Politi

Monday, 15 July, 15:47

Nyheter om Politi

NRK - 01 jul 24 kl. 14:28

Seks tonn med syntetisk narkotika beslaglagt i Italia

Italiensk Politi har beslaglagt mer enn seks tonn med syntetisk narkotika fra Kina. Den totale verdien på varene skal være mer enn 630 millioner euro. En italiensk entreprenør fra Milano etterforskes, og to kinesiske statsborgere har blitt pågrepet i Nederland i forbindelse med saken, sier italienske myndigheter i en uttalelse mandag.

NRK - 10 jul 24 kl. 19:30

Mistenkt 26-åring pågrepen etter trippeldrap i Storbritannia

Britisk Politi har pågrepe ein 26 år gammal mann, mistenkt for drapet på tre kvinner i Storbritannia. Ifølgje Politiet vart dei tre kvinnene, som var i slekt, funne alvorleg skadde i eit hus i Bushey i Hertfordshire, nordvest for London, tysdag kveld. Politi og ambulansearbeidarar prøvde å redde dei, men alle tre vart erklærte døde på staden.

NRK - 10 jul 24 kl. 19:30

Mistenkt 26-åring pågripen etter trippeldrap i Storbritannia

Britisk Politi har pågripe ein 26 år gammal mann, mistenkt for drapet på tre kvinner i Storbritannia. Ifølgje Politiet vart dei tre kvinnene, som var i slekt, funne alvorleg skadde i eit hus i Bushey i Hertfordshire, nordvest for London, tysdag kveld. Politi og ambulansearbeidarar prøvde å redde dei, men alle tre vart erklærte døde på staden.

NRK - 10 jul 24 kl. 12:31

Tre kvinner drepne i London – Politiet jaktar på gjerningsmann

Britisk Politi har sett i gang omfattande søk etter ein væpna mann etter at tre kvinner vart funne drepne i eit hus i Bushey utanfor London. Den antekne gjerningsmannen bak trippeldrapet er 26 år gammal, og Politiet oppmodar folk til å halde seg unna han ettersom han framleis kan vere væpna. Ifølgje Politiet vart dei tre kvinnene, som var i slekt, funne alvorleg skadde i eit hus i Bushey i Hertfordshire, nordvest for London, tysdag kveld.

NRK - 10 jul 24 kl. 01:42

To israelere drept i Hizbollah-angrep

To israelere ble drept da Hizbollah-militsen i Libanon skjøt flere titalls raketter mot Golanhøydene, sier israelsk Politi. En rakett traff en bil og en mann og en kvinne som satt i bilen, ble drept øyeblikkelig, sto det i en uttalelse fra israelsk Politi tirsdag kveld..

VG - 07 jul 24 kl. 18:42

Bevæpnet Politi i Bergen etter melding om ungdsomsbråk

Bevæpnet Politi er i Åsane etter melding om flere ungdommer som var i ferd med å barke sammen..

NRK - 03 jul 24 kl. 05:07

Brann på Eberg skole – bevæpnet Politi på plass

I Trondheim på Eberg skole ble det i 4.30-tida meldt om åpne flammer og kraftig røykutvikling. Brannvesenet melder ei halvtime senere at de har kontroll på brannen.

NRK - 01 jul 24 kl. 14:48

Tyskland: Mann drept av Politi etter knivangrep

En 34 år gammel mann ble søndag skutt og drept av tysk Politi etter å ha gått til angrep med kniv på Politifolk utenfor Nürnberg sør i landet. Mannen, som var iransk statsborger, døde på stedet, til tross for gjenopplivningsforsøk fra helsepersonell, sier en talsperson for Politiet, skriver NTB. Detaljer om hendelsesforløpet og mannens motiv er fortsatt uklart, og tyske myndigheter har satt i gang en etterforskning.

NRK - 1 time siden

Levninger funnet i søk etter britisk tenåring

En britisk tenåring har vært savnet siden 17. juni på ferieøya Tenerife. Mandag melder lokalt Politi at de har funnet levninger av en person i området tenåringen ble savnet.

VG - 1 time siden

Levninger er funnet i området britiske Jay Slater ble savnet

Det melder lokalt Politi..

NRK - 4 timer siden

Politiet i Kenya har pågrepet mistenkt seriedrapsmann

Kenyansk Politi har funnet og pågrepet en person de anser som den hovedmistenkte for drapene på åtte kvinner som det ble funnet levninger av på en søppelplass. – Vi har pågrepet en hovedmistenkt. Vi står overfor en seriedrapsmann, en psykopat uten respekt for menneskeliv, sier Polititoppen Mohamed Amin til mediene mandag formiddag.

VG - 5 timer siden

Mann siktet for parteringsdrap i Storbritannia

Britisk Politi har siktet en 34 år gammel mann for to drap etter å ha gjort funn av menneskelevninger i en koffert på en bro i Bristol..

NRK - 6 timer siden

Mann siktet for parteringsdrap i Storbritannia

Britisk Politi har siktet en 34 år gammel mann for to drap etter å ha gjort funn av menneskelevninger i en koffert på en bro i Bristol. Menneskelevningene stammer fra en 62 år gammel mann og en 70 år gammel mann. De avdøde var i et forhold og bodde ikke langt fra den mistenkte mannen i London.

Aftenposten - 6 timer siden

Politibetjent forsøkte å stanse attentatet

Lokalt Politi mottok anrop om en mistenkelig person på takene rundt valgkamp-møte til Trump lørdag..

NRK - 9 timer siden

Nepal: 55 personer antatt omkommet etter jordskred

To busser ble natt til fredag tatt av et jordskred i Chitwan-distriktet Nepal. Det var 24 personer i den ene bussen og 42 i den andre. Tre dager senere er fortsatt 55 personer savnet.

Aftenposten - 23 timer siden

Hvordan kom den antatte skytteren seg opp på taket? – En stor fiasko.

Lokalt Politi mente Crooks oppførte seg mistenkelig i området rundt valgmøtet og skal ha varslet Secret Service..

NRK - Igår: 13:21

Mann omkom i paragliderulykke i Bodø

Politiet melder om paragliderulykke i Bodø. En person skal ha falt ned fra ukjent høyde. Det ble iverksatt livreddende førstehjelp på stedet.

VG - Igår: 12:08

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk Politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik, skriver BBC Africa..

NRK - Igår: 11:51

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk Politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - I førrgår: 17:56

Mann omkom i Ullensvang

Ein utanlandsk mann omkom i Ullensvang i ettermiddag. Han vart funnen livlaus nær ein foss. Luftambulanse, brannvesen og Politi kom til staden, og det blei gitt førstehjelp.

NRK - 12 jul 24 kl. 13:09

Datainnbruddet på Andøy: Ikke forlenget varetekt

Politiet i Nordland begjærer ikke forlenget varetekt for den siktede utenlandske statsborgeren som har vært varetektsfengslet i to uker, etter mistanke om datainnbrudd hos firmaet ISAR Aerospace på Andøya. Det skriver Politiet i en pressemelding. Den siktede løslates dermed i dag, fredag 12.

NRK - 27 jun 24 kl. 15:21

Svensk Politi har kartlagt 300 potensielle voldsmenn

Sveriges Radio skriver at svensk Politi har kartlagt 300 menn som de mener utgjør en trussel og har potensial for å utøve vold mot kvinner. De kaller dem «høyrisikomenn». RiksPolitimester Petra Lundh sier til kanalen at de ikke kommer til å pågripe disse mennene, men at kartleggingen er et forebyggende tiltak..

Klartale - 11 jul 24 kl. 12:19

Barn alvorlig skadet av hund

Et barn har blitt angrepet av en hund. Hendelsen skjedde i Ringsaker. Politi og ambulanse har rykket ut.

NRK - 11 jul 24 kl. 11:59

Seksåring alvorlig skadet av hund

Politi og ambulanse har rykket ut til melding om en hund som har angrepet et seks år gammelt barn i Ringsaker. Barnet skal ha blitt bitt gjentatte ganger i armer og bein. Barnet fremstår som alvorlig, men ikke livstruende skadet, og kjøres til sykehus.

Klartale - 26 jun 24 kl. 11:54

11 pågrepet av Politiet

Mandag gikk Politiet i flere europeiske land til aksjon samtidig. Det er spansk Politi som leder etterforskningen. De følger med på et nettverk hvor folk selger og frakter narkotika.

NRK - 26 jun 24 kl. 07:44

Politiet bekrefter: Etterlyser 34-åring etter Moss-skyting

Øst Politidistrikt bekrefter onsdag morgen at de vil etterlyse en tyrkisk statsborger på 34 år i forbindelse med skytingen utenfor Mossehallen 28. november i fjor. Denne mannen er en 34 år gammel tyrkisk og svensk statsborger, som nå oppholder seg i Tyrkia.

Dagbladet - 10 jul 24 kl. 16:55

Kona og døtre til BBC-kommentator drept

Britisk Politi har igangsatt omfattende søk etter en mann som kan være bevæpnet med armbrøst etter at tre kvinner ble funnet drept i en bolig utenfor London..

VG - 10 jul 24 kl. 15:44

Kona og døtre til BBC-kommentator drept – britisk Politiet jakter på gjerningsmann

Britisk Politi har igangsatt omfattende søk etter en mann som kan være bevæpnet med armbrøst etter at tre kvinner ble funnet drept i en bolig utenfor London..

NRK - 10 jul 24 kl. 04:52

Tenåring skutt og drept i Stockholm

En tenåring er skutt og drept i Stockholm. Han ble hardt skadd i en skyting i Bagarmossen sent tirsdag, ifølge svensk Politi. I en oppdatering klokka 04.

Aftenposten - 25 jun 24 kl. 15:34

Svensk Politi: Grensen mellom Norge og Sverige nærmest inviterer til smugling av narkotika, kontanter og våpen

Grensen mellom Norge og Sverige nærmest inviterer til smugling av narkotika, kontanter og våpen, ifølge svensk Politi..

Dagbladet - 08 jul 24 kl. 11:15

Drapssiktet løslatt

Mannen som ble pågrepet etter at Anne Mathea Morken (21) ble funnet død i Spania, er løslatt av spansk Politi..

Dagbladet - 07 jul 24 kl. 22:59

Polititeori: Presset av Iran

Svensk Politi mistenker at gjengtoppen Rawa Majid, kjent som «Den kurdiske reven», skal stå i ledtog med iransk etterretning..

NRK - 07 jul 24 kl. 17:13

Medier: Flere skutt og drept på gatefest i Michigan

Amerikansk Politi etterforsker en masseskyting i byen Detroit, hvor to personer ble drept og flere personer såret, ifølge lokale nyhetsmedier. Hendelsen skal ha skjedd natt til søndag lokal tid under en gatefest øst i byen. Antall ofre er foreløpig uklart.

NRK - 07 jul 24 kl. 17:13

To drept og 19 såret på gatefest i Michigan

Amerikansk Politi etterforsker en masseskyting i byen Detroit, hvor to personer ble drept og 19 personer såret, melder Michigan State Police på X. Hendelsen skjedde natt til søndag lokal tid under en gatefest øst i byen. Lokale medier skrev tidligere at en mistenkt gjerningsperson, en mann i 20-årene, var en av de sårede og i varetekt på sykehuset.

NRK - 07 jul 24 kl. 17:13

To drept og 19 såret etter skyting på gatefest i Michigan

Amerikansk Politi etterforsker en masseskyting i byen Detroit, hvor to personer ble drept og 19 personer såret, melder Michigan State Police på X. Hendelsen skjedde natt til søndag lokal tid under en gatefest øst i byen. Ofrene er alle mellom 17 og 28 år gamle, ifølge lokale medier.

NRK - 07 jul 24 kl. 16:31

Sverige: Kvinne og to barn omkom i leilihetsbrann

Søndag ettermiddag har svensk Politi rykket ut til en leilighetsbrann i Karlskrona i Sverige. Fire personer, en kvinne og tre barn, ble sendt til sykehus etter brannen. Senere meddeler Politiet at kvinnen og to av barna døde av skadene, skriver Aftonbladet.

VG - 07 jul 24 kl. 13:34

Politiet om dødsulykken: Fikk problemer med bakhjulet

Det eneste vitnet til André Dreges (25) dødsfall har fortalt østerriks Politi at nordmannen skal ha fått problemer med sykkelen i utforkjøringen..

Aftenposten - 07 jul 24 kl. 13:34

Politiet om dødsulykken: Fikk problemer med bakhjulet

Det eneste vitnet til André Dreges (25) dødsfall har fortalt østerriks Politi at nordmannen skal ha fått problemer med….

Aftenposten - 06 jul 24 kl. 22:49

Politiet etterforsker dødsfallet til proffsyklist André Drege: Etterlyser vitner

Lokalt Politi jakter på svar etter at norske André Drege (25) mistet livet under et sykkelritt i Østerrike..

VG - 06 jul 24 kl. 22:49

Politiet etterforsker dødsfallet til proffsyklist André Drege: Etterlyser vitner

Lokalt Politi jakter på svar etter at norske André Drege (25) mistet livet under et sykkelritt i Østerrike..

VG - 06 jul 24 kl. 21:52

Flere bortvist fra Palmesus etter ufin oppførsel

På en time har seks personer blitt bortvist fra festivalområdet til Palmesus i Kristiansand. Det skyldes ufin oppførsel mot vektere og Politi..

NRK - 06 jul 24 kl. 04:56

Jordskred på E39 ved Ørsta – veien er stengt

Det har gått et ras over veien på E39 mellom Barstadvik og Festøya ved Ørsta, melder Politiet i Møre og Romsdal klokken 04:07 lørdag morgen. Politi, brann er på vei til stedet. Vegtrafikksentralen sender entreprenør.

NRK - 05 jul 24 kl. 18:43

Sverige: En person død etter ulykke på marked

En mann i 50-årene mistet livet etter at en bod veltet over ham på et marked i Österlen fredag ettermiddag. Mannens pårørende er varslet, ifølge svensk Politi. Tre andre personer ble også skadet.

NRK - 05 jul 24 kl. 18:06

Pakistan: Tre døde etter veibombe på bro

Fredag ble tre personer drept og syv skadet etter at en veibombe plantet på en bro eksploderte, skriver Al Arabya. Angrepet skjedde ifølge pakistansk Politi i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen nordvest i landet. Ifølge Politiets talsmann Sabir Khan var en Politibil det egentlig målet for angrepet.

NRK - 05 jul 24 kl. 16:21

Mye kø på E18 etter trafikkulykke

Det har vært en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil på E18 ved Frognerstranda i retning Oslo. – Motorsykkelføreren er skadet, men vi vet foreløpig ikke hvor alvorlig skadet vedkommende er, sier operasjonsleder i Oslo Politidistrikt, Per-Ivar Iversen. Politi er på stedet sammen med ambulanse og brannvesen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com