Oppklaring

Monday, 20 September, 01:32

Nyheter om Oppklaring

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 sep 21 kl. 10:32

Håper på Oppklaring

Familien til Tina Jørgensen håper på en Oppklaring etter at en mann i 50-årene nå er siktet i den over 20 år gamle drapssaken. – Det er veldig positivt at det nå har skjedd et gjennombrudd i Birgitte Tengs-saken, at en person er siktet og fremstilles for varetektsfengsling. Og at politiet også finner grunnlag for å mistenke ham i Tina Jørgensen-saken, sier bistandsadvokat Kjersti Jæger, som representerer familien.

Dagbladet - 05 sep 21 kl. 00:26

Ble fjernet fra politiets toppliste

Mannen som er mistenkt for drapet på Tina Jørgensen ble i 2013 pekt ut som en av sju toppkandidater til å ha begått drapet. Så ble han lagt bort. Nå kan politiets destruerte bevis forhindre Oppklaring..

VG - 03 sep 21 kl. 15:05

Lettelse og fortvilelse

Lettelsen over at drapet av Birgitte Tengs kan gå mot en Oppklaring veies opp mot fortvilelsen over de mange forferdelige konsekvensene denne saken fikk for mange, også i tiårene etter drapet..

NRK - 21 jul 21 kl. 11:04

Ingen mistenkte etter hærverk

Politiet har ingen mistenkte etter hærverket på minnesmerket for Benjamin Hermansen. Det er heller ikke mottatt noen tips i saken. Tagging er en type sak som kan være vanskelig å oppklare, sier politiadvokat Marthe Rørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

VG - 12 jun 21 kl. 10:41

Oppklaring om integrering

Det tjener ikke antirasismen at Ronald M. Synnes (VG 9.6.

VG - 01 apr 21 kl. 11:35

Mia Farrow med Oppklaring om sine tre døde barn

Filmstjernen Mia Farrow (76) slår tilbake mot det hun beskriver som «ondsinnede rykter»..

VG - 24 feb 21 kl. 10:32

Krever avgjørelse: – Brukbare vaksinedoser havner i søpla

Norge bruker ikke alle vaksinedosene i hvert glass. Tuva Moflag (Ap) ønsker klarere regler. Helseminister Høie varsler at det vil komme en Oppklaring..

VG - 04 feb 21 kl. 16:56

Lørenskog-saken: Derfor tror politiet på løsning

Får Lørenskog-mysteriet sin løsning? Signaler fra etterforskningen peker på optimisme og tro på Oppklaring. Statsadvokaten er ikke bekymret..

Dagbladet - 24 jan 21 kl. 13:32

Grensependler fortviler: - Vi sitter fengslet

Importsmitten får massiv oppmerksomhet, men grensependlerne fortviler. - Vi er helt glemt, sier Petter Edquist. Nå krever han Oppklaring..

VG - 05 jan 21 kl. 07:36

Gjerdrum-skredet: NGI vil ikke svare på om råd ble fulgt

NGI ga en rekke tydelige anbefalinger om skredsikring før utbyggingen i Nystulia i Gjerdrum tidlig på 2000-tallet. Men det er uklart om rådene ble fulgt. NGI ønsker ikke å bidra til Oppklaring..

VG - 30 nov 20 kl. 12:43

Ad «Michelet-debatten»

Her er en liten Oppklaring i diskusjonen om Marte Michelets bok «Hva visste hjemmefronten?».

Dagbladet - 01 jun 20 kl. 20:37

Elden og Horst på åstedet: Tviler på Oppklaring

Advokat John Christian Elden og krimforfatter og eks-politi Jørn Lier Horst mener svaret i Hagen-saken kan ligge i utlandet. De tviler likevel på om den noen gang blir oppklart..

Aftenposten - 22 maj 20 kl. 21:00

Kritikken mot Norges Tennisforbund er overdriven. Her kjem ei Oppklaring. | Lars Gjerdåker

Men inngåing av bonusavtale ved tilsetjinga av no avgått generalsekretær i mai 2015 var eit feilgrep..

VG - 01 apr 20 kl. 11:36

Politiet håper på rask Oppklaring av «Tiger King»-mysterium

Sheriffen i Hillsborough County sier de sjekker ut hvert eneste tips i den 23 år gamle forsvinningen av Carole Baskins ektemann..

P4 - 16 okt 19 kl. 13:41

Ikke nærmere Oppklaring i Tina-saken

Politiet er ikke nærmere en Oppklaring av drapet på Tina Jørgensen etter at etterforskningen av saken ble gjenopptatt i fjor høst. Det skriver Stavanger Aftenblad. Etterforskningsgruppen som ble satt ned har utført de grepene som Kripos anbefalte og er nå tilbakeført til sine opprinnelige stillinger.

P4 - 16 dec 19 kl. 14:07

- Ikke bra nok Oppklaring

- Det er ikke godt nok at bare en av tre voldtektssaker blir oppklart. Det sier første nestleder i justiskomiteen på Stortinget, Senterpartiets Jenny Klinge. P4-nyhetene meldte tidligere i dag at Oppklaringsprosenten i voldtektssaker har vært på dette nivået de siste ti årene, selv om bevissikring og DNA-teknologi har blitt bedre.

VG - 29 nov 19 kl. 08:27

Maars Johnsen ber om RBK-Oppklaring: – Må vite hvilken retning vi skal gå i

TRONDHEIM (VG) Rosenborg-spiss Bjørn Maars Johnsen (28) synes det er for mange individuelle «løsninger» på RBKs problemer. Nå vil han ha en klarere plan..

Dagbladet - 29 nov 19 kl. 00:09

Fingeravtrykket som kan spore 300 000-kroners tyveriet

Bedriftsleder i Hedmark har fått ny tro på Oppklaring..

P4 - 28 nov 19 kl. 23:25

Mindre sjanse for Oppklaring før jul

Politiet erkjenner at sjansene minsker for at de kommer til å oppklare forsvinningssaken i Lørenskog i 2019. Det skriver VG. I høst sa etterforskningsleder Tommy Brøske at politiet hadde som mål å løse saken innen året er omme.

P4 - 16 nov 19 kl. 09:13

Forventer Oppklaring fra E-tjenesten

Støttegruppen til spiondømte Frode Berg forventer å få svar fra etterretningstjenesten om saken. Det melder VG. Støttegruppen vil vite hvordan etterretningstjenesten jobber i lokalsamfunnet, og om det stemmer at de bruker informanter for å komme i kontakt med Russland, eller om Bergs sak var et enkelttilfelle..

VG - 16 nov 19 kl. 06:54

Støttegruppen om Bergs hjemkomst: – Glade for at dette er avsluttet

KIRKENES (VG) I Kirkenes forbereder folk seg på hjemkomsten til Frode Berg. Samtidig forventer støttegruppen en Oppklaring fra etterretningstjenesten..

Dagbladet - 31 okt 19 kl. 11:39

Birgitte Tengs-saken: Nye undersøkelser

DNA-resultater gir grunnlag for nye etterforskningsskritt. Politiet avviser likevel noen rask Oppklaring..

Dagbladet - 30 okt 19 kl. 06:56

Kan ha mistet bilder av gjerningspersonene

De håpet på en rask Oppklaring. 364 dager seinere er fremdeles svaret på politiets viktigste spørsmål «vi vet ikke». Underveis kan bilder av gjerningspersonene ha gått tapt..

VG - 25 okt 19 kl. 21:29

Lørenskog-forsvinningen: Politiet sitter på ukjente spor

Etterforskningsleder Tommy Brøske sier at politiet sitter på sentrale spor som de ikke ønsker å offentliggjøre. De ukjente sporene kan få stor betydning for en mulig Oppklaring av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning..

P4 - 14 okt 19 kl. 20:04

Mål om å løse Lørenskog-saken i år

Politiet har målsetting om å løse forsvinningssaken på Lørenskog før årsskiftet - altså i løpet av et par måneder. Etterforskningsleder Tommy Brøske sier til VG at politiet jobber med prosjekter som kan bidra til en Oppklaring, men han tør likevel ikke anslå hvor stor sjansen er for at de skal nå målsettingen sin. 31.

VG - 21 sep 19 kl. 02:03

Håper mystisk video kan løse 20 år gammelt drap

20 år etter at Victoria Hall (17) forsvant sporløst, gjenåpner britisk politi saken. De håper ny informasjon kan føre til en Oppklaring av det uløste tenåringsdrapet..

VG - 13 sep 19 kl. 17:00

Politiet kan nærme seg en løsning

Etter mer enn 300 dagers klappjakt på en eller flere gjerningspersoner, er det større optimisme å spore i etterforskningen enn noen gang. Lørenskog-saken kan gå mot en Oppklaring..

Dagbladet - 18 jul 19 kl. 09:39

Feil om cruise i Stavanger

I en sak om cruise i Stavanger er det to forhold som trenger en ytterligere Oppklaring..

Aftenposten - 07 jul 19 kl. 21:00

Oppklaring om offentlig tjenestepensjon | Anniken Hauglie

Påstanden om at jeg driver desinformasjon, kan ikke stå usagt..

NRK - 17 jun 19 kl. 13:26

Ingen tatt for gravskjending

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen i forbindelse med skjendingen av tolv barnegraver i Arendal for snart tre uker siden. – Politiet har ikke fått inn opplysninger i saken som har bidradd til Oppklaring, sier politiadvokat Wigdis Songedal..

Aftenposten - 19 feb 19 kl. 20:00

Barn bør få morsmelk i minimum ett år | Hansen, Øydgard og Bruun

Ammingens plass i permisjonsdebatten – en Oppklaring ..

Aftenposten - 24 jan 19 kl. 07:33

Politiet tror på Oppklaring i forsvinningssaken

Tolv uker etter siste livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen (68) i Lørenskog er politiet optimistiske og tror de vil løse saken..

Dagbladet - 24 jan 19 kl. 06:51

Politiet tror på Oppklaring i forsvinningssaken

Tolv uker etter siste livstegn fra Anne-Elisabeth Hagen (68) i Lørenskog er politiet optimistiske og tror de vil løse saken..

VG - 16 jan 19 kl. 19:08

Politimesteren om kidnappingssaken: – Vi er ikke nær en Oppklaring

SKI (VG) Politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt beskriver kidnappingssaken som unik i verdenssammenheng. Etterforskerne driver med nybrottsarbeid for å løse den..

NRK - 16 jan 19 kl. 18:04

Har brukt 500 dager på voldtektssak

Agder politidistrikt har brukt nesten halvannet år på å etterforske en voldtektssak i Kristiansand, ifølge Fædrelandsvennen. Politidirektoratets frist for Oppklaring av slike saker til 130 dager, noe som får fornærmedes bistandsadvokat til å reagere..

NRK - 09 okt 18 kl. 11:09

Nygaards sønn tror på Oppklaring

Mads Nygaard overtok forleggerjobben i Aschehoug fra faren William. Nå håper han på Oppklaring av attentatforsøket. – Det er veldig gode nyheter at det endelig er bevegelse i saken.

Dagbladet - 07 dec 18 kl. 18:19

En norsk-russisk sammensvergelse?

Norge er anklaget for å ha blandet seg inn i det latviske parlamentsvalget, ved hjelp av Dagbladet. Og Russland. Det er nødvendig med en liten Oppklaring, skriver Geir Ramnefjell..

Dagbladet - 03 dec 18 kl. 06:05

Avviser spinnville rykter om sitt «mystiske» fravær

Nigerias president Muhammadu Buhari måtte komme med oppsiktsvekkende Oppklaring..

NRK - 21 okt 18 kl. 17:31

Krev truverdig forklaring

Storbritannia, Frankrike og Tyskland krev at Saudi-Arabia legg fram truverdige fakta om kva som eigentleg skjedde med Jamal Khashoggi. – Det er framleis eit stort behov for ei Oppklaring av eksakt kva som skjedde, skriv landa i ei felles utsegn..

Dagbladet - 13 okt 18 kl. 01:59

Lover å ringe konge om «den forferdelige situasjonen»

Frankrike, Tyskland og USA presser på for å få en Oppklaring i Jamal Khashoggi-saken..

NRK - 09 okt 18 kl. 21:23

Nygaard tror på Oppklaring

William Nygaard sier han tror at attentatforsøket mot ham nå vil bli oppklart. – Nå settes et stort internasjonalt søkersystem igang, og det blir sikkert stadig større og mer intenst, så jeg er optimist, sier Nygaard..

Aftenposten - 22 jul 18 kl. 21:00

Kort sagt, mandag 23. juli

En EØS-Oppklaring til Knut Arild Hareide. Dette er dagens kortinnlegg!.

P4 - 26 apr 18 kl. 18:08

Familien tror på Oppklaring

Familien til Tina Jørgensen håper de nå endelig skal få svar. Det sier bistandsadvokat, Kjersti Jæger, etter at Kripos i dag la fram sin rapport der de konkluderer med at politiet bør etterforske drapet på 20-åringen i Stavanger i 2000. Kripos opplyste at har fått inn helt nye opplysninger og tror saken kan løses.

Aftenposten - 10 mar 18 kl. 18:00

Om patenter – en Oppklaring | Bjarne J. Kvam

Apple-produkters avrundede hjørner og plassering av kvadrat og rektangler på et skjermbilde er ikke patenterte oppfinnelser, men designregistreringer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt