Ole Bredrup S��verud

Monday, 27 June, 07:55

Nyheter om Ole Bredrup S��verud

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

VG - 18 maj 22 kl. 02:12

Politimester om Kongsberg-drapene: – Vi vil at alt som kan komme ut, skal komme ut

Politimester Ole Bredrup Sæverud håper at alle kortene kommer på bordet når det gjelder politiets håndtering av drapene på Kongsberg..

NRK - 14 okt 21 kl. 10:07

Drept etter politiet var i kontakt

– Ut fra det vi vet nå, fremstår det som at noen, trolig alle, ble drept etter at politiet var i kontakt med gjerningsmannen første gang. Det sier politimester Ole Bredrup Sæverud på en pressekonferanse om drapene på fem personer i Kongsberg onsdag kveld. To ble skadd.

NRK - 14 okt 21 kl. 11:01

– Vær så snill, ikke del bilder

Politimester Ole Bredrup Sæverud sier det sirkulerer bilder og videoer av de alvorlige hendelsene på Kongsberg onsdag kveld. Det vil han ha en stopp på. – Vi ser det deles både bilder og videoer av til dels dramatisk innhold.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:07

Politiet beskutt med piler

Politiet mener alle ble drept etter at politiet først hadde kontakt med gjerningspersonen. Det opplyser politimester Ole Bredrup Sæverud på en pressekonferanse om drapene på fem personer i Kongsberg onsdag kveld. To ble skadd.

NRK - 20 aug 21 kl. 11:15

Kritikk av Sør-Øst politidistrikt

En rapport tegner et bekymringsfullt bilde av Sør-Øst politidistrikts evne til å etterforske alvorlig organisert kriminalitet. Politimester Ole Bredrup Sæverud sier til VG at de ikke er fornøyd med innsatsen som er gjort de siste årene. – Konsekvensen er at det kan være miljøer som har fått lov til å utvikle seg uten tilstrekkelig oppmerksomhet fra politiet.

NRK - 15 okt 21 kl. 10:44

Vurderar å melde seg sjølv

Politimeister Ole Bredrup Sæverud i Sør-Aust politidistrikt seier til VG at dei vurderar å melde seg sjølv til Spesialeininga for politisaker. – Om vi kjem over opplysningar som seier at det er grunnlag for å starte etterforsking mot oss, så sender vi saka til spesialeininga, anten i form av konsultasjon eller melding, seier han..

NRK - 11 okt 21 kl. 20:25

Vil ikke gi regningen til politiet

I kjølvannet av Sian-demonstrasjoner og kostnadene det påfører politiet, reagerer ordfører i Porsgrunn Robin Kåss (Ap). – Det er grenseløst at 4–5 mennesker skal kunne reise fra by til by og påføre andre kanskje opptil millioner av kroner i kostnader – det går rett og slett ikke an, sier Kåss til NRK, og refererer til at resturanter har måttet holde stengt som følge av demonstrasjoner. Leder i Sian Lars Thorsen mener det er motdemonstrantene som har ansvaret.

NRK - 18 maj 21 kl. 14:58

Tre vil bli politimester i Sør-Øst

Ole Bredrup Sæverud, fungerende politimester i Sør-Øst, er blant søkerne til stillingen som politimester i Sør-Øst, skriver Politiforum. Også Johan Brekke som var politimester i søndre Buskerud frem til 2016, har søkt stillingen..

NRK - 05 nov 19 kl. 05:24

Ny politimester på plass

Ole Bredrup Sæverud har sin første arbeidsdag som politimester i Sør-Øst-politidistrikt i dag. Sæverud kommer fra Troms politidistrikt hvor han hadde siste arbeidsdag på fredag..

NRK - 22 okt 19 kl. 09:15

Ny politimester i Sør-Øst

Politimester i Troms, Ole Bredrup Sæverud, blir ny politimester i Sør-Øst politidistrikt. Endringen gjelder i ett år fra og med 4. november 2019..

Aftenposten - 08 jun 18 kl. 12:16

PST-sjefen og politimesterne i Oslo og Troms fortsetter

PST-sjef Benedicte Bjørnland får forlenget åremålet. Det gjør også politimesterne Hans Sverre Sjøvold og Ole Bredrup Sæverud i henholdsvis Oslo og Troms..

NRK - 08 jun 18 kl. 11:55

PST-sjefen fortsetter i jobben

PST-sjef Benedicte Bjørnland får forlenget åremålet. Det gjør også politimesterne Hans Sverre Sjøvold og Ole Bredrup Sæverud i henholdsvis Oslo og Troms. Det ble offentliggjort etter statsråd fredag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com