Oussama Tlili

Saturday, 25 June, 06:42

Nyheter om Oussama Tlili

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

NRK - 14 okt 21 kl. 23:50

Moskeen vurderte å varsle politiet

Styreleiaren i moskeen på Kongsberg fortel at han for 4–5 år sidan fekk besøk av mannen som no er sikta for drapa på Kongsberg. – Han var ikkje oppteken av islam og verka forvirra, seier Oussama Tlili til NRK. Tlili seier han vart uroa og vurderte å varsle politiet, men at det ikkje vart gjort..

VG - 18 okt 21 kl. 22:15

Moské i Kongsberg ble knyttet til drapsmannen: – Belastende

KONGSBERG (VG) For omtrent fem år siden fikk Oussama Tlili den fremtidige drapsmannen på besøk i moskéen. Da så han ingen grunn til å varsle om mannen..

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 16:38

Møtte siktede: - Trengte hjelp

Styreleder Oussama Tlili i Kongsberg Islamsk kultursenter forteller at han har møtt mannen som er siktet for fem drap i Kongsberg, og opplevde at han trengte hjelp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com