Pelosi

Tuesday, 16 July, 13:50

Nyheter om Pelosi

NRK - 02 jul 24 kl. 19:06

Pelosi: Legitimt å stille spørsmål ved Bidens helse

Nancy Pelosi, den tidligere demokratiske kongresslederen, sier i et intervju med MSNBC tirsdag at det er legitimt å stille spørsmål ved president Joe Bidens fysiske tilstand etter innsatsen på debatten mot Donald Trump torsdag. – Jeg mener det er et legitimt spørsmål å spørre, om dette er en episode eller om det er en lidelse. Når folk spør om det, er det helt legitimt - for begge kandidater, sier Pelosi.

VG - 17 maj 24 kl. 20:03

Pelosi-angriper dømt til 30 års fengsel

David DePape er dømt til 30 års fengsel etter å ha tatt seg inn i hjemmet til Paul Pelosi (84), ektemannen til tidligere kongressleder Nancy Pelosi..

NRK - 17 maj 24 kl. 20:08

Pelosi-angriper dømt til 30 års fengsel

Mannen angrep ektemannen til kongressleder Nancy Pelosi med en hammer i deres hjem i oktober 2022..

VG - 17 maj 24 kl. 20:03

Pelosi-angriper dømt til 30 års fengsel

Mannen som er dømt for å ha angrepet ektemannen til kongressleder Nancy Pelosi er dømt til 30 års fengsel..

NRK - 03 jul 24 kl. 22:07

Nytt kongressmedlem ber Biden gå

Det amerikanske kongressmedlemmet Raúl Grijalva sier onsdag at USAs president Joe Biden har et ansvar for «å trekke seg fra presidentvalget», det melder Reuters. Tirsdag sa Nancy Pelosi, den tidligere demokratiske kongresslederen, i et intervju med MSNBC at det er legitimt å stille spørsmål ved president Joe Bidens fysiske tilstand etter innsatsen på debatten mot Donald Trump sist torsdag. I en uttalelse fra Det hvite hus onsdag sa talsperson Jean-Pierre at Biden absolutt ikke vurderer å trekke seg fra presidentvalget..

NRK - 03 jul 24 kl. 16:55

New York Times: Biden vurderer om han skal fortsette

President Biden skal ha fortalt en nær støttespiller at han vurderer å trekke seg som presidentkandidat. Det melder New York Times. Presidenten er under massivt press for tiden etter sin opptreden i presidentdebatten sist uke.

Aftenposten - 03 jul 24 kl. 05:41

Biden sier han nesten sovnet på scenen. Pelosi og Obama urolig for valget.

CHARLOTTESVILLE (Aftenposten): Joe Biden sier han nesten sovnet på scenen..

NRK - 15 apr 24 kl. 19:40

Kronprinsen møtte Nancy Pelosis ektemann

Under besøket i USA i dag møtte kronprins Haakon blant annet Paul Pelosi, ektemannen til tidligere kongressleder Nancy Pelosi. – Det er en ære for byen vår, svarte Paul på spørsmålet om hvordan det var å ha den norske kronprinsen i San Francisco. I fjor ble ektemannen angrepet i parets hjem med en hammer.

NRK - 06 apr 24 kl. 12:24

Nancy Pelosi ber Biden stanse våpenleveranser til Israel

Den tidligere demokratiske kongresslederen Nancy Pelosi slutter seg til et opprop for å få Biden til å stanse våpenleveranser til Israel. – Vi mener det ikke lar seg rettferdiggjøre å godkjenne disse våpenleveransene, står det i brevet som ble sendt fredag. Til sammen har 40 av Bidens partifeller i Kongressen undertegnet brevet, ifølge kongresspolitiker Mark Pocan.

VG - 06 apr 24 kl. 12:05

Nancy Pelosi ber Biden stanse våpenleveranser til Israel

Den tidligere demokratiske kongresslederen Nancy Pelosi slutter seg til et opprop for å få Biden til å stanse våpenleveranser til Israel..

VG - 20 apr 24 kl. 00:30

Nancy Pelosis ektemann til VG om angrepet: – Veldig traumatisk

Midt på natten dukket en fremmed mann med hammer opp på soverommet hans. Halvannet år etterpå, hjemsøker det Paul Pelosi (84)..

NRK - 21 jan 24 kl. 00:12

Nikki Haley stiller spørsmål ved Trumps mentale evner

Donald Trump har ofte beskyldt Joe Biden for å ha svekkede kognitive evner. Nå får han smake sin egen medisin av den republikanske utfordreren Nikki Haley. – Bekymringen jeg har, uten å si noe nedsettende, er at når du må håndtere presset som hviler på deg som president, kan vi ikke ha en person hvor det er tvil om hvorvidt vedkommende er mentalt skikket for oppgaven, sa Haley på et velgermøte i New Hampshire lørdag.

NRK - 16 nov 23 kl. 20:28

Mann funnet skyldig i overfall på Paul Pelosi

Mannen som angrep Nancy Pelosis ektemann med en hammer hjemme hos ekteparet, er funnet skyldig i overfall og forsøk på kidnapping, skriver BBC. Det var i oktober i fjor at en mann i 40-årene brøt seg inn i huset til ekteparet og angrep Paul Pelosi (82) med en hammer..

NRK - 21 dec 23 kl. 17:00

Kina og USA har gjenopptatt militære samtaler

Generaler fra USA og Kina hadde i dag en videosamtale. Det er første gang de to landene har samtaler på et så høyt militært nivå, siden august i fjor. Kina stanset all slik kommunikasjon i kjølvannet av at Nancy Pelosi, som da var speaker i Representantenes hus i USA, besøkte Taiwan.

VG - 16 nov 23 kl. 20:36

Dømt etter angrepet mot Nancy Pelosis ektemann

Mannen som brøt seg inn i Nancy Pelosi sitt hjem og angrep ektemannen med en hammer, er nå blitt dømt..

NRK - 02 aug 23 kl. 02:50

Nancy Pelosi: Anklagene mot Trump er svrt alvorlige

Tidligere leder for Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier anklagene mot tidligere president Donald Trump er svrt alvorlige. Dette m g gjennom rettsprosessen, fredelig og uten innblanding utenfra. Som alle kriminelle tiltalte, er den tidligere presidenten uskyldig inntil det motsatte er bevist.

NRK - 29 okt 22 kl. 16:26

Nancy Pelosis mann fikk brudd på hodeskallen

Paul Pelosi, mannen til toppolitikeren Nancy Pelosi, fikk brudd på hodeskallen under angrepet fredag, ifølge amerikanske medier. 82 år gamle Pelosi ble alvorlig skadd da en mann trengte seg inn i parets hjem i San Francisco. Mannen var bevæpnet med en hammer og slo Pelosi en rekke ganger i hodet og overkroppen.

Dagbladet - 04 okt 23 kl. 19:19

Kastet ut

Tidligere leder for Representantenes hus, Nancy Pelosi, blir kastet ut av sine kontorer i kongressbygningen. Det har den sittende lederen, Patrick McHenry, bestemt..

NRK - 27 jan 23 kl. 18:51

Video fra Pelosi-angrep frigitt

Videobilder fra politiets kamera fra angrepet på Paul Pelosi ble frigjort fredag. Paul Pelosi er ektemannen til demokraten Nancy Pelosi, som var leder i Representantenes hus i USA da angrepet skjedde. Det var i oktober i fjor at en mann i 40-årene brøt seg inn i huset til ekteparet og angrep Paul Pelosi (82) med en hammer..

Dagbladet - 05 aug 23 kl. 21:39

- Så ut som en skremt valp

Tidligere leder for Representantenes hus, Nancy Pelosi, er ikke verbalt tilbakeholden i sin kritikk av USAs tidligere president, Donald Trump..

NRK - 16 jul 23 kl. 07:48

John Kerry til Kina – skal diskutere klima

USAs klimautsending John Kerry besøker Kina fra 16. til 19. juli for å gjenoppta klimasamtalene mellom de to landene.

NRK - 12 jul 23 kl. 04:35

USAs klimautsending drar til Kina

USAs klimautsending John Kerry besøker neste uke Kina for å gjenoppta samtaler om bekjempelse av klimaendringer, opplyser kinesiske myndigheter. – USAs klimautsending John Kerry skal besøke Kina fra 16. til 19.

Klartale - 05 aug 22 kl. 11:41

Kina innfører sanksjoner mot Pelosi

Nancy Pelosi leder Kongressen i USA. Tirsdag landet hun på øya Taiwan. Det mislikte Kina.

NRK - 10 nov 22 kl. 03:38

Mann tiltalt for Pelosi-overfall

I San Francisco i USA er mannen som overfalt Paul Pelosi, mannen til kongressleder Nancy Pelosi, tiltalt av en føderal storjury for overfall og forsøk på kidnapping. Pelosi sa at han sov da en ukjent mann brøt seg inn i huset og angrep ham med hammer. Pelosi fikk brudd i hodeskallen.

NRK - 25 maj 23 kl. 00:41

Dømt til 4,5 års fengsel etter stormingen av kongressen

Mannen som under stormingen av kongressen 6. januar 2021 ble avbildet sittende med føttene på skrivebordet til Nancy Pelosi ble onsdag dømt til 4,5 års fengsel, skriver NBC. Bildet av den smilende Richard «Bigo» Barnett smilende gikk verden rundt etter hendelsen..

NRK - 25 maj 23 kl. 00:41

Dømt til 4,5 års fengsel etter stormingen

Mannen som under stormingen av kongressen 6. januar 2021 ble avbildet sittende med føttene på skrivebordet til Nancy Pelosi ble onsdag dømt til 4,5 års fengsel, skriver NBC News. Bildet av den smilende Richard «Bigo» Barnett smilende i stolen til lederen for Representantens hus gikk verden rundt etter kongresstormingen..

VG - 24 maj 23 kl. 23:38

Poserte ved Pelosis pult – dømt til 4,5 års fengsel

Tilbakelent og med beina på bordet, lot Richard «Bigo» Barnett (63) seg avbilde bak pulten til Nancy Pelosi under kongress-stormingen. I retten måtte han sitte rakrygget..

Aftenposten - 05 maj 23 kl. 18:06

Tucker Carlsons «kontormamma» i strupen på Fox News: – Gjorde livet mitt til et helvete

Andrew Tate-sympati, rasistiske vitser og Nancy Pelosi i bikini. Tidligere Fox News produsent saksøker Fox News for….

NRK - 19 nov 22 kl. 00:59

Vil ta over etter Nancy Pelosi

ongressrepresentanten Hakeem Jeffries har formelt lansert sitt kandidatur til å bli Demokratenes neste leder i Representantenes hus etter Nancy Pelosi. Jeffries er den første kandidaten som har sagt at han ønsker å overta etter Pelosi. Kunngjøringen kom fredag, dagen etter at Pelosi sa at hun gir seg som partiets leder i Representantenes hus når Kongressens nye representanter er på plass i januar, melder Reuters.

NRK - 17 nov 22 kl. 18:29

Pelosi trekker seg som leiar for Representanthuset

I ein tale til det amerikanske folket torsdag trekkjer Nancy Pelosi seg som leiar for Representanthuset i USA. Til leiarvervet kjem Pelosi til å støtte Hakeem Jeffries, som representerer det åttande distriktet til New York i kongressen, heiter det vidare. Årsaka skal vere at Pelosi vil tre ut av leiarposisjonen, men halde fram i kongressen på dei bakre benkane..

NRK - 17 nov 22 kl. 18:29

Pelosi vil gi seg som leiar for Representanthuset

I ein tale til det amerikanske folket torsdag trekkjer Nancy Pelosi seg som leiar for Representanthuset i USA. – Der er ingen større offisiell ære for meg enn å stå på dette golvet og snakke til folket i San Fransisco. Dette skal eg halde fram med å gjere som medlem av huset.

NRK - 03 aug 22 kl. 05:27

Pelosi hedret av Taiwans president

President Tsai Ing-wen hedret USAs kongressleder Nancy Pelosi med en taiwansk orden da de to møttes onsdag i presidentpalasset i Taipei. Pelosi takket for æren på Twitter. Under møtet lovet Pelosi Taiwan støtte: – Vi kom for å gjøre det helt klart at USA ikke vil la Taiwan i stikken, sa Pelosi.

NRK - 03 nov 22 kl. 22:49

Paul Pelosi utskrevet fra sykehuset

Paul Pelosi, ektemannen til lederen i Representantenes hus Nancy Pelosi, har blitt uskrevet fra sykehuset i San Francisco, melder nyhetsbyrået Reuters. Pelosis mann Paul ble slått i hodet med en hammer og fikk brudd på hjerneskallen i angrepet, som skjedde i parets hjem i San Francisco sist uke. Mannen som er siktet for angrepet mot Paul Pelosi, Nancy Pelosis mann, skal ha forklart seg om planer om å holde politikeren som gissel.

NRK - 29 okt 22 kl. 10:39

Mannen til Nancy Pelosi fikk kraniebrudd etter angrep med hammer

Paul Pelosi ble fredag angrepet med hammer i hjemmet han deler med kongressleder Nancy Pelosi. Politiet mener inntrenger, en mann i 40-årenen, var ut etter den kjente politikeren, men hun var ikke hjemme. Paul Pelosi ble fraktet til sykehus med kraniebrudd, alvorlige skader i én arm og begge hendene.

NRK - 15 dec 22 kl. 05:08

Mannen som slo ned Paul Pelosi ville også angripe skuespiller Tom Hanks

David DePape,som er anklaget for å angrepet ektemannen til Nancy Pelosi (leder av Representantenes hus i USA), hadde mål om å angripe flere kjente offentlige personer, deriblant skuespiller Tom Hanks, skriver BBC. Også president Joe Bidens sønn, Hunter, og den demokratiske California-guvernøren Gavin Newsom var på listen. Det kom frem under en høring i California onsdag.

NRK - 23 mar 23 kl. 03:54

Taiwan bekrefter plan om møte med McCarthy

Taiwan bekrefter planer om et møte mellom øyas president Tsai Ing-wen og lederen for Representantenes hus i USA, Kevin McCarthy. Taiwans utenriksminister Joseph Wu sa torsdag at planer om et slikt møte er under arbeid. Uttalelsen var svar på et spørsmål fra en folkevalgt i det taiwanske parlamentet om Tsais besøk til USA og Mellom-Amerika neste uke.

NRK - 23 aug 22 kl. 21:13

Ektemannen til Nancy Pelosi dømt til fengsel

Paul Pelosi er dømt til fem dager i fengsel etter å ha erkjent straffskyld for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, det skriver CNN. Paul Pelosi er ektemannen til Nancy Pelosi, som er leder for Representantenes hus i den amerikanske kongressen. Paul Pelosi er i tillegg idømt en prøvetid på tre år, og må betale en bot på 1700 dollar..

NRK - 03 aug 22 kl. 12:03

Pelosi har reist frå Taiwan

Militærflyet med USAs kongressleiar Nancy Pelosi flydde frå Taiwan i dag klokka 12.00 norsk tid (18.00 lokal tid).

NRK - 03 aug 22 kl. 03:22

Pelosi besøkte Taiwans parlament: – Vi kommer i fred

Den amerikanske kongresslederen Nancy Pelosi besøkte onsdag nasjonalforsamlingen i Taiwan. – Vi kommer i vennskapelighet, vi kommer i fred, sa Pelosi da hun møtte Tsai Chi-chang, som er visetalsmann i parlamentet. Pelosi roste landet og sa at Taiwan er «et av de frieste samfunnene i verden».

NRK - 08 nov 22 kl. 02:32

Pelosi: Skremmende når familien rammes

Lederen for Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi, sier til CNN at hun er overbevist om at mannen som angrep og skadet mannen hennes, var ute etter henne. Hun sier at opplevelsen har påvirket hvordan hun tenker om å stille til valg. – Det er skremmende når familien utsettes for vold og trusler, så det må bli opp til familiene å avgjøre, sier hun.

NRK - 18 sep 22 kl. 11:37

Pelosi fordømmer Aserbajdsjans angrep på Armenia

USAs kongressleder Nancy Pelosi har fordømt angrepene mot Armenia ved grensen til Aserbajdsjan. Hun kaller angrepene for ulovlige fra Aserbajdjsans side. – Dette er ulovlige og dødelige angrep av Aserbajdsjan på armensk territorium.

NRK - 01 nov 22 kl. 22:58

Pelosi-siktet erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for angrepet på Paul Pelosi, ektemannen til lederen i Representantenes hus, Nancy Pelosi, erkjenner ikke straffskyld. Det skriver blant annet CNN og Reuters. Mannen, som er 42 år, møtte i retten tirsdag.

NRK - 22 dec 22 kl. 00:25

Pelosi tok imot Zelenskyj i Kongressen

Kongressleder Nancy Pelosi ønsket ved midnatt norsk tid Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj velkommen til den amerikanske nasjonalforsamlingen i Washington. Om kort tid skal Zelenskyj tale til et felles møte i Kongressen, der både Representanthuset og Senatet er samlet til hastemøte. Det er ventet at Zelenskyj vil takke politikerne for støtten til Ukraina i krigen med Russland..

NRK - 30 okt 22 kl. 06:00

Pelosi og familien traumatisert etter angrep

Speaker i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier hun og familien er traumatisert etter det brutale hammerangrepet på ektemannen i hjemmet deres i California. Ektemannen, 82 år gamle Paul Pelosi, ble kjørt til sykehus med kraniebrudd etter at en mann brøt seg inn i huset deres i San Francisco fredag morgen og slo ham med en hammer. – Våre barn, våre barnebarn og jeg er sorgtynget og traumatisert etter det livsfarlige angrepet på vår «Pop», sa hun på Twitter lørdag kveld..

NRK - 29 okt 22 kl. 02:10

Tror angrepet var rettet mot Nancy Pelosi

USAs president Joe Biden sier at de har opplysninger som tyder på at angrepet på Paul Pelosi trolig var rettet mot ektefellen og kongresslederen Nancy Pelosi. Biden kaller angrepet avskyelig, og sier at vi alle må stå opp mot politisk motivert vold, skriver Reuters..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com