Påfyllingsdose

Thursday, 30 June, 09:33

Nyheter om Påfyllingsdose

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 mar 22 kl. 05:17

Vil gi eldre 4. vaksinedose

Pfizer og Biontech ber amerikanske helsemyndigheter om lov til å tilby en 2. Påfyllingsdose av vaksine til folk over 65 år. Tall fra Israel viser at eldre vil ha nytte av det, mener selskapene.

NRK - 11 maj 22 kl. 00:29

Bill Gates er koronasmittet

Microsoft-grunnlegger og filantrop Bill Gates har fått påvist covid-19, skriver han på Twitter. – Jeg har testet positivt for covid-19. Jeg har milde symptomer og følger ekspertenes råd om å isolere meg til jeg er frisk igjen, tvitrer Gates.

NRK - 23 sep 21 kl. 01:42

USA godkjenner Påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en Påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 07 nov 21 kl. 18:46

Ti mill. briter har fått 3. dose

Antall personer i Storbritannia som har fått en tredje dose med koronavaksine, har nå passert ti millioner, skriver NTB. Det opplyser britiske helsemyndigheter søndag, ifølge britiske medier. Statsminister Boris Johnson kaller det en milepæl, men oppfordrer samtidig flere til å ta en Påfyllingsdose.

Aftenposten - 04 okt 21 kl. 16:09

EMA anbefaler en tredje vaksinedose

Det europeiske legemiddelverket (EMA) anbefaler en Påfyllingsdose med koronavaksine..

NRK - 29 aug 21 kl. 17:53

Israel åpner for tredje dose

Israel åpner for en tredje vaksinedose til alle over tolv år. Mer enn 20 prosent av landets befolkning har nå fått en Påfyllingsdose. Etter at Israel tidligere i år åpnet opp samfunnet igjen etter en rask vaksinering, har deltavarianten skapt problemer i sommer.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com