Presidentsønnen

Saturday, 15 June, 03:12

Nyheter om Presidentsønnen

NRK - 03 jun 24 kl. 22:39

Juryen i saken mot Hunter Biden klar

Juryen i rettsaken mot president Joe Bidens sønn, Hunter Biden, er oppnevnt, skriver NTB. Det skjedde på rettsakens første dag i familiens hjemby Wilmington i Delaware. Juryen består av tolv personer.

NRK - 02 apr 24 kl. 04:10

Skatteanklagene mot Hunter Biden står ved lag

En dommer har avvist Hunter Bidens krav om avvisning av tiltalepunktene knyttet til skatteunndragelse. Presidentsønnen skal møte i retten til sommeren. Ifølge rettsdokumenter har en den føderale dommeren Marc Scarsi i Los Angeles avvist en rekke begjæringer fra Hunter Biden.

NRK - 08 dec 23 kl. 01:46

CNN: Nye tiltalepunkter i siktelse mot Hunter Biden

USAs justisdepartement har tatt ut nye tiltalepunkter i siktelsen mot Hunter Biden, sønnen til president Joe Biden, melder CNN og viser til kilder med kjennskap til saken. Det er ikke kjent hva tiltalen gjelder, ettersom rettsdokumentet ikke er offentliggjort ennå, melder kanalen I oktober erklærte Biden seg ikke skyldig i å ha løyet om narkotikabruk da han kjøpte et våpen. Det var den første straffesaken mot et barn av en sittende amerikansk president.

Aftenposten - 21 nov 22 kl. 22:01

Presidentsønnen scoret for USA – men Bale reddet Wales

(USA–Wales 1–1) Tim Weah (22) scoret kampens første mål for USA. En Weah som scorer mål..

Dagbladet - 15 jun 22 kl. 03:02

Trump-tilhengere reagerer etter avsløring: - Forferdet

Kjæresten til Donald Trump junior, Kimberly Guilfoyle, skal ha fått 60.000 dollar for å bruke 2,5 minutter på å introdusere den daværende Presidentsønnen under arrangementet i Washington D.C.

NRK - 05 nov 20 kl. 23:47

Ber Trump krige mot valgresultatet

Presidentsønnen Donald Trump Jr. skriver på Twitter at det beste for USA er om faren går til «total krig over dette valget». Meldingen ble raskt merket med en advarsel av twitter om at den kunne være villedende..

Aftenposten - 20 jul 20 kl. 19:02

Presidentsønnen deltok da «et av fotballverdenens mest politiserte prosjekt» feiret sin største triumf

Det var ikke mange som feiret da Istanbul Basaksehir gikk til topps i tyrkisk fotball. For flere symboliserer triumfen at regjeringspartiet AKPs innflytelse over fotballen øker..

Dagbladet - 07 jan 20 kl. 04:01

Trump-sønn kritiseres

Presidentsønnen Donald Trump Jr. kritiseres for å posere med et våpen som er utsmykket med korsfarersymbolikk, samt et bilde av Hillary Clinton..

Dagbladet - 01 dec 19 kl. 23:08

Trump-grupper gjorde «juksekjøp»

Da Presidentsønnen havnet på bestselgerlista, gikk alarmen. Nå anklages Trump-allierte grupper for bok-juks..

Dagbladet - 20 aug 19 kl. 05:03

- Ugjenkjennelig

Søndag fikk offentligheten et sjeldent glimt av Presidentsønnen Barron Trump (13)..

NRK - 08 maj 19 kl. 23:01

Senatskomite stevner Trump jr.

Senatets etterretningskomite i USA stevner Presidentsønnen Donald Trump jr. for at han skal stille i en ny høring om Mueller-rapporten. Det skriver CNN.

NRK - 08 maj 19 kl. 23:01

Senatskomite stevner Trump-sønn

Senatets etterretningskomite i USA stevner Presidentsønnen Donald Trump jr. for at han skal stille i en ny høring om Mueller-rapporten. Det skriver CNN.

P4 - 07 sep 17 kl. 22:35

Sønnen til Filippinenes president anklaget for narkosmugling

Sønnen til Filippinenes president Rodrigo Duterte er nå anklaget for å være involvert i storstilt smugling at narkotika. Presidenten har lovet å utrydde all narkokriminaltitet på Filippinene. I dag måtte hans egen sønn, Paolo Duterte, spørres ut i en høring der han nektet for alle anklager om involvering i saken.

Aftenposten - 11 jul 17 kl. 19:06

Innbyggerne lever på 16 kroner pr. dag - Presidentsønnen kjøpte bolig til 1,6 milliarder i Paris

Rettssaken mot det som skal være en av Afrikas mest korrupte politikere er i gang i Paris, men hovedpersonen er ikke til stede..

Aftenposten - 11 jul 17 kl. 19:06

Innbyggerne lever på 16 kroner pr. dag – Presidentsønnen kjøpte bolig til 1,6 milliarder i Paris

Rettssaken mot det som skal være en av Afrikas mest korrupte politikere er i gang i Paris, men hovedpersonen er ikke til stede..

P4 - 25 maj 15 kl. 12:04

Tre drept i angrep på presidentsønn

Tre personer er drept og flere såret under et angrep rettet mot sønnen av presidenten i Pakistan i går kveld lokal tid. Det melder nå politiet i landet. En motorsykkel med eksplosiver var parkert langs veien der bilkonvoien med Presidentsønnen kom kjørende melder AFP.

E24 - 15 jun 15 kl. 22:52

Jeb Bush lover å «reparere» Washington

Republikaneren, Presidentsønnen og presidentbroren Jeb Bush lover å få en slutt på trøbbelet i Washington dersom han blir USAs 45. president..

Aftenposten - 15 jun 15 kl. 20:53

Jeb Bush kunngjør sitt presidentkandidatur

Republikaneren, Presidentsønnen og presidentbroren Jeb Bush vil mandag kveld kunngjøre at han er kandidat til å bli USAs 45. president..

Aftenposten - 15 jun 15 kl. 20:53

Jeb Bush kunngjorde sitt presidentkandidatur

Republikaneren, Presidentsønnen og presidentbroren Jeb Bush kunngjorde mandag kveld at han er kandidat til å bli USAs 45. president..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com