Psykologisk

Thursday, 18 July, 08:11

Nyheter om Psykologisk

Aftenposten - 29 apr 24 kl. 19:02

Hun brøt sammen under prøvene. Behovet for Psykologisk hjelp øker.

Sosiale medier har gjort hverdagen enda tøffere for utøvende kunstnere, mener operasanger Mari Eriksmoen..

NRK - 22 jan 24 kl. 03:46

Kinesiske ballonger krysser Taiwan-stredet

Taiwan oppdaget søndag seks kinesiske ballonger over Taiwan-stredet. En av dem krysset over sørspissen av Taiwan, ifølge forsvarsdepartementet. Tidligere denne måneden anklaget Taiwan Kina for å true sikkerheten i luftfarten og drive Psykologisk krigføring med ballongene.

NRK - 03 dec 23 kl. 20:13

Gjerningsmannen i Paris sverget troskap til IS

Mannen som drepte en tysk turist og skadet to andre lørdag, skal ha hatt forbindelser til den Den islamske staten (IS). Det sier den franske anti-terror påtalemyndigheten søndag kveld. Han skal ha sverget troskap til IS i en video på sosiale media og har hatt forbindelser til andre som har utført terrorangrep i Frankrike, sier påtalemyndigheten.

NRK - 13 okt 23 kl. 08:54

Hamas: Ber innbyggere om å ignorere evakueringsordre

I en ny uttalelse fra Hamas' mediekontor i Gaza, skriver organisasjonen at de oppfordrer innbyggerne i det nordlige Gaza om ignorere Israels ordre om evakuering. – Å advare innbyggerne om å flytte er falsk propaganda og Psykologisk krigføring, og vi oppfordrer innbyggerne våre til å ignorere det..

Klartale - 29 aug 23 kl. 17:00

Kattekafé skal bringe håp til Gaza

Nehma Maabad setter ut en skål med mat. En gjeng katter er glade for å få mat. Maabad har åpnet Gazastripens første kattekafé.

NRK - 07 aug 23 kl. 14:22

Ytterligere 22 krigsfanger overført fra Russland til Ukraina

Ytterligere 22 ukrainske krigsfanger er kommet hjem fra russisk fangenskap, opplyser stabssjefen ved den ukrainske presidentens kontor. Blant fangene som nå er overlevert, er flere som har blitt såret ved ulike frontavsnitt. – Den eldste er 54 år gammel, den yngste er 23, skriver Andrij Jermak på Telegram mandag.

Klartale - 27 jul 23 kl. 06:00

Desperate ukrainere rømmer gjennom Russland

Rima Jaremenko reiste over 5.000 kilometer for å komme seg til sin hjemby. Den 68 år gamle ukrainske kvinnen brukte seks dager på reisen.

NRK - 25 jul 23 kl. 11:43

Russiske miner funnet i Europas største kjernekraftverk

I helgen var et lag med eksperter fra Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) undersøkt deler av kjernekraftverket Zaporizjzja, kontrollert av det russiske militæret. Kraftverket, som har vært under russisk okkupasjon siden mars 2022, er det største av sitt slag i Europa. I helgen observerte representantene flere miner i området mellom kjernekraftverkets indre og ytre forsvarsbarriere.

Klartale - 12 jul 23 kl. 12:22

– Nå lærer jeg norsk for framtiden min

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Dagbladet - 19 jun 23 kl. 05:57

- Du kjenner ondskapen hans

Vladimir Putin er en mester i Psykologisk spill og vil gjøre alle redde. Det er en del av hans fuck-you-strategi, hans fuck-you-isme, sier Russland-ekspert og journalist Luke Harding..

Aftenposten - 31 maj 23 kl. 15:43

Hun tror samboeren driver Psykologisk manipulasjon. Hva bør hun gjøre?

Prøver han bevisst å få henne til å tvile på sin egen virkelighetsoppfatning?.

NRK - 18 maj 23 kl. 18:40

Kona til fengslet russisk dissident bekymret for helsen hans

Den fengslede Putin-kritikeren Vladimir Kara-Murza har alvorlige helseproblemer, ifølge hans kone, som mener han blir utsatt for Psykologisk tortur. – Jeg er naturligvis bekymret. Helsen hans svikter virkelig, sier Evgenja Kara-Murza til nyhetsbyrået AFP Kara-Murza hadde alvorlige helseproblemer allerede før han ble pågrepet i fjor.

VG - 21 apr 23 kl. 22:07

Prinsesse Märtha Louise: - Veldig hardt press Psykologisk

TØNSBERG (VG) Prinsessen dukket opp på journalistkonferanse..

Aftenposten - 30 mar 23 kl. 07:00

Kjent norsk forfatter misbrukte unge gutter i Italia

Psykologisk thriller peker seg ut blant tekstene i «Buss for tog til Bergen plyndret i natt!».

Aftenposten - 12 mar 23 kl. 09:06

Ekspert om tittelkampen: – Det blir en Psykologisk kamp

Etter lørdagens seier over Crystal Palace har Manchester City lagt press på Arsenal i tittelkampen..

VG - 12 mar 23 kl. 09:06

Ekspert om tittelkampen: – Det blir en Psykologisk kamp

Etter lørdagens seier over Crystal Palace har Manchester City lagt press på Arsenal i tittelkampen. Eksperter mener det blir en kamp mellom erfaring og selvtillit..

E24 - 16 jan 23 kl. 19:38

Wolden Bache: – Vi bør være åpne om egne feil

Sentralbanksjef Ida Wolden Bache og oljefondssjef Nicolai Tangen sier de gjør feil hele tiden. Ved å være åpne om det vil de skape Psykologisk trygghet, unngå gruppetenkning og tjene mer penger for Oljefondet..

Dagbladet - 27 dec 22 kl. 16:32

- Svekker bildet av Putin

På tre uker er en russisk flybase rammet av tre dødelige droneangrep. Men selv om angrepene ikke har stor militær effekt, er det fortsatt et Psykologisk slag for Putin, sier forsvarseksperter..

VG - 15 dec 22 kl. 09:51

Viggo Kristiansen ser frem til å møte i retten: – Psykologisk viktig

I dag møter Viggo Kristiansen i retten for å bli frikjent i Baneheia-saken..

Aftenposten - 27 okt 22 kl. 18:11

Carlsen rotet bort seieren: – Et slag for ham Psykologisk

(Magnus Carlsen – Vladimir Fedosejev 0,5–0,5) Magnus Carlsen åpnet med remis med svarte brikker mot Vladimir Fedosejev..

VG - 27 okt 22 kl. 18:11

Carlsen rotet bort seieren: – Et slag for ham Psykologisk

(Magnus Carlsen – Vladimir Fedosejev 0,5–0,5) Magnus Carlsen åpnet med remis med svarte brikker mot Vladimir Fedosejev. Dermed vil seier med hvite brikker i det neste partiet være nok til å sikre nordmannen en plass i semifinalen i VM i Fischersjakk..

Klartale - 17 okt 22 kl. 16:30

Disse skrekkfilmene kan du se i høst

Hvis du er glad i å skvette og se skumle filmer er det flere filmer for deg på kino i høst. Filmweb har laget en oversikt over skrekkfilmene som går på kino i høst. Alle filmene har aldersgrense 15 år.

Dagbladet - 14 okt 22 kl. 19:25

- Psykologisk spill

I det siste har det kommet flere meldinger om mistenkelige droneobservasjoner, i tillegg til at en russer med droner har blitt pågrepet på vei ut av Norge. Hovedlærer Palle Ydstebø ved Krigsskolen er åpen for at Russland kan forsøke å påvirke Norge..

Aftenposten - 13 okt 22 kl. 15:33

Putin vil vi skal tro han er gal nok til å bruke atomvåpen. Men er han det?

Avskrekking er et Psykologisk spill mellom stormaktene, med hele verden som innsats..

Dagbladet - 13 sep 22 kl. 19:49

Ukrainsk etterretning: - Russerne forlater Krim

Ifølge en melding fra den ukrainske etterretningstjenesten har russere begynt å forlate Krim. «Standard type Psykologisk operasjon», mener ekspert..

Dagbladet - 13 sep 22 kl. 19:49

Ukrainsk etterretning:- Russere forlater Krim

Ifølge en melding fra den ukrainske etterretningstjenesten har russere begynt å forlate Krim. «Standard type Psykologisk operasjon», mener ekspert..

VG - 07 sep 22 kl. 15:09

Tungt å lese

Alle innsatte i norske fengsler har en krav på medisinsk og Psykologisk oppfølging, og det er bra. Men samtidig som de nevnte mediene lager en «stakkars»-serie av dobbeltdrapsmannen, så er det helt tyst om de etterlattes rettigheter..

VG - 25 jul 22 kl. 08:53

Ingebrigtsen forklarer den oppsiktsvekkende manøveren: – Var ganske irriterende

EUGENE (VG) Flere sperret opp øynene da Jakob Ingebrigtsen tok seg tid til drikkepauser under finalen på 5000-meteren. Gullvinneren avviser at det var en del av et Psykologisk spill..

NRK - 15 jun 22 kl. 20:06

Stanser alt samarbeid med Forandringsfabrikken

Oslo kommune stanser alt samarbeid med Forandringsfabrikken umiddelbart. Det ble klart etter bystyrets budsjettbehandling onsdag. Partiet Rødt hadde sammen med Venstre og KrF bedt om full stans, og fikk flertallet med seg.

NRK - 04 jun 22 kl. 07:50

Ber Oslo kutte alt samarbeid med Forandringsfabrikken

Oslo kommune må kutte alt samarbeid med Forandringsfabrikken, mener Rødts gruppeleder i Oslo, Eivor Evenrud. Hun vil fremme forslaget til bystyremøtet i juni, ifølge nettavisa Psykologisk.no.

NRK - 01 jun 22 kl. 04:48

Amerikansk eksgeneral: 20.000 russiske soldater drept i Ukraina

Over 20.000 russiske soldater kan ha blitt drept så langt i krigen i Ukraina, ifølge den pensjonerte generalen og tidligere CIA-sjefen David Petraeus. – Dette er langt flere enn de mistet på ni år i Afghanistan, sier han til BBC.

VG - 04 maj 22 kl. 07:00

Dette er deltagerne til «Forræder»: – Psykologer måtte inn

Til høsten får vi se toppidrettsutøvere, skuespillere, Youtubere og forfattere leve sammen i det TV 2 betegner som «et engasjerende Psykologisk spill»..

Dagbladet - 16 feb 22 kl. 23:10

«Psykologisk spill»: - Propaganda

- Det er som to boksere i ringen rett før slagsmålet starter. Alt handler om å få et Psykologisk overtak på motstanderen, sier forskeren..

VG - 10 feb 22 kl. 10:15

Russland og Hviterussland har militær øvelse: – Psykologisk press

Russland hevder øvelsen sammen med Hviterussland nær grensen til Ukraina er en form for selvforsvar. – Psykologisk press, svarer Ukrainas president..

Klartale - 31 mar 22 kl. 10:40

Psykologer mener flyktninger får for dårlig tilbud

I Oslo skal 2.000 flyktninger få et sted å bo og tjenestene de trenger fra kommunen. Men tilbudet om psykisk hjelp finnes ikke, mener Birgit Aanderaa.

VG - 10 mar 22 kl. 07:00

Dette er Mads Hansens nye TV-jobb

«Forræder» er programmet Mads Hansen (38) valgte fremfor «Farmen». Her blir 20 kjente nordmenn spillere i det TV 2 betegner som «et engasjerende Psykologisk spill»..

NRK - 08 mar 22 kl. 10:02

Lviv ber om hjelp

Den vest-ukrainske byen Lviv seier han slit med å brødfø og gi husly til 200.000 internt fordrivne ukrainarar og ber om hjelp frå det internasjonale samfunnet. – Rundt 200.

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 08:02

Nok en betydelig roman fra Carl Frode Tiller

Gjennom teknisk briljans og Psykologisk sensitivitet opphever Carl Frode Tiller grensene mellom levende og døde..

Dagbladet - 05 okt 21 kl. 10:44

Verste noensinne: - Kan gå galt

Lørdag satte Kina en skremmende rekord. Søndag svarte USA med knallhard kritikk. Mandag kom Kinas nådeløse svar.

NRK - 01 okt 21 kl. 13:54

Vil ha observasjon av drapssiktet

Politiet har bedt om at det blir foretatt en såkalt prejudisiell observasjon av mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen, opplyser politiadvokat Christine Møen Wisløff til VG, via Vest politidistrikts kommunikasjonssjef Arne Lutro. En prejudisiell observasjon er en foreløpig Psykologisk undersøkelse som bidrar til å avgjøre om den siktede er tilregnelig eller ikke..

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 09:00

Partiet som opptar sjakkverdenen: – Er så mye Psykologisk spill

Bløffing, dobbeltbløffing og hemmeligheter. Her er åtte spørsmål og svar om VM-generalprøven..

VG - 24 jul 21 kl. 15:04

Michelle Monaghan skal spille tvillinger i TV-thriller

Skuespilleren (45) skal fylle to roller i Psykologisk drama på Netflix..

Dagbladet - 04 jun 21 kl. 10:02

Perfekt krim!

Å skrive god Psykologisk krim, er vanskelig. Helene Floods «Elskeren» er perfekt..

Aftenposten - 18 maj 21 kl. 08:59

Forskere i 11 land har funnet ut hva som kveler korona-fortvilelsen best

Din favorittartist på øret danker ut både Netflix-maraton, løpeturer, oppussing og matorgier som Psykologisk selvhjelp i….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com