Opp

Monday, 25 October, 00:55

Nyheter om Opp

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 okt 21 kl. 12:27

Ap og Sp vil skrote taxireform

Den nye Ap-Sp-regjeringa skrotar taxireforma frå Solberg-regjeringa, får NRK stadfesta frå to uavhengige kjelder. Reforma frå den sittande regjeringa har lagt Opp til at fleire kan starte Opp å køyre drosje. NRK får også stadfesta at regjeringsplattforma som blir presentert klokka 14 legg Opp til at fylke som sjølv vedtek at dei vil løysast Opp, får lov til dette.

NRK - 4 timer siden

Matprisane kan auke

Daglegvareprodusentane sine råvareprisar har steget med Opp mot 70 prosent. No kan matprisane auke betydeleg, varslar fleire selskap. Orkla-sjef Jaan Ivar Semlitsch seier til DN at det blir prisauking frå selskapet.

NRK - I førrgår: 10:53

Russland sendte Opp missil i Kvitsjøen

Den russiske marinen utførte torsdag en prøveOppskyting med et ballistisk missil fra ubåten «Knyaz Oleg» i Kvitsjøen sør for Kolahalvøya, skriver The Barents Observer. Missilet ble skutt Opp fra under havoverflaten og traff et mål på Kura-øvingsfeltet på Kamtsjatkahalvøya, bekrefter det russiske forsvarsdepartementet. Missilet som ble skutt Opp er av typen Bulava med en rekkevidde på over 8000 kilometer..

NRK - 20 okt 21 kl. 05:17

Sp fell på ny måling, SV klatrar

Senterpartiet fell, medan SV gjer eit kraftig byks Opp på VGs første partimåling etter valet. Sp får ein Oppslutning på 12,4 prosent (ned 1,2), Ap får 26,7 (Opp 0,3), og SV får 9,3 prosent (Opp 1,8). Raudt, som fekk eit rekordsterkt resultat i valet med 4,7 prosent, går fram 0,1..

NRK - 19 okt 21 kl. 12:59

Tilleggsforhandlingane starta Opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta Opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 11 okt 21 kl. 04:33

Hentet Opp over 1000 migranter

På kun to døgn har Storbritannia plukket Opp 1115 migranter som forsøkte å ta seg over Den engelske kanal fra Frankrike. Fredag ble 624 personer plukket Opp i 23 ulike Oppdrag. Lørdag ble 491 mennesker plukket Opp, fordelt på 17 Oppdrag, Opplyser det britiske innenriksdepartementet..

NRK - 4 timer siden

Kulturstreiken blir trappa Opp

Kulturstreiken blir trappa Opp då det ikkje har vore noko kontakt mellom LO og Spekter gjennom helga, skriv NTB. Måndag vil 1100 kulturtilsette ved scener over heile landet vere i streik..

NRK - 17 okt 21 kl. 13:28

Iran klare for atomsamtalar torsdag

Iran er klare til å ta Opp att samtalane om ein ny atomavtale torsdag, seier eit iransk parlamentsmedlem til AFP. Dåverande president Donald Trump trekte USA ut av atomavtalen med Iran i 2018. Den nye administrasjonen gjorde eit forsøk på å ta Opp att samtalane i april, men forsøket stranda i juni.

NRK - Igår: 12:04

Listhaug: Nå begynner jobben

– Mens mediene og politikerne snakker og skriver side Opp og side ned om klima, Opplever mange innbyggere i Norge å bli sviktet når de trenger hjelp fra fellesskapet som mest. Ordninger og systemer fungerer ikke. Dette skal Frp ta tak i, lovet partileder Sylvi Listhaug i sin tale til landsstyremøtet.

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:35

Sier ja til at Norge skal satse på verdensrommet

– Dette er en historisk dag for Andøya. Det er det også for Norge som rom-nasjon. Norge blir med dette et av svært få land som vil kunne sende Opp satellitter fra eget territorium.

NRK - I førrgår: 12:40

Skal følge Opp konflikter

I oktober 2020 fastslo Den norske kirke at prester må samarbeide uavhengig av kjønn. Nå har Bispemøtet drøftet vedtaket og gitt seg selv Oppfølgingsansvar. – Biskopene har nå drøftet Oppfølgingen av vedtaket fra i fjor.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:54

Journalistar banka Opp i Afghanistan

Journalistar som dekka ein kvinneprotest i Kabul torsdag, blei banka Opp og jaga bort av Taliban-krigarar. Ei gruppe på 20 kvinner marsjerte gjennom sentrum av byen mens dei ropte slagord og bar plakatar. Kvinnene fekk marsjere i fred i halvannan times tid, men journalistane som dekka marsjen, blei utsette for vald..

E24 - 21 okt 21 kl. 10:52

Sentralbanksjefen ramser Opp alt han ikke kan gjøre noe med

Sentralbanksjef Øystein Olsen advarer mot å tillegge rentesettingen for mange mål. Onsdag trakk han Opp grensene for Norges Banks innflytelse..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:46

Banket Opp under kvinnemarsj

Journalister som dekket en kvinneprotest i Kabul torsdag, ble banket Opp og jaget bort av Taliban-krigere. En gruppe på 20 kvinner marsjerte gjennom sentrum av byen mens de ropte slagord om ikke å politisere undervisningen og bar plakater om at kvinner ikke fikk lov å jobbe. Taliban-myndighetene lot kvinnene marsjere i fred i halvannen times tid, men journalister som dekket marsjen, ble utsatt for vold..

NRK - 20 okt 21 kl. 23:03

Kulturstreiken trappes Opp

Partene i kulturstreiken som omfatter nær 900 kulturansatte, har ikke blitt enige i dagens mekling. Mandag blir streiken trappet Opp når ytterligere 200 tas ut. Det fører til at en rekke forestillinger må avlyses.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:29

Kvinnestrid Opp for Bispemøtet

Striden rundt prestar som ikkje vil samarbeide med kvinnelege kollegaer kjem Opp på nytt under Bispemøtet neste veke. Biskopane skal no drøfta korleis dei skal følge Opp avgjerda frå i fjor haust om at ingen kan nekte å samarbeide med kvinner. Generalsekretær for bispemøtet, Elise Sandnes, seier dette skjer som følgje av striden rundt vikarpresten på Sunnmøre.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:25

Kvinneprest-saka Opp på nytt

Striden rundt prestar som ikkje vil samarbeide med kvinnelege kollegaer kjem Opp på nytt under Bispemøtet neste veke. Biskopane skal no drøfta korleis dei skal følge Opp avgjerda frå i fjor haust om at ingen kan nekte å samarbeide med kvinner. Generalsekretær for bispemøtet, Elise Sandnes, seier dette skjer som følgje av striden rundt vikarpresten på Sunnmøre.

NRK - 11 okt 21 kl. 13:17

Kongen: Klimaendringer utfordrende

Kong Harald trakk fram det å redusere utslipp av klimagasser som en av regjeringens viktigste arbeidsOppgaver da han leste Opp trontalen. – Farlige klimaendringer er vår tids største utfordring. Norge skal redusere egne utslipp av klimagasser i tråd med våre internasjonale forpliktelser.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon trappes Opp

Både redningshelikopter, klartrere og dykkere er på vei mot Tokagjelet i Hardanger der en båt med tre personer kan ha gått utfor en foss. Øyenvitner har fortalt at båten var på vei mot en demning i elva..

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon vert trappa Opp

Både redningshelikopter, klartrarar og dykkarar er på veg mot Tokagjelet i Hardanger der ein robåt med tre personar kan ha gått utfor ein foss. Augevitne har fortalt at båten var på veg mot ein demning i den flaumstore elva..

NRK - 1 time siden

Soveade nattevakt fikk sparken

Ein nattevakt har mista jobben på ein sjukeheim i Møre og Romsdal etter å ha sovna på ei rekke nattevakter. Nyleg slo Møre og Romsdal tingrett fast at kommunen var i sin fulle rett då dei sa Opp den trøytte nattevakta..

E24 - 1 time siden

Sørkoreansk børsfest etter «Squid Game»-suksessen

Seriefenomenet «Squid Game» fra har sendt underholdningsaksjeindeksen i Sør-Korea Opp med 23 prosent..

Dagbladet - 3 timer siden

Politiker overrasker: - Henges nok ikke Opp

Rett i forkant av valget, deler lokalpolitikeren intimt bilde..

NRK - 4 timer siden

Målfest mellom Odd og Brann

Det stod ikkje på underhaldninga då Odd tok imot Brann søndag kveld. Brann tok leiinga to gangar i den første omgangen, men Sander Svendsen utlikna begge gangane før pause. Like etter pause sende Salomon Owusu Odd i føringa for første gang i kampen, men det tok berre ti minutt før Aune Heggebø utlikna.

E24 - 4 timer siden

Matprisene kan stige kraftig på grunn av økte råvarepriser

Dagligvareprodusentenes råvarepriser har steget Opp mot 70 prosent. Nå kan matprisene øke betydelig, varsler selskaper..

Dagbladet - 17 okt 21 kl. 17:39

- Nesten umulig å fange Opp

Helsetjenesten i Kongsberg skal granskes etter angrepet som kostet fem mennesker livet. Psykologspesialist Pål Grøndahl tror konklusjonen vil lande på at det er umulig å fange Opp alle som kan komme til å begå ekstreme voldshandlinger..

VG - 6 timer siden

Krisen fortsetter for Mjøndalen: – Vi er ikke fornøyd

(Tromsø - Mjøndalen 1–0) Vegard Hansens menn skal få det tøft med å overleve i Eliteserien etter søndagens bortetap mot Tromsø. Nå er det ti poeng Opp til trygg plass for de brunkledde..

Aftenposten - 7 timer siden

Supermål og seier i nær perfekt Åsane-runde

Nå har Åsane bare to poeng Opp til Opprykkskvalik..

E24 - 8 timer siden

Sjåførekteparet som skal redde Storbritannia

Han omskolerer soldater til tungtransportsjåfører. Hun ga Opp kosmetikk-yrket for å frakte varer for Amazon. Sammen skal ekteparet Randhawa få Storbritannia ut av forsyningskrisen..

VG - 10 timer siden

Tettstedet «fikk» 110-sone over natten: – Alvorlig å tulle med

Politiet vet ikke hvem som nesten firedoblet fartsgrensen ved å sette Opp et stjålet fartsskilt i Biri. Den lokale trafikklæreren håper ingen legger seg på gasspedalen når de kruser forbi..

VG - 10 timer siden

Tettstedet «fikk» 110-sone over natten: – Dette skal jo ikke skje

Politiet vet ikke hvem som nesten firedoblet fartsgrensen ved å sette Opp et stjålet fartsskilt i Biri. Den lokale trafikklæreren håper ingen legger seg på gasspedalen når de kruser forbi..

Aftenposten - 10 timer siden

Fantomomgang sendte Braathen Opp 12 plasser: – Mer å hente

Både Rasmus Windingstad og Lucas Braathen imponerte stort i andreomgangen av sesongåpningen i Sölden, og endte innenfor….

VG - 10 timer siden

Fantomomgang sendte Braathen Opp 12 plasser: – Mer å hente

Både Rasmus Windingstad og Lucas Braathen imponerte stort i andreomgangen av sesongåpningen i Sölden, og endte innenfor tOpp ti..

E24 - 14 timer siden

– Trives man bedre i jobben om man er gode venner med kollegaene, eller risikerer man å bli spist Opp av jobben?

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine spørsmål om karriere og ledelse. Denne uken gir Yrja råd til en som lurer på hvor mye hun bør sosialisere med kollegaer..

Aftenposten - 16 timer siden

Bjørn Eidsvåg på ukjent «ladested»: – Suksessen har skadet meg

Uten at noen ser det: Ved fjorden, midt i Oslo, lader Bjørn Eidsvåg Opp til en nær rekordlang norgesturné..

NRK - 18 timer siden

Orkan nærmer seg Mexico

Orkanen «Rick» styrker seg utenfor Mexicos stillehavskyst og ventes å treffe land mandag. Orkanen kan bli en kategori 3-storm med vindstyrke på Opp mot 54 meter i sekundet før den treffer land, Opplyser det amerikanske orkanvarslingssenteret..

NRK - 16 okt 21 kl. 23:49

To personer hentet Opp av juv

To personer som lørdag kveld falt over en mur og ned i et juv i Kvam i Vestland, er reddet Opp av mannskaper fra Bergen brannvesen. Ifølge Vest politidistrikt befant de to personene seg 25 meter nede i en skråning i Tokagjelet i Kvam. Gjennom gjelet renner Steindalselvi.

NRK - 16 okt 21 kl. 23:49

To personer hentet Opp av skråning

To personer som lørdag kveld falt over en mur og ned en bratt skråning i Kvam i Vestland, er reddet Opp av mannskaper fra Bergen brannvesen. Ifølge Vest politidistrikt befant de to personene seg 25 meter nede i en skråning i Tokagjelet i Kvam. Gjennom gjelet renner Steindalselvi.

VG - Igår: 22:32

Les dagens VG her!

Styrketreningen hjelper Johan Martin Hansen-Just (79) gjennom sorgen. Nå Oppfordrer han andre til å bygge seg Opp igjen – fysisk. Det gir også mental gevinst.

Aftenposten - Igår: 18:54

Hevder hvite kvinner er den nye kolonisten

Hun vokste Opp med gambiske historier og amatørteater i Sandefjord. Nå debuterer Joof som husdramatiker….

NRK - Igår: 17:11

Frp reagerer på stOpp av gardssal

Frp meiner regjeringa handla feil då dei i siste liten stOppa salet av Løken gard, som den forrige regjeringa la ut for sal. Landbrukspolitisk talsperson Bengt Rune Strifeldt lurar på om salet kan handle om at statsråd og Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum kan ha følelser knytta til garden. Garden er der far til Vedum vaks Opp.

NRK - Igår: 14:06

19-åring tiltalt for skyting og bilbrann

En 19-åring er tiltalt for skyting på Grünerløkka i Oslo i mai. Samme helg skal han ha tent på en bil som ble totalskadd, melder NTB. Ifølge tiltalen fyrte mannen flere skudd på Olaf Ryes plass fredag 14.

NRK - Igår: 13:13

Hoksrud: Krise om forsøksordning skrotes

Fremskrittspartiets nestleder Bård Hoksrud er rystet over Solberg-regjeringens forslag om å kutte ut forsøksordningen med statlig finansiert eldreomsorg. – For de kommunene som, er dette krise. Det er cirka 300 millioner kroner mindre til å gi gode pleie og omsorgstjenester til innbyggerne i kommunene, sier Hoksrud til NRK.

Aftenposten - Igår: 13:03

Høye strømpriser i Europa: – Redd for at det skal gå Opp enda mer

– Det har vært helt latterlige strømpriser, sier student Thea (21) om situasjonen i Spania..

E24 - Igår: 12:23

Høye strømpriser i Europa: – Redd for at det skal gå Opp enda mer

– Det har vært helt latterlige strømpriser, sier student Thea (21) om situasjonen i Spania. I England slår Madeleine (21) av varmen om natten for å spare penger..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt