Oppdaget

Monday, 11 December, 01:00

Nyheter om Oppdaget

Klartale - 07 dec 23 kl. 11:13

Oppdaget kulehull i politistasjon i Bergen

Kulehullene ble Oppdaget torsdag formiddag. Det er også funnet flere prosjektiler inne på stasjonen. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 05 dec 23 kl. 19:27

Mann skal ha utøvd vold da ansatte Oppdaget tyveri

Det har vært en voldshendelse i sentrum av Kristiansand. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 19.22.

NRK - 17 nov 23 kl. 16:33

Oppdrettsselskap utlover dusør for fangst av rømt regnbueørret

Oppdrettsselskapet Firda Sjøfarmer gir en dusør på 100 kroner per fisket regnbueørret i Fensfjorden-området i Nordhordland. Oppdrettsselskapet Oppdaget torsdag et hull i en not i sitt oppdrettsanlegg etter at Fiskeridirektoratet fikk rapport om flere fangster av regnbueørret i Fensfjorden. Direktoratet varslet deretter oppdrettsanlegg i området, noe som førte til at hullet ble Oppdaget.

NRK - Igår: 21:50

Vurderer videoovervåking på politistasjon

Politiets sikkerhetsleder mener de må vurdere kameraovervåking på Åsane politistasjon på nytt, ifølge Bergens Tidende. Det var torsdag at det ble Oppdaget at fasaden på stasjonen hadde blitt skutt mot. Politiet mangler overvåkingsbilder som kan si noe om når skuddene traff.

NRK - 13 nov 23 kl. 11:11

Henlegger sak om skjulte kameraer på en skole

Etter åtte måneder med etterforskning henlegger politiet saken hvor det ble Oppdaget flere skjulte kameraer på handikaptoalettene ved Hadsel videregående skole. Politiet skriver i en pressemelding at de ikke har ikke hatt noen mistenkte. – Saken er nå henlagt, fordi politiet ikke har tilstrekkelige opplysninger til å identifisere gjerningspersonen, sier politiadvokat Eva Kristin Varheim.

NRK - I førrgår: 11:46

– Har en formening om gjerningsvåpen

Etter kriminaltekniske undersøkelser ved Bergen nord politistasjon, tror politiet de vet hva slags skytevåpen som ble brukt i skuddløsningen mot stasjonen, skriver NTB. Politiadvokat Jørgen Henriksen sier til Bergensavisen at det er fremgang i etterforskningen. – Deler av materialet er allerede analysert, og vi har en formening om hvilket type våpen som ble brukt, bekrefter politiadvokat Jørgen Henriksen til avisen.

NRK - 07 dec 23 kl. 16:12

USA utfører militærøvelse i Guyana

USA skal holde en militær flyøvelse i Guyana etter at venezuelanerne i en folkeavstemning stemte for å annektere mesteparten av nabolandet, skriver NTB. En hundre år lang konflikt mellom Guyana og Venezuela økte i intensitet da ExxonMobil i 2015 Oppdaget olje i Essequibo-regionen, som utgjør to tredeler av Guyanas territorium. I folkeavstemningen søndag sa et stort flertall ja til å annektere området, og tirsdag foreslo venezuelanske myndigheter å opprette en venezuelansk provins i Guyana og ba landets oljeselskaper begynne å utstede lisenser for oljeutvinning der.

VG - 06 dec 23 kl. 15:38

Helseplattformen: Over 300 henvisninger ikke fanget opp

Det er Oppdaget nok en feil med det digitale journalsystemet Helseplattformen..

NRK - 05 dec 23 kl. 23:30

Brannvesenet advarer: Stearinlys antente trolig bilde på veggen

Brannvesenet i Vestfold rykker ut med en advarsel etter en brann tirsdag. De ber folk vurdere ledlys i stedet for stearin. – Det er mye kos med stearinlys, men det kan fort bli veldig ukoselig, påpeker brannvesenet i sosiale medier.

Aftenposten - 04 dec 23 kl. 06:26

Gigantunderslag i norsk bank: Tiltalte håpet og trodde at han ville bli Oppdaget

Et sentralt spørsmål kan bli stående ubesvart etter rettssaken mot bankvikaren som har underslått Sparebank 1 SMN for….

NRK - 03 dec 23 kl. 10:22

Høgskolen i Innlandet annullerte eksamen – cirka 140 kandidater ramma

Om lag 140 studenter må belage seg på å ta eksamen på nytt. Fredag 1. desember skulle studentene ved Handelshøgskolen Innlandet – fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap, ha eksamen i emnet «Forvaltningsrett».

VG - 02 dec 23 kl. 10:50

Person hentet ut av brann i enebolig i Halden

Brannvesenet Oppdaget brannen ved en tilfeldighet..

NRK - 02 dec 23 kl. 09:12

Brann i bolig i Halden – evakuerer naboer

Det brenner i en bolig i Halden. Brannvesenet kjørte i 9-tiden tilfeldigvis forbi med en stigebil da de Oppdaget flammer ut av et av vinduene på et leilighetsbygg med fem boliger, opplyser politiet til NRK. – Vi er inne med røykdykkere for å prøve å slukke brannen.

Aftenposten - 30 nov 23 kl. 18:23

DNB: Svenske gjenger har svindlet nordmenn for millioner

DNB sier de allerede har Oppdaget økonomisk kriminalitet koblet til svenske gjengkriminelle i Norge..

E24 - 30 nov 23 kl. 18:21

DNB: Svenske gjenger har svindlet nordmenn for millioner

DNB sier de allerede har Oppdaget økonomisk kriminalitet koblet til svenske gjengkriminelle i Norge. – De har hatt god suksess, sier avdelingsleder..

NRK - 27 nov 23 kl. 19:56

Politiet advarer om svindelforsøk med automatisk stemme

Politiet i Oslo blir nedringt av personer som er blitt utsatt for svindelforsøk med en automatisk stemme på telefonen. Politiet opplyser at svindelforsøket foregår ved at folk blir oppringt fra et norsk telefonnummer. Hvis man svarer, høres en automatisk stemme som forteller at man er blitt utsatt for svindelforsøk og at man må taste 1 på telefonen for å bli satt over til politiet.

Klartale - 27 nov 23 kl. 14:20

Menneske smittet med fugleinfluensa

Det er første gang denne typen influensa er Oppdaget i et menneske i Storbritannia. Det sier myndighetene.Vi kan få utbrudd av fugleinfluensaDen smittede personen hadde mild sykdom.

NRK - 27 nov 23 kl. 14:07

Menneske smittet med fugleinfluensa i Storbritannia

En person har blitt smittet med fugleinfluensa i Storbritannia, melder landets helsemyndigheter. Det er første gang denne typen influensa er Oppdaget i et menneske i Storbritannia, ifølge myndighetene. Den smittede personen hadde et mildt sykdomsbilde og har kommet seg helt.

NRK - 27 nov 23 kl. 14:07

Første menneske smittet av influensavariant som ligner grisevirus i Storbritannia

En person har blitt smittet av influensavarianten A(H1N2)v i Storbritannia, melder landets helsemyndigheter. Varianten sirkulerer hos griser i landet. Det er første gang denne typen influensa er Oppdaget i et menneske i Storbritannia, ifølge myndighetene.

NRK - 26 nov 23 kl. 13:34

E24: Innrømmer feil i Solberg-saken

Statsministerens kontor innrømmer no feil i måten dokument i Solberg-saken blei journalført på. Det melder E24. – I denne saka har vi Oppdaget at inn- og utgående saksdokument, som skulle vore journalført, i staden har blitt arkivert som organinterne dokument, sier kommunikasjonssjef Anne Kristin Hjukse til E24.

VG - 24 nov 23 kl. 18:05

WHO: Har ikke funnet nye patogener i Kina

Kinesiske helsemyndigheter jobber på spreng med en markant økning i luftveisinfeksjoner, også hos barn. Men de beroliger med at det ikke er Oppdaget sykdomsfremkallende organismer i prøvene..

NRK - 24 nov 23 kl. 10:40

Død person funnet under isen i Oslo-vann

Torsdag ettermiddag rykket nødetatene ut til en ulykke ved Ulsrudvann i Oslo. En person er bekreftet omkommet, skriver Nordstrands Blad. På torsdag rundt klokken 14.

NRK - 23 nov 23 kl. 20:14

Kina: Ikke noe unormalt ved sykdomsutbrudd

Verdens helseorganisasjon (WHO) har hatt samtaler med kinesiske myndigheter etter uvanlig mange tilfeller av luftveisinfeksjoner og lungebetennelse blant barn. Kinesiske myndigheter sier de ikke har Oppdaget noe unormalt ved prøver, melder WHO ifølge Reuters. Det kan tyde på at det er snakk om kjente sykdommer.

NRK - 16 nov 23 kl. 13:30

Hund hjalp katt fanget i kum

En hund i Horten Oppdaget at en katt satt fast i en kum torsdag formiddag. Oppdagelsen førte til at brannvesenet rykket ut og fikk katta ut av kummen. Vestfold interkommunale brannvesen skriver på X/Twitter at de i 11-tiden fikk melding fra en kvinne på Nykirke i Horten som luftet hunden sin.

NRK - 16 nov 23 kl. 13:10

Alle villsvin i pestsmittet område i Sverige skal avlives

Alle villsvinene i kjerneområdet rundt Fagersta i Sverige skal avlives, har Jordbruksverket bestemt. Tiltaket skal begrense smitte av svinepest. Det skal gjøres blant annet med feller og ved å sette ut mat som skal lokke svinene til seg, opplyser sjefveterinær Lena Hellqvist Björnerot ved det svenske jordbruksverket til P4 Västmanland.

NRK - 15 nov 23 kl. 11:59

IDF: Skal ha funnet våpen på Shifa-sykehuset

En talsperson i den israelske hæren sier til Reuters at de har Oppdaget våpen og militær infrastruktur i Shifa-sykehuset. Det hvite hus hevdet i går at Hamas har brukt al-Shifa til militære formål, blant annet som kommandosenter. Israels har lenge ment at sykehusene har vært brukt til militære formål.

Aftenposten - 15 nov 23 kl. 05:39

Ekteparet trodde de hadde kjøpt en bolig for resten av livet. Så ble det Oppdaget muggsopp i de splitter nye leilighetene.

Geir Ivar og Grete Eidsgaard er ikke de eneste som bor i erstatningsleilighet på ubestemt tid..

NRK - 14 nov 23 kl. 16:18

Beboere vest på Island evakueres

Beboere, som er inne i Grindavik for å hente nødvendige eiendeler, blir nå evakuert ut av området. Grindavik ligger vest på øynasjonen. Det opplyser politiet til NRK.

NRK - 13 nov 23 kl. 07:15

Mistet persondata i skogen

Gran kommune har meldt fra til Datatilsynet etter at en ansatt har mistet en bok med pasientopplysninger i et skogholt. Uhellet skjedde i forbindelse med en røykepause, melder avisa Hadeland. Boka ble liggende i skogen en uke, og ble Oppdaget av en tilfeldig forbipasserende, som så leverte den videre til hjemmetjenesten.

NRK - 12 nov 23 kl. 18:12

Tok innbruddstyv på fersken

En innbruddstyv som tok seg inn i et hus på Åsby i Harstad, ble tatt på fersken av politiet. Huseieren meldte fra til politiet da han kom hjem og Oppdaget innbruddet, melder Troms politidistrikt på X/Twitter. Ved nærmere undersøkelse viste det seg at gjerningspersonen fortsatt var på stedet.

Klartale - 21 sep 23 kl. 15:30

Europas største bie er Oppdaget i Norge

Snekkerbiene er vanligst i området rundt Middelhavet. Men i sommer ble en snekkerbie Oppdaget i Norge. Den store bien satt i en vinduskarm i Holmestrand.

Aftenposten - 10 nov 23 kl. 22:45

Henvisning i skandalerammet journalsystem ble ikke Oppdaget – pasient døde

En pasient med alvorlig sykdom ble i sommer henvist til St. Olavs hospital, men henvisningen ble liggende uOppdaget i….

NRK - 10 nov 23 kl. 16:12

Mann tiltalt for forsøk på mordbrann i Kragerø

En person er tiltalt etter forsøk på mordbrann i Kragerø. Ifølge tiltalen skal han 6. mai i år, helt brennbar væske langs ytterveggene på en bolig.

NRK - 09 nov 23 kl. 10:53

Evakuerer barneskole i Sandnessjøen – frykter skader etter jordskjelv

Bjarnetjønna skole i Sandnessjøen evakuert for elever torsdag formiddag. Skolen har rundt 200 elever fra 5.–7.

NRK - 07 nov 23 kl. 20:53

Avis om Hamas-tunnel under sykehus: – En vanntank

Det israelske forsvaret (IDF) hevdet nylig å ha Oppdaget tunneler brukt av Hamas under Sheikh Hamad-sykehuset på Gaza. For å underbygge påstandene, viste IDF frem flere videoer som de mente beviste påstanden om tunnelene. NRK skrev om påstandene fra IDF i går.

NRK - 07 nov 23 kl. 16:45

Brenna: Opp til dere å sammenligne

– Jeg tenker det er opp til dere å sammenligne de ulike sakene, sa arbeidsminister og Ap-nestleder Tonje Brenna da hun møtte til kontrollhøring på Stortinget i dag. Svaret kom på et spørsmål fra Frps Carl I. Hagen, som ville vite om Brenna vurderte å gå av da hun så at kulturminister Anette Trettebergstuen valgte å trekke seg etter brudd på habilitetsreglene.

Klartale - 07 nov 23 kl. 14:00

Mareritt for foreldre på Gaza

Palestinere letter i ruinene etter overlevende. Bilder viser sykehus med rom fulle av skadde. Mange er barn.

NRK - 06 nov 23 kl. 18:07

Fugleinfluensa: 32.000 kalkuner skal avlives i Danmark

I løpet av de kommende dagene skal mat- og beredskapsmyndighetene i Danmark avlive 32.000 kalkuner i en flokk nær Lundby på Vestkjælland, skriver danske TV 2. Avlivingen skjer fordi det har blitt Oppdaget fugleinfluensa blant flokken..

VG - 03 nov 23 kl. 08:00

Oppkalt etter «Harry Potter»-uglen

En ny type midd Oppdaget i Australia har fått navnet «Hedwig», og det av en veldig god grunn..

NRK - 08 okt 23 kl. 11:39

Israelske marinesoldater skal ha avverget angrep

Israelske marinesoldater skal søndag morgen ha avverget et angrep da fem væpnede palestinere ble Oppdaget ved en strand, melder det israelske militæret. – Marinesoldater fra IDF Oppdaget fem terrorister som hadde gjemt seg i nærheten av Zikim-stranden på israelsk område, sier en talsmann for forsvaret (IDF). Det israelske militæret aksjonerte mot inntrengerne og avverget dermed at de tok seg videre inn til bebodde områder, sier talsmannen.

NRK - 12 sep 23 kl. 21:24

Ny valgfeil Oppdaget i Balsfjord-valget

Valgdagen ble det Oppdaget at valglister fra partiet «Konservativt Balsfjord» manglet i valglokalet i en av kommunens valgkretser. Partiet valgte samme dag å klage listefeilen inn til kommunen. Tirsdag ble det Oppdaget at kommunen står oppført med feile antall mandater på valg i Valgdirektoratets valgportal.

Klartale - 01 nov 23 kl. 13:15

Hvorfor har menn større risiko for å få kreft?

---Ekstra kort og klartMenn har større sjanse enn kvinner for å få kreft, ifølge tall fra Kreftregisteret.Sjansen er 30 prosent større. De har også 43 prosent større sjanse for å dø av kreft.

E24 - 29 okt 23 kl. 22:01

Dronning Elizabeths Range Rover auksjoneres bort

Den kongelige doningen auksjoneres bort i november, etter at en bilsamler tilfeldig Oppdaget dens spesielle fortid..

Klartale - 28 okt 23 kl. 06:15

Isen vil fortsette å smelte

En isbrem er en stor isbre. De kan være flere hundre meter tykke. Isbremmer strekker seg fra land og ut i sjøen.

Klartale - 05 sep 23 kl. 16:30

En sjelden komet nærmer seg jorda

Kometen Nishimura svever raskt gjennom verdensrommet. Farten er på 386.000 kilometer i timen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com