Pressekonferanse

Thursday, 25 July, 15:41

Nyheter om Pressekonferanse

NRK - 14 jul 24 kl. 18:33

Biden hasteinnkaller til Pressekonferanse søndag

President Joe Biden hasteinnkaller til Pressekonferanse søndag klokken 19.30 norsk tid..

NRK - Igår: 07:20

New Zealand: 200.000 unge og sårbare er mishandla siste 70 åra

Ifølge ein ny rapport har 200.000 unge og sårbare personar blitt mishandla i statleg eller religiøs omsorg i New Zealand dei siste 70 åra. Det melder NTB.

NRK - I førrgår: 19:56

Utenriksministermøte i EU holdes i Brussel framfor Budapest

EUs utenrikssjef Josep Borrell boikotter Budapest som vertsby og skal holde EUs uformelle utenriksministermøte neste måned i Brussel i stedet. – Vi er nødt til å sende et signal selv om det bare er et symbolsk signal, sa Borrell på en Pressekonferanse mandag etter et møte med EUs utenriksministre. Borrells boikott av Budapest er et svar på den ungarske statsministeren Viktor Orbans såkalte fredsreise til Moskva for å få slutt på krigen i Ukraina etter at Ungarn overtok EUs rullerende formannskap fra juli.

NRK - 21 jul 24 kl. 09:15

Macron rekker trolig ikke å svømme i Seinen før OL

Den franske presidenten Emmanuel Macron vil bevise at Seinen er trygg å svømme i, men får det sannsynligvis ikke til før OL. Det kom fram i en uttalelse fra det franske presidentkontoret. Seinen skal brukes til åpningsseremonien, svømmekonkurransene i åpent vann og svømmedelen av triatlon-konkurransene.

NRK - 20 jul 24 kl. 04:23

FN: Demokratiet i Guatemala er fortsatt i fare

Selv om valgvinner Bernardo Arevalo har tatt over som president valgkrisen i Guatemala for et år siden, står demokratiet i landet fortsatt i fare, sier FN-topp. I fjor gikk Guatemala gjennom av de mest anspente valgprosessene i landets historie, etter at påtalemyndigheten forsøkte å sette valgresultatet til side og hindre at Arevalo ble tatt i ed. – En menneskerettsaktivist jeg var i møte med sa: «Demokratiet er fortsatt i fare.

NRK - 17 jul 24 kl. 07:05

Mener 6 døde av cyanidforgiftning i Thailand

Ifølge Reuters melder thailandsk politi at de mener cyanidforgiftning er årsaken til at seks utlendinger døde på et på et hotell i Bangkok. De seks døde ble funnet på en fint hotell i byen, og den mistenkte gjerningspersonen er blant dem. De seks har amerikanske pass.

NRK - 16 jul 24 kl. 02:43

Zelenskyj vil ha Russland med på neste Ukraina-toppmøte

Russland bør delta på et nytt toppmøte med mål om å skape varig fred i Ukraina, sier president Volodymyr Zelenskyj etter nesten to og et halvt år med krig. Etter at forsøkene på forhandlinger mellom Russland og Ukraina tidlig i krigen brøt sammen, har begge sider unngått direkte fredssamtaler. Men titalls verdensledere har gitt uttrykk for støtte til å finne rettferdig løsning etter at Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sist måned hadde kalt inn til et toppmøte i Sveits.

NRK - 14 jul 24 kl. 20:10

Biden: – Vi har ingen informasjon om motivet

I en Pressekonferanse søndag uttalte Biden seg om attentatet på Donald Trump. Der uttrykte han at myndighetene enda ikke har noen informasjon om motivet til skytteren. Biden informerte også at han vil tale til nasjonen fra Det hvite hus klokken 02.

Aftenposten - 14 jul 24 kl. 19:29

Biden: Vet ikke noe om skytterens motiv

Saken oppdateres. President Joe Biden hasteinnkalte til Pressekonferanse søndag 19.30 norsk tid..

NRK - 13 jul 24 kl. 20:16

Netanyahu: Kan ikke bekrefte om Hamas-leder døde i angrep

Militærleder Mohammed Deif var et av to mål i angrepet mot Al-Mawasi-leiren som tok livet av minst 90 mennesker, ifølge palestinske helsemyndigheter. Ifølge statsminister Benjamin Netanyahu kan ikke israelske styrker bekrefte om han er blitt drept. – Uansett vil vi ta hele lederskapet til Hamas, sa han under en Pressekonferanse lørdag kveld..

NRK - 13 jul 24 kl. 20:16

Netanyahu: Kan ikke bekrefte at Hamas-leder døde i angrep

Militærleder Mohammed Deif var et av to mål i angrepet mot Al-Mawasi-leiren som tok livet av minst 90 mennesker, ifølge palestinske helsemyndigheter. Ifølge statsminister Benjamin Netanyahu kan ikke israelske styrker bekrefte om han er blitt drept. – Uansett vil vi ta hele lederskapet til Hamas, sa han under en Pressekonferanse lørdag kveld.

NRK - 12 jul 24 kl. 00:08

Stoltenberg: Kinesisk-belarusisk militærøvelse er del av et mønster

– Militærøvelsen mellom Belarus og Kina er del av et mønster der autoritære land samarbeider for å støtte Russlands krig, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg. På en avsluttende Pressekonferanse etter Nato-toppmøtet i Washington torsdag sa Stoltenberg at Ukraina kan stole på Nato både nå og på lang sikt. Han kommenterte også den kinesisk-belarusiske militærøvelsen, som startet denne uken i Belarus, like ved grensen mot Polen.

NRK - 11 jul 24 kl. 23:48

Biden introduserte Zelenskyj som Putin

På en avsluttende Pressekonferanse under Nato-toppmøte skulle USAs president Joe Biden introdusere Ukrainas president Zelenskyj, Men sa – Velkommen Putin... Før han rettet seg og sa: -Han skal slå president Putin, her er Zelenskyj..

NRK - 11 jul 24 kl. 20:19

Zelensky ber NATO droppe alle begrensinger

I en Pressekonferanse torsdag sammen med Nato-generalsekretær, Jens Stoltenberg, ber den ukrainske presidenten Nato om å oppheve alle restriksjoner på at Kyiv kan utføre langdistanseangrep på mål inne i Russland hvis de ønsket at Ukraina skulle vinne krigen.. Han sa også han håpet Nato ville ta en beslutning om å tillate slike angrep..

Aftenposten - 18 jun 24 kl. 10:15

Direkte klokken 11: Støres halvårlige Pressekonferanse

Tradisjonen tro holder statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sin halvårlige oppsummerende Pressekonferanse..

NRK - 08 jul 24 kl. 22:18

Rwanda tar Starmers beslutning om å skrote asylplan til etterretning

Rwanda noterer seg at britenes nye statsminister Keir Starmer skroter forgjengerens plan om å sende asylsøkere til landet. – Rwanda-planen var død og begravet lenge før den ble satt ut i livet, sa Starmer på sin første Pressekonferanse som statsminister. – Vi noterer oss den britiske regjeringens intensjon om å si opp partnerskapsavtalen for migrasjon og økonomisk utvikling, heter det i en uttalelse fra regjeringen i Rwanda.

NRK - 08 jul 24 kl. 13:30

Svenskane har valt ny EU-kommissær

Jessika Roswall er nominert til ny svensk EU-kommissær. Det kjem fram under ein Pressekonferanse med den svenske regjeringen i ettermiddag. Kva for eit ansvarsområde ho skal ha, blir avgjort etter forhandlingar med kommisjonens leiar, skriv Aftonbladet..

Aftenposten - 05 jul 24 kl. 12:33

Arne Slot avslører Klopp-samtaler: - Snakket om mange ting

Arne Slot (45) holdt sin første Pressekonferanse som Liverpool-manager på fredag..

VG - 05 jul 24 kl. 12:33

Arne Slot avslører Klopp-samtaler: - Snakket om mange ting

Arne Slot (45) holdt sin første Pressekonferanse som Liverpool-manager på fredag..

NRK - 04 jul 24 kl. 17:59

Mbappé hardt ut mot valgresultatet i Frankrike: – Katastrofe

Under torsdagens Pressekonferanse før møte med Portugal i kvartfinalen i EM var den franske stjernespilleren, Kylian Mbappé klar på hva han tenker om de første valgresultatene i Frankrike. – Det er en katastrofe og en situasjon som det haster at vi sammen endrer på, sier Mbappé på spørsmål om valgresultatene og legger til: – Vi kan ikke la landet vårt havne i hendene på de folkene der. Natt til mandag ble de første valgresultatene fra Frankrike klart, der vant Nasjonal samling stort med 33 prosent av stemmene.

NRK - 12 jun 24 kl. 08:26

Holder Pressekonferanse om kriminelle nettverk i Nord-Norge

Troms politidistrikt skal ha en Pressekonferanse om det de mener er en «bekymringsfull økning og trussel fra svenske kriminelle nettverk i Nord-Norge», skriver de selv i en pressemelding onsdag morgen. Problemet skal være spesielt stort i Troms..

Aftenposten - 02 jul 24 kl. 16:29

Derfor sa de ja til AaFK

Sunnmørsposten sendte direkte fra AaFKs Pressekonferanse..

NRK - 02 jul 24 kl. 15:24

Tyskland vil kompensere polske ofre for tysk invasjon under andre verdenskrig

Tysklands statsminister Olaf Scholz planlegger å kompensere rundt 40.000 mennesker som var ofre for den tyske okkupasjonen av Polen under andre verdenskrig, skriver NTB. – Tyskland er klar over alvoret i sin skyld og sitt ansvar overfor de millioner av ofrene for den tyske okkupasjonen, sa Scholz på en felles Pressekonferanse med Polens statsminister Donald Tusk tirsdag.

NRK - 02 jul 24 kl. 03:11

Russland avviser Trumps påstander om at Ukraina-krigen kan avsluttes på én dag

Tidligere president Donald Trump har gjentatte ganger hevdet at han kan stanse krigen i Ukraina på én dag. Russlands FN-ambassadør avviser det blankt. – Den krigen mellom Putin og Zelenskyj ville jeg avgjort før jeg blir innsatt 20.

NRK - 27 jun 24 kl. 20:17

17 pågrepet for kuppforsøk i Bolivia

Bolivianske myndigheter opplyser at de har pågrepet 17 personer, skriver AFP. Dette er ifølge dem nåværende og tidligere personell i militæret. Disse skal ha stått bak kuppforsøket på onsdag, sa innenriksminister Eduardo Del Castillo på en Pressekonferanse..

NRK - 27 jun 24 kl. 20:08

Sykehusdirektør: 25.000 Gaza-pasienter trenger behandling utenlands

Torsdag ble 21 barnekreftpasienter evakuert ut av Gaza til Egypt. Evakueringen ble koordinert av WHO og tre amerikanske organisasjoner, ifølge direktøren ved Nasser-sykehuset, Mohammed Zaqout. Det skriver Al Jazeera.

VG - 27 jun 24 kl. 19:00

Max Verstappen hinter om fremtiden

Formel 1-verdensmesteren Max Verstappen måtte svare for Mercedes-ryktene på torsdagens Pressekonferanse foran Østerrikes Grand Prix..

NRK - 27 jun 24 kl. 12:32

Jacob Mæhle blir ny finansbyråd i Bergen

Jacob Mæhle (31) blir ny finansbyråd i Bergen. Byrådsleiar Christine Meyer presenterte nyheita på ein Pressekonferanse torsdag. – Det er ingen løyndom at jobben som finansbyråd er krevjande, spesielt no.

NRK - 27 jun 24 kl. 11:08

Presenterer ny finansbyråd i Bergen

Bergensbyråd Christine Meyer (H) presenterer ny finansbyråd på ein Pressekonferanse klokka 12.30 i dag. Det skjer ein månad etter at Eivind Nærdal-Bolstad gjekk av som finansbyråd.

NRK - 26 jun 24 kl. 14:43

Kenyansk avis: President Ruto sier nei til omstridt budsjett

Kenyas president William Ruto nekter å signere det kontroversielle budsjettet som har utløst dødelige protester i landet, skriver den kenyanske avisa The Star. Avisa skriver at Ruto vil sende budsjettet tilbake til nasjonalforsamlingen. Presidenten har selv varslet en Pressekonferanse klokken 15 norsk tid.

NRK - 05 jun 24 kl. 14:54

Opposisjonen enig om ny transportplan

Høyre, Frp, Venstre, KrF, Rødt og SV er enige om endringer i regjeringens forslag til Nasjonal transportplan. Enigheten blir presentert på en Pressekonferanse på Stortinget klokka 17. Regjeringspartiene Ap og Sp står i utgangspunktet utenfor enigheten.

NRK - 25 jun 24 kl. 16:44

FN: Ti barn mister ett eller begge bein i Gaza hver dag

I snitt mister ti barn på Gazastripen ett eller to bein hver eneste dag, sier FN-toppen Philippe Lazzarini. – Tallet omfatter ikke engang barn som mister hender eller armer, og vi har mange flere av disse, understreket Lazzarini på en Pressekonferanse i Genève tirsdag. Han er sjef for FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA).

NRK - 22 jun 24 kl. 16:06

Tysklands visestatsminister advarer Kina mot konsekvenser av Russland-støtte

Tyske og europeiske sikkerhetsinteresser er direkte berørt av Russlands krig mot Ukraina, sa Tysklands visestatsminister, Robert Habeck, i Beijing. Der hadde han lørdag møter med kinesiske regjeringsrepresentanter om klimaspørsmål. Han er næringsminister og visestatsminister i Olaf Scholz' regjering.

NRK - 21 jun 24 kl. 18:03

USA: Ukraina kan skyte amerikanske rakettar lenger inn i Russland

Det amerikanske forsvarsdepartementet seier at Ukraina kan skyte amerikanske rakettar lenger inn i Russland i sjølvforsvar. Russiske styrkar har skote mot ukrainske mål frå eige territorium, og på grunn av restriksjonane som var lagde på bruken av blant anna amerikanske våpen, hadde Ukraina avgrensa høve til å skyte tilbake. I praksis fungerte dermed russisk territorium som ei trygg sone for angrep mot Ukraina.

NRK - 20 jun 24 kl. 11:42

Kina ber Dalai Lama «korrigere» sine politiske meninger

Kina krever at Dalai Lama gjør en «grundig korreksjon» av sine politiske meninger for at regjeringen i Beijing skal ha noen kontakt med ham. Siden 2010 har det ikke vært noen formell kontakt mellom Kinas sentrale regjering og Dalai Lama, som regnes som Tibets åndelige leder. Regjeringen i Beijing har lenge anklaget den buddhistiske lederen for å ville løsrive Tibet fra Kina, noe han selv avviser.

NRK - 19 jun 24 kl. 20:45

Canada erklærer den iranske Revolusjonsgarden for terrorgruppe

Canadiske myndigheter setter den iranske Revolusjonsgarden på sin liste over terrororganisasjoner og ber samtidig canadiske borgere i Iran forlate landet. – Vår regjering har besluttet å erklære den islamske Revolusjonsgarden for en terrorenhet under canadisk straffelov, opplyste Dominic LeBloanc, minister for offentlig sikkerhet, på en Pressekonferanse i Ottawa onsdag. Revolusjonsgarden står allerede på USAs terrorliste.

NRK - 19 jun 24 kl. 12:25

Romanias president lover svar om sitt Nato-kandidatur torsdag

Romanias president Klaus Iohannis sier han vil gi svar på om han fortsatt er kandidat til å bli Natos generalsekretær etter et møte i det nasjonale forsvarsrådet torsdag. – Etter møtet skal jeg si fra i offentligheten. Jeg kan forsikre dere om at dere vil være fullt orientert i morgen ettermiddag, sier han på en Pressekonferanse onsdag, ifølge NTB.

NRK - 18 jun 24 kl. 18:24

Blinken: Usikkert om det blir våpenhvile i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken sier tirsdag at det fortsatt jobbes med å få på plass en våpenhvile i Gaza, men at han ikke er sikker på når og om om det vil skje. Han peker på Hamas som årsaken til at det nyeste forslaget fortsatt ikke har gått igjennom. – Hele verden kom sammen om dette forslaget.

NRK - 18 jun 24 kl. 18:24

Blinken om våpenhvile i Gaza: – Hamas må bestemme seg

USAs utenriksminister Antony Blinken sier tirsdag at det fortsatt jobbes med å få på plass en våpenhvile i Gaza, men at han ikke er sikker på når og om om det vil skje. – Hele verden kom sammen om dette forslaget. Det var kun ett unntak.

NRK - 18 jun 24 kl. 15:13

Ungarn vil «gjøre EU stort igjen»

«Make Europe great again» er slagordet Ungarn har valgt for sitt formannskap i EU. Ungarn tar over formannskapsklubba 1. juli.

NRK - 18 jun 24 kl. 11:29

Støre: - Valet blir jamnt

Det seier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) på sin halvårlige Pressekonferanse der han oppsummerer halvåret. Den siste meiningsmålinga frå Norstat viser at Høgre framleis har størst oppslutning, men at Arbeiderpartiet har byksa framover. I talen sin fokuserer Støre mykje på framgangen i norsk økonjomi og korleis folk har fått romslegare økonomi det siste halvåret.

Dagbladet - 18 jun 24 kl. 10:28

Innkaller til Pressekonferanse

Hovedredningssentralen evalueringsrapport om leteaksjonen etter Torjus Seland er nå klar..

VG - 18 jun 24 kl. 10:05

Politiet kaller inn til Pressekonferanse om leteaksjonen etter Torjus Seland

Der skal de snakke om Hovedredningssentralens evaluering av leteaksjonen etter syvåringen..

VG - 18 jun 24 kl. 10:05

Politiet kaller inn til Pressekonferanse om leteaksjonen etter Torjus Seland

Der skal de snakke om Hovedredningssentralens evaluering av leteaksjonen etter syvåringen..

Klartale - 17 jun 24 kl. 13:38

Orderud-saken blir ikke åpnet igjen

En kommisjon har bestemt at Orderud-saken ikke åpnes igjen. Det kom fram på en Pressekonferanse. Den ble holdt i Oslo mandag ettermiddag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com