Onsdag

Friday, 22 October, 18:12

Nyheter om Onsdag

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 20:29

Har tatt prøver av siktede

Det er foretatt blod- og urinprøve av Espen Andersen Bråthen, som er siktet for å ha drept fem personer i Kongsberg Onsdag i forrige uke. Det opplyser politiinspektør Per Thomas Omholt til Dagbladet Onsdag. – Når det gjelder bruk av narkotika, annen rus eller dopingmidler, så har vi foretatt blod- og urinprøve for å finne ut av det.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent Onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

NRK - Igår: 12:36

Sykepleiere skal ha blitt skutt

Sikkerhetsstyrker i kongedømmet Eswatini i det sørlige Afrika har skutt og såret minst 30 demonstrerende sykepleiere, ifølge sykepleiernes fagforening, melder nyhetsbyrpået AFP. Styrkene skal ha skutt med skarpt for å bryte opp demonstrasjonen mot kong Mswati III. Protesten fant sted Onsdag, samme dag som kongedømmet stengte internett.

NRK - Igår: 00:24

Koronatrenden stiger igjen i Norge

Det siste døgnet er det registrert 657 koronasmittede i Norge. Det er 258 flere enn forrige Onsdag. Smittetrenden er stigende.

NRK - Igår: 20:07

Meklingen fortsetter

Partene i kulturstreiken sitter Onsdag kveld fortsatt i tvungen mekling hos Riksmekleren. Arbeidsgiverforeningen Spekter har kommet med nye tilbud. Da NTB tok kontakt med Riksmekler Mats Wilhelm Ruland Onsdag kveld, bekreftet han at forhandlingene mellom Spekter og LO fortsatt pågikk.

NRK - I førrgår: 11:01

Ville USA skulle snakke med Taliban

Den russiske utanriksministeren Sergej Lavrov beklagar at USA ikkje blir med på samtalane med Taliban Onsdag. Russland, USA, Kina og Pakistan hadde samtalar om vegen vidare for Afghanistan tysdag. Onsdag held samtalane fram med Taliban, men der ville ikkje USA vere til stades, melder Reuters..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 13:10

Strømprisen faller kraftig Onsdag

Etter flere dager med rekordhøye strømpriser, blir det kraftig prisfall Onsdag..

E24 - 19 okt 21 kl. 12:58

Strømprisen faller kraftig Onsdag

Etter flere dager med rekordhøye strømpriser, blir det kraftig prisfall Onsdag. Utover uken ventes vindkraftrekorder i Europa..

NRK - 15 okt 21 kl. 19:57

Kronprinsparet besøker Kongsberg

Kronprinsen Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøker søndag Kongsberg, der de skal delta på en minnegudstjeneste etter angrepet Onsdag. Det melder NTB. Fredag besøkte den nye statsministeren Jonas Gahr Støre (Ap) og hans justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) Kongsberg.

Klartale - 15 okt 21 kl. 13:41

De tre skadde etter Kongsberg-angrepet er skrevet ut fra sykehus

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Tre personer ble skadd.

NRK - 14 okt 21 kl. 18:41

To av offera døydde på sjukehus

Tilsette på Kongsberg sjukehus fortel at to av dei som vart skadde Onsdag kveld, døydde etter at dei hadde komme til sjukehuset. Kongsberg sjukehus vart sett i høgaste beredskap då dei Onsdag kveld fekk inn dei første meldingane om angrepet og at fleire var skadde. Tre av dei som vart ramma, vart frakta til sjukehuset med så alvorlege skadar at det vart gitt livreddande førstehjelp.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg Onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 14 okt 21 kl. 14:56

Planlegger minnegudstjeneste

Kongsberg kirke planlegger en minnegudstjeneste etter drapene Onsdag. – Det planlegges, men vi har ikke landet alle planer ennå, så det må vi komme tilbake til, opplyser sogneprest Reidar Aasbø til NTB. Torsdag morgen åpnet kirken dørene for alle som ville komme inn for å tenne lys eller minnes dem som ble drept Onsdag kveld.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:02

Espen Andersen Bråthen er siktet for drapene på Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Mannen heter Espen Andersen Bråthen.

Klartale - 14 okt 21 kl. 08:51

Politiet: Det ble brukt flere våpen i drapene på Kongsberg

Fem personer ble Onsdag kveld drept på Kongsberg. To personer er skadd. En mann er siktet for å ha drept dem.

NRK - 14 okt 21 kl. 01:51

Mann i 30-årene siktet

Det er en mann i 30-årene som er pågrepet og siktet etter at fem personer ble drept og to skadet i Kongsberg sentrum Onsdag kveld. Mannen er dansk statsborger, men bosatt på Kongsberg. Han ble fraktet til arresten i Drammen Onsdag kveld, opplyser politiet i en pressemelding.

NRK - 13 okt 21 kl. 23:54

Skal etterforske koronaens opphav

Verdens helseorganisasjon presenterte Onsdag et team av forskere som skal undersøke koronapandemiens opprinnelse og forhindre nye pandemier fra å blusse opp. Listen ble publisert på organisasjonens nettsider Onsdag. Gruppen som består av 26 eksperter, skal også gi FNs helsebyrå råd om å utvikle, overvåke og støtte flere studier om virusets opprinnelse..

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte Onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

VG - 12 okt 21 kl. 21:24

Mye snø i fjellet i Sør-Norge Onsdag

Vinteren kommer feiende over Sør-Norge Onsdag ettermiddag med snø ned i 500 meter og kraftig vind. Sørg for å være godt skodd både på fire hjul og på to ben i høstferiefjellet..

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:20

Støre har møtt kongen

Flere sto og ventet utenfor slottet tirsdag den 12. oktober. De ville se mannen som skal bli Norges neste statsminister.

NRK - 12 okt 21 kl. 12:02

Gult farevarsel for snø

Det er sendt ut gult farevarsel fra Onsdag ettermiddag for snø over 500 meter i fjellet i Sør-Norge, melder Meteorologisk institutt på Twitter. I løpet av Onsdag kveld og natt til torsdag øker snøgrensa til over 1600 meter, først i vestlige områder. Dette gjelder for fjellet i Sør-Norge unntatt Langfjella..

NRK - 10 okt 21 kl. 20:39

Verdensromtur utsatt

Romferden med Star Trek-skuespiller William Shatner (90) er utsatt til Onsdag, ifølge Blue Origin. Oppskytningen med skuespilleren bak den ikoniske Kaptein Kirk-karakteren skulle skje tirsdag, men er blitt utsatt fordi det er meldt mye vind i området. Blue Origin tar sikte på dagen etter, Onsdag 13.

NRK - 2 timer siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane Onsdag ikkje førte fram.

NRK - 2 timer siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Britenes 95 år gamle monark gjenopptok fredag sine kongelige plikter etter å ha tilbrakt Onsdag kveld på sykehus, opplyser statsminister Boris Johnson. – Jeg har forstått det slik at hennes majestet har returnert til skrivepulten sin på Windsor i dette øyeblikk. Vi sender henne alle gode ønsker, sier Johnson..

VG - 4 timer siden

Klopp fnyser av Scholes-utsagn

Manchester United-helten Paul Scholes (46) mener Liverpool-manager Jürgen Klopp (54) koste seg da han så United slite mot Atalanta Onsdag. Det avviser tyskeren..

NRK - 5 timer siden

FN-fly fikk ikke lande i Tigray

Et FN-fly med humanitær hjelp fikk ikke lande på flyplassen i Mekele, provinshovedstaden i Tigray-provinsen fredag, melder Reuters. Grunnen skal være motstand fra myndighetene i Etiopia. De har også gjennomført flere flyangrep mot Tigray de fire siste dagene.

NRK - 6 timer siden

92 nye smittede i Bergen

De siste tre dagene er det meldt om 92 nye smittetilfelleri Bergen. Tallene er jevnt fordelt over tirsdag, Onsdag og torsdag. – Vi har hatt en økning i smittetilfeller i Bergen denne uken.

NRK - 18 timer siden

Dødsdømt nordmann på sykehus

Saad Jirde Hayd (55) fra Oslo som er dømt til døden i Somaliland, ble Onsdag innlagt på sykehus på grunn av alvorlig sykdom, opplyser hans norske advokat til Dagbladet. Forsvareren sier at Jirde mangler medisiner og at tilstanden er kritisk. Jirdes sak skal opp i høyesterett til helgen..

Dagbladet - 22 timer siden

Ekteparet ble drept: - Blir dypt savnet

Ekteparet Gunnar Erling Sauve (75) og Liv Berit Borge (75) ble drept på Kongsberg Onsdag 13. oktober. De fant kjærligheten i voksen alder.

NRK - Igår: 14:29

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på Onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.

VG - Igår: 14:07

Politiet om Kongsberg-drapene: Etterlyser mann som skal ha blitt beskutt

KONGSBERG (VG) Politiet etterlyser en mann som skal ha blitt beskutt av Espen Andersen Bråthen (38) utenfor Coop Extra Onsdag kveld i forrige uke..

Aftenposten - Igår: 11:16

Ber om slutt på kulturstreiken: Skuespiller frykter for publikum fremover

Heller ikke Onsdag kveld ble det løsning på kulturstreiken. Da måtte skuespiller Svein Tindberg gi uttrykk for sin….

Aftenposten - Igår: 11:16

Skuespiller: – Få slutt på streiken!

Heller ikke Onsdag kveld ble det løsning på kulturstreiken. Da måtte skuespiller Svein Tindberg gi uttrykk for sin….

E24 - Igår: 10:52

Sentralbanksjefen ramser opp alt han ikke kan gjøre noe med

Sentralbanksjef Øystein Olsen advarer mot å tillegge rentesettingen for mange mål. Onsdag trakk han opp grensene for Norges Banks innflytelse..

NRK - Igår: 08:59

Ingen møter i kulturstreiken

LO og Spekter har ikkje planar om å møtast om kulturstreiken torsdag, etter at forhandlingane Onsdag ikkje førte fram. Partane står framleis langt frå kvarandre om dagens pensjonsordning. Streiken har vart i over sju veker, og kan bli trappa opp måndag..

NRK - Igår: 21:49

Politiet har funnet eiendeler

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder politiet i Florida at de har funnet noen av eiendelene til Laundrie i en park i Florida.

NRK - Igår: 21:49

Politiet har funnet gjenstander

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder politiet i Florida at de har funnet «gjenstander» i en park i Florida der de søkte etter Laudrie.

NRK - Igår: 21:38

Over 80 opprørere skal være drept

Den Saudi-ledede koalisjonen som kjemper i Jemen, hevder at over 80 houthi-opprørere er blitt drept i flyangrep nær den strategisk viktige byen Maarib. For andre uke på rad har det vært spesielt intense flyangrep fra koalisjonens side. Den iranskstøttede houthi-bevegelsen kommenterer sjelden egne tap, og tallet på dødsofre kan ikke bekreftes av uavhengige kilder, melder AFP.

NRK - Igår: 21:37

En av to barselavdelinger stengt

En av to barselavdelinger på Oslo Universitets sykehus (OUS) stenges midlertidig på grunn av budsjettkutt. Jordmorforeningen mener det skaper uro. Avdelingen ble stengt Onsdag forrige uke.

NRK - Igår: 21:29

Nye flyangrep i Tigray

Den etiopiske regjeringen opplyser at den har gjennomført nok et flyangrep i opprørsprovinsen Tigray, denne gang i et område øst for hovedstaden Mekele. Regjeringens talsmann Legesse Tulu sier i en tekstmelding til AFP at angrepet mot frigjøringsfronten TPLF skjedde i Tembien-området, der opprørerne etter myndighetenes oppfatning driver med militær opplæring. Det skal også være store militære lagre i området.

VG - Igår: 21:05

NBC: Funn av mulige levninger i søk etter Brian Laundrie

FBI bekrefter at det er funnet «gjenstander av interesse» for søket Onsdag morgen. Ifølge NBC er det også funnet noe som ser ut til å være levninger..

VG - Igår: 21:05

FBI: Funn av mulige levninger i søk etter Brian Laundrie

FBI bekrefter at det er funnet «gjenstander av interesse» for søket Onsdag morgen. Ifølge NBC er det også funnet noe som ser ut til å være levninger..

VG - Igår: 21:05

FBI: Levninger funnet i søk etter Brian Laundrie

FBI bekrefter at det er funnet det de tror er menneskelige levninger etter søket Onsdag morgen. Ifølge NBC er det også funnet noe som ser ut til å være levninger..

Aftenposten - Igår: 19:48

Fikk værsjokk: – Aldri opplevd noe lignende

BODØ (VG) Roma og manager José Mourinho ankom Bodø Onsdag kveld. Det er ingen tvil om at italienerne frykter det som….

VG - Igår: 19:48

Fikk værsjokk: – Aldri opplevd noe lignende

BODØ (VG) Roma og manager José Mourinho ankom Bodø Onsdag kveld. Det er ingen tvil om at italienerne frykter det som venter i Bodø..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt