Pågrepet

Wednesday, 20 October, 01:41

Nyheter om Pågrepet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

NRK - 11 okt 21 kl. 01:39

Tenåringer Pågrepet etter vold

To gutter i tenårene er Pågrepet etter at to mindreårige gutter ble utsatt for vold i Nærbø i Rogaland. Sørvest politidistrikt ble varslet om saken klokka 22.40 søndag kveld.

NRK - 10 okt 21 kl. 01:38

To Pågrepet etter vold i Oslo

En mann er sendt i ambulanse til Ullevål sykehus etter at han ble slått ned ved Holbergs plass i Oslo natt til søndag. To menn er Pågrepet i saken. – Vi fikk melding fra vitner om at en mann var slått ned og lå på bakken.

NRK - 07 okt 21 kl. 14:28

Mann Pågrepet etter trusler mot Nav

Politiet har i dag Pågrepet en voksen mann etter at han fremsatte trusler overfor ansatte ved Nav Gamle Oslo i Oslo. Mannen ble Pågrepet uten dramatikk på en adresse i sentrum. Han er kjørt til arresten og vil bli avhørt innen kort tid.

NRK - 16 okt 21 kl. 19:59

18 døde av hjemmebrent i Russland

Russisk politi har Pågrepet to personer etter at 18 mennesker er døde etter å ha drukket hjemmebrent i byen Jekaterinburg i Russland, skriver NTB. Politiet opplyser at flere personer i Jekaterinburg de siste dagene har «solgt alkoholholdige drikker som har medført betydelig helserisiko for dem som har drukket spriten». 18 personer er så langt døde, og minst to personer er Pågrepet og siktet for å ha produsert og solgt hjemmebrent.

NRK - 16 okt 21 kl. 00:29

Mann Pågrepet etter knivstikking

Politiet opplyser at en mann er Pågrepet etter at en person ble knivstukket i Rygge fredag kveld. Personen som er knivstukket er tatt hånd om av helsepersonell..

NRK - 03 okt 21 kl. 12:41

To Pågrepet etter ran i oslo

Politiet har Pågrepet to personer for ranet og frihetsberøvelsen som skjedde i Prinsens gate i Oslo søndag. Begge ble Pågrepet i en leilighet på Grønland..

NRK - 15 okt 21 kl. 01:16

Mann Pågrepet med øks i Elverum

En mann i slutten av 20-årene ble torsdag kveld Pågrepet av politiet i Elverum. Mannen hadde en øks og en gasspistol på seg. Ifølge Innlandet politidistrikt gikk mannen rundt med øksen og gasspistolen på et anleggsområde..

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 19:50

Person Pågrepet etter «alvorlig hendelse» i Kongsberg

En person er Pågrepet etter det politiet omtaler som en alvorlig hendelse i Kongsberg sentrum..

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 19:50

Flere er drept og skadet i Kongsberg. Person skutt etter med pil og bue – én Pågrepet.

Flere personer er omkommet og skadet etter en alvorlig hendelse på Kongsberg. En person er Pågrepet..

NRK - 13 okt 21 kl. 08:36

En person Pågrepet etter brann

Politiet har Pågrepet en person i forbindelse med brannen i Narvik i natt. Etterforsking og avhør vil gjennomføres i løpet av dagen for å klargjøre hendelsesforløpet, melder politiet. Brannen var i en nedlagt barnehage..

NRK - 30 sep 21 kl. 21:57

Fire Pågrepet etter skyting

Politiet har Pågrepet to nye personer etter at en mann ble skutt i Trondheim natt til torsdag. Totalt er nå fire personer siktet i saken. De to som ble Pågrepet torsdag kveld ble utpekt av offeret i et avhør på sykehuset.

NRK - 12 okt 21 kl. 01:26

Mann utsatt for vold på Romerike

En person er Pågrepet etter at en annen mann ble utsatt for omfattende vold, slag og spark på Jessheim på Romerike. Ifølge Øst politidistrikt skjedde voldshendelsen utenfor i Myrveien på Jessheim ved 21-tiden mandag. En yngre mann skal ha blitt angrepet av to menn som kom til stedet i bil.

NRK - 10 okt 21 kl. 23:26

Solgte hemmelig ubåt-informasjon

Et amerikansk ektepar er blitt Pågrepet i West Virginia, siktet for å ha solgt informasjon om atomubåter til det de trodde var en fremmed stat Mannen jobbet som ingeniør i den amerikanske marinen. Han ble Pågrepet av FBI sammen med sin kone søndag, ifølge justisdepartementet..

NRK - 10 okt 21 kl. 18:53

12 demonstranter Pågrepet i Italia

Tolv anti-vaksine-demonstranter er Pågrepet etter at et fagforeningskontor i Roma ble stormet under en demonstrasjon lørdag. 10.000 demonstranter deltok i helgens demonstrasjon i Roma, i protest mot regjeringens koronapolitikk.

NRK - 09 okt 21 kl. 17:42

Fortsatt ingen Pågrepet

Sent torsdag kveld ble en ung mann skutt på Mortensrud i Oslo. 20-åringen døde fredag av skadene. Politiet leter etter gjerningspersonen med store styrker, men lørdag er fortsatt ingen Pågrepet i saken..

NRK - 07 okt 21 kl. 14:28

Person Pågrepet etter trusler

Politiet har i dag Pågrepet en person etter at vedkommende fremsatte trusler overfor ansatte ved NAV Grorud i Oslo. Personen er kjørt til arresten og vil bli avhørt innen kort tid..

NRK - 24 sep 21 kl. 22:42

Aktivister Pågrepet i Russland

Russisk politi har Pågrepet flere aktivister fra opposisjonen i forkant av en demonstrasjon som er planlagt mot valget sist helg. Politikere fra Kommunistpartiet mener de ble snytt for seieren på grunn av omfattende valgfusk og planlegger en demonstrasjon lørdag der de krever at stemmene må telles på nytt. Partiet opplyser at sivilkledd politi omringet partihovedkvarteret fredag og pågrep flere personer, melder Reuters.

NRK - 7 timer siden

Truet ambulansepersonell

Ambulansepersonell måtte tilkalle politiet etter at å ha blitt truet av en mann i 30-årene i Ekholtveien i Moss tirsdag ettermiddag. Ambulansepersonell rykket ut til det som tilsynelatende var en bevisstløs person. Men han kom til hektene og utagerte, opplyser politiet.

NRK - 14 timer siden

Siktet og etterlyst person i Norge

Etter hendelsen der en person ble skutt i Vika i Oslo har politiet Pågrepet ytterligere en person. Dette er en person som var siktet og etterlyst i saken og som oppholdt seg i Pakistan. Mannen meldte seg selv for politiet.

VG - 19 timer siden

Ingen Pågrepet etter ran i Trondheim

Bevæpnet politi jaktet mistenkt..

VG - 19 timer siden

Ran i Trondheim - ingen Pågrepet

Bevæpnet politi jaktet i natt på en person som ranet en bensinstasjon i Trondheim..

NRK - 24 sep 21 kl. 07:36

Fire Pågrepet etter taxiran

Fire unge menn er nå Pågrepet etter at en taxisjåfør ble fraranet en bil ved Dælenga natt til fredag, skriver Avisa Oslo. Taxisjåførem skal ha blitt skadet og ranet med våpen. Gjerningspersonene stakk av med taxien som senere ble funnet på Tøyen.

NRK - Igår: 21:40

Mann fengslet for voldtektsforsøk

En 22 år gammel tysk mann erkjenner et voldtektsforsøk i Bergen natt til lørdag. Han ble varetektsfengslet i fire uker i Hordaland tingrett mandag, skriver BT. Mannen ble Pågrepet søndag kveld, og er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud.

NRK - 24 sep 21 kl. 00:50

Separatistleder Pågrepet i Italia

Den tidligere katalanske presidenten Carles Puigdemont er Pågrepet i Italia, opplyser hans advokat. – Han ble Pågrepet på Sardinia, der han var på reise i egenskap av å være medlem av EU-parlamentet, melder advokat Gonzalo Boye på Twitter. Han la til at pågripelsen skjedde på bakgrunn av en arrestordre fra oktober 2019..

VG - Igår: 05:13

Mandag 18. oktober: Dette skjedde i natt

En mann er Pågrepet etter at en annen mann ble funnet liggende utendørs med stikkskader i Stavanger ved 02-tiden natt til mandag..

NRK - Igår: 04:08

Mann funnet med stikkskader

En mann ble ved totiden natt til mandag funnet utendørs med stikkskader på Storhaug i Stavanger. Det melder Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding. En annen mann er Pågrepet og mistenkt i saken.

NRK - Igår: 02:50

Tror pågripelse kan svekke IS

Pågripelsen av Sami Jasim al-Jaburi, kjent som finanssjef i IS, kan bli et stort problem for gruppen, mener forskeren Mollie Saltskog, ifølge Sveriges Radio. Irakiske myndigheter opplyste mandag at al-Jaburi er Pågrepet. Han var tidligere nestleder i den ytterliggående islamistgruppa IS..

VG - I førrgår: 20:55

Mann i 50-årene Pågrepet og siktet for nettovergrep

Politiet etterforsker en mann i 50-årene fra Viken for å ha betalt for direkteoverførte overgrep mot barn via Internett..

NRK - 22 sep 21 kl. 23:31

Mann Pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld Pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble Pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..

VG - I førrgår: 10:03

New York Times: Instagram er redd for å miste unge brukere

I interne dokumenter skal Facebook uttrykke bekymring for at deres nøkkelprodukt for å nå ut til unge forbrukere – Instagram – er i ferd med å miste grepet..

NRK - I førrgår: 05:24

Drapsmannen kjent av etterretningen

Mannen som drepte den britiske politikeren David Amess, var kjent for politiet og var blitt sendt på et program for avradikalisering. Den 25 år gamle mannen ble Pågrepet og sitter i avhør hos britisk politi etter at han fredag knivstakk Amess som møtte velgerne sine i en kirke i den lille byen Leigh-on-Sea. Politiet har fastslått at drapet var en terrorhandling, og de undersøker om motivet kan være knyttet til islamistrisk ekstremisme.

NRK - 17 okt 21 kl. 00:40

Etterlyst utsending på vei til USA

En forretningsmann som sto Venezuelas president Nicolás Maduro nær, er satt på et fly til Miami i USA der han er etterlyst for hvitvasking av penger. Alex Saab ble lørdag hentet med et chartret amerikansk fly fra Kapp Verde, der han ble Pågrepet for 16 måneder siden mens han var på vei til Iran.

NRK - 16 okt 21 kl. 23:46

Mann knivstukket på Furuset

Politiet i Oslo rykket lørdag kveld ut med flere partuljer etter at en ung mann ble knivstukket på Furuset. Ingen er Pågrepet i saken. – Vi dro til stedet med betydelige ressurser og fant en mann med stikkskader like ved T-bane-stasjonen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 04 okt 21 kl. 10:49

Ny person Pågrepet for drapsforsøk

Ytterligere én person er Pågrepet etter at en mann i 20-åra ble funnet i Oslo med skuddskader lørdag. Dermed er nå totalt to arrestert. Pågripelsen skjedde søndag kveld, og den pågrepne er sikta for medvirkning til drapsforsøk..

NRK - 03 okt 21 kl. 19:26

Pågrepet etter trusler

Bevæpnet politi har søndag Pågrepet en person i forbindelse med trusselsituasjon på Risvollan i Trondheim. Saken vil bli etterforsket videre, melder politiet på Twitter..

NRK - 03 okt 21 kl. 13:10

En Pågrepet for drapsforsøk i Oslo

Politiet i Oslo har Pågrepet og siktet en mann for medvirkning til drapsforsøk, melder TV 2. Pågripelsen skjedde lørdag kveld. Pågripelsen skal ha sammenheng med en mann i 20-årene som ble funnet med skuddskader i Vika natt til lørdag.

VG - 15 okt 21 kl. 23:22

Mann i 30-årene knivstukket i Rygge - fløyet til Ullevål sykehus

Mannen er alvorlig skadet etter knivstikkingen i Rygge sentrum. En antatt gjerningsperson er Pågrepet..

NRK - 15 okt 21 kl. 21:36

Stoltenberg om drap: – Forferdelig

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg kondolerer på Twitter etter drapet på den britiske toppolitikeren David Amess, skriver NTB. Amess ble drept i et knivangrep fredag. Stoltenberg deler på Twitter et innlegg fra Storbritannias statsminister Boris Johnson.

NRK - 15 okt 21 kl. 19:57

Kronprinsparet besøker Kongsberg

Kronprinsen Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøker søndag Kongsberg, der de skal delta på en minnegudstjeneste etter angrepet onsdag. Det melder NTB. Fredag besøkte den nye statsministeren Jonas Gahr Støre (Ap) og hans justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) Kongsberg.

NRK - 15 okt 21 kl. 18:33

Johnson: Alle er sjokkerte

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier den knivdrepte partikollegaen David Amess var en kjær venn og kollega. – Vi er alle sjokkerte langt inn i hjertet, sier Johnson ifølge Reuters. Amess døde tidligere i ettermiddag etter at han ble stukket med kniv flere ganger under et velgermøte.

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 15:22

Britiske politiker knivstukket flere ganger – mann Pågrepet

Den konservative, britiske politikeren er knivstukket flere ganger. Det melder Sky News..

VG - 15 okt 21 kl. 14:45

Britisk toppolitiker knivstukket i kirke

Den britiske parlamentarikeren David Amess (69) er knivstukket flere ganger, ifølge flere britiske medier. Politiet har Pågrepet en mann etter angrepet..

Klartale - 15 okt 21 kl. 13:41

De tre skadde etter Kongsberg-angrepet er skrevet ut fra sykehus

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Tre personer ble skadd.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt