Påkjørsel

Wednesday, 20 October, 19:07

Nyheter om Påkjørsel

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 06:31

Trafikkulykke på E6

Det er meldt om en kjedekollisjon på E6 mot Oslo, rett før avkjøringen til Kolbotn. Det har vært en Påkjørsel bakfra. Tre biler er involvert.

NRK - 17 sep 21 kl. 12:57

Fotgjenger død etter Påkjørsel

En eldre mann er bekreftet død etter en Påkjørsel på Byåsen i Trondheim fredag formiddag. Ulykken skjedde i Karolinerveien på Byåsen i Trondheim. Politiet ble varslet klokka 11.

NRK - 08 okt 21 kl. 18:23

E18 åpnet igjen

E18 er igjen åpnet etter at tre biler var involvert i en trafikkulykke ved Hemtunnelen i Tønsberg. En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Hendelsesforløpet er ukjent, men det skal være snakk om en Påkjørsel bakfra, melder politiet..

NRK - 21 sep 21 kl. 15:15

Sjåfør siktet for Påkjørsel

Sjåføren som kjørte på et mindreårig barn i et boligfelt på Finnsnes, er sikta. Det opplyser innsatsleder på stedet, Harald Nilsen. – Barnet skulle krysse veien etter å ha gått av bussen, og da blitt påkjørt av en personbil som kjørte forbi, sier Nilsen.

NRK - 21 sep 21 kl. 15:15

Sjåfør siktet for Påkjørsel av barn

Sjåføren som kjørte på et mindreårig barn i et boligfelt på Finnsnes, er sikta. Det opplyser innsatsleder på stedet, Harald Larsen. – Barnet skulle krysse veien etter å ha gått av bussen, og da blitt påkjørt av en personbil som kjørte forbi, sier Larsen.

NRK - 20 sep 21 kl. 22:34

Mann omkom etter Påkjørsel i Ål

En mann i 30-årene er bekreftet omkommet etter et trafikkuhell i Ål kommune i Hallingdal mandag kveld. Ulykken skjedde på riksvei 7. – Påkjørselen har skjedd i forbindelse med veiarbeid der det har vært manuell dirigering.

NRK - 30 sep 21 kl. 12:06

Barn lettere skadd etter Påkjørsel

Nødetatene rykker ut etter melding om et trafikkuhell i Strand i Rogaland. Et barn skal ha blitt påkjørt i lav hastighet, og har fått lettere skader, skriver politiet..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 16:04

Tre barn påkjørt i barnehage i Haugesund – ikke livstruende skadet

Tre barnehagebarn ble kjørt til akuttmottaket ved Haugesund sykehus etter en Påkjørsel mandag ettermiddag..

VG - 13 sep 21 kl. 15:53

Tre barn til sykehus etter at bil kjørte ned barnehageport

Tre barnehagebarn ble kjørt til akuttmottaket ved Haugesund sykehus etter en Påkjørsel mandag ettermiddag. Ifølge politiet er de trolig ikke livstruende skadd..

NRK - 20 sep 21 kl. 22:34

Person omkom etter Påkjørsel i Ål

En person er bekreftet omkommet etter et trafikkuhell i Ål kommune i Hallingdal mandag kveld. Ulykken skjedde på riksvei 7. Politiet opplyser av veien vil være stengt ved ulykkesstedet frem til i morgen tidlig.

NRK - 20 sep 21 kl. 22:34

Person omkom etter Påkjørsel

En person er bekreftet omkommet etter et trafikkuhell i Ål kommue i Hallingdal mandag kveld. Ulykken skjedde på riksvei 7..

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 22:12

Tidligere dansk proffsyklist døde i ulykke: - Dypt tragisk

Sykkelverden er i dyp sorg etter at Chris Anker Sørensen (37) omkom som følge av en Påkjørsel i Belgia lørdag..

VG - 10 sep 21 kl. 09:56

Filmstjernen Kathryn Prescott hardt skadd etter Påkjørsel

Kathryn Prescott (30), kjent fra en rekke filmer og serier, ble påkjørt av en sementbil i New York tirsdag..

NRK - 30 aug 21 kl. 20:32

Syklist omkom etter Påkjørsel

Mannen i 60-årene som ble påkjørt søndag ettermiddag ved Langfjordbotn i Finnmark er omkommet. Det bekrefter Univesitetssykehuset i Nord-Norge til VG. Syklisten ble fløyet til sykehus med luftambulanse til sykehuset i Tromsø, men livet sto ikke til å redde..

NRK - 29 aug 21 kl. 05:46

To døde etter togPåkjørsel

To personer døde etter å ha blitt påkjørt av tog ved Kungälv, nord for Göteborg lørdag kveld. En mann og en kvinne i 40-års alderen ble truffet at toget på en planovergang, skriver SVT..

NRK - 26 aug 21 kl. 23:54

Tre til sykehus etter Påkjørsel

I Kristiansand ble tre personer fraktet til sykehuset for sjekk etter at bilen de satt i ble påkjørt av en traktor bakfra. Skadeomfang er ukjent, men alle var ved bevissthet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 08 aug 21 kl. 23:15

Lettere skadd etter Påkjørsel

En personer kjørt til sykehus med lettere skader etter at vedkommende ble påkjørt ved Sofiemyer i Oslo. Veien er ryddet og trafikken går som normalt igjen, melder politiet i Øst på Twitter..

Dagbladet - 11 aug 21 kl. 14:09

13 000 i bot etter sparkesykkel-Påkjørsel

Ettåringen Santiago ble påkjørt av en el-sparkesykkel..

NRK - 22 jul 21 kl. 02:12

Barn omkom etter Påkjørsel

Den lille jenta som onsdag kveld ble påkjørt i Gjerdrum døde av skadene på Ullevål sykehus. Det melder Øst politidistrikt på Twitter. Påkjørselen skjedde i Gjerdrum sentrum ved 20-tiden onsdag kveld..

NRK - 22 jul 21 kl. 02:12

Barn døde etter Påkjørsel

Jenta som onsdag kveld ble påkjørt i Gjerdrum døde av skadene på Ullevål sykehus. Det melder Øst politidistrikt på Twitter. Påkjørselen skjedde i Gjerdrum sentrum ved 20-tiden onsdag kveld..

VG - 22 jul 21 kl. 02:47

Ung jente døde etter Påkjørsel ved skoleplass

Onsdag ettermiddag rykket Øst politidistrikt ut til Gjerdrum etter at en liten jente ble påkjørt. Jenta døde senere av skadene..

VG - 22 jul 21 kl. 02:47

Barn døde etter Påkjørsel ved skoleplass

Onsdag kveld rykket Øst politidistrikt ut til Gjerdrum etter at en ung jente ble påkjørt. Jenta døde senere av skadene..

VG - 22 jul 21 kl. 02:47

Jente (8) etter Påkjørsel ved skoleplass: – En svært tragisk sak

En åtte år gammel jente døde onsdag natt av skadene etter at hun ble påkjørt i Gjerdrum. Et familiemedlem er siktet for uaktsomt drap..

VG - 22 jul 21 kl. 02:47

Jente (8) døde etter Påkjørsel ved skoleplass: – En svært tragisk sak

En åtte år gammel jente døde natt til onsdag av skadene etter at hun ble påkjørt i Gjerdrum. Et familiemedlem er siktet for uaktsomt drap..

Dagbladet - 22 jul 21 kl. 02:24

Lita jente døde etter Påkjørsel

Ei jente i barneskolealder døde av skadene hun fikk da hun ble på kjørt i Gjerdrum kommune onsdag kveld..

Dagbladet - 22 jul 21 kl. 02:24

Lita jente døde etter Påkjørsel

Ei jente i barneskolealder døde av skadene hun fikk da hun ble på kjørt i Gjerdrum kommune onsdag kveld..

NRK - 22 jul 21 kl. 02:12

Jente døde etter Påkjørsel

Jenta som onsdag kveld ble påkjørt i Gjerdrum døde i natt av skadene på Ullevål sykehus. Jenta, som er i tidlig skolealder, skal ha havnet under bilen og blitt slept noen meter før bilen stanset. Ulykken skjedde ved 20-tiden onsdag kveld..

NRK - 14 jul 21 kl. 09:36

Person død etter togPåkjørsel

Politiet fikk melding om at en person var påkjørt av et tog i Stavanger klokken 8.30 onsdag. «Nødetatene rykket ut til stedet og etter kort tid ble personen bekreftet omkommet», skriver Sørvest politidistrikt på Twitter.

Aftenposten - 22 jul 21 kl. 11:46

Åtte år gammel jente død etter Påkjørsel i Gjerdrum. En nærstående er siktet

En nærstående er siktet for overtredelse av veitrafikkloven..

NRK - 07 jul 21 kl. 13:17

Mann dømt til fengsel for Påkjørsel

Lagmannsretten opprettholdt straffen på ett år og seks måneders fengsel for mannen som kjørte på to kvinner Kjølsdalen i Nordfjord i 2018. Begge kvinnene døde. Mannen i 50-årene fra Nordfjord må også betale erstatning til de etterlatte.

Aftenposten - 07 jul 21 kl. 18:02

Drapsetterforskning etter at en voksen og to barn døde i togPåkjørsel i Skåne

En voksen og to barn mistet livet i togPåkjørselen ved Hässleholm i Skåne sør i Sverige..

NRK - 31 maj 21 kl. 04:57

Ulv døde i Påkjørsel på Flisa

En ulv døde i en Påkjørsel på Trangenvegen på Flisa i Solør natt til mandag. – Politiet fikk melding om Påkjørselen klokken 3.20.

NRK - 09 jul 21 kl. 15:57

Ingen skader forklarer dødsårsak

Den foreløpige obduksjonsrapporten av den eldre kvinnen som ble funnet død i Skien torsdag kveld gir ikke flere svar på spørsmål om hvordan hun døde. Det er ikke påvist skader som samsvarer med Påkjørsel, eller andre skader som kan settes i sammenheng med dødsfallet..

Dagbladet - 09 jul 21 kl. 11:00

Ingrid (89) brakk lårhalsen i Påkjørsel

Ingrid Konstanse Pettersen (89) ble både sint og redd da en bil rygget på henne under en gåtur nær hjemmet i Karlsøy. - Vi vil forfølge denne saken så langt det er mulig, sier sønnen Ken Allan Pettersen..

VG - 20 jun 21 kl. 03:55

Florida: Én død etter Påkjørsel i pride-parade: – Et terrorangrep

En person er død og en annen kritisk skadet etter at en pickup kjørte på to personer som skulle delta i en pride-parade i Florida..

VG - 20 jun 21 kl. 03:55

Florida: Én død etter Påkjørsel i Pride-parade

En mann er død og en annen kritisk skadet etter at en pickup kjørte på to personer som skulle delta i en Pride-parade i Florida. Det er ikke avklart om hendelsen var en ulykke eller et angrep..

NRK - 15 jun 21 kl. 08:05

Lisa Banes død etter Påkjørsel

Den amerikanske skuespilleren Lisa Banes (65) er død, ifølge Entertainment Tonight. Hun ble påkjørt av en scooter i New York den 4.juni, og døde av skadene.

NRK - 11 maj 21 kl. 16:35

Førerkortbeslag etter Påkjørsel

Ei kvinne i 30-åra er kjørt til St. Olavs hospital etter en Påkjørsel i et fotgjengerfelt i Hommelvik sentrum. Kvinna hadde smerter i rygg og hofte, forteller politiet.

NRK - 19 jun 21 kl. 14:30

Normal trafikk på E18

Trafikken flyter nå greit på E18 ved Kopstad i sydgående løp etter et trafikkuhell. Årsaken til uhellet skal ha vært en Påkjørsel bakfra. Bilene er berget..

NRK - 21 apr 21 kl. 23:16

To til sykehus etter elgPåkjørsel

To personer er kjørt til sykehus etter en elgPåkjørsel i Sørskogbygda i Elverum onsdag kveld. I tillegg er to personer kjørt til legevakt for sjekk. Innlandet politidistrikt opplyser på Twitter at skadegraden til de fire tenåringene er ukjent..

VG - 07 maj 21 kl. 11:36

Tørres (3) omkom etter Påkjørsel: - En glad, smilende og aktiv gutt

Det var mange som hadde møtt opp i kirken i Vikedal for å ta et siste farvel med Tørres Helgevold (3), som døde etter å ha blitt påkjørt ..

VG - 05 maj 21 kl. 17:41

Tørres (3) Helgevold døde etter en Påkjørsel

Det var tre år gamle Tørres Helgevold som omkom i Påkjørselen i Vindafjord nord i Rogaland. Han skulle ha fylt fire år i juni..

NRK - 27 feb 21 kl. 05:37

Mann omkom i Påkjørsel i Alvær

En mann i 60-årene mistet livet i en Påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alvær kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 27 feb 21 kl. 05:37

Mann omkom i Påkjørsel i Alver

En mann i 60-årene mistet livet i en Påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alver kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 29 apr 21 kl. 16:58

3-åring omkom i tragisk ulykke

En tre år gammel gutt er død etter en Påkjørsel i Vindafjord I Rogaland. Alle nødetater rykket ut til stedet, der den den påkjørte gutten ble erklært omkommet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt