Ole Jacob Garder

Saturday, 02 December, 22:26

Nyheter om Ole Jacob Garder

NRK - 19 dec 22 kl. 17:00

Har fått svar på den foreløpige obduksjonsrapporten

En kvinne i 40-årene ble forrige torsdag funnet død i en leilighet i Mjøndalen. Politiet mener kvinnen er blitt drept. En mann i 40-årene, som også befant seg i leiligheten, er varetektsfengslet og siktet for drapet.

NRK - 16 dec 22 kl. 16:32

Mannen som er siktet for drapet i Mjøndalen, varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for drapet i Mjøndalen fredag, varetektsfengsles i fire uker. Det bekrefter politiadvokat Ole Jacob Garder overfor NTB. – Vi fikk rettens medhold i påstanden som ble lagt ned, sier politiadvokaten.

NRK - 16 okt 19 kl. 09:56

Fengslingsmøte utsatt

Fengslingsmøtene i voldtektssaken i Hønefoss er utsatt. Årsaken er at politiet skal gjennomføre flere nye avhør, får NRKs reportere i Drammen tingrett opplyst. Politiadvokat Ole Jacob Garder bekrefter på sms at det utsettes i påvente av nye avhør..

NRK - 15 okt 19 kl. 11:08

Siktet for grov voldtekt

De syv mennene, som natt til tirsdag ble pågrepet i Hønefoss, er siktet for grov voldtekt av en 20 år gammel kvinne, opplyser politiadvokat Ole Jacob Garder til NRK. Kvinnen har forklart at hun ble voldatt av en rekke personer i en leilighet..

NRK - 15 okt 19 kl. 11:08

Syv menn siktet for grov voldtekt

De syv mennene, som natt til tirsdag ble pågrepet i Hønefoss, er siktet for grov voldtekt av en kvinne i 20-årene, opplyser politiadvokat Ole Jacob Garder til NRK. Kvinnen har forklart at hun ble voldatt av en rekke personer i en leilighet..

P4 - 04 sep 17 kl. 13:55

Relasjon mellom offer og gjerningsmann

Det skal være en realasjon mellom den 16 år gamle jenta, som ble knivstukket på en skole i Lier i dag, og gjerningsmannen. Det bekrefter politiet. Jenta er alvorlig skadd etter knivstikkingen som skjedde i en korridor i kjelleren på St.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com