Oslofjordforbindelsen

Wednesday, 27 September, 18:11

Nyheter om Oslofjordforbindelsen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 aug 23 kl. 12:07

Transportnæringen aksjonerer for Oslofjordforbindelse

Sammen med lokale næringsforeninger og Haukelivegen AS, arrangerer NLF ettermiddagen 29. august en politisk markering med lastebilkonvoier. De har ventet på en Oslofjordforbindelse i 23 år og varsler at det nå er slutt på tålmodigheten.

NRK - 22 nov 22 kl. 06:02

Frp vil gjenopplive seks riksveiprosjekter

Frp vil ha fortgang i seks veiprosjekter som regjeringen har lagt på is. Partiet setter av 1,75 milliarder kroner til veisatsing i sitt alternative budsjett. Utbygging av nye og bedre veier redder liv, understreker samferdselspolitisk talsmann Frank Sve.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

NRK - 04 okt 22 kl. 03:42

Stanser ikke E18-utbygging

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård sier til Aftenposten at påbegynte veiprosjekter ikke vil bli stanset eller utsatt i neste års statsbudsjett. Det inkluderer utbyggingen av E18 vestover ut av Oslo. Tre andre veiprosjekter kan stå i fare for å bli skjøvet på.

Aftenposten - 10 maj 22 kl. 10:18

Disse veiene får førsteprioritet de neste årene

Statens vegvesen ber Samferdselsdepartementet prioritere E134 Oslofjordforbindelsen høyest mellom 2023 og 2027..

Aftenposten - 10 maj 22 kl. 10:18

Disse veiene vil Statens vegvesen gi førsteprioritet de neste årene

Statens vegvesen ber Samferdselsdepartementet prioritere E134 Oslofjordforbindelsen høyest mellom 2023 og 2027..

NRK - 10 maj 22 kl. 10:01

Vegvesenet: Disse vegprosjektene burde prioriteres

For første gang har Statens vegvesen laget en anbefalt rekkefølge av store veiprosjekter på oppdrag fra regjeringen. De mener fire veistrekninger er overmoden for oppstart. Prosjektene som topper listen er E134 Røldal - Seljestad i Vestland, E134 Oslofjordforbindelsen i Viken, og E6 Megården - Mørsvikbotn i Nordland.

NRK - 10 maj 22 kl. 10:01

Disse vegprosjektene vil Vegvesenet prioritere

For første gang har Statens vegvesen laget en anbefalt rekkefølge av store veiprosjekter på oppdrag fra regjeringen. De mener fire veistrekninger er overmodne for oppstart. Prosjektene som topper listen er E134 Røldal - Seljestad i Vestland, E134 Oslofjordforbindelsen i Viken, og E6 Megården - Mørsvikbotn i Nordland.

Aftenposten - 27 feb 15 kl. 21:44

Oslofjordforbindelsen: Nesten ingen støtter Veivesenets forslag

De anbefalte bro eller tunnel Moss-Horten, og bro til Hurum via Håøya. Men Veivesenet får minimal støtte. Løsningen som får massiv støtte er nytt tunnelløp for dagens Oslofjordtunnel..

Aftenposten - 02 dec 13 kl. 23:44

Slik kan Oslofjordforbindelsen bli

Ny tunnel som bores. Eller bro med både vei og jernbane? Se hva Veivesenets tenker om prosjektet, hvordan tunnel bygges og hvordan en ny bro kan bli..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com