Opp

Wednesday, 01 December, 15:28

Nyheter om Opp

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 nov 21 kl. 14:37

Frist for å løyse Opp kommunar

Kommunar og fylkeskommunar som ønsker å løyse Opp tvangssamanslåing, må søke om dette innan 1. mars neste år, Opplyser regjeringa. Det er Opp til kommunestyra og fylkestinga å avgjere om dei vil sende søknad om deling til departementet.

NRK - 02 nov 21 kl. 21:10

Biden mener Xi gjør en stor feil

SAs president Joe Biden sier at Kinas president Xi Jinping har begått en stor feil ved ikke å delta på klimatOppmøtet i Glasgow og G20-tOppmøtet i Roma. – Det har Oppriktig talt vært en stor feil at Kina ikke dukket Opp, sa president Biden på en pressekonferanse på klimatOppmøtet COP26 i Skottland tirsdag kveld. – Vi dukket Opp.

E24 - 09 nov 21 kl. 09:07

Solon Eiendom skyter Opp på Oslo Børs etter svensk Oppkjøp

Aksjekursen til boligutvikleren er Opp 18 prosent etter at svenske SBB meldte om Oppkjøp..

NRK - 08 nov 21 kl. 17:48

Obama: De fleste land har sviktet

De fleste land har sviktet løftene de avga i forbindelse med Parisavtalen, sa tidligere president Barack Obama på klimatOppmøtet i Glasgow mandag. Obama, som var president da Parisavtalen ble undertegnet, sa at verden må trappe Opp arbeidet for innfri løftene om kutt i CO2-utslipp og samarbeid for å bremse den globale Oppvarmingen. – Vi har langt ifra gjort nok for å takle denne krisen.

VG - 08 nov 21 kl. 17:34

Norsk Sykepleierforbund om at sykehusene fylles Opp: – Situasjonen er ganske dramatisk

Nå fylles sykehusene Opp igjen med coronapasienter uten at kapasiteten på de samme sykehusene er forbedret, ifølge Legeforeningen. Både de og Sykepleierforbundet er bekymret..

E24 - 08 nov 21 kl. 09:46

Vedums statssekretær har tjent millioner på å lære Opp utenlandske sjøfolk for norske rederier

Finansminister Trygve Slagsvold Vedums nye statssekretær kommer fra et luksusliv i Manila, der han har jobbet med å lære Opp filippinsk mannskap som jobber i norske farvann – til langt lavere lønn..

VG - 08 nov 21 kl. 09:28

Vedums statssekretær har tjent millioner på å lære Opp utenlandske sjøfolk for norske rederier

Finansminister Trygve Slagsvold Vedums nye statssekretær kommer fra et luksusliv i Manila, der han har jobbet med å lære Opp filippinsk mannskap som jobber i norske farvann – til langt lavere lønn..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 20:59

Bruden var pyntet til fest, men brudgommen dukket aldri Opp

OM FOTBALL: Bruden var pyntet til fest, men brudgommen dukket aldri Opp..

NRK - 07 nov 21 kl. 16:02

Sterk vind forsinker astronautretur

De fire astronautene som skal reise hjem fra romstasjonen ISS, har fått utsatt hjemreisen nok en gang på grunn av dårlig vær, skriver NTB Romkapselen skulle ha dratt fra Den internasjonale romstasjonen (ISS) søndag. Men sterk vind ved landingsstedet utenfor kysten av Florida har ført til at returen fra ISS er utsatt til tidligst mandag, Opplyser Nasa. Romkapselen skal etter planen lande i sjøen natt til tirsdag norsk tid.

NRK - 06 nov 21 kl. 16:54

HamKam rykket Opp til Eliteserien

Med to runder igjen er HamKam tilbake på tOppnivået i norsk fotball for første gang siden 2008. Opprykket ble sikret med 1-0-seier i Stjørdal. I bunnen av tabellen ser det mørkt ut for Strømmen, som tapte borte mot Raufoss og har fem poeng Opp til kvalifiseringsplassen når to kamper gjenstår..

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 15:22

19-åringen scoret seks mål på 66 minutter da Skeid rykket Opp

Abel William Stensrud scoret hele seks mål da Skeid vant 12–0 og rykket Opp..

NRK - 05 nov 21 kl. 15:26

Domstoladministrasjonen støtter krav

Domstoladministrasjonens direktør, Sven Marius Urke, støtter Advokatforeningens krav om høyere salærer for advokater som jobber etter offentlige satser. – Advokatene er en helt avgjørende brikke for at vårt rettssystem skal fungere, også for dem som ikke har økonomi til å finansiere bruk av advokat selv. De som trenger fri rettshjelp er svært ofte utsatte og sårbare mennesker, sier Urke i en pressemelding.

VG - 05 nov 21 kl. 12:37

SAS, ta vare på tilliten vi har til dere!

Da SAS var i krise stilte både staten og de ansatte Opp for selskapet. Nå forventer vi at SAS stiller Opp for de ansatte..

NRK - 04 nov 21 kl. 10:12

Ny smittetOpp i Tyskland

33.949 nye koronatilfelle er registrerte i Tyskland det siste døgnet, noko som er det høgaste talet på nye smitta sidan pandemien starta. Dette er ein Oppgang frå 28.

NRK - 04 nov 21 kl. 05:26

Pentagon: Kina ruster Opp raksere

Kina ruster Opp atomarsenalet betydelig raskere, ifølge det amerikanske forsvarsdepartementet. USA tror kineserne ønsker å ha 1.000 atomstridshoder innen 2030.

NRK - 13 okt 21 kl. 12:27

Ap og Sp vil skrote taxireform

Den nye Ap-Sp-regjeringa skrotar taxireforma frå Solberg-regjeringa, får NRK stadfesta frå to uavhengige kjelder. Reforma frå den sittande regjeringa har lagt Opp til at fleire kan starte Opp å køyre drosje. NRK får også stadfesta at regjeringsplattforma som blir presentert klokka 14 legg Opp til at fylke som sjølv vedtek at dei vil løysast Opp, får lov til dette.

NRK - 03 nov 21 kl. 07:50

Sluttar Opp om Parisavtale

Rundt 40 prosent av finansmarknadane i verda sluttar Opp om Parisavtalen om å avgrensa global Oppvarming til 1,5 grader. Det er snakk om 450 firma frå finansindustrien som kontrollerer 130 milliardar dollar i eigendelar. Finansminister i Storbritannia, Rishi Sunak, vil kunngjera dette onsdag.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:28

Tommel Opp for statens regnskap

Tross krevende koronatider har staten ført regnskapene godt, mener Riksrevisjonen. Stortinget gjorde mange budsjettendringer og omprioriteringer, vedtok tilleggsbevilgninger og flyttet store beløp. Riksrevisjonen har likevel ikke funnet flere feil enn normalt..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 14:12

Northug delte hemmelighetene med de nye håpene

Da OlympiatOppen inviterte til digital OL-samling foran Beijing, dukket en med erfaring fra to OL Opp..

E24 - 09 nov 21 kl. 11:53

Fire Solon-aksjonærer deler 1,1 milliarder i kontanter

Runar Vatne, Tor Aksel Voldberg, Simen Thorsen og Øystein Landvik får også tilsvarende beløp i aksjer når SBB blar Opp for boligutvikler Solon Eiendom..

NRK - 09 nov 21 kl. 09:29

Kan knuse fattige lands økonomier

Verdens fattigste nasjoner trues av store økonomiske tilbakeslag dersom de ikke får avgjørende støtte til å håndtere klimaendringene under klimatOppmøtet COP26. De mest sårbare landene vil i gjennomsnitt Oppleve et fall i bruttonasjonalprodukt på 20 prosent innen 2050 og 64 prosent innen 2100, dersom verden varmes Opp med 2,9 grader. Det viser en studie bestilt av britiske Christian Aid..

NRK - 09 nov 21 kl. 06:45

Kan komme nye test- og karanteneråd

Helsemyndighetene jobber nå med å endre systemet for smittesporing og det kan komme endringer i test- og karanteneråd. Både koronasmitten og innleggelsestallene stiger, også blant fullvaksinerte. Det kan snart føre til endringer.

NRK - 09 nov 21 kl. 00:32

Siam-etterforskning åpnes igjen

Sian-leder Lars Thorsen sier han var med på å henge Opp banneret med teksten «Oslo jihadsenter» på Islam Nets lokaler i Oslo. Banneret ble Oppdaget og anmeldt i vår. I oktober henla politiet saken, men nå blir den gjenOpptatt, skriver Vårt Land..

VG - 08 nov 21 kl. 23:18

Flukten mot EU: Endte i skogholt på grensen til Hviterussland

NAREWKA/OSLO (VG) De visste at reisen var farlig og usikker, men prøvde likevel. Her forteller desperate migranter på flukt fra Syria om hvordan de endte Opp i en skog mellom Hviterussland og Polen..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 19:30

Steinar Nygaard (27) har god effekt av å splitte Opp styrketreningen. Slik vet du om du bør gjøre det samme.

Å dele Opp treningen kan gi mer volum og større variasjon..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 21:00

Hva skjer med de elevene som nå blir igjen under dynen?

Vær så snill, møt Opp! Oppfordrer lektor..

NRK - 08 nov 21 kl. 19:45

Varsler slått ned av maskert mann

En 28 år gammel kvinne som har varslet om seksuell trakassering i fiskerinæringen, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann i Bodø. Ania Nikolaisen (28), som i oktober sto fram i Fiskeribladet med sine Opplevelser, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann, skriver TV 2. Nikolaisen sier hun er rystet over hendelsen der hun endte Opp med et blått og hovent øye.

NRK - 01 nov 21 kl. 15:07

BankID er nede

4,3 millioner nordmenn skal være berørt. BankID på mobil, app og med kodebrikke er nede. Nedetiden startet 14.

VG - 08 nov 21 kl. 16:31

Millionene hagler inn for Girl In Red

Den 22 år gamle popkometen seiler Opp som en av Norges mest innbringende artister..

NRK - 01 nov 21 kl. 13:53

Omfattende skader i Fjære kirke

Fjære kirke er nå frigitt av politiet. Det sier kirkeverge Alexander Paul i Grimstad kirkelige fellesråd. Han forteller at det er flere skader: Døpefonten er veltet med en sånn kraft at den er delt i tre og har truffet en av kirkebenkene.

NRK - 01 nov 21 kl. 13:53

Siktede innrømmer straffskyld

Mannen som er siktet for skadeverket i Fjære kirke erkjenner nå straffskyld. Det sier hans forsvarer i et intervju med NRK. Fjære kirke er nå frigitt av politiet.

VG - 08 nov 21 kl. 15:00

Øker ikke brillestøtten til barn som ser dårlig

Ap lovet før valget at de ville «rette Opp i skjevhetene» i brillestøtteordningen for barn. Men så langt tar de ikke grep..

VG - 08 nov 21 kl. 15:00

Rødt om brillestøtten: - Opprettholder smålige kutt

Ap lovet før valget at de ville «rette Opp i skjevhetene» i brillestøtteordningen for barn. Men vil videreføre Solberg-regjeringens kutt..

NRK - 01 nov 21 kl. 12:51

Stor prisOppgang på Obosboliger

Prisene på brukte Obos-boliger i Oslo steg 0,3 prosent fra september til oktober. Prisøkningen er større enn ventet. En prisOppgang på 0,3 prosent i oktober i hovedstaden er – med unntak av oktober i fjor – den sterkeste veksten i Obos-prisene i oktober siden 2014, skriver boligbyggelaget i en pressemelding.

NRK - 08 nov 21 kl. 13:37

Venstre: Steg tilbake for klimaet

Venstre kritiserer klimapolitikken til den nye regjeringen. Nestleder og finanspolitisk talsmann Sveinung Rotevatn i Venstre sier de foreslåtte budsjettendringene fra den nye regjeringen svekker klimainnsatsen i Norge, og at utslippene nå vil gå Opp i stedet for å gå ned. – Regjeringen svekker effekten av vårt viktigste klimatiltak, CO2-avgiften, når de senker veibruksavgiften.

NRK - 08 nov 21 kl. 13:22

Kutt i feriepenger står

Støre-regjeringen endrer ikke et forslag fra sine forgjengere om å spare 1-1,4 milliarder kroner neste år på å kutte i den midlertidige ordningen med feriepenger av dagpenger. Lavere sats, endret inntjeningsperiode og maksimaltak på 12.000 kroner ligger bak besparelsen.

NRK - 08 nov 21 kl. 13:26

Nye millioner til flom- og skredsikring

Ap-Sp-regjeringen ønsker å øke bevilgningen til NVEs arbeid med flom- og skredsikring med ytterligere 60 millioner kroner. – Skredet i Gjerdrum i fjor viser hvor sårbare vi kan være for naturfarer. For meg er det viktig at vi får Opp farten når det gjelder forebygging av flom og skred, sier olje- og energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) i en uttalelse.

E24 - 01 nov 21 kl. 11:04

Ferge mellom Norge og Nederland starter Opp i april

Fra april kan nordmenn ta ferge til Nederland når Holland Norway Lines starter Opp ruten mellom Kristiansand og Eemshaven..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:46

SV kritiske

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski er ikke fornøyd med regjeringens forslag til nytt budsjett. – Dette er for grått og for smått for Norge. Her er det noen nye tiltak, men ikke en ny retning for landet, slik SV vil, sier Kaski.

E24 - 08 nov 21 kl. 12:03

Øker formuesskatten med 0,1 prosentpoeng og øker bunnfradraget

Støre-regjeringen lover nye milliarder til blant annet kutt i elavgiften. Samtidig øker den noen skatter, inkludert formuesskatten som trappes Opp med 0,1 prosentpoeng til 0,95 prosent..

E24 - 08 nov 21 kl. 12:03

Bilistene får CO2-rabatt – men pumpeprisen skal fortsatt Opp

Ap-Sp-regjeringen går inn for at bilistene i stor grad skal skjermes for økt CO2-avgift. Men avgiftsøkningen nulles ikke helt ut..

NRK - 08 nov 21 kl. 11:10

Ortega mot overlegen seier i Nicaragua

Nicaraguas president Daniel Ortega er gjenvalgt med 75 prosent av stemmene, ifølge offisielle, foreløpige resultater. Resultatet ble kunngjort mandag etter at 49 prosent av stemmene var telt Opp. Valgdeltakelsen blir Oppgitt å være 65,34 prosent..

NRK - 08 nov 21 kl. 10:52

SV: strømprisgrep lite målrettet

Regjeringens foreslåtte reduksjon i elavgiften bommer, mener SVs Kari Elisabeth Kaski. Hun sier til Dagbladet at det er de som har mest penger og bruker mest strøm som får mest støtte, mens de som har minst ikke får særlig mye hjelp med regjeringens forslag. I regjeringens tilleggsproposisjon, som presenteres klokka 12 i dag, legges det Opp til en reduksjon i elavgiften på 2,9 milliarder kroner..

NRK - 08 nov 21 kl. 10:38

Rødt frykter tiltakskutt

Partiet Rødt frykter at regjeringen stanser tiltak for å bekjempe koronakrisen for tidlig i sitt nye budsjettforslag. Dagens regjering vil ikke bruke mer av oljefondet enn det den forrige regjeringen la Opp til. Rødt mener man fortsatt må ha tiltak for sektorer som sliter, som reiseliv og kulturliv, skriver NTB..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 09:38

Midt i akebakken har Oslo kommune satt Opp lyktestolper. – Livsfarlig, mener foreldre.

Tøyen-pappa Ådne Obrestad har startet kampanje mot de nye lyktestolpene i Tøyenparken..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt