Pressekonferanse

Tuesday, 21 September, 19:49

Nyheter om Pressekonferanse

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 16:53

Pressekonferanse om drapet

En mann er siktet for å ha drept en kvinne og skadet en annen i Bergen. Mandag ettermiddag holdt politiet Pressekonferanse..

NRK - 16 sep 21 kl. 13:14

Varsla Pressekonferanse om korona

Det er varsla Pressekonferanse om koronasituasjonen klokka 13 på fredag. Helse- og omsorgsminister Bent Høie, assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad og avdelingsdirektør i FHI Line Vold, vil delta..

NRK - 02 sep 21 kl. 08:20

Høie lover nyheter om barnevaksine

På regjeringens Pressekonferanse torsdag vil det komme nyheter om koronavaksiner for barn mellom 12 og 15 år, bekrefter helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) overfor NRK. – Dere skal få høre om det, og så må dere vente til Pressekonferansen for å få vite hva det dreier seg om, sa helseministeren i Politisk kvarter torsdag morgen. Klokka 12 er det duket for Pressekonferanse om koronasituasjonen.

VG - 02 sep 21 kl. 05:26

1640 nye registrerte smittetilfeller: I dag holder regjeringen Pressekonferanse

Smittetallene fortsetter å stige, etter en uke med flere nye rekorder. Torsdag holder statsminister Erna Solberg Pressekonferanse om smittesituasjonen blant de unge..

VG - 02 sep 21 kl. 05:26

1640 nye registrerte smittetilfeller: Solberg holder Pressekonferanse i dag

Smittetrykket fortsetter å øke, etter en uke med flere nye rekorder. Torsdag holder statsminister Erna Solberg Pressekonferanse om smittesituasjonen blant de unge..

VG - 02 sep 21 kl. 05:26

Pressekonferanse om smitteøkningen i dag: Nakstad tror det kommer viktige nyheter

Assisterende direktør i Helsedirektoratet Espen Nakstad sier at det nok kommer viktige nyheter på dagens Pressekonferanse med statsminister Erna Solberg..

NRK - 01 sep 21 kl. 15:55

VG: Pressekonferanse i morgon

Etter det VG erfarer vil statsminister Erna Solberg halda Pressekonferanse om koronasituasjon torsdag klokka 12. Pressekonferansen skal handla om smittesituasjonen, særskilt blant dei unge, skriv VG..

NRK - 01 sep 21 kl. 15:55

Pressekonferanse i morgon

Erna Solberg held Pressekonferanse om koronsituasjonen torsdag klokka 12. Pressekonferansen vil særleg dreia seg om gjenopninga og smitte blant born og unge. Helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg vil òg vera til stades.

Aftenposten - 31 aug 21 kl. 17:51

Direkte klokken 18: Fire statsråder inviterer til Pressekonferanse

Finansministeren, oljeministeren, klimaministeren og samferdselsministeren inviterer til Pressekonferanse tirsdag kveld..

NRK - 31 aug 21 kl. 11:22

Pressekonferanse om skyting i Oslo

I Oslo har det vært tre skyteepisoder på to uker. På bakgrunn av dette, avholder Oslo politidistrikt Pressekonferanse i dag kl. 1130.

NRK - 30 aug 21 kl. 16:21

Se Pressekonferanse fra Pentagon

Det amerikanske forsvarsdepartementet holder en Pressekonferanse om situasjonen i Afghanistan fra kl. 16.30..

NRK - Igår: 00:30

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en Pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - Igår: 21:13

Militært treningsfly styrtet i hus

Tre boliger fikk skader da et militært treningsfly styrtet i en forstad til Dallas i Texas søndag. Flygerne skjøt seg ut og overlevde styrten. Flyet styrtet i Lake Worth, like vest for Fort Worth, opplyser politiet på en Pressekonferanse.

NRK - 27 aug 21 kl. 18:54

Pressekonferanse i Det Hvite Hus

Det Hvite hus holder Pressekonferanse om situasjonen etter terrorangrepet i Afghanistan..

NRK - 18 sep 21 kl. 16:01

Solberg: – Har respekt for Ropstad

– Eg har respekt for situasjonen til Kjell Ingolf Ropstad og partiet, og vil benytte anledningen til å takke han for samarbeidet. Det sa statsminister Erna Solberg på ein Pressekonferanse, etter det blei kjent at Ropstad trekker seg..

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 13:39

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad møter pressen igjen etter skattesaken

KrF-leder og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad har innkalt til ny Pressekonferanse..

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 13:39

Går av som statsråd og trekker seg som partileder

Kjell Ingolf Ropstad går av som statsråd og KrF-leder, varslet han på en Pressekonferanse lørdag..

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 13:39

Går av som statsråd og trekker seg som partileder: - Vemodig

Kjell Ingolf Ropstad går av som KrF-leder og statsråd, varslet han på en Pressekonferanse lørdag..

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 08:51

Hard kritikk mot Krf-lederen: Møter pressen igjen lørdag

Presset mot KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad øker foran lørdagens Pressekonferanse..

VG - 17 sep 21 kl. 17:34

Høie svarer kulturlivet: – Forstår veldig godt deres utålmodighet

Helse- og omsorgsminister Bent Høie kom ikke kulturlivet i møte under fredagens Pressekonferanse, men sier han forstår et utålmodig kulturfelt godt..

NRK - 17 sep 21 kl. 13:12

Ber folk ta influensavaksine

Årets influensasesong kan bli hardare enn den førre på fordi pandemien har redusert immuniteten i folket. Det kan føre til at fleire enn vanleg treng behandling på sjukehus. – Vi anbefaler difor alle i risikogruppa, og barn, om å ta årets influensavaksine, sa helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) på regjeringas Pressekonferanse fredag..

NRK - 25 aug 21 kl. 21:34

Se Pressekonferanse fra Pentagon

Det amerikanske forsvarsdepartementet holder Pressekonferanse om evakueringen fra Kabul..

NRK - 17 sep 21 kl. 07:33

Gjenopning avhengig av vaksinasjon

Det er framleis uvisst når smitteverntiltaka kan bli fjerna i Noreg. Dei siste vekene har færre blitt smitta, og helsestyresmaktene reknar med at talet på innlagde også vil gå nedover snart. Men talet på vaksinerte må opp, seier FHI-direktør Camilla Stoltenberg til NRK.

NRK - 17 sep 21 kl. 05:00

Skuespiller klar for verdensrommet

Den russiske skuespilleren Julija Peresild sier det er for sent å bekymre seg for utfordringene ved å spille inn film i verdensrommet. – Om du er redd for ulv, bør du ikke gå inn i skogen. Det er for sent å være redd, sa Peresild til journalister under en digital Pressekonferanse torsdag.

E24 - 16 sep 21 kl. 17:36

Har kalt inn til gjenåpnings-møte med alle kommuner fredag

Fredag morgen, før regjeringens corona-Pressekonferanse, har helsemyndighetene innkalt til møte om gjenåpningen med blant annet alle landets kommuner..

VG - 16 sep 21 kl. 17:21

Har kalt inn til gjenåpnings-møte med alle kommuner fredag

Fredag morgen, før regjeringens corona-Pressekonferanse, har helsemyndighetene innkalt til møte om gjenåpningen med blant annet alle landets kommuner..

NRK - 16 sep 21 kl. 14:55

Strengt for uvaksinerte i Sverige

Uvaksinerte i Sverige vil fra 29. september måtte forholde seg til strengere koronarestriksjoner enn andre, fastslår svenske folkehelsemyndigheter. De som ikke er vaksinert, må fortsatt holde avstand og unngå folkemengder.

NRK - 16 sep 21 kl. 13:25

Sverige vil vaksinere 12-åringer

Sverige kommer til å tilby vaksine mot covid-19 til barn mellom 12 og 15 år. Det sa statsminister Stefan Löfven på en Pressekonferanse torsdag, skriver SVT. Vaksineringen av barna skal starte etter høstferien..

NRK - 16 sep 21 kl. 09:10

DN: Regjeringen vil gjenåpne

Regjeringen vil varsle full gjenåpning av samfunnet på en Pressekonferanse om koronasituasjonen på fredag. Det skriver DN. DN skriver at regjeringen i dag skal beslutte om nøyaktig når tidspunktet for gjenåpning vil bli.

NRK - 16 sep 21 kl. 09:10

Helsedep. avviser gjenåpning

Regjeringen vil varsle full gjenåpning av samfunnet på en Pressekonferanse om koronasituasjonen på fredag. Det skriver DN. DN skriver at regjeringen i dag skal beslutte om nøyaktig når tidspunktet for gjenåpning vil bli.

NRK - 14 sep 21 kl. 17:59

Ukjent Lennon-opptak på auksjon

Eit lydopptak av John Lennon frå 1970 skal auksjonerast bort i København 28. september. Opptaket blei gjort då Lennon var i Danmark, og han syng ein song som til no ikkje er publisert.

NRK - 14 sep 21 kl. 17:10

Støre går for plan A

Ap-leiar Jonas Gahr Støre vil jobbe for å danne ei fleirtalsregjering der både Sp og SV er med. Han vil snakke med både Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum og SV-leiar Audun Lysbakken for å prøve å finne ein felles plattform for ei ny regjering, sa han. I tillegg sa han på ein Pressekonferanse tysdag at han også vil ta kontakt med Raudt og MDG.

NRK - 14 sep 21 kl. 17:10

Støre vil ha med både Sp og SV

Ap-leiar Jonas Gahr Støre seier han går for plan A, og vil jobbe for å danne ei fleirtalsregjering der både Sp og SV er med. Han vil snakke med både Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum og SV-leiar Audun Lysbakken for å prøve å finne ein felles plattform for ei ny regjering, sa han. I tillegg sa han på ein Pressekonferanse tysdag at han også vil ta kontakt med Raudt og MDG.

NRK - 14 sep 21 kl. 16:18

Taliban takker for bistandsløfter

Taliban takker for løfter om flere milliarder i nødhjelp. Mandag ble det holdt en internasjonal giverkonferanse for Afghanistan, og FN opplyser at det har kommet inn løfter om 1,2 milliarder dollar – drøyt 10 milliarder kroner. – Det islamske emiratet vil gjøre sitt beste for å levere bistand til dem som trenger det, sa fungerende utenriksminister Amir Khan Muttaqi på en Pressekonferanse tirsdag.

NRK - 14 sep 21 kl. 13:23

– Støre må være seg selv

Den avtroppende statsministeren fikk på sin Pressekonferanse tirsdag formiddag spørsmål om hun har noe råd til påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre. – Mitt beste råd er at han må være seg selv i måten han jobber på. Det er så altoppslukende å være statsminister at om du forsøker å vær enoen du ikke er, så blir det bare vanskelig, sier Solberg..

NRK - 21 aug 21 kl. 14:41

UD med Pressekonferanse kl. 15.30

Utenriksdepartementet varsler en Pressekonferanse med utenriksminister Ine Eriksen Søreide kl 15.30. Hun vil orientere om evakueringen fra Afghanistan..

NRK - 12 sep 21 kl. 14:36

Taliban: Forelesere bak forheng

I en Pressekonferanse søndag bekreftet Talibans nye udanningsminister Abdul Baqi Haqqani at det blir kjønnsdelt undervisning også på universitetene i Afghanistan. – Folket er muslimer og vil akseptere det, fastslo Haqqani. I utgangspunktet skal kvinnelige studenter få kvinnelige forelesere, men Haqqani erkjenner at det kan bli nødvendig å gjøre unntak.

NRK - 20 aug 21 kl. 10:08

Pressekonferanse i Bergen om tiltak

Byrådet i Bergen kallar inn til Pressekonferanse klokka 14.00 i ettermiddag. Fungerande byrådsleiar Lubna Jaffery og helsebyråd Beate Husa er av dei som skal orientere om smittesituasjonen og eventuelle tiltak framover.

NRK - 20 aug 21 kl. 09:32

Nytt møte med Nato-utenriksministre

Nato-sjef Jens Stoltenberg har kalt inn alliansens utenriksministre til et ekstraordinært nettmøte om situasjonen i Afghanistan. Stoltenberg skal lede møtet, som starter ved 14-tiden fredag ettermiddag, og han har varslet en Pressekonferanse i etterkant. Da han kunngjorde møtet, skrev generalsekretæren på Twitter at ministrene skal «fortsette den nære samordningen og diskutere vår felles innfallsvinkel».

NRK - 09 sep 21 kl. 21:18

Saksøker Texas over abortlov

USAs justisdepartement saksøker Texas som følge av ny abortlov som forbyr abort etter uke seks. – Loven er helt klart grunnlovsstridig, sier USAs justisminister Merrick Garland på en Pressekonferanse torsdag..

NRK - 09 sep 21 kl. 13:41

Trondheim:12-15-åringer vaksineres

Alle 12 og 15 åringer i Trondheim skal få tilbud om vaksine i uke 38. Kommunen tar sikte på å ha vaksinert ferdig gruppen innen høstferien. – Det er behov for at Trondheims befolkning holder ut noen uker til.

Dagbladet - 17 aug 21 kl. 18:12

Taliban-Pressekonferanse: - Et stolt øyeblikk

I sin første Pressekonferanse i Kabul etter at de tok makten i landet, sier Taliban at de ikke ønsker noen fiender..

NRK - 17 aug 21 kl. 17:22

Taliban holder Pressekonferanse

På sin første Pressekonferanse i Kabul tirsdag, forsikrer Taliban at alle utlendinger i landet er trygge. Talsmann Zabihullah Mujahid forsikrer om at alle er tilgitt. Mujahid har i flere år gitt uttalelser på vegne av bevegelsen, uten å ha hatt noen høy profil.

NRK - 09 sep 21 kl. 06:58

Valg i Marokko

Rettferdighets- og utviklingspartiet (PJD), som har styrt Marokko i mange år, har lidd et knusende nederlag i onsdagens valg på nasjonalforsamling og lokalvalg. Oppslutningen om det moderate islamistpartiet har kollapset, viser foreløpige resultater tidlig torsdag morgen. PJD, som hadde 125 seter i nasjonalforsamlingen før valget, får nå kun 12 mandater, opplyste innenriksminister Abdelouafi Laftit på en Pressekonferanse etter at de foreløpige resultatene var klare.

NRK - 08 sep 21 kl. 18:03

Blinken bekymra over Afghanistan

USAs utanriksminister Antony Blinken hadde i dag eit møte med andre ministrar i Nato og EU, der dei diskuterte situasjonen i Afghanistan. På ein Pressekonferanse seier Blinken at han er bekymra over namna på dei som skal sitte i regjeringa i Afghanistan. Ein av dei er blant anna ettersøkt internasjonalt på grunn av terror.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt