble 43-åringen dømt til tretten års fengsel og til å betale de etterlatte drøyt 661.000 roner i erstatning.

Klartale - 30 maj 23 kl. 14:00

Alt klart for Nato-møte i Oslo

Forsvars-alliansen Nato skal møtes. Utenriksministerne kommer til Oslo. Møtene er onsdag 31.

NRK - 25 maj 23 kl. 18:43

Kvinne avbrøt bystyremøte

En beruset kvinne i 40-årene avbrøt bystyremøtet i Rådhuset i Skien torsdag kveld. Hun gikk inn og var verbalt høylytt og forstyrrende. – Kvinnen hørte ikke til bystyret, men var en utenforstående som tok seg inn til bystyret, presiserer politiet.

NRK - 28 apr 23 kl. 14:28

To menn dømt etter at reketråler sank ved Rådhuset i Oslo

To menn i 50-årene er dømt for grov forsikringssvindel etter at en reketråler ble senket med vilje ved Rådhusbrygga i Oslo i april i fjor. Eieren av reketråleren er dømt i Oslo tingrett til åtte måneders fengsel, mens den andre mannen er dømt til 148 timers samfunnsstraff. Mannen som ble dømt til samfunnsstraff erkjente i retten at han hadde senket reketråleren ved å åpne bunnventilen i båten 14.

NRK - 25 feb 23 kl. 22:39

Ordfører i Kragerø om brannen: – Tragisk

– Det er jo tragisk det som utspiller seg akkurat nå. Nå er det viktigste å prøve å få oversikt og kontroll på situasjonen, sier Grunde Wegar Knudsen, ordføreren i Kragerø,til NRK. Kommunen satte inn krisestab da det ble kjent at det var snakk om en alvorlig brann.

NRK - 25 feb 23 kl. 22:39

Vil evakuere alle ut av Kragerø sentrum

Kragerø satte lørdag kveld inn krisestab. – Vårt fokus nå er å legge en plan for å få folk ut av bysentrum, sier sier Grunde Wegar Knudsen, ordføreren i Kragerø, til NRK. – Det er jo tragisk det som utspiller seg akkurat nå.

NRK - 14 apr 23 kl. 20:59

Nye protester og demonstrasjoner i Frankrike

Protester og demonstrasjoner har brutt ut flere steder i Frankrike etter at landets grunnlovsdomstol tidligere på dagen godkjente pensjonsreformen. I sosiale medier fredag kveld kan man se bilder av opprørspoliti utstyrt med køller og som tar i bruk tåregass mot demonstranter nær grunnlovsdomstolens bygning i Paris. Området rundt bygningen ble imidlertid stengt av politiet torsdag kveld.

VG - 14 apr 23 kl. 19:03

Ut mot skjulte kundelister på Rådhuset: – Skandaløst samrøre

Rødt-boss Siavash Mobasheri mener Raymond Johansen har invitert skjulte pengeforbindelser inn i Oslos byråd - all den tid hans nye rådgiver har hemmelig First House-kundeliste..

NRK - 14 apr 23 kl. 11:27

Tror ikke på lokale konsekvenser etter utvisningene

Torsdag ble det kjent at 15 personer ved den russiske ambassaden er erklært uønsket i Norge. Ifølge norske myndigheter er de 15 personene russiske etterretningsoffiserer. Russlands generalkonsulat i Kirkenes ligger like ved Rådhuset til Sør-Varanger kommune i Kirkenes.

Klartale - 06 feb 23 kl. 16:30

Samenes nasjonaldag feires

6. februar er samenes nasjonaldag. Det feires særlig i nord.

NRK - 24 mar 23 kl. 08:54

Frankrike: 457 arrestert i protester

I Frankrike fortsetter de voldsomme protestene mot pensjonsreformen som regjeringen har vedtatt. 457 personer ble arrestert torsdag og 441 politifolk er skadet, opplyser myndighetene. Torsdag kveld satte aktivister fyr på Rådhuset i Bourdeaux..

NRK - 29 jan 23 kl. 16:44

Samler evakuerte i Rådhuset på Nordfjordeid etter ras

Stad kommune oppretter kommandoplass og samling for evakuerte i Rådhuset på Nordfjordeid, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Flere beboere er evakuert etter at det gikk et jordras over veien, og traff et hus lørdag. Like før klokken 16 meldte politiet om et nytt ras på samme sted..

NRK - 22 jan 23 kl. 16:38

Minst elleve drept i al-Shabaab-angrep i Mogadishu

Minst elleve personer, deriblant alle seks angriperne, skal være drept etter at al-Shabaab-krigere angrep Rådhuset i Mogadishu søndag. Det skriver Somalias informasjonsdepartement i en Twitter-melding. Angrepet skal ha begynt med en stor eksplosjon i et kjøpesenter nær Rådhuset i sentrum av den somaliske hovedstaden.

Aftenposten - 03 mar 23 kl. 05:36

Oslo kommune brukte 160.000 kroner på møterom hos luksushotell rett ved Rådhuset – brøt egne regler

Byrådsavdelingen for finans fulgte ikke egne regler da de booket møterom og overnatting på Hotel Continental..

NRK - 26 feb 23 kl. 15:56

Berørte av brannen i Kragerø invitert til møte

Kommunen og politiet inviterer dem som er berørt av brannen i Kragerø til et møte søndag ettermiddag. Møtet blir på Rådhuset klokka 17.30.

NRK - 26 feb 23 kl. 02:10

70 brannfolk og mange frivillige bistår i Kragerø

Mellom 70 og 80 brannfolk og røykdykkere fra store deler av Telemark og Agder er med i slukkeinnsatsen i sentrum av Kragerø. I tillegg bistår frivillige fra Røde Kors Hjelpekorps og Norsk Folkehjelp. Kystvakten er med, og Sivilforsvaret er innkalt, opplyser ordfører Grunde Wegar Knudsen.

NRK - 11 feb 23 kl. 19:32

To nye EU-politikere pågrepet i korrupsjonssak

Ytterligere to EU-politikere er pågrepet i korrupsjonsskandalen som ble avdekket i desember. De to ble pågrepet fredag. Pågripelsene bekreftes av talsperson Eric van der Sijpt i den belgiske påtalemyndigheten.

NRK - 11 feb 23 kl. 05:15

Canadisk ordfører går av

Ordføreren i Canadas største by Toronto, John Tory (68), trekker seg etter at det ble kjent at han har hatt et forhold til en langt yngre medarbeider. Tory har innrømmet å ha hatt et forhold til en medarbeider, som ikke lenger jobber i Rådhuset. Han sier at forholdet startet under koronapandemien og at det ble avsluttet med gjensidig samtykke tidligere i år.

NRK - 30 jan 23 kl. 17:44

Danmarks håndballhelter hyllet av gigantisk folkehav

De danske håndballstjernene som gikk til topps i VM ble mandag ettermiddag møtt av elleville tilskuere som ville ha en bit av sine helter. Seansen foregikk utenfor Rådhuset i København, og tusenvis hadde møtt opp. – Det er en kjempeopplevelse, men blir «blown away», sier håndballprofil Mikkel Hansen ifølge danske TV 2..

NRK - 20 jan 23 kl. 11:41

Får brenne koran ved Tyrkias ambassade i Stockholm

Den høyreekstreme politikeren Rasmus Paludan har fått tillatelse til å brenne en koran ved Tyrkias ambassade i Stockholm lørdag. Politiet innvilget torsdag Paludans søknad om å få holde et folkemøte i nærheten av Tyrkias ambassade klokken 13 lørdag. Der planlegger han å brenne en koran – noe han også har gjort ved tidligere anledninger.

NRK - 16 jan 23 kl. 12:24

Sverige: Ingen etterforskning etter «Erdogan-dukken»

Sveriges statsadvokat sier mandag at de ikke vil etterforske hendelsen der en dukke som lignet Tyrkias president ble hengt opp ned foran Rådhuset i Stockholm. Det melder Aftonbladet. Siden hendelsen har forholdet mellom Tyrkia og Sverige vært spent.

Klartale - 10 jan 23 kl. 15:43

– Norges modigste kvinne

Klok, uredd, klar, morsom og en nasjonal helt. Slik beskrives Shabana Rehman av venner og andre. Tirsdag fulgte flere hundre personer henne til graven.

NRK - 10 jan 23 kl. 00:21

Shabana Rehman gravlegges klokka 12

Komiker, forfatter og samfunnsdebattant Shabana Rehman gravlegges fra Oslo rådhus tirsdag klokka 12. Seremonien holdes av Human-Etisk Forbund. Kronprins Haakon skal være til stede.

NRK - 08 jan 23 kl. 17:24

Spydeberg åpner helsestasjonen for dem som trenger å snakke

Spydeberg kommune åpner Ungdommens helsestasjon for folk som trenger noen å snakke med. Det skjer etter at to tenåringer ble funnet døde i kommunen etter en mulig overdose i søndag morgen. Helsestasjonen, som ligger i Rådhuset i Askim, holdes åpen frem til klokken 20 søndag kveld..

NRK - 04 jan 23 kl. 08:44

70 meter høye hus elleve steder i Oslo

Ti steder i Oslo er pekt ut til å tåle høyhus på inntil 70 meter. I dag er høyhusgrensen 42 meter. Rundt Oslo skal kan det bygges enda høyere.

NRK - 13 nov 22 kl. 10:20

Russisk flagg heist ved Rådhuset i Øygarden

Et russisk flagg er blitt heist opp ved Rådhuset i Øygarden utenfor Bergen, melder Bergensavisen. I et Facebook-innlegg skriver kommunen at de vurderer å melde flaggheisingen til politiet. Flagget ble tatt ned etter kort tid.

NRK - 16 sep 22 kl. 01:34

Rådhuset i Vestnes stengt etter trusler

Trusler fører til at Rådhuset i Vestnes i Møre og Romsdal holdes stengt for besøkende uten avtale. Det melder Vestnes avis. Ordføreren har anmeldt en person for grove trusler, sjikanering og trakassering, skriver VG.

VG - 12 dec 22 kl. 04:49

Røros får tredoblet strømregning – fyrer med ved i Rådhuset

RØROS (VG) Høye strømkostnader gjør at pengene renner ut i rekordfart i Røros kommune. Økonomisjefen peiser på for å holde kostnadene nede..

NRK - 06 dec 22 kl. 15:52

Mann pågrepet – skal ha kastet egg på kong Charles

En mann er pågrepet etter at egg angivelig ble kastet mot kong Charles mens han var på spasertur i byen Luton, skriver Sky News. Bedfordshire-politiet sier at mannen i 20-årene sitter i varetekt, mistenkt for kroppskrenkelse. Han ble pågrepet på St.

NRK - 05 dec 22 kl. 17:11

Stenger julemarked på grunn av trussel

Julemarkedene i den tyske byen Düsseldorf er stengt på grunn av en mulig trusselsituasjon, skriver Bild. Ved 15-tiden ble markedet på Corneliusplatz evakuert og senere ble de andre markedene i byen rigget ned og stengt. Ifølge avisens kilder skal noen ha ringt inn en trussel om å kjøre inn en lastebil i et av julemarkedene ved Rådhuset i byen.

NRK - 16 okt 22 kl. 11:50

Rådhuset i Donetsk truffet i angrep

Rådhuset i den russisk-kontrollerte byen Donetsk øst i Ukraina ble i morgentimene søndag rammet i et rakettangrep. Ifølge det russiske nyhetsbyrået RIA Novosti fikk bygningen, som også huset ordførerens kontor, store skader under angrepet, men ingen skal ha kommet til skade. De russiskstøttede separatistene som kontrollerer byen anklager Ukraina for å stå bak angrepet.

NRK - 11 okt 22 kl. 09:00

Tagging av hakekors på Rådhuset

I løpet av natta har det blitt tagget hakekors flere steder på Bodø Rådhus. Det skriver Bodø kommune i en pressemelding. – Det er mest rundt inngangene, men også langs veggen mot øst, sier kontorleder Jesper Brodersen i Utbygging og eiendomsavdelingen i Bodø kommune.

Klartale - 15 nov 22 kl. 15:30

Her finner du Europas beste julemarkeder

Før jul åpner Europas mange vakre julemarkeder. Og stadig flere har lyst til å besøke et eller flere av dem. Ellen Wolff Andresen sier det er bra for julestemningen.

NRK - 14 nov 22 kl. 12:32

Dropper å anmelde russisk flagg på rådhus

Øygarden kommune kommer ikke til å anmelde flaggsaken, der et russisk flagg ble heist på Rådhuset i helgen. Tidligere mandag meldte NRK at kommunen og politiet skal i møter om flaggheisingen. Politiet ventet på en eventuell anmeldelse fra kommunen, men den kommer altså ikke.

NRK - 14 nov 22 kl. 09:52

Møter politiet i flaggsak

Søndag morgon var det heisa opp eit russisk flagg på ei av flaggstengene utanfor Rådhuset i Øygarden. Kommuneleiinga var opprørte, men har enno ikkje bestemt seg for om dei skal melda saka til politiet. – Vi skal i møter med politiet i dag for å diskutere saka og kva vi skal gjera vidare, seier ordførar Tom Georg Indrevik (H).

NRK - 13 nov 22 kl. 13:44

200.000 demonstrerer mot helsereform i Madrid

200.000 demonstrerer i Spanias hovedstad Madrid, melder AFP. Bilder og videoer i sosiale medier og spanske medier viser svære folkemengder som masjerer mot Rådhuset i byen.

NRK - 10 nov 22 kl. 14:23

OUS-sjefen: – Burde ha oppgitt andre tall

Administrerende direktør Bjørn Atle Bjørnbeth gikk langt i å ta selvkritikk i Rådhuset i dag: – Jeg har ingen problemer med å forstå at søknaden og vi som institusjon ser ganske dumme ut, ut fra antallet som er søkt om, sier han. Helse- og sosialutvalget i Oslo bystyre har høring om ny landingsplattform for redningshelikoptre på Rikshospitalet. I søknaden om å få bygge plattform sto det at helikoptrene ville lande ca.

VG - 16 sep 22 kl. 00:39

Rådhuset i Vestnes stengd etter truslar

I frykt for sikkerheita til dei tilsette har ordføraren i kommunen bestemt å stenge dørene til Rådhuset inntil vidare. Ein person er meldt til politiet for grove truslar, sjikanering og trakassering..

VG - 16 sep 22 kl. 00:39

Rådhuset stenger dørene etter trusler

I frykt for sikkerheita til dei tilsette har ordføraren i Vestnes bestemt å stenge dørene til Rådhuset inntil vidare. Ein person er meldt til politiet for grove truslar, sjikanering og trakassering..

VG - 16 sep 22 kl. 00:39

Rådhuset stenger dørene etter truslar

I frykt for sikkerheita til dei tilsette har ordføraren i Vestnes bestemt å stenge Rådhuset for besøkande inntil vidare. Ein person er meldt til politiet for grove truslar, sjikane og trakassering..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com