Overgrep

Tuesday, 06 June, 02:38

Nyheter om Overgrep

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 timer siden

Storebror tiltalt for Overgrep mot bror og søster

En mann i 20-årene er tiltalt for grov voldtekt av sine to yngre søsken. Fra før er barnas mor og far og en nabo tiltalt i saken. Mannen fra en kommune på Vestlandet er tiltalt for gjentatte grove voldtekter mot sin lillebror (15) og lillesøster (10).

NRK - 02 jun 23 kl. 10:25

Tidligere dømt erkjenner Overgrep mot 12 barn

En 24-åring fra Haugalandet erkjenner Overgrep mot 12 gutter under 18 år, skriver Haugesunds Avis. Flere av dem er blitt betalt via betalingstjenesten Vipps for å dele seksualiserende bilder og videoer med 24-åringen. Mannens forsvarer, Ben Einar Grindhaug, sier til avisa at hans klent har erkjent straffskyld, men saken går ikke som en tilståelsesdom.

NRK - 01 jun 23 kl. 15:43

Eks-biskop på Kypros dømt for Overgrep

En eks-biskop på Kypros er dømt for Overgrep mot en 16-åring. Han får imidlertid kun en betinget dom. Noe som betyr at han ikke må sone i fengsel, med mindre han dømmes for en ny kriminell handling.

NRK - 30 maj 23 kl. 09:19

Sogneprest erkjenner straffskyld for fire av fem Overgrep

En Overgrepstiltalt sogneprest fra Borg bispedømme erkjenner straffskyld for Overgrep mot fire av de fem barna han er tiltalt for å ha forgrepet seg på. Det ble klart under hovedforhandlingens første dag i Søndre Østfold tingrett. Han erkjenner blant annet voldtekt av et barn under 14 år.

NRK - 25 maj 23 kl. 16:21

Finsk mann dømt for Overgrep

En finsk 27-åring er dømt til ti og et halvt års fengsel etter å ha forgrepet seg på 120 jenter. Han brukte Snapchat for å komme i kontakt med jentene. De fleste var mindreårige.

NRK - 24 maj 23 kl. 17:34

Far tiltalt for seksuelt Overgrep

Ein mann i Sogn og Fjordane er tiltalt for seksuelle Overgrep mot dottera då ho var under 14 år. I tiltalen kjem det fram at mannen ved gjentatte høve fekk dottera til å utføre seksuelle handlingar på han. Overgrepa skal ha skjedd både heime og på eit hotell.

NRK - 23 maj 23 kl. 14:14

Mann tiltalt for seksuelle Overgrep mot fosterbarn

Ein mann i 50-åra er tiltalt for seksuelle Overgrep mot tre barn, mellom anna hans eiga fosterdotter og hans eigen fosterson. Overgrepa skal ha skjedd i ein av nabokommunane til Bergen. Overgrepa mot fosterdottera skal ha skjedd på byrjinga av 2000-talet, mens Overgrepa mot fostersonen skal ha skjedd for to år sidan..

Aftenposten - I førrgår: 11:22

Idretten senker beviskrav for skyld

Høsten 2020 avslørte VG Overgrep i idretten. Lørdag bestemte idrettstinget at bevisbyrden skal senkes for at trenere og….

VG - I førrgår: 11:22

Idretten senker beviskrav for skyld

Høsten 2020 avslørte VG Overgrep i idretten. Lørdag bestemte idrettstinget at bevisbyrden skal senkes for at trenere og andre ledere skal kunne straffes..

Aftenposten - I førrgår: 11:22

Idretten senker beviskrav for skyld - men det mest drastiske forslaget ble nedstemt

Høsten 2020 avslørte VG Overgrep i idretten. Lørdag bestemte idrettstinget at bevisbyrden skal senkes for at trenere og….

NRK - I førrgår: 11:27

Stoppet omstridt endring - men senker beviskrav i varslingssaker

Adrian Stinessen Haugen, leder i Norges Studentidrettsforbud, gikk på talerstolen med et forslag om å endre bevisbyrden i varslingssaker under idrettstinget lørdag. - Vi vil sikre at kritkkverdige handinger ikke blir ignorert og medlemmen blir ivaretatt, sier Stinessen Haugen. De ville senke bevisbyrden fra overveiende sannsynlighet (99 prosent) til allminnelig overvekt av sannsynlighet (51 prosent).

NRK - 02 jun 23 kl. 21:19

Spanske medier: Tre svensker pågrepet – mistenkt for voldtekt av to norske kvinner

Gruppen med ungdommer skal ha møttes gjennom Snapchat, og deretter dratt til et hus i Elviria i Marbella, skriver det spanske mediet La Opinión de Málaga. Det var VG som omtalte saken først. Det spanske politiet har arrestert tre unge, svenske menn i forbindelse med saken i Spania.

VG - 12 maj 23 kl. 10:30

Bergenser dømt til 13,5 års fengsel for Overgrep mot over 40 barn

En bergenser i 40-årene er dømt til 13,5 års fengsel for Overgrep mot over 40 barn. Mannen skal ha vært en sentral skikkelse i et Overgrepsmiljø på nettet..

Dagbladet - 01 jun 23 kl. 18:33

Avviser alle anklager: - Forstår du satire?

Den kontroversielle influenseren Andrew Tate, som er anklaget for voldtekt, menneskehandel og Overgrep i Romania, avviser alle anklager mot seg i et intervju med BBC..

Dagbladet - 01 jun 23 kl. 18:33

Avviser alle anklager: «Bare søppel»

Den kontroversielle influenseren Andrew Tate, som er anklaget for voldtekt, menneskehandel og Overgrep i Romania, avviser alle anklager mot seg i et intervju med BBC..

VG - 10 maj 23 kl. 12:15

Trøndelag: Mann pågrepet og siktet for seksuelle Overgrep mot barn

En mann i Trøndelag er pågrepet og siktet for seksuelle Overgrep mot barn..

NRK - 10 maj 23 kl. 12:08

Mann pågrepet og siktet for seksuelle Overgrep mot barn i Trøndelag

I forrige uke ble en mann i 30 årene fra Trøndelag pågrepet og siktet for seksuelle Overgrep mot barn. Det opplyser politiet om i en pressemelding. Den siktede er varetekstfengslet i fire uker med brev og besøksforbud, på grunnlag av at det er fare for at han ellers skal kunne forspille bevis..

Dagbladet - 09 maj 23 kl. 21:00

Trump kjent skyldig i Overgrep

En jury i New York har kjent Donald Trump skyldig i seksuelle Overgrep mot journalisten E. Jean Carroll..

Klartale - 30 maj 23 kl. 08:34

Flere går til legen med psykiske problemer

Over 1,8 millioner fikk gikk til legen på grunn av psykisk sykdom eller lidelse i fjor. Det er en økning på 41,5 prosent sammenlignet med for ti år siden. Da var antallet litt over 1,3 millioner, ifølge kanalen P4.

NRK - 25 maj 23 kl. 18:29

Dømt for Overgrep mot barn

En mann i 60-årene fra Nesodden er i Follo og Nordre Østfold tingrett dømt til 11 års fengsel for seksuell omgang med et barn under 14 år. I flere år har mannen misbrukt barn i nær relasjon. Mannen er også dømt til å betale 350 000 kroner i erstatning til den fornærmede.

VG - 25 maj 23 kl. 17:58

– Jeg bommet med noen måneder, dessverre

De fem unge mennene som står tiltalt for ulike Overgrep mot enda yngre jenter blir fremstilt som snille gutter..

NRK - 25 maj 23 kl. 13:48

BT: Mann dømt til over ti års fengsel for grove voldtekter av mindreårige jenter

En mann er i Hordaland tingrett dømt til ti år og åtte måneder i fengsel for grove Overgrep mot mindreårige jenter, skriver Bergens Tidende. I tillegg er mannen dømt til å betale over 1,4 millioner kroner i oppreisning til de sju jentene, skriver avisen. Mannen ble pågrepet i februar i fjor.

NRK - 23 maj 23 kl. 03:09

Krever ytterligere summer fra Trump

Skribenten E. Jean Carroll vil at ferske uttalelser fra USAs tidligere president Donald Trump skal inn i ærekrenkelsessøksmålet hun har anlagt mot ham. Carrolls advokater har fremmet kravet i rettsdokumenter innlevert mandag, og forsøker med det å gjøre endringer i et ærekrenkelsessøksmål som har blitt satt på vent.

NRK - 22 maj 23 kl. 13:43

Dømt til seks års fengsel

Ein mann i 50-åra frå Sunnmøre er dømt til fengsel i seks år for valdtekt av dottera si. Jenta skal ha vore under 14 år då Overgrepa starta. Ifølge ei dom frå Møre og Romsdal tingrett varte Overgrepa over fleire år.

Klartale - 22 maj 23 kl. 06:30

De unge er fornøyde med foreldrene sine

I vår har over 41.000 barn og unge svart på undersøkelsen Ung i Oslo. Resultatet legges fram i dag (mandag).

NRK - 22 maj 23 kl. 02:44

Avis: Jeffrey Epstein skal ha forsøkt å utpresse Bill Gates

Den Overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein skal ha funnet ut at Microsoft-grunnlegger Bill Gates hadde en affære, og truet med å avsløre den, skriver Wall Street Journal. Gates møtte kvinnen han hadde en affære med, en russisk bridgespiller, rundt 2010. Epstein møtte henne i 2013, og betalte senere for en utdanning hun tok.

NRK - 20 maj 23 kl. 01:02

Ble prøveløslatt i april – siktet for ny voldtekt

En forvaringsdømt mann ble prøveløslatt i april etter å ha sonet 10 års forvaring for seksuelle Overgrep. Han ble dømt til 17 års fengsel for å ha dopet ned fem kvinner og misbrukt dem seksuelt mens de var bevisstløse. Nå er han siktet på nytt for å ha voldtatt ei kvinne på 17.

VG - 19 maj 23 kl. 21:00

Mann dømt til å betale 7,5 millioner i erstatning etter voldtekt

En mann i begynnelsen av 30-årene er i Sør-Rogaland tingrett dømt til fire år og seks måneders fengsel for en rekke seksuelle Overgrep..

NRK - 19 maj 23 kl. 20:27

Mann dømt til å betale 7,5 millioner i erstatning etter voldtekt

En mann i begynnelsen av 30-årene er i Sør-Rogaland tingrett dømt til fire år og seks måneders fengsel for en rekke seksuelle Overgrep. Mannen er dømt for å ha voldtatt sin samboers niese. Overgrepene startet da fornærmede var 11 år gammel, og den dømte mannen var da 19, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 17 maj 23 kl. 19:43

Dansk politi: 32-åring voldtok og kvalte Emilie Meng (17)

Mannen som er siktet for frihetsberøvelse og voldtekt Filippa (13) i Danmark, er også siktet for frihetsberøvelse, voldtekt og drap på Emilie Meng. 17-åringen forsvant fra Korsør på Sjælland 10. juli 2016 og ble funnet drept 24.

NRK - 26 apr 23 kl. 11:40

Anklager peruanske sikkerhetsstyrker for Overgrep

Politi og militæret har trolig begått utenomrettslige drap og andre alvorlige Overgrep mot demonstranter i Peru de siste månedene, ifølge Human Rights Watch. Ifølge landets ombudsmann for menneskerettigheter er 49 sivile blitt drept. HRW slår fast at minst 39 mennesker døde etter å ha blitt skutt.

Dagbladet - 16 maj 23 kl. 03:11

Søksmål: Tvang medarbeider til oralsex

En tidligere medarbeider har saksøkt Donald Trumps advokat og tidligere New York-ordfører Rudy Giuliani (78) for trakassering og seksuelle Overgrep..

NRK - 04 apr 23 kl. 11:04

Mann i 60-årene dømt for Overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene fra Romsdal er i Frostating lagmannsrett dømt til fem års fengsel for seksuelle Overgrep mot et av sine barnebarn gjennom flere år. I tillegg til fengselsdommen er vedkommende også dømt til å betale 275.000 kroner i erstatning til barnebarnet, ifølge dommen.

NRK - 24 apr 23 kl. 09:10

Ung mann tiltalt for vold og Overgrep mot fire jenter

Mandag starter rettsaken hvor en mann står tiltalt for å ha forgrepet seg og utøvd vold mot fire jevnaldrende jenter. Flere av hendelsene skal tatt plass på en skole i Bodø. Mannen skal ha vært 15 år da hendelsene skjedde, og når saken nå kommer opp i Salten og Lofoten Tingrett er det tre år siden det skal ha skjedd.

NRK - 02 apr 23 kl. 22:09

Ingen varetektsfengsling etter mulig Overgrep på McDonald's

Både siktede og den fornærmede er avhørt etter politiet lørdag startet etterforskning av et mulig seksuelt Overgrep inne på en McDonald’s-restaurant i Ålesund. Politiet stengte lørdag kveld McDonald’s på Moa i Ålesund etter melding om et mulig straffbart forhold. Senere ble det klart at det var snakk om et mulig seksuelt Overgrep inne på restauranten.

NRK - 02 apr 23 kl. 11:32

Ein sikta for seksuelle Overgrep på restaurant

Politiet etterforskar eit mogleg seksuelt Overgrep på ein McDonalds-restaurant i Ålesund. Det melder Sunnmørsposten søndag. – Vi etterforskar eit mogleg seksuelt Overgrep.

NRK - 13 maj 23 kl. 14:59

Mann dømt for knivdrap på sjuåring etter over 30 år

En Overgrepsdømt 55-åring i Storbritannia er dømt for å ha knivdrept en sju år gammel jente i 1992. Mannen var den gangen kjæreste med jentas barnevakt. Nikki Allens familie ga aldri opp kampen for å finne den som brutalt drepte sjuåring i et slitent lagerbygg noen hundre meter fra der hun bodde.

Dagbladet - 13 maj 23 kl. 07:29

«Skal fucke opp livet ditt»

En av de siktede i «exposed»-saken er tidligere straffedømt for flere Overgrep mot barn under 14 år..

NRK - 12 maj 23 kl. 13:36

Prest tiltalt for Overgrep mot barn

Ein mannleg prest er tiltalt for nettOvergrep mot fleire barn. Han skal ha tatt kontakt med barna frå prestebustaden. Mannen sit i dag varetektsfengsla, skriv Dagbladet.

Dagbladet - 12 maj 23 kl. 10:42

Prest tiltalt for Overgrep

En mannlig prest er tiltalt for nettOvergrep mot flere barn. Overgrepene skal ha skjedd fra presteboligen..

Dagbladet - 12 maj 23 kl. 10:42

Sokneprest tiltalt for Overgrep

En mannlig søkneprest er tiltalt for nettOvergrep mot flere barn. Overgrepene skal ha skjedd fra presteboligen. - Vi er dypt rystet, sier biskopen..

NRK - 12 maj 23 kl. 10:07

Operasjon Krypt: Mann (46) dømt til 13,5 års fengsel

Den 46 år gamle mannen fra Bergen er dømt til fengsel i 13,5 års fengsel, skriver BT. Dette er i tråd med aktor sin påstand. Han erkjente straffskyld for voldtekt av fire unge gutter og nettOvergrep mot over 40 barn.

NRK - 21 apr 23 kl. 08:11

Pasient skal ha blitt utsatt for seksuelt Overgrep under utflukt med sykehuset

En pasient skal ha vært utsatt for et seksuelt Overgrep under en utflukt i regi av et psykiatrisk sykehus i Vestland. Sykehuset tar selvkritikk. Politiadvokat Eli Valheim i Vest politidistrikt bekrefter overfor Bergens Tidende at det er en seksuell handling som er anmeldt.

NRK - 11 maj 23 kl. 22:27

Trump anker

Tidligere president Donald Trump anker dommen over Overgrep og ærekrenkelse mot E.Jean Carrol, melder Reuters..

NRK - 11 maj 23 kl. 22:27

Donald Trump anker dommen

Tidligere president Donald Trump anket torsdag dommen over et seksuelt Overgrep og ærekrenkelse mot E. Jean Carrol, melder Reuters. Hendelsen skal ha funnet sted i 1996.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com