Opp

Monday, 06 February, 03:08

Nyheter om Opp

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 11:35

Vil følge Opp ungdom som var vitne til voldshendelse

Ordfører i Kristiansand Jan Oddvar Skisland (Ap) sier de er i dialog med politiet om hvorvidt ungdom som fikk med seg voldshendelsen på Nodeland i natt bør følges Opp. – Det var en del ungdom som var tett på så vi vurderer om disse bør følges Opp, sier Skisland. Han sier kommunens kriseteam følger Opp familien til gutten i slutten av tenåra som er alvorlig skadet..

Klartale - 23 jan 23 kl. 06:00

Hva er kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er kanskje noe du ikke har tenkt så mye på. Men som samtidig er blitt en del av hverdagen vår.Både når du bruker mobilen.

NRK - I førrgår: 09:16

Afghansk lærer pågrepet etter protest mot Taliban

Taliban har pågrepet og banket Opp en av Afghanistans best kjente akademikere, som har tatt Opp kampen mot forbudet mot å gi jenter høyere utdannelse. Ismail Mashal er foreleser i journalistikk og har vært tilknyttet tre universiteter i Kabul. I desember gikk han i et TV-intervju hardt ut mot Taliban-regimet og forbudet de har innført mot å la jenter ta høyere utdanning.

NRK - 03 feb 23 kl. 02:47

DN: Regjeringen vil kalle Opp hjelpepakke etter Fridtjof Nansen

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) ønsker å kalle Opp hjelpeprogrammet til Ukraina etter Fridtjof Nansen, erfarer Dagens Næringsliv. Mandag skal Jonas Gahr Støre legge fram regjeringens milliardpakke til Ukraina for de andre partilederne på Stortinget. Her vil regjeringen også foreslå å kalle Opp pakken etter polfareren Fridtjof Nansen, skriver DN.

NRK - 02 feb 23 kl. 17:27

Dansk rente Opp med 0,35 prosentpoeng

Den danske nasjonalbanken setter Opp renta med 0,35 prosentpoeng, Opplyser banken selv. Rentehevingen kommer etter at Den europeiske sentralbanken (ESB) satte Opp styringsrenta med 0,5 prosentpoeng tidligere torsdag. ESB varslet at det er planlagt en ny økning i mars, også da på et halvt prosentpoeng.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:59

HelsetOpp ber matvarebransjen slutte å reklamere for usunne varer

Myndighetene og matvarebransjen må samarbeide bedre, så det blir en endring i nordmenns helse, mener statssekretær. Ellers vil ikke helsevesenet klare å stå i utfordringene, er budskapet fra statssekretær Ole Henrik Krat Bjørkholt (Ap) i Helse- og omsorgsdepartementet. Han deltok i en paneldebatt med aktører i matbransjen hos Fafo torsdag – Reklame for ostepop og baconpølse – vi må snakke om det.

Klartale - 26 jan 23 kl. 16:30

Ruskevær i nord og sør

Torsdag var nesten vårlig på Østlandet. Oslo badet i sol. Resten av uka skyer det til.

Klartale - 01 feb 23 kl. 06:30

Er det en rar vinter eller klima-endringer?

Snøen lavet tungt ned over Østlandet og Sørlandet i januar. For så å regne bort like raskt. Minusgrader skiftet til plussgrader før du ante det.

Klartale - 31 jan 23 kl. 15:03

Ekspert tror butikkene ender Opp med priskrig

Ivar Pettersen jobber for Alo Analyse. Han tror dagligvare-butikkene ender Opp med priskrig, nå som prisene på matvarer skal Opp. Det skjer 1.

NRK - 31 jan 23 kl. 08:24

Ny rapport om klimaeffekten av bunntråling

Oppdrag fra Nærings- og fiskeridepartementet, har forskere ved Havforskningsinstituttet sett på tidligere internasjonale arbeid som omfatter bunntråling og effektene dette har på økosystemet og klimaet. Resultatene er samlet i en rapport om effektene av bunntråling. – Det er et ganske omfattende bunntråling i norske farvann.

Klartale - 30 jan 23 kl. 12:06

Tyre Nichols ble drept av politiet

Tyre Nichols døde 10. januar. Tre dager tidligere hadde han blitt banket Opp av politiet.

NRK - 5 timer siden

Britiske helsearbeidere før tidenes streik: – Ingen vil snakke med oss

Mandag går britiske helsearbeidere ut i tidenes største streik. Myndighetene stiller ikke Opp som motpart, hevder fagforeningene. Tusenvis av sykepleiere og ambulansearbeidere går ut i gatene i det som skal være den største britiske helsestreiken i historien.

NRK - Igår: 08:51

Kranen som veltet over kjøpesenter skal fjernes til uka

– Først når kranen er fjernet, ser vi hvor skadet bygget er. Det er et skrekkelig scenario. Det sier pressekontakt ved Melhustorget, Tone Moum Drazkowski.

VG - I førrgår: 23:59

Hovland spilte seg Opp i regntunge California

Viktor Hovland (25) har spilt seg helt Opp i teten i løpet av den andre runden i PGA-turneringen Pebble Beach Pro-Am..

Aftenposten - I førrgår: 23:59

Hovland spilte seg Opp i regntunge California

Viktor Hovland (25) har spilt seg helt Opp i teten i løpet av den andre runden i PGA-turneringen Pebble Beach Pro-Am..

NRK - I førrgår: 09:28

Offshore helikopter: Mekling og fare for streik fra midnatt

Parat og NHO Luftfart møtes til mekling for redningsmenn i Bristow Norway fredag. Blir ikke partene enige til fristen natt til lørdag, blir det streik. – Bristow har latt redningsmennene blitt hengende etter lønnsmessig.

NRK - 02 feb 23 kl. 22:51

Teknologioptimisme ga nytt løft på Wall Street

Facebook-eier Metas kvartalsrapport og forventningene til andre IT-giganter bidro til en god dag på børsene i New York. Nasdaq-indeksen gikk Opp 3,3 prosent. Meta ledet an i torsdagens Opptur med en kursvekst på 23,3 prosent.

NRK - 02 feb 23 kl. 14:33

SV om Mehl: - Mange ubesvarte spørsmål

SV ber justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) rydde Opp i uklarheter omkring sin bruk av appen TikTok. - Det er mange ubesvarte spørsmål i denne saken, og jeg regner med at Mehl vil benytte anledningen til å rydde Opp i den uklarheten som er skapt. Så må vi komme tilbake til hvordan det er egnet at hun gjør det, sier justispolitisk talsperson Andreas Sjalg Unneland til NRK.

NRK - 02 feb 23 kl. 13:24

FHI: Koronabølgen er over

Koronabølgen er over for denne gang, men det vil fortsatt være en del smittespredning. En ny bølge kan komme senere i vinter eller vår, ifølge FHI. Det har vært en stor nedgang i påviste tilfeller og sykehusinnleggelser med covid-19 som hovedårsak de siste ukene, skriver Folkehelseinstituttet i sin ukerapport.

NRK - 02 feb 23 kl. 13:01

Zelenskyj ber EU trappe Opp sanksjonene mot Russland

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen er i Kyiv, der hun har fått klar beskjed om å trappe Opp sanksjonene mot Russland. – Det er godt å være tilbake i Kyiv, dette er mitt fjerde besøk siden Russlands invasjon av Ukraina. Denne gangen har jeg med mine kommissærer.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:41

Støre: Trapper Opp støtten til Ukraina

Norge skal bidra med langvarig økonomisk støtte til Ukraina, og dette vil innebære en midlertidig økning i oljepengebruken, sa statsminister Jonas Gahr Støre i en redegjørelse for Stortinget torsdag. – Det mener vi er forsvarlig i en skjerpet sikkerhetspolitisk situasjon. Det er i vår nasjonale interesse at Ukraina ikke taper krigen, og vi er i en situasjon hvor vi har handlingsrom grunnet ekstraordinære inntekter fra petroleumssektoren, sa Støre (Ap) da han redegjorde for Stortinget om situasjonen rundt krigen i Ukraina.

NRK - 02 feb 23 kl. 07:49

Telenor økte inntektene i fjerde kvartal

Telenors omsetning i siste kvartal i fjor endte på 25,4 milliarder kroner, mot 24,9 i samme periode året før. – Dette kvartalet leverer vi sterk fremgang på flere områder av Telenors nye strategi, sier konsernsjef Sigve Brekke i Telenor Group i en pressemelding. Driftsresultatet var på 9,8 milliarder kroner, Opp fra 8,9 milliarder kroner i fjerde kvartal året før.

NRK - 26 jan 23 kl. 17:03

Svak Oppgang på Oslo Børs

Etter noen dager med nedgang snudde det for Oslo Børs da hovedindeksen torsdag gikk Opp med 0,18 prosent til 1.182,66 poeng. Equinor ble torsdagens mest omsatte aksje, med en Oppgang på forsiktige 0,1 prosent.

NRK - 01 feb 23 kl. 20:05

USAs sentralbank hever renten

Den amerikanske sentralbanken setter Opp styringsrenten med 0,25 prosentpoeng. Rentehevingen er den åttende på rad, og er i tråd med forventningene. Sentralbanksjef Jerome Powell kunngjorde rentehevingen onsdag.

NRK - 01 feb 23 kl. 16:52

EU-land skal trene ytterligere 15.000 ukrainske soldater

Ytterligere 15.000 ukrainske soldater skal delta på treninger i EU-land, Opplyser EU-kilder onsdag. Totalt har 30.

NRK - 01 feb 23 kl. 14:34

Enda en renteheving ventes i USA

Den amerikanske sentralbanken ventes i kveld å sette styringsrenta ytterligere Opp. Sentralbanksjef Jerome Powell kunngjør beslutningen klokka 20 norsk tid, og ekspertene regner med en renteheving på 0,25 prosentpoeng til 4,5-4,75 prosent. Rentehevingen blir i så fall den åttende på rad fra Federal Reserve, men ventes ikke å bli så dramatisk som de to siste som var på 0,5 og 0,75 prosentpoeng.

Aftenposten - 01 feb 23 kl. 14:18

Tom Brady annonserer at han legger Opp

Nøyaktig ett år etter at det først ble «bekreftet» at Tom Brady (44) legger Opp, kommer han med en kunngjøring: Nå er….

Aftenposten - 01 feb 23 kl. 14:18

NFL-legenden legger Opp: – Denne gang er det for godt

Nøyaktig ett år etter at det først ble «bekreftet» at Tom Brady (44) legger Opp, kommer han med en kunngjøring: Nå er….

NRK - 25 jan 23 kl. 21:24

Ukraina melder om intens russisk offensiv i Donetsk

Russland trapper Opp kampen om byen Bakhmut i Donetsk i Øst-Ukraina, og ukrainske styrker er underlegne i både antall og våpen, melder regjeringen i Kyiv. – Fienden trapper Opp presset i sektorene Bakhmut og Vuhledar. I møte med deres overlegenhet i antall soldater og våpen i Donbas, har vi fordelen av en profesjonell militær ledelse og soldatenes mot, sier viseforsvarsminister Ganna Maljar i en kunngjøring onsdag kveld.

NRK - 01 feb 23 kl. 11:05

Obos-prisene Opp 7 prosent i Oslo

Prisene for brukte Obos-boliger i Oslo steg 7 prosent fra desember til januar. På landsbasis gikk prisene Opp 5,5 prosent, skriver Obos i en pressemelding. – Dette var mer enn forventet.

E24 - 01 feb 23 kl. 06:07

Pilene peker Opp på Asia-børsene – Sør-Korea med det verste handelsunderskuddet noen gang

Det er bred børsOppgang i Asia onsdag, med unntak av Singapore-børsen. Også i Sør-Korea sendes aksjene Opp, etter at landet noterte sitt verste handelsunderskudd noensinne registrert..

NRK - 01 feb 23 kl. 02:16

Kontroversiell Oscar-nominasjon blir stående etter gransking

En overraskende Oscar-nominasjon til skuespilleren Andrea Riseborough utløste en gransking av om Oscar-akademiets regler mot lobbyvirksomhet ble brutt. Mens Riseboroughs rolle i filmen «To Leslie» har blitt hyllet av kritikere, har filmen bare tjent inn rundt 27.000 dollar på amerikanske kinoer.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:14

Økonomer spår høy lønnsvekst

Årets lønnsOppgjør kan bli bedre enn ventet, tror Nordeas økonomer. Men det kan føre til at Norges Bank jekker Opp renta enda et hakk. – Vi må regne med en ny renteheving i mars.

Aftenposten - 31 jan 23 kl. 06:30

Tror nye land vil Oppleve turistboom om sommeren. Og ett land seiler Opp som et perfekt sydenmål.

Tror nye land vil Oppleve turistboom om sommeren. Og ett land seiler Opp som et perfekt sydenmål..

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

Aftenposten - 30 jan 23 kl. 21:35

Cagliari gir Opp Sæter

Cagliari er i ferd med å hente en slovensk spiss. Og har gitt Opp å hente Ole Sæter..

NRK - 30 jan 23 kl. 12:21

Polen vil bruke 4 prosent av BNP på forsvaret

Polen vil bruke 4 prosent av landets bruttonasjonalprodukt på forsvaret, Opplyser statsminister Mateusz Morawiecki. – Krigen i Ukraina gjør at vi vil ruste Opp enda raskere. Det er derfor vi i år vil gjøre en innsats helt uten sidestykke og bruke 4 prosent av BNP på den polske hæren, sier Morawiecki.

NRK - 1 time siden

Kirkens SOS mottar flere telefoner fra eldre

Det siste året har Kirkens SOS hatt en økning på Opp imot 20 prosent av eldre mellom 70 og 90 år. – Det er en gruppe som snakker om selvmordstanker, men de fleste av samtalene er stort sett preget av ensomhet, sier generalsekretær Lasse Heimdal til Dagbladet. Overfor avisa omtaler han situasjonen som skremmende alvorlig.

Aftenposten - 1 time siden

Antibiotika og myter

I Aftenposten 31. januar hevder professor Olav Vadstein at det er bygget Opp en rekke myter om antibiotika hvor særlig….

NRK - 30 jan 23 kl. 09:08

Norske vannkraftverk må rustes Opp for milliarder

Opp mot halvparten av norske vannkraftverk trenger Opprustning. Prislappen kan bli på 100 milliarder kroner..

NRK - 6 timer siden

Tusenvis kan stå uten fastlege i Arendal

Fastlegekapasiteten i Arendal er hardt presset, og ingen fastleger i kommunen har plass til nye pasienter nå. De neste månedene kan over 5000 arendalitter bli stående uten en fastlege. Det viser en kartlegging som Agderposten har gjort.

VG - 6 timer siden

Jumana frykter hun blir kastet ut av hjemmet sitt

ØST-JERUSALEM (VG) Konflikten blusser igjen Opp på Vestbredden. Mange palestinere føler at de står de midt i en eksistensiell krise..

VG - 6 timer siden

Hovland i tetkampen i California – tre slag bak lederen

Viktor Hovland (25) har tre slag Opp til lederen foran den fjerde og avsluttende runden i PGA-turneringen i California..

NRK - 7 timer siden

Kyr gikk gjennom fjøsgulv

Oppdatert 21:26: Begge kyrne er nå berget Opp og blir undersøkt av veterinær. Politiet i Nordland har fått melding om flere kyr som har gått gjennom gulvet i en fjøs i Vesterålen. Politi og brann er på vei til stedet.

VG - 8 timer siden

Stefan (38) sier Opp jobben og flytter på grunn av bompenger

TROMSØ (ITROMSØ/VG) Bompengemotstander Stefan Kusterle (38) finner seg ikke i bompengene i Tromsø. Han kaller det en prinsippsak – og flytter i stedet til nabokommunen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com