Opp

Sunday, 27 November, 00:41

Nyheter om Opp

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 07:00

Flere land øker sikkerheten ved grensene

Berlinmuren strakte seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret seg i 1989.

NRK - 10 nov 22 kl. 15:34

Kraftig børsOppgang i USA: Nasdaq Opp 5 prosent, S&P Opp 3,6 og Dow Jones Opp 2,8

Børsene i USA stiger til himmels etter at inflasjonstallene som kom torsdag, var bedre enn ventet. I 15.30-tiden norsk tid var Oppgangen slik på de toneangivende børsindeksene i USA: Nasdaq var Opp 5 prosent, den bredt sammensatte S&P var Opp 3,6 og industritunge Dow Jones var Opp 2,8.

Klartale - 22 nov 22 kl. 11:15

– Håper folk blir beroliget av at vi er her

Det gigantiske skipet heter HMS Queen Elizabeth. Og er så stor som en flytende by. Skipet har plass til 1.

Klartale - 15 nov 22 kl. 08:53

Mange kjører Opp til motorsykkel

13.090 personer kjørte Opp for å få førerkort til motorsykkel i år. Det er ny rekord, sier Statens vegvesen.

NRK - 23 nov 22 kl. 06:21

Person reddet Opp av sjøen i Bjørvika

Politiet i Oslo melder onsdag morgen om en person som er berget Opp av sjøen ved Operaen i Oslo: – Takket være årvåkne, nysgjerrige og handlekraftige beboere i området kan vi konkludere med at en person er reddet Opp av vannet med livet i behold, skriver Operasjonssentralen på Twitter. Personen blir sjekket av helsevesenet..

Klartale - 16 nov 22 kl. 07:57

Trump sier han vil bli president igjen

Trump er klar for å kjempe om å bli president igjen. Han skal ha sendt inn de siste papirene til valgkommisjonen tirsdag kveld.Det var på forhånd sagt at Trump skulle holde en tale.

NRK - 21 nov 22 kl. 07:57

Ruud avsluttar året som nummer tre i verda

Noregs tennisstjerne Casper Ruud går Opp éin plass på verdsrankinga etter å ha komme til finalen i ATP-sluttspelet. I den siste Oppdateringa av rankinga i sesongen har Ruud gått Opp til 3.-plass og bytt plass med Stefanos Tsitsipas (4).

NRK - 21 nov 22 kl. 04:15

Huseierne reagerer på bankenes renteøkning

Ifølge Huseierne har DNB og Nordea satt Opp de effektive boliglånsrentene med mer enn Norges Banks rentehevinger, noe organisasjonen kaller «rart». Både DNB og Nordea har satt Opp etableringsgebyret, og førstnevnte har også satt Opp termingebyret for nye boliglån, skriver Dagens Næringsliv. Forbrukersjef Carsten Pihl i Huseierne har regnet ut at DNB og Nordea siden september i fjor, har økt den effektive renta med henholdsvis 2,58 og 2,56 prosentpoeng.

NRK - 20 nov 22 kl. 22:40

Kerry ber Kina trappe Opp samarbeidet om utslippskutt

USAs klimautsending John Kerry ber Kina trappe Opp samarbeidet om å redusere utslippene av drivhusgasser. «Klimakrisen er fundamentalt sett en global sak, ikke en bilateral sak. USA og Kina burde sammen kunne trappe Opp framgangen, ikke bare for vår skyld, men for framtidige generasjoners skyld», sier Kerry i en uttalelse.

NRK - 2 timer siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

NRK - 21 timer siden

En person anmeldt etter å ha fyrt Opp nødbluss i Røros

En person blir anmeldt etter å ha fyrt Opp en nødbluss i Røros sentrum natt til lørdag. – Dette er potensielt farlig for trehusbebyggelsen, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Røros er en av Europas eldste byer med trehusbebyggelse, og er listet på Unescos verdensarvliste..

NRK - Igår: 22:48

Wembley lyst Opp i regnbuens farger

Det engelske fotballforbundet (FA) har lyst Opp nasjonalstadion Wembley i regnbuens farger etter at de ble nektet å bruke det mangefargede OneLove-kapteinsbindet under Qatar-VM. – Fotball har kraften til å bringe mennesker sammen. Det er et spill for alle.

NRK - Igår: 19:42

Statssekretær: – Norge har ikke ansvar for flyktninger på norske skip

– Vi har ikke vært inne på enkelthendelser eller enkeltskip i dag, men fra Norges del var jeg tydelig på, på generelt grunnlag, at Norge har ikke noe ansvar for flyktninger som tas Opp på skip som har norsk flagg. Det sier statssekretær Astrid Bergmål til NRK i dag. Bergmål representerte Norge på EUs ekstraordinære ministermøte i Brussel, som handlet om migrantankomster via Middelhavet.

Aftenposten - Igår: 08:45

Lokker med 8000 kroner i «rabatt» – fordi prisen skal Opp etter Black Friday

Er en vare på salg fordi butikken har planer om å sette prisen kraftig Opp når kampanjedagene er over?.

E24 - Igår: 08:45

Lokker med 8.000 kroner i «rabatt» – fordi prisen skal Opp etter Black Friday

Er en vare på salg fordi butikken har planer om å sette prisen kraftig Opp når kampanjedagene er over? Nei, ifølge Forbrukertilsynet. Pris «etter kampanje» er en stor del av Black Week-markedsføringen til Tights.

NRK - Igår: 07:49

EUs innenriksministre møtes etter Ocean Viking-bråk

EU-ministre som er ansvarlige for innvandring og migrasjon skal holde et hasteinnkalt møte i Brussel fredag. Bakgrunnen er striden mellom Frankrike og Italia om hvem som hadde ansvaret for å ta hånd om migranter som ble plukket Opp av det norskflaggede redningsfartøyet Ocean Viking. Italia nektet skipet å legge til kai, til tross for at det hadde plukket Opp en rekke migranter utenfor landets kyst.

NRK - I førrgår: 21:29

Blei gløymt igjen på do på flyplassen

Ein flypassasjer er kritisk til Avinor etter å ha ha vakna Opp åleine på ein låst og mørklagd flyplass, skriv Møre-Nytt. Passasjeren skulle flyge frå Ørsta, men fekk eit illebefinnande inne på toalettet. Då han kom til seg sjølv, var flyet gått og flyplassen stengd for kvelden.

NRK - I førrgår: 16:10

UD gjenOpptar Venezuela-forhandlinger

Forhandlingene mellom regjeringen i Venezuela og deler av Opposisjonen starter Opp igjen på lørdag. Det skriver den norske ambassaden i Mexico på Twittter. Forhandlingene skal foregå i Mexico og starter Opp med at partene undertegner en av avtale om det som kalles sosiale forhold.

NRK - I førrgår: 09:10

FNs menneskerettighetsråd tar Opp situasjonen i Iran

FNs menneskerettighetsråd tar Opp situasjonen i Iran på et hastemøte torsdag. Rådet vurderer å starte en gransking av myndighetenes brutale framferd. Hastemøtet holdes på initiativ fra Tyskland og Island, og forslaget støttes av over 50 land.

E24 - I førrgår: 06:00

Hege (33) sa Opp jobben: – Jeg hadde ingen plan for hva jeg skulle gjøre etterpå

Trebarnsmor Hege Larsen sa fra seg fast stilling som salgssjef uten å ha noe nytt å gå til. Før du sier Opp er det tre ting du bør tenke på, sier karriereveileder..

NRK - 23 nov 22 kl. 12:19

Varsler Opp mot 60 millimeter regn på et døgn

Det ventes Opp mot 60 millimeter regn fra onsdag kveld til torsdag kveld i deler av Telemark og Agder. Det varsler Meteorologene på Twitter. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for området.

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 07:52

Begeistret Christian Ringnes blar Opp flere hundre millioner for eiendomsfirma

Investor og kunstsamler Christian Ringnes er så begeistret for Fomo at han blar Opp 360 millioner kroner for å være med….

E24 - 23 nov 22 kl. 07:12

Blar Opp flere hundre millioner

Investor og kunstsamler Christian Ringnes er så begeistret for Fomo at han blar Opp 360 millioner kroner for å være med på moroa..

NRK - 23 nov 22 kl. 05:52

Mann reddet Opp av vannet ved Bjørvika i Oslo

En mann i 30-åra ble observert i sjøen ved Bjørvika i Oslo rundt 04:30 natt til onsdag. – Flere beboere i området hørte rop og skrik fra en person, før de gikk ut og lokaliserte mannen, sier Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt. Mannen ble berget ut av sjøen, og er nå tatt med til sykehuset.

NRK - 16 nov 22 kl. 07:42

Nasa har skutt Opp måneraketten Artemis

Nasa gjorde et nytt forsøk på å sende Opp Artemis 1. Måneraketten ble rundt 07.45 skutt Opp fra Nasas base i Cape Canaveral i Florida.

NRK - 16 nov 22 kl. 06:22

USA antydar raketten kan ha blitt skoten Opp av Ukraina

Foreløpige funn tydar på at raketten som fall ned i den polske landsbyen Przewodów tysdag kan ha blitt skoten Opp av Ukraina. Raketten kan ha blitt skoten Opp mot ein innkomande russisk rakett, uttalar amerikanske tenestemenn, i fylgje byrået AP..

Klartale - 16 nov 22 kl. 06:00

Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheter

Søndag 20. november starter verdens-mesterskapet (VM) i fotball for herrer i Qatar. Det skal være en spennende folkefest.

NRK - 16 nov 22 kl. 03:35

Biden: Raketten trolig ikke skutt Opp fra Russland

USAs president Joe Biden sier at raketten som falt ned i Polen tirsdag, neppe ble skutt Opp fra Russland. – Det er usannsynlig at den ble skutt Opp fra Russland. Men vi får se, sa Biden til journalister på Bali i Indonesia onsdag morgen, der han deltok på G20-tOppmøtet.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 09:00

Vi er er redde for at de voksne gir Opp oss unge i Groruddalen

Vi kjenner ikke på frykt på grunn av voldshendelsene. Vi er er redde for at de voksne gir Opp oss unge i Groruddalen..

Klartale - 21 nov 22 kl. 11:00

Dette ble landene enige om på møtet om klima

Hvert år møtes landene som har signert klima-konvensjonen. Verdens-organisasjonen FN leder møtet. I år het møtet COP27 og ble arrangert i Egypt.

NRK - 14 nov 22 kl. 16:42

Oslo Børs starter uka svakt Opp

Hovedindeksen på Oslo Børs går 0,29 prosent Opp til 1.199.72 poeng mandag ettermiddag.

E24 - 21 nov 22 kl. 08:29

Oslo Børs: Uenig med Finanstilsynet om hvem som skal følge Opp viktig regel

Hvem skal følge Opp at aksjonærer behandles likt? Det diskuterer Oslo Børs og Finanstilsynet..

Klartale - 18 okt 22 kl. 13:30

Over fem milliarder mobiler ender Opp som søppel

Mobilen er noe mange av oss bruker hver dag. Nylig viste en undersøkelse at ni av ti ungdommer bruker sosiale medier hver dag. Mesteparten av bruken kommer fra mobiltelefon.

NRK - 4 timer siden

Attvald for sjette gong

Ekvatorial-Guineas president Teodoro Obiang Nguema Mbasogo er attvald for ein sjette periode. Han fekk 94,9 prosent av stemmene, ifølgje valkommisjonen. Obiang er den sitjande presidenten i verda som har hatt makta lengst, og det låg an til at han skulle få endå ein sjuårsperiode etter valet førre helg.

VG - 7 timer siden

Alan Walker donerte 80000 kroner til Barnekreftforeningen

Det som skal ha vært den norske DJ-stjernen Alan Walker dukket plutselig Opp i den direktesendte streamen: - Jeg ble helt skjelven, det var helt sprøtt!.

NRK - 9 timer siden

Domstolsledere sendte bekymringsmelding til Stortinget

De norske domstolslederne mener regjeringens budsjettforslag vil svekke domstolenes uavhengighet, skriver de i et brev til Stortinget. Rett24 skriver at budsjettsituasjonen ble tema på årets siste domstolsledermøte i Oslo. Domstoladministrasjonens beregninger tilsier at det justert for prisstigningen blir et kutt på 100 millioner i domstolenes budsjett neste år hvis regjeringens forslag til statsbudsjett blir stående.

NRK - 9 timer siden

Taiwans president trekker seg som partileder etter dårlig lokalvalg

President Tsai Ing-wen trekker seg som leder for regjeringspartiet DPP på Taiwan etter skuffende resultater i lokal- og regionalvalgene på øya. I en rekke byer og regioner har velgerne forlatt Det demokratiske Fremskrittspartiet (DPP) Til fordel for nasjonalistpartiet Kuomintang (KMT). I hovedstaden Taipei vant Chiang Wan-an fra KMT kampen om ordførervervet.

NRK - 13 nov 22 kl. 06:30

Mark Kelly ber folk i Arizona gi Opp gamle konspirasjonsteorier

Nylig gjenvalgt senator Mark Kelly ber Arizonas befolkning stå sammen og gi Opp gårsdagens konspirasjonsteorier. Arizona sto sentralt i ekspresident Donald Trumps forsøk på å omstøte valget i 2020 og skape tvil om legitimiteten til Joe Bidens valgseier. I en tale lørdag etter at det var klart at han var gjenvalgt, Oppfordret Kelly Arizonas befolkning til å komme seg videre fra konspirasjonsteoriene som har preget statens politiske liv de siste to årene.

NRK - 10 timer siden

Minnemarkering for jødene i Nord-Norge

I år er det 80 år siden skipet Donau forlot Oslo havn med 529 jødiske nordmenn ombord. Bare ni av dem kom tilbake. På sydspissen av Tromsøya var det en fangeleir hvor jøder satt før de ble deportert.

Aftenposten - 14 timer siden

Blir han MDGs nye partileder? I dag velger partiet retning.

Det legges Opp til effektiv prosess når Miljøpartiet De Grønne skal velge ny partileder på et ekstraordinært landsmøte….

NRK - 15 timer siden

MDG velger ny leder lørdag

Det legges Opp til effektiv prosess når Miljøpartiet De Grønne skal velge ny partileder på et ekstraordinært landsmøte lørdag. Partiet velger ny leder etter at Une Bastholm overrasket mange med å trekke seg under Arendalsuka i august. De to kandidatene – Arild Hermstad og Kristoffer Robin Haug – har fått satt av tre minutter hver til å holde valgtale.

Dagbladet - 16 timer siden

Overdosemysteriet

Samtidig som dødsdopet protonitazen for første gang dukker Opp i Norge, skjer det en uvanlig økning av overdoser i Oslo. Innenfor en radius på 200 meter tar fire personer overdose i løpet av to timer..

NRK - 16 timer siden

Storbritannia hevder Russland skyter uarmerte raketter mot Ukraina

Mye tyder på at Russland fjerner atomstridshoder fra gamle krysserraketter og skyter dem mot Ukraina uten stridshoder, ifølge britisk etterretning. I en daglig etterretningsmelding som deles på Twitter , skriver det britiske forsvarsdepartementet at bilder viser vrakrester fra det som antas å være en nedskutt Kh-55-rakett, også kjent under Nato-kallenavnet. Dette er en krysserrakett som avfyres fra fly og som ble utviklet på 1980-tallet utelukkende med tanke å bære atomstridshoder.

Klartale - 17 timer siden

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

VG - 18 timer siden

Unntakstilstand innføres i Honduras

Honduras' president Xiomara Castro innfører unntakstilstand for å ta Opp kampen mot gjengvirksomheten som er ute av kontroll i landet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com