Observert

Mandag, 17 Mai, 06:11

Nyheter om Observert

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 mai 21 kl. 14:13

Størst smitteøkning blant unge

I FHIs ukerapport skriver de at økningen i antall meldte tilfeller sist uke kan tilskrives en økning i aldersgruppen 13-18 år. Antall meldte tilfeller økte med 57 % i denne aldergruppen i uke 18. En mindre økning ble Observert i aldersgruppene 0–5 år, 20–39 år og 60–79 år..

NRK - 10 mai 21 kl. 23:33

Driftsbygning i brann ved Harstad

Ved Sandsøya i Troms er det meldt om en brann i en driftsbygning der det skal befinne seg rundt 250 sau, melder Troms politidistrikt på Twitter. Det er ikke Observert flammer, men mye røyk i bygningen. Lokalt brannmannskap er på stedet og jobber med å slukke brannen.

NRK - 03 mai 21 kl. 22:50

Albino-hjort funnen på Vestlandet

Ein sjeldan, delvis kvit hjort er Observert på Askøy i Vestland fylke. Kvitfargen kjem frå manglande evne til å produsere naturlege pigment i huda eller pelsen, seier hjorteforskar Erling Meisingset ved Norsk institutt for bioøkonomi (Nibio)..

NRK - 02 mai 21 kl. 03:46

Mann pågrepet med softgun i Bodø

En beruset mann i 20-årene ble i natt pågrepet i sentrum av Bodø, etter at han ble Observert bærende på et håndvåpen. Våpenet viste seg å være en softgun, skriver Nordland politidistrikt på Twitter i tretiden i natt. Ingen ble skadet i hendelsen..

NRK - 12 april 21 kl. 20:48

Mener man

Professor Per Morten Sandset, en av Norges fremste eksperter på blodproppsykdom, mener man bør vurdere å gi AstraZeneca-vaksinen til de som har fått første dose. Det sier han til VG. – Foreløpig er det i Storbritannia ikke Observert tilfelle av den alvorlige bivirkningen etter andre vaksinedosen, men det er nå påvist mange tilfeller etter den første dosen.

Aftenposten - 04 mars 21 kl. 23:43

Tsunamibølger Observert etter jordskjelv

De første tsunamibølgene er blitt Observert etter de kraftige jordskjelvene sør i Stillehavet, opplyser myndighetene..

NRK - 04 mars 21 kl. 23:08

Tsunamibølger Observert

Flere tusen mennesker er evakuert fra kysten i en rekke land i Stillehavet etter at det er Observert tsunamibølger etter det svært kraftige jordskjelvet som rammet fredag, melder AFP. Skjelvet hadde en styrke på 8,1..

NRK - 11 april 21 kl. 13:55

Så seks personer før skred

Seks personer, som ble Observert i området før skredet, er ikke gjort rede for etter et snøskred i Stardalen i Sunnfjord kommune i Vestland. Skredet kan ha vært opptil 400 meter bredt, opplyser politiet. Det er gått høyt oppe i fjellsiden, under toppen av Tortnegrøegga..

NRK - 11 april 21 kl. 13:55

Fire gjort rede for etter skred

Fire personer som ble Observert i området før et skred i Sunnfjord kommune i Vestland, er i god behold. Skredet kan ha vært opptil 400 meter bredt, opplyser politiet. Det er gått høyt oppe i fjellsiden, under toppen av Tortnegrøegga..

NRK - 09 april 21 kl. 13:42

DT: Pedersen i møte med ledelsen

Ifølge Drammens Tidende var Strømsgodset-trener Henrik Pedersen og hans rådgivere samlet i et møte med Strømsgodsets administrasjon på et hemmelig sted fredag morgen. Avisen skal ha Observert at partene er samlet..

NRK - 04 april 21 kl. 08:22

Mulig observasjon av person i vann

Nødetatene har startet et søk ved Hetleflovatnet ved Os i Vestland, etter at det muligens er Observert en person i vannkanten. Politiet ber publikum som har sett personer sør i Skogavika ved E39 om å ta kontakt med dem..

NRK - 25 mars 21 kl. 02:43

Fant redningsflåte i søkeområde

Under leiting etter ein sjark i havsnaud utanfor Bodø, blei ein redningsflåte Observert på sjøen. Den umerka flåten er undersøkt av redningshelikopter, og var tom. Helikopter og kystvaktskip held fram leitinga etter den 31 fot store båten i natt..

NRK - 22 mars 21 kl. 16:47

Beruset mann falt på havet

En beruset mann i 50-årene falt i havet i Svolvær sentrum. Fallet ble Observert av mannskapet på en båt som var i ferd med å fortøye. De fikk hentet opp mannen av vannet, og han er kjørt til legevakten, melder Nordland politidistrikt på Twitter..

NRK - 21 mars 21 kl. 13:13

Kinesiske båter utenfor Filippinene

Over 200 kinesiske fiskebåter er Observert utenfor kysten av Filippinene, ifølge filippinske myndigheter. De hevder mannskapene er kinesiske «militser» og at det krenker landets suverenitet. Filippinene krever at Kina trekker fiskebåtene hjem..

NRK - 14 mars 21 kl. 07:52

Evakuert etter røykutvikling

Nødetatene fikk melding om røykutvikling i en enebolig i Sarpsborg søndag morgen. Alle beboere er evakuert. Det er ikke Observert åpne flammer, skriver politiet på Twitter.

NRK - 13 mars 21 kl. 15:24

Store mannskaper inn i søket

Norske redningshunder sender to hunder inn i søket etter snøskredet i Hemsedal, skriver de på Twitter. Ifølge VG er to luftambulanser og to redningshelikoptere på vei. Det er blitt Observert skispor inn i skredområdet, men ikke ut, skriver avisa..

NRK - 12 mars 21 kl. 14:55

Brann i Hafslo

Naudetatane har rykt ut etter melding om ein brann i eit bygg ved Kjos i Hafslo. Politiet fekk inn meldinga litt før kl. 15.

Dagbladet - 05 mars 21 kl. 00:53

- Gå, løp eller sykle dersom det er mulig

De første tsunamibølgene er Observert etter de kraftige jordskjelvene sør i Stillehavet, opplyser varslingssentralen på Hawaii. «Evakuer umiddelbart», er beskjeden fra myndighetene i New Zealand..

NRK - 05 mars 21 kl. 01:01

Flere nye skjelv ved New Zealand

Jordskjelvene ved Kermadec-øyane nord for New Zealand fortsetter med nye kraftige skjelv i natt. Det siste døgnet er det registrert 22 større jordskjelv i området. På New Zealand er det ikke Observert store bølger, melder avisa Dominion Post..

Dagbladet - 05 mars 21 kl. 00:53

- Gå, løp eller sykle

De første tsunamibølgene er Observert etter de kraftige jordskjelvene sør i Stillehavet, opplyser varslingssentralen på Hawaii. «Evakuer umiddelbart», er beskjeden fra myndighetene i New Zealand..

NRK - 05 mars 21 kl. 01:01

Fleire nye skjelv ved New Zealand

Jordskjelva ved Kermadec-øyane nord for New Zealand fortsetter med nye kraftige skjelv i natt. Det siste døgnet er 22 større jordskjelv registrert i området. På New Zealand er det ikkje Observert store bølgjer, melder avisa Dominion Post..

NRK - 04 mars 21 kl. 23:08

Tsunamibølger Observerte

Fleire tusen menneske er evakuerte i New Zealand, Ny-Caledonia og Vanuatu etter at det er Observert tsunamibølgjer frå jordskjelvet som ramma torsdag, melder AFP. Skjelvet med styrke 8,1 hadde senter ved Kermadec-øyane nord for New Zealand..

NRK - 03 mars 21 kl. 01:55

Is truer båter i Trondheimsfjorden

Brannvesenet som overvåker Stjørdalselva varsler om at vannstanden har sunket og at det er mindre kritisk. De har Observert store isflak som nå driver ut i fjorden, noe som kan være til fare for båttrafikken, advarer politiet i Trøndelag..

NRK - 19 feb. 21 kl. 23:51

Slagsmål i Sandnes

I Sandes fikk politiet melding om slagsmål hvor det skal ha vært Observert kniv. Det er ikke meldt om skadde. Politiet er på stedet, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:22

Foreløpig ikke avdekt lakserømming

Hittil er det ikke avdekt lakserømming etter snøskredet som traff et oppdrettsanlegg i Altafjorden mandag. Ifølge Fiskeridirektoratet er tre av åtte merder inspisert. Ingen hull er Observert i merdene..

NRK - 16 feb. 21 kl. 03:38

Fuglekikkere bøtelagt

Fem fuglekikkere er bøtelagt i Storbritannia for å ha brutt koronarestriksjoner, etter at de reiste til Devon for å fotografere en sjelden fugleart i en hage. Fuglen, en Sangspottefugl, skal ikke være Observert i Storbritannia siden slutten på 1980-tallet, skriver The Guardian..

NRK - 14 feb. 21 kl. 23:00

Leter etter savnet nordmøring

Politiet i Møre og Romsdal har iverksatt etterforskning i forbindelse med at en 47 år gammel mann er meldt savnet i Kristiansund. Kurt Ivan Stenberg ble sist Observert i Kristiansund om kvelden fredag 29. januar..

NRK - 14 feb. 21 kl. 10:37

Mann savnet i Kristiansund

Politiet i Møre og Romsdal har iverksatt etterforskning i forbindelse med at en mann i 40-åra er meldt savnet i Kristiansund. Mannen ble meldt formelt savnet av pårørende 10. februar, men ble sist Observert i Kristiansund 29.

NRK - 11 feb. 21 kl. 11:57

Brann i bolig

Det brenner i en bolig i Grimstadvegen i Bergen. Nødetater er på vei. Det er Observert flammer opp fra taket..

NRK - 11 feb. 21 kl. 11:57

Full fyr i enebolig

Det brenner i en enebolig i Grimstadvegen i Bergen. Det er Observert flammer opp fra taket. Brannvesenet er fremme med brannbiler fra tre brannstasjoner.

NRK - 11 feb. 21 kl. 11:57

Enebolig i full fyr

Det brenner i en enebolig i Grimstadvegen i Bergen. Det er Observert flammer opp fra taket. Brannvesenet er fremme med brannbiler fra tre brannstasjoner.

NRK - 11 feb. 21 kl. 11:57

Enebolig i full fyr i Bergen

Det brenner i en enebolig i Grimstadvegen i Bergen. Det er Observert flammer opp fra taket. Brannvesenet er fremme med brannbiler fra tre brannstasjoner.

NRK - 04 feb. 21 kl. 13:15

Må i retten etter koronalovbrudd

En mann i 30-årene må møte i retten neste uke. Dette fordi han ikke har vedtatt et forelegg på 20.000 kroner for brudd på forskriften om å forebygge koronasmitte.

NRK - 04 feb. 21 kl. 13:15

Brøt koronaregler: 33 spilte kort

En mann i 30-årene må møte i Oslo tingrett torsdag neste uke. Dette fordi han ikke har vedtatt et forelegg på 20.000 kroner for brudd på forskriften om å forebygge koronasmitte.

NRK - 04 feb. 21 kl. 13:15

I retten for koronalovbrudd

En mann i 30-årene må møte i Oslo tingrett torsdag neste uke. Dette fordi han ikke har vedtatt et forelegg på 20.000 kroner for brudd på forskriften om å forebygge koronasmitte.

NRK - 30 jan. 21 kl. 14:09

Brann i blokk i Oslo

Nødetatene i Oslo har rykket ut til en brann i en blokk på Majorstuen. Flere beboere har evakuert seg selv, opplyser politiet. Det skal være Observert hvit røyk fra taket..

NRK - 30 jan. 21 kl. 14:09

Brann i boligblokk i Oslo

Nødetatene i Oslo har rykket ut til en brann i en boligblokk på Majorstuen. To naboblokker evakueres. Flere beboere har tidligere evakuert seg selv, opplyser politiet.

Dagbladet - 22 jan. 21 kl. 06:25

Nå når «Frank» vindtoppen i Troms

Det er Observert orkan med vindkast opp mot 50 m/s på Nord-Helgeland..

VG - 12 jan. 21 kl. 13:03

Boris Johnson får kritikk etter sykkeltur

Statsministeren ble søndag Observert på sykkel rundt 11 kilometer fra sitt hjem i Westminster. Nå blir han beskyldt for dobbeltmoral..

E24 - 09 jan. 21 kl. 12:07

Flystyrten i Indonesia: Dykkere har sett deler av vraket

Tidlig søndag morgen opplyser Indonesias forsvar at dykkere har Observert deler av vraket etter savnede Flight SJ182. 62 personer var om bord på flyet som har vært savnet siden lørdag..

VG - 09 jan. 21 kl. 11:55

Flystyrten i Indonesia: Dykkere har sett deler av vraket

Tidlig søndag morgen opplyser Indonesias forsvar at dykkere har Observert deler av vraket etter savnede Flight SJ182. 62 personer var om bord på flyet som har vært savnet siden lørdag..

NRK - 02 jan. 21 kl. 22:45

Brann i enebolig på Sotra

Nødetatene er på vei til en brann i en enebolig på Storhilderen på Sotra ved Bergen. Det skal være røyk på et soverom og det skal være Observert flammer. Det skal ikke være personer inne, og det er ikke meldt om personskader..

NRK - 28 des. 20 kl. 09:17

Gjenopptar leteaksjon i Fauske

Politiet starter mandag opp igjen letingen etter en savnet tenåring i Valnesfjord i Fauske. En gutt i slutten av tenårene er meldt savnet etter en fest natt til søndag. Han ble sist Observert ved 3-tiden ved adressen der festen ble holdt..

NRK - 18 nov. 20 kl. 08:32

Observert tom kajakk i området

HRS Sør-Øst sier til NRK at det er mulig noen har skutt opp en nødrakett fra land ved Nesodden, for så å ha stukket av. Det er Observert en tom kajakk i området, som gjør at HRS søker på havet..

VG - 25 des. 20 kl. 15:34

Omfattende eksplosjon i Nashville

Sort røyk og flammer blir Observert i Nashville sentrum etter det som skal ha vært en massiv eksplosjon i et kjøretøy morgenen etter julaften..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt