Påvist

Mandag, 14 Juni, 18:08

Nyheter om Påvist

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 juni 21 kl. 12:11

Tomatvirus Påvist i Norge

Et alvorlig og svært smittsomt tomatvirus er for første gang Påvist i Norge. Viruset er ikke farlig for mennesker, men spres raskt mellom planter. Viruset kan forårsake 30 til 70 prosent tap i tomatproduksjonen.

NRK - 09 april 21 kl. 08:54

89 nye smittede i Østfold

Det er Påvist 89 nye tilfeller av koronavirus i Østfold siste døgn. Flest i Fredrikstad, hvor det er Påvist 36 nye tilfeller. I Sarpsborg er det Påvist 19 tilfeller, mens det i Indre Østfold er Påvist 14.

NRK - 26 april 21 kl. 09:03

24 nye smittede i Østfold

Det er Påvist 24 nye smittetilfeller i Østfold siste døgn. Flest nye tilfeller er det Påvist i Indre Østfold kommune med åtte. Halden og Sarpsborg følger med fem nye tilfeller hver, mens det i Fredrikstad er Påvist tre.

NRK - 10 juni 21 kl. 09:01

Tre nye smittede i Drammen

Tre personer bosatt i Drammen kommune har fått Påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Ved Marienlyst skole er det Påvist et smittetilfelle, og både elever og lærere settes i karantene. – For første gang siden begynnelsen av mars er vi nå også nede i under 100 nye smittetilfeller i den foregående toukersperioden, sier smittevernoverlege Einar Sagberg..

NRK - 07 juni 21 kl. 09:53

Hammerfest fortsatt koronastengt

I løpet av helgen har 19 personer fått Påvist koronaviruset i Hammerfest. Hammerfest har totalt 59 innbyggere med Påvist aktiv koronasmitte, og 150 nærkontakter er i karantene. Formannskapet i kommunen besluttet før helgen å forlenge nedstengingen av kommunen, med noen unntak, fram til 20.

NRK - 03 juni 21 kl. 10:01

Vietnam: Ikke ny virusvariant

WHO avviser at det er Påvist en ny hybridvariant av koronaviruset i Vietnam. Tidligere har det blitt meldt om en variant som skal ha vært en blanding av de indiske og britiske variantene, men WHO sier nå at viruset som er Påvist i Vietnam er del av den indiske varianten. – Det er ingen ny hybridvariant i Vietnam for øyeblikket, basert på WHOs kriterier, sier organisasjonens lokale leder Kidong Park til vietnamesiske medier..

NRK - 11 mai 21 kl. 05:15

Koronasmitten sprer seg

Sist døgn er det Påvist 80 nye smittetilfeller i Telemark. De er fleste er Påvist i Skien, som har fått Påvist 48 nye smittetilfeller. Porsgrunn har 24 nye, Notodden fem, Bamble to og Drangedal én.

NRK - 17 april 21 kl. 09:45

54 nye tilfeller i Østfold

Det er Påvist 54 nye tilfeller av koronasmitte i Østfold siste døgn. Flest tilfeller er det Påvist i Fredrikstad med 16. Sarpsborg og Moss har noe økende smitte, hvor det er Påvist henholdsvis 15 og åtte nye tilfeller.

NRK - 09 mai 21 kl. 15:32

90 koronasmitta i Skien og Porsgrun

Det siste døgnet er det Påvist 56 smittetilfeller av koronaviruset i Porsgrunn, og 34 i Skien, viser tall fra FHI. Totalt er 99 smittetilfeller Påvist i Telemark sist døgn. I Vestfold er det Påvist 18 nye smittede..

NRK - 29 mai 21 kl. 10:47

Elleve nye smittede i Drammen

Elleve personer i Drammen kommune har fått Påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Det er femte dag på rad med tosifret antall smittede i kommunen. Ti av dem er nærkontakter av personer som tidligere har fått Påvist smitte, mens smitteveien er ukjent for den siste, opplyser kommunen..

NRK - 25 mai 21 kl. 13:08

Fjerna det kviterussiske flagget

Arrangørane av ishockey-VM i Latvia fjerna måndag det kviterussiske flagget i Riga. Det skal ifølgje nyheitsbyrået TT ha vorte erstatta med flagget til opposisjonen i landet. Årsaka er at eit Ryanair-fly nyleg vart tvinga til å lande i Minsk.

NRK - 23 mai 21 kl. 10:32

Ti nye koronasmittede i Østfold

Ti personer har fått Påvist koronasmitte i Østfold siste døgn. Sarpsborg og Indre Østfold har tre nye tilfeller hver, Halden to, Fredrikstad og Skiptvet har ett nytt smittetilfelle hver. Flere av de som har fått Påvist korona har ukjent smittevei..

NRK - 7 timer siden

Antistoffer mot korona i morsmelk

Spanske forskere har analysert prøver av morsmelk fra koronasyke kvinner. Koronaviruset ble ikke Påvist i noen melkeprøver, og i flertallet av dem var det antistoffer for å forsvare det nyfødte barnet mot viruset. De samme funnene ble gjort i morsmelken hos vaksinerte kvinner, skriver El País..

NRK - 21 mai 21 kl. 14:22

15 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 15 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark er det ikkje registrert nye dødsfall. Så langt har pandemien kosta 14.

VG - Igår: 22:21

Kutt! Kutt! Kutt!

Det behøves en oppvask i to leirer etter at TV-seere fikk se bilder som aldri burde vært vist..

Aftenposten - Igår: 20:41

Sjokkbildene burde aldri vært vist på TV

Medspillerne sto frem som helter. TV-produsenten og NRK sviktet..

NRK - 19 mai 21 kl. 20:07

Smitterekord i Larvik: 34 tilfeller

34 nye koronatilfeller er Påvist i Larvik det siste døgnet. Det er det høyeste antallet siden pandemiens start. I en oppdatering klokken 17.

NRK - 19 mai 21 kl. 13:17

Engelske virusvarianten dominerer

Folkehelseinstittuets ukesrapport viser at det er den engelske virusvarianten som dominerer i Norge med omtrent 93 prosent andel. Både bekreftede og sannsynlige prøver inkluderes i denne tellingen. For den sør-afrikanske virusvarianten er tallet 0,2 prosent.

NRK - 11 juni 21 kl. 15:23

Tilbakekaller spaghettisaus

Coop trekker tilbake Coop Spaghettisaus 52 gram etter at det er Påvist for høyt innhold av bly i løkpulveret som benyttes i produktet. Varene er fjernet fra butikkene. Coop oppfordrer kunder som har kjøpt produktet med den holdbarhetsdatoene 15.

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 07:00

Det er for liten tid på prøver. Hvorfor får jeg ikke vist hva jeg kan?

Vi har ikke nok tid på prøver..

NRK - 10 juni 21 kl. 22:11

G7-hotell stengt etter utbrudd

Et hotell i Cornwall som angivelig skulle ha huset pressefolk og sikkerhetsvakter under G7-toppmøtet, har måttet stenge etter et koronautbrudd, melder NTB. Pedn Olva-hotellet i St. Ives opplyste torsdag på sin egen nettside at de inntil videre har stengt dørene etter at flere ansatte har fått Påvist smitte..

NRK - 10 juni 21 kl. 19:50

Ber russen ta pause i feiringen

Kommuneoverlegen ber russen i Hamar om å ta pause i feiringen igjen, fordi det er Påvist flere smittetilfeller ved Hamar katedralskole de siste dagene. Smittesporingsteamet forventer å vite mer om et par dager, skriver skolen på sine nettsider..

NRK - 10 juni 21 kl. 19:50

Smitte på Hamar Katedralskole

Flere elever på Katta har fått Påvist smitte de siste dagene. Smittesporingsteamet jobber med å få oversikt. Kommuneoverlegen ber russen ta en pause i feringen for å forebygge.

NRK - 18 mai 21 kl. 14:24

Mistenker utenlandssmitte

11 personer har fått Påvist koronavirus i Larvik så langt i dag. Ifølge ØP knyttes flere av tilfellene til en person som har vært utenlands. Kommunalsjef Guro Winsvold sier at smitten ble Påvist etter at perioden på karantenehotell var gjennomført..

VG - 10 juni 21 kl. 16:14

«Paradise»-Ludvig rammet av kreft: – Var redd for å dø

I 2013 fikk «Paradise Hotel»-deltager Ludvig Dyreng Påvist kreft i spyttkjertelen. Tiden som fulgte skulle bli den tøffeste i hans liv..

NRK - 10 juni 21 kl. 12:04

Ti nye smittede i Bergen

I løpet av det siste døgnet har ti personer fått Påvist koronavirus i Bergen. Seks av disse er mellom 20 og 29 år. Åtte av de smittede er nærkontakter til tidligere smittede, et tilfelle er importsmitte og én har ukjent smittevei.

NRK - 18 mai 21 kl. 09:13

Seks smittede i Drammen

Seks personer i Drammen har fått Påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Smitteveien er kjent for fem av dem, mens den er ukjent for den siste. Det er Påvist ett smittetilfelle som berører Åssiden videregående skole..

NRK - 10 juni 21 kl. 09:39

Tre nye smittetilfelle i Hammerfest

Det er registrert tre nye koronatilfelle i Hammerfest. Torsdag er det 50 personar som har Påvist aktiv koronasmitte i kommunen. Hammerfest kommune opplyser at ti nye personar er ute av isolasjon.

NRK - 09 juni 21 kl. 15:44

16 nye koronadødsfall i Sverige

Pandemien har så langt krevd 14.562 liv i Sverige. Det er Påvist totalt 1.

NRK - 09 juni 21 kl. 12:09

Fire nye smittede i Bergen

Fire personer har fått Påvist korona i Bergen det siste døgnet. Ett tilfelle er importsmitte, en av de smittede er nærkontakt og to har ukjent smittevei. Det var 1230 personer som testet seg i går..

NRK - 09 juni 21 kl. 11:28

Smuglere tilpasset seg pandemien

Narkotikamarkedet i Europa har vist seg å være motstandsdyktig i møte med koronapandemien, ifølge en ny rapport fra EUs narkotikabyrå EMCDDA. Smuglere har tilpasset seg reiserestriksjoner og stengte landegrenser. De bruker nå mer konteinertrafikk og kommersielle forsyningskjeder, og det er mindre bruk av kurerer..

NRK - 08 juni 21 kl. 16:02

Deltafrykt i Oslo

Folkehelseinstituttet (FHI) mener det er sannsynlig med utbrudd av deltavarianten også i Oslo. Det kan være svakere beskyttende effekt etter kun en vaksinedose mot denne mutanten, og det kan få betydning for smittespredning og antall sykehusinnleggelser, ifølge FHI. – Mutasjonen er et uromoment, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) til NTB.

NRK - 08 juni 21 kl. 14:16

23 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 23 koronarelaterte dødsfall i Sverige siden fredag. Pandemien har så langt krevd 14.546 liv i Sverige.

NRK - 08 juni 21 kl. 13:28

Utsetter avgjørelse i Trondheim

Formannskapet i Trondheim kommune har utsatt avgjørelsen om de strenge tiltakene skal forlenges. 13 personer har fått Påvist koronasmitte det siste døgnet. Avgjørelsen skulle fattes i dag, men utsettes til torsdag.

NRK - 23 april 21 kl. 09:02

35 nye smittetilfeller i Østfold

Det er Påvist 35 nye tilfeller av koronasmitte i Østfold siste døgn. Flest tilfeller er det Påvist i Halden, hvor det er ni nye tilfeller. I Indre Østfold er det Påvist syv tilfeller, Sarpsborg seks og Fredrikstad fem.

NRK - 16 mai 21 kl. 00:52

49 i karantene i Barnehage i Bergen

34 barn og 15 ansatte ved Årstad brannstasjon barnehage i Bergen må i karantene etter at én person med tilknytning til barnehagen har fått Påvist smitte. I tillegg må 18 barn og seks ansatte i ventekarantene, skriver Bergensavisen. Kommunens smittesporing har kartlagt alle nærkontakter og gitt beskjed til dem som må i karantene.

NRK - 15 mai 21 kl. 16:38

35 Påvist smitta i Tynset

Det er nå Påvist totalt 35 tilfeller av covid-19 i Tynset kommune. Dette er svar på prøver fra folk som var i karantene. Ifølge kommuneoverlege Tor Halvor Bjørnstad-Tuveng er ca.

NRK - 15 mai 21 kl. 15:26

Ti smittetilfeller i Tolga

Til og med lørdag ettermiddag er det totalt Påvist ti positive tester i Tolga. Hverken i går eller idag er det Påvist nye smittetilfeller, ifølge kommunens nettside. 332 personer er testet i går og idag.

NRK - 07 juni 21 kl. 14:16

Delatavarianten Påvist i Trøndelag

St. Olavs hospital bekrefter at det nå er 12 tilfeller av den indiske mutasjonen, også kalt deltavarianten, i Trøndelag, melder Adresseavisen. Elleve av disse er i Trondheim.

VG - 07 juni 21 kl. 09:39

Solbakken om Haaland: – Litt for stillestående

MÁLAGA (VG) Dortmund-stjernen Erling Braut Haaland (20) har ikke vist seg fra sin beste side under Ståle Solbakken som landslagssjef foreløpig..

Aftenposten - 07 juni 21 kl. 09:39

Solbakken om Haaland: – Litt for stillestående

MÁLAGA (VG) Dortmund-stjernen Erling Braut Haaland (20) har ikke vist seg fra sin beste side under Ståle Solbakken som….

NRK - 06 juni 21 kl. 13:13

15 nye smittede i Trondheim

I går, lørdag, ble det Påvist koronasmitte hos 15 personer i Trondheim. Av disse er fem kvinner og ti menn. Tolv er smittet av kjent nærkontakt, mens tre har uavklart smittevei.

VG - 05 juni 21 kl. 14:45

Smitten i Trøndelag: 120 smittede knyttes til gudstjeneste

26 personer i Trondheim har det siste døgnet fått Påvist koronasmitte. Flere av tilfellene har ukjent smittekilde. De to største utbruddene er knyttet til et utested og en kirkesamling, ifølge kommunedirektør..

NRK - 05 juni 21 kl. 09:42

Økt smitte kan forsinke gjenopning

De planlagte lettelsene i engelske koronarestriksjoner 21. juni kan bli utsatt i to uker, som følge av kraftig økning i smitten i landet, skriver flere medier. Den siste uken har tallet på nye smittetilfeller økt med 75 prosent.

NRK - 13 mai 21 kl. 05:40

Mann siktet for voldtekt i Oslo

En mann er siktet for en voldtekt ved Tøyen Torg i Oslo. Pågripelsen skjedde etter tips som kom inn da overvåkingsbilder ble vist i programmet Åsted Norge. Ifølge Avisa Oslo ble mannen i 20-årene pågrepet tirsdag denne uka.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt