Petter Bonde

Tuesday, 16 July, 11:52

Nyheter om Petter Bonde

NRK - 25 apr 24 kl. 16:14

To menn siktet for drapsforsøk i Oslo

To menn er siktet for drapsforsøk etter en hittil ukjent voldshendelse i Oslo natt til onsdag. De to har i ettermiddag blitt fremstilt for varetektsfengsling. Politiet rykket ut til en adresse på Hauketo hvor en mann hadde blitt utsatt for vold.

NRK - 15 mar 24 kl. 18:30

Drapssiktet mann erkjenner ikke å ha drept bror

En mann i 40-årene ble sent torsdag kveld funnet død i Nord-Odal i Innlandet. Broren, som selv ringte nødetatene, er pågrepet. Den siktede mannen i 30-årene erkjenner ikke straffskyld, melder Dagbladet fredag kveld.

Klartale - 15 mar 24 kl. 10:06

Mann funnet død i Nord-Odal

Politiet fikk melding om en hardt skadd mann torsdag kveld. Mannen ble senere meldt død av nødetatene. Det opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding.

NRK - 27 mar 23 kl. 20:50

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

P4 - 11 sep 14 kl. 17:36

Varetektsfengslet kollapset

Faren til LIME-sjef Sajjad Hussain kollapset og ble sendt til sykehus før han skulle møte i sitt eget fengslingsmøte i dag. Mannens forsvarer, Petter Bonde er svært kritisk til at politiet i det hele tatt ville fengsle hans klient. -Jeg er svært kritisk til at politiet og domstolen ikke tar hensyn til min klients helsesituasjon, sier Bonde..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com