Oslo-tiltak

Mandag, 14 Juni, 18:03

Nyheter om Oslo-tiltak

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 juni 21 kl. 16:00

Russ festet i Follo etter forbud

Etter at byrådsleder Raymond Johansen i Oslo la ned forbud mot russebusser, dro Oslo-russ til nabokommunen Follo for å feste, skriver Avisa Oslo. – Det var en del busser fra Oslo i Vestby i natt, og vi hadde helst sett at de ikke kom hit, sier politistasjonssjef ved Follo politistasjon, Rune Albertsen, til avisen..

NRK - 02 juni 21 kl. 10:27

Flere hundre i karantene i Oslo

Det er onsdag morgen registrert 541 personer i karantene etter smitteutbruddet i Oslo. Trolig er tallet mye høyere enn dette. Det sier Jorunn Thaulow, assisterende bydelsoverlege i Vestre Aker og medisinskfaglig ansvarlig for smittesporingsteamet i vest, til Avisa Oslo.

Aftenposten - 3 timer siden

Byrådet vil trolig varsle nye lettelser i Oslo tirsdag

Byrådet i Oslo innkaller til pressekonferanse om gjenåpningsplanen i Oslo tirsdag kl. 17..

NRK - 4 timer siden

Gjenåpningsoptimisme i Oslo

– Forholdene ligger nå godt til rette for å gå videre i gjenåpningen, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Kun 12 nye smittede er registrert i Oslo siste døgn. Ikke siden 6.

NRK - Igår: 01:08

Festbråk i parkene i Oslo

Store mengder unge har trukket ut i parkene i Oslo i natt, og politiet har fått klager på festbråk og høy musikk. På St.Hanshaugen er det samlet nærmere 1 000 mennesker.

NRK - 11 juni 21 kl. 14:52

FHI vil bremse Oslo-gjenåpning

Neste uke innfører Oslo trinn tre av gjenåpningsplanen. Men FHI fraråder å innfører alle punktene i trinnet på én gang, skriver Aftenposten. Det kommer frem i en anbefaling som FHI sendte byrådet mandag denne uken, og er årsaken til at gjenåpningen av Oslo ble utsatt en uke, ifølge avisen.

NRK - 10 juni 21 kl. 20:09

To Tix-konserter i Oslo Spektrum

Artisten Tix skal spille to konserter i Oslo Spektrum rett over nyttår. Billettsalget er rett rundt døra, melder Universal Music Norge. Begge konsertene arrangeres 15.

NRK - 10 juni 21 kl. 02:22

Munnbind-påbud langt inn i sommeren

Selv om smittetallene i går nedover er det ikke aktuelt å fjerne munnbind-påbudet i Oslo enda. – Munnbind og hjemmekontor er noe av det aller siste vi gjør noe med, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) til Aftenposten. Tirsdag denne uka ble det kjent at de nåværende koronatiltakene i Oslo forlenges til 18.

NRK - 09 juni 21 kl. 11:06

4,5 års fengsel for drapsforsøk

En 33 år gammel mann er dømt i Oslo tingrett til 4,5 års fengsel for drapsforsøk, skriver Avisa Oslo. I januar i fjor stakk han en mann i 40-årene med kniv i brystet i Brugata i Oslo. Han sa i retten at han ikke ville drepe, men retten mener det er åpenbart at å stikke noen i brystet gir stor sannsynlighet for dødelige skader..

NRK - 09 juni 21 kl. 04:32

Bud fraranet pakker i Oslo

Politiet leter detter to mistenkte etter at et avisbud som også leverte pakker, ble fraranet flere pakker på Sinsen i Oslo. Oslo politidistrikt meldte om saken ved 4.15-tiden natt til onsdag.

Aftenposten - 02 juni 21 kl. 19:00

Bygg et nytt Oslo fengsel i Oslo by nå. Det haster.

Bygg et nytt Oslo fengsel i Oslo by nå. Det haster..

VG - 02 juni 21 kl. 14:10

Oslo stopper russefeiring i en uke etter smittehopp

Oslo kommune ber russen i Oslo om å stanse all russerelatert aktivitet, både blant Oslo-russ og tilreisende russ fra andre kommuner..

NRK - 08 juni 21 kl. 16:02

Deltafrykt i Oslo

Folkehelseinstituttet (FHI) mener det er sannsynlig med utbrudd av deltavarianten også i Oslo. Det kan være svakere beskyttende effekt etter kun en vaksinedose mot denne mutanten, og det kan få betydning for smittespredning og antall sykehusinnleggelser, ifølge FHI. – Mutasjonen er et uromoment, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) til NTB.

Aftenposten - 3 timer siden

Johansen: - Vi har slått ned smitten blant russen

Byrådet i Oslo innkaller til pressekonferanse om den videre gjenåpningen av Oslo tirsdag kl. 17..

NRK - 3 timer siden

Oslo varsler pressekonferanse

Byrådet i Oslo vil avholde en pressekonferanse i morgen, tirsdag, klokken 17 om hvilke koronaregler som skal gjelde fremover. Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for næring og eierskap Victoria Marie Evensen og byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede. Byrådsleder Raymond Johansen har tidligere sagt at forholdene ligger godt til rette for å gå videre i gjenåpningen av hovedstaden..

E24 - 5 timer siden

SBB selger alle aksjene sine i Entra – stopper noteringsplanen på Oslo Børs

SBB har solgt alle aksjene sine for rundt 3,14 milliarder kroner, og dropper planene om Oslo Børs-notering. Castellum kjøper opp tilsvarende andel, og eier nå 18,2 prosent av Entra..

Aftenposten - 6 timer siden

Laveste smittetall i Oslo siden september: Lover godt for gjenåpningen

Det er registrert kun 12 nye smittede i Oslo, noe som er det laveste døgntallet siden starten av september..

Aftenposten - 6 timer siden

Lave smittetall gir gjenåpningsoptimisme i Oslo

Kun 12 nye smittede er registrert i Oslo siste døgn. Forholdene ligger nå godt til rette for å gå videre i….

Klartale - 7 timer siden

Færrest nye smittede i Oslo siden september

Det siste døgnet ble det oppdaget 12 nye smittede i Oslo. Det er det laveste antallet siden september i fjor..

NRK - 8 timer siden

12 nye koronatilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 12 nye smittede i Oslo, ifølge tall fra kommunen. Det er 39 færre tilfeller enn samme dag forrige uke..

E24 - 9 timer siden

Positiv ukestart i vente på Oslo Børs

Oslo Børs ventes starte mandagshandelen med oppgang. Før helgen stengte den amerikanske S&P 500-indeksen på et nytt rekordnivå, og oljeprisen passerte 73 dollar..

E24 - 9 timer siden

Oslo Børs stiger med oljeprisen

Oslo Børs starter mandagshandelen med oppgang, der børsdebutanten Lytix Biopharma stiger markant. Samtidig er også oljeprisen på vei oppover..

NRK - 08 juni 21 kl. 00:55

Vil la VY kjøre tog i Oslo-området

Hvis de rødgrønne får makten, vil de la Vy få kjøre togene i og rundt Oslo i ti år framover. Ap vil også vurdere å kjøpe SJ og Go-Ahead ut av kontraktene. Til Aftenposten opplyser Sverre Myrli (Ap), Arne Nævra (SV) og Siv Mossleth (Sp) at de vil inngå en direkteavtale med Vy om linjene rundt Oslo..

NRK - 01 juni 21 kl. 17:27

Orienterer om Oslo-vaksinering

Oslo kommune orienterer om planene for sommervaksineringen i Oslo, onsdag 2. juni klokken 14.30 på Vaksinasjonssenteret på Sagene.

NRK - 07 juni 21 kl. 20:01

Fengslet etter drapsforsøk i Oslo

En 19 år gammel mann ble mandag varetektsfengslet i fire uker etter at han skal ha forsøkt å skyte en annen mann i en tett befolket park i Oslo fredag kveld, skriver Avisa Oslo. Mannen skal ha rettet skytevåpenet mot en annen mann som lå på bakken i Kubaparken på Grünerløkka. Den siktede forlot parken kort tid etter, men ble stanset av politiet og pågrepet..

NRK - 07 juni 21 kl. 16:38

Oslo sier nei til testkonserter

Hverken Oslo eller Bergen kommune vil kunne tilby kommunal testkapasitet ved eventuelle testkonserter. Oslo mener at testkonsertene i verste fall kan føre til at videre gjenåpning av byen blir utsatt, mens Bergen sier de ikke har ressurser..

NRK - 22 timer siden

Oslo vurderer koronalettelser

Oslos byråd vil i neste uke vurdere å tillate flere deltakere på arrangementer, flere gjester i private hjem og om skjenketiden kan utvides. Det melder VG. Etter et smittehopp blant russen forrige uke, utsatte Oslo den videre gjenåpningen én uke.

NRK - 07 juni 21 kl. 05:06

52 nye smittede i Oslo

Det er registrert 52 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er sju flere enn dagen før og to flere enn samme dag i forrige uke 36.657 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor, viser tallene fra kommunen..

NRK - Igår: 10:29

19 nye smittede i Oslo

I løpet av det siste døgnet er det registrert 19 nye tilfeller av covid-19 i hovedstaden. Det er 32 under snittet de sju foregående dagene. Forrige søndag ble det meldt om 45 nye smittetilfeller i Oslo..

Aftenposten - Igår: 07:05

Flere tusen samlet i Oslo-parker – bråk flere steder i landet

Natt til søndag fikk Oslo-politiet en rekke klager på støy fra parker. På St..

Aftenposten - Igår: 06:48

Oslo-borgere fra disse tre landene har særlig lav vaksineringsgrad. Dette kan være årsakene.

Vaksineringsgraden hos norskfødte i Oslo er på godt over 90 prosent. Hos enkelte innvandrergrupper er den på 50- og….

NRK - 06 juni 21 kl. 20:59

Blir færre elsparkesykler i Oslo

Byrådet i Oslo lanserer søndag nye krav for regulering av elsparkesykkel-utleie. Det melder byrådet i Oslo i en pressemelding. Det blir blant annet en begrensning på 8.

NRK - Igår: 18:40

Skogbrann på Romsås slukket

Brannvesenet har slokket brannen i et skogsområde på 400–500 kvadratmeter ved Romsås i Oslo. Avisa Oslo skriver at de fleste nødetatene har avsluttet sitt arbeid på stedet, men brannvesenet er igjen med én enhet..

NRK - 31 mai 21 kl. 04:54

24 koronasmittet i Oslo siste døgn

Det er registrert 24 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 22 færre enn forrige søndag og det laveste tallet på en enkelt dag siden begynnelsen av februar. De siste to ukene er det i snitt registrert 61 smittede daglig i hovedstaden.

Aftenposten - I førrgår: 14:47

Skogbrann i Oslo under kontroll

Politi og brannvesen i Oslo har rykket ut med både bakkemannskaper og helikopter til en skogbrann cirka 300–400 meter….

NRK - 06 juni 21 kl. 04:06

Brann i en trampoline i Oslo

Det er brann i en trampoline på Vettakollen i Oslo. Det skal være spredningsfare til en bil som står rett i nærheten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 06 juni 21 kl. 02:48

Pride-flagg rives ned i Oslo

På Ulsrud og Bøler i Oslo har det vært flere hendelser hvor pride-flagg er blitt stjålet og forsøkt påtent. Fire skoler i Oslo har fått frastjålet regnbueflagg. Dette gjelder både barne-, ungdoms- og videregående skoler sier utdanningsetaten.

Aftenposten - I førrgår: 08:16

Enighet om ny avtale: Billigere for elbiler i bompengeringen i Oslo

Bompengesatsene for elbiler skal ned i Oslo. Det går frem av en avtale som skal gjøre slutt på den betente….

E24 - I førrgår: 08:16

Enighet om ny avtale: Billigere for elbiler i bompengeringen i Oslo

Bompengesatsene for elbiler skal ned i Oslo. Det går frem av en avtale som skal gjøre slutt på den betente bompengestriden i hovedstaden..

NRK - 06 juni 21 kl. 02:09

Boligbrann i Oslo

Det er brann i en enebolig på Holmendammen i Oslo. Brannvesenet er på stedet, melder Oslo 110-sentral på Twitter..

NRK - 06 juni 21 kl. 00:15

Rundt 2000 personer samlet i Oslo

Rundt 2000 personer skal være samlet på St. Hanshaugen i Oslo lørdag kveld. Det melder politiet i Oslo som har fått inn mange klager på høy musikk.

NRK - 06 juni 21 kl. 00:15

Rundt 3000 personer samlet i Oslo

3000 personer skal være samlet på St. Hanshaugen i Oslo natt til søndag. Tidligere meldte politiet at det var rundt 2000 tilstede i parken, og at det var mange klager på høy musikk.

VG - I førrgår: 05:52

Enighet om ny avtale: Billigere for elbiler i bompengeringen i Oslo

Bompengesatsene for elbiler skal ned i Oslo. Det går frem av en avtale som skal gjøre slutt på den betente bompengestriden i hovedstaden..

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 14:40

FHI vil bremse åpningen av Oslo. En årsak er at for få har fått vaksine.

Neste uke begynner Oslo på trinn tre av gjenåpningen. Folkehelseinstituttet mener det må skje mer gradvis..

NRK - 11 juni 21 kl. 11:10

Frp-topp trekker seg

Lederen av Oslo Frp, Peter N. Myhre trekker seg med umiddelbar virkning. – Det er ingen dramatikk i dette.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt