Punkt

Sunday, 05 December, 06:24

Nyheter om Punkt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 sep 21 kl. 15:45

Document.no felt i PFU

Document.no blei onsdag felt for tre Punkt i Pressens faglege utval (PFU) etter klage frå Filter-redaktør Harald S. Klungtveit.

E24 - 05 aug 21 kl. 20:18

Støre vil satse grønt med kraft og nett: – Må skape mer kraft gjennom 20-årene

Ap mener det trengs mer kraft og nett i det grønne skiftet. – Punkt én er å sikre nok kraft, Punkt to er å sikre godt nok nett, og Punkt tre er å sikre industrien gode rammevilkår, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre..

E24 - 05 aug 21 kl. 20:18

Støre vil satse grønt med kraft og nett

Slik vil Ap-leder Jonas Gahr Støre gjennomføre det grønne skiftet: – Punkt én er å sikre nok kraft, Punkt to er å sikre godt nok nett, og Punkt tre er å sikre industrien gode rammevilkår..

Dagbladet - 03 nov 21 kl. 17:33

Polen har «en pistol mot panna»

Den langvarige striden mellom EU og Polen om rettsstaten har nådd et Punkt hvor Polen står på kanten av et juridisk brudd med EU, skriver Einar Hagvaag..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 16:45

Stabæk ligger sist i Eliteserien. Men på ett Punkt er klubben bedre enn flere europeiske storheter.

Stabæk har fått plass på eksklusiv liste over de som produserer flest fotballspillere i Europa..

Dagbladet - 23 okt 21 kl. 13:07

- Klart høyest blant uvaksinerte

Smitten øker flere steder i landet - og særlig i Troms og Finnmark. Assisterende helseminister Espen Rostrup Nakstad mener vi har nådd til et Punkt der pandemien først og fremst rammer de uvaksinerte..

NRK - 17 aug 21 kl. 12:07

Vil verne hele Oslofjorden

MDG-politiker Rasmus Hansson frykter at økosystemet i Oslofjorden kommer til å kollapse totalt. Nå vil han verne hele fjorden og stanse all aktivitet, skriver Aftenposten. – Oslofjorden må nå vernes mot alt som kan påvirke fjorden negativt.

NRK - 02 okt 21 kl. 13:45

NAF med ladekrav til regjeringa

Ein ny regjering må ta tak i hurtiglading langs vegane på ein annan måte, meiner Norges Automobil-Forbund. Kommunikasjonssjef Camilla Ryste i NAF trekk fram to Punkt den nye regjeringa må sjå på: Det eine er at hurtigladarnettverket langs vegen ikkje er laga for den enorme veksten av elbilar. Ifølgje Norsk elbilforening viser utviklinga for nybilsalet at Noreg er på god veg mot målet om 100 prosent nullutsleppsbilar innan 2025.

Dagbladet - 19 sep 21 kl. 21:20

- Bidens såreste Punkt

Han er langt bedre likt og har vært langt mer effektiv enn sin forgjenger. Ett tall gjør imidlertid Joe Biden sårbar for angrep..

E24 - 10 sep 21 kl. 17:53

Apple tapte viktig Punkt i «Fortnite»-striden – aksjen faller kraftig

Teknologigiganten kan ikke lenger kreve at apputviklere bruker selskapets løsning for betalinger i applikasjoner..

NRK - 10 sep 21 kl. 10:51

Vil forlenge Punkt i smittevernloven

Midlertidige bestemmelser i smittevernloven om koronasertifikat, karantenehotell, isolering og smittekarantene, bør forlenges til 1. juli, mener regjeringen. Regjeringen sender fredag på høring et forslag om å forlenge bestemmelsene som gir hjemmel for forskrifter om koronasertifikat, karantenehotell, isolering og smittekarantene.

E24 - 10 sep 21 kl. 06:02

Kinesisk børs ligger an til å nå sitt høyeste Punkt på seks år

Shanghai Composite indeksen er på vei mot å passere nivået fra august 2015..

Dagbladet - 21 aug 21 kl. 18:37

Regn på toppen av Grønlandsisen: - Trist og skremmende

For første gang er det registrert nedbør i form av regn på stasjonen på Grønlandsisens høyeste Punkt - 3216 meter over havet..

Aftenposten - 12 aug 21 kl. 10:52

Når «Mamma Mia» er viktigere enn akademia

Stipendiatene slipper ikke inn på grunn av pandemien, men «Mamma Mia» fikk eget Punkt i koronaforskriften..

NRK - 21 jul 21 kl. 05:37

Xi: Situasjonen er svært alvorlig

Oversvømmelsene i Henan-provinsen i den sentrale delen av Kina er svært alvorlige, sier Kinas president Xi Jinping. Han sier ifølge statlige medier at situasjonen i øyeblikket er på et kritisk Punkt. Tolv mennesker er så langt bekreftet omkommet..

NRK - 13 jul 21 kl. 17:22

UEFA granskar Wembley-finalen

Det europeiske fotballforbundet UEFA opnar si eiga gransking av hendingane rundt EM-finalen på Wembley søndag. I ei pressemelding skriv UEFA at det er fire Punkt England blir granska for: Banestorming, kasting av objekt, bråk under avspelaing av nasjonalsong og bruk av pyroteknikk. UEFA legg til at det blir ei eiga gransking av kaoset utanfor og inne på Wembley før avspark.

Aftenposten - 22 maj 21 kl. 17:20

Danmark fortsetter gjenåpningen. På ett omstridt Punkt skiller den seg fra den norske.

Danmark er i gang med en storstilt gjenåpning. På ett omstridt Punkt skiller den seg fra den norske..

NRK - 07 jul 21 kl. 15:58

Over fire millioner koronadødsfall

Covid-19 har kostet over fire millioner mennesker livet, ifølge WHO. De legger til at det egentlige sannsynligvis er høyere. "Verden er på et farlig Punkt i denne pandemien.

NRK - 24 jun 21 kl. 16:21

Sykehjem brøt loven på tre Punkt

Statsforvalteren i Oslo og Viken har konkludert at sykehjemmet Villa Skaar Valstad på Eidsvoll brøt loven etter at ni beboere døde som følge av koronaviruset i november i fjor. Det skriver Romerikes Blad. Sykehjemmet brøt loven på tre Punkter, blant annet forsvarlighetskravet i helse- og omsorgstjenesteloven, som setter krav til faglig forsvarlighet og omsorgsfull hjelp blant helsepersonell..

Dagbladet - 21 jun 21 kl. 23:11

Trump ville sende coronasmittede til Guantánamo

Ei ny bok avslører detaljer om kaos og konflikter på innsida av Trumps håndtering av pandemien. På ett Punkt skal den daværende presidenten ha foreslått å sende corronasmittede amerikanerne i utlandet til Guantánamo..

NRK - 09 maj 21 kl. 05:46

Kinesisk rakett i oppløsning

Den kinesiske raketten som har falt ukontrollert mot jorda, gikk natt til søndag i oppløsning over Indiahavet. Kina opplyste at den 18 tonn tunge Chang Zheng 5B-raketten kom inn i atmosfæren over Middelhavet klokka 04.12 norsk tid.

Aftenposten - 08 maj 21 kl. 17:49

På ett viktig Punkt knuser Oslo resten av landet i vaksinekappløpet

Oslo har fått langt flere doser enn kommunene i resten av landet. Det betyr ikke at de har kommet lenger enn andre..

NRK - 04 maj 21 kl. 14:31

Frykter nedfall fra romrakett

Romforskere advarer om at den 20 tonn tunge hoveddelen av en kinesisk romrakett kan lande på et uvisst sted på jorden i løpet av de neste dagene. Designet til raketten gjør at hoveddelen ikke kunne styres, og at banen ikke kunne beregnes slik at den kunne lande i sjøen på et bestemt Punkt. Faren for at mennesker blir truffet av romnedfall er generelt ekstremt lav, estimert til rundt én av flere trillioner, ifølge ekspert Andrew Jones..

NRK - 03 maj 21 kl. 21:01

Gradvis gjenopning av New York

Butikkar, teater, restaurantar og museum i New York kan opne igjen frå 19. mai, seier delstatsguvernør Andrew Cuomo. Reglane om avstand skal framleis gjelde.

NRK - 01 maj 21 kl. 10:28

Skjerper ordbruken mot rusreformen

Kristelig Folkepartis landsmøte har vedtatt et tydelig nei til et av de sentrale Punktene i regjeringens rusreform. Partiet vedtok lørdag å endre en formulering i forslaget til partiprogram fra «bruk og besittelse av narkotika skal ikke legaliseres» til «bruk og besittelse av narkotika skal ikke avkriminaliseres». Det kan tolkes som et tydelig signal mot regjeringens rusreform, hvor nettopp avkriminalisering er et sentralt Punkt.

Aftenposten - 28 apr 21 kl. 07:30

Mener Vålerenga har forbedret seg på et helt avgjørende Punkt: – Ingen unnskyldninger nå

Dag-Eilev Fagermo går inn i sin andre sesong som Vålerenga-trener. Han føler at laget nå er nærmere den fysiske formen….

NRK - 26 apr 21 kl. 12:02

Rettssak mot politikar i Tyrkia

Rettssaka er i gang mot den opposisjonspolitikaren Selahattin Demirtas og 107 andre i Tyrkia. Demitras, som var leiar for opposisjonspartiet HDP, har vore fengsla sidan november 2016 og er sikta for fleire terrorrelaterte Punkt..

NRK - 14 apr 21 kl. 16:36

Kritisk til manglende beredskap

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener koronakommisjonens rapport viser at Norge ikke var forberedt på en varslet krise. – Det var fra en regjering som prioriterte beredskap som sitt viktigste Punkt og har hatt sju forskjellige ministere ansvarlig. Men da det skjedde, hadde vi mange svakheter, sier Støre..

Aftenposten - 27 mar 21 kl. 17:22

Han trekker frem ett Punkt der Kåre Ingebrigtsen er «ekstrem»

Danske inn i Branns trenerteam:.

NRK - 24 mar 21 kl. 23:08

– Ingen påvirkning på Norges doser

– Eksportkontrollinstrumentet som EU-kommisjonen har oppdatert har ingen påvirkning på Norges vaksinedoser, sier Richard Bergström, vaksinekoordinator for Sverige og Norge, til NRK. EU varslet onsdag innstramminger i eksport-reglene for vaksiner, og at Norge nå inkluderes i eksportkontrollen. Bergström sier vaksinetilførselen til Norge blir langt større framover.

VG - 23 mar 21 kl. 07:18

Behandler bombeofre i Afghanistan: – Ekstreme forhold

Antallet bombeeksplosjoner og væpnede angrep i Afghanistan har nådd et nytt dramatisk Punkt. Midt i dette infernoet av vold og blod jobber norske leger og sykepleiere på spreng..

NRK - 19 mar 21 kl. 06:14

Bergen mangler vaksinedoser

I Helse Bergen har koronavaksineringen av helsepersonell nær stoppet opp. Bergen kommune sier vaksineringen er på et kritisk Punkt. Årsaken er at bare få doser av Pfizer-vaksinen er tilgjengelig..

Aftenposten - 24 feb 21 kl. 07:00

På et Punkt var en seier over pappa det største han hadde gjort: Nå står Erik (24) på terskelen til å bli verdens beste

Erik Valnes husker ennå følelsen da han gikk fra pappa Eivind Valnes for første gang på en intervalløkt..

Dagbladet - 22 feb 21 kl. 16:16

Slutt for Daft Punkt

Duoen gir seg etter 28 år..

Aftenposten - 19 feb 21 kl. 12:45

Det er ikke riktig at smittevernreglene brytes én etter én

Med lite plass og mange elever er det uoppnåelig å følge retningslinjene til Punkt og prikke..

NRK - 20 jan 21 kl. 10:14

Flere lovbrudd - lege mister lisens

Legen som har feiloperert en rekke pasienter, mister lisensen, og ledelsen ved Sørlandet sykehus har brutt loven på flere Punkt. Det er hovedkonklusjonene i Helsetilsynets omfattende gransking. Politiet etterforsker nå legen og sykehuset..

NRK - 17 jan 21 kl. 09:07

Statsministeren helsar kongeparet

I dag har kong Harald og dronning Sonja vore kongepar i 30 år. Statsministeren helsar paret, og kallar dei eit fast Punkt i ei verd av uro og konfliktar..

Aftenposten - 15 jan 21 kl. 16:12

Laila Bertheussen nådde ikke frem med sin forklaring på noe Punkt. Det gjorde heller ikke Tor Mikkel Wara.

Dommerne legger ikke vekt på det Tor Mikkel Wara sa i retten..

Dagbladet - 09 jan 21 kl. 20:26

Derfor er han borte fra Twitter

«Debatten»-programleder Fredrik Solvang har deaktivert Twitter-profilen sin. - Kom til et Punkt der jeg innså at jeg befinner meg i en umulig posisjon, sier han til Dagbladet..

E24 - 06 jan 21 kl. 06:00

Denne investeringsstrategien har knust Warren Buffets metode de siste tiårene

Det er fryktelig enkelt: Ved å studere tidligere prisutvikling kan man slå aksjemarkedet. – Det er viktig at man er bevisst på strategien og følger den til Punkt og prikke, sier investeringsdirektør Robert Næss i Nordea, dersom man skal ta den i bruk..

Aftenposten - 05 jan 21 kl. 20:27

Norskaktuelle Ben Lerner skriver om kulturkrig i USA: – Jeg er veldig pessimistisk

Den påtroppende presidenten kan ta forgjengeren i hånden på ett Punkt, ifølge stjerneforfatteren Ben Lerner. Og det er dårlige nyheter for USA..

Klartale - 04 jan 21 kl. 11:14

Vil ha blindeskrift på matvarer

Nesten seks av ti mener det bør være Punkt-skrift på matvarer. Det viser en undersøkelse gjort for Norges Blindeforbund..

NRK - 20 dec 20 kl. 11:51

Har ikkje skjedd på 800 år

Er du heldig, kan du i morgon få med deg eit fenomen som ikkje har skjedd sidan Håkon Håkonsen var konge i Noreg. 21. desember kan du sjå Jupiter og Saturn som eitt Punkt på himmelen – viss vêret er godt..

NRK - 20 dec 20 kl. 08:20

Nærmer seg enighet om krisepakke

Det meldes om fremgang i de pågående forhandlingene om en ny krisepakke i Kongressen, melder CNN. Redningspakken skal dempe de økonomiske ringvirkningene av pandemien i USA. Økonomiske tiltak fra sentralbanken har vært et sentralt Punkt..

VG - 27 okt 20 kl. 14:14

Smittesituasjonen i Sverige: – Vi begynner å nærme oss et kritisk Punkt

Smitten i Sverige øker kraftig, og statsepidemiolog Anders Tegnell sier at landet nå nærmer seg et kritisk Punkt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt