Novaya Gazeta

Wednesday, 27 September, 23:38

Nyheter om Novaya Gazeta

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 nov 22 kl. 07:04

Novaya Gazeta blokkert i Russland

Den uavhengige avisa Novaya Gazeta, mellom anna styrt av fredsprisvinnar Dmitrij Muratov, er blokkert i Russland, melder Reuters. Avisa stoppa publiseringa på nett, sosiale medium og papiravisa i mars etter at Russland innførte strenge sensurlover blei innførte. Det russiske organet for tilsyn og overvaking av media Roskomnadzor stengde allereie i sommar tilgang til den europeiske Novaya Gazeta-nettsida.

NRK - 04 jul 23 kl. 08:45

Russisk journalist innlagt på sykehus etter å ha blitt banket opp

En undersøkende journalist fra avisen Novaya Gazeta er innlagt på sykehus etter å ha blitt slått ned og banket av væpnede overfallsmenn under en reise til Tsjetsjenia. Dette ifølge menneksrettighetsorganisasjonen Memorial. De opplyser om at journalistens fingre skal ha blitt brukket og at hun har blåmerker flere steder på kroppen.

Dagbladet - 04 jul 23 kl. 10:19

Russisk journalist banket opp: - Truet på livet

En journalist i den uavhengige russiske avisa Novaya Gazeta og en advokat ble banket opp i Tsjetsjenia tirsdag, på vei til en rettssak..

NRK - 22 sep 22 kl. 17:42

Russland avviser at mobiliseringen omfatter en million reservister

Den uavhengige avisen Novaya Gazeta skriver at mobiliseringen av russiske reservestyrker kan omfatte en million mennesker. Russland sier det er løgn. Ifølge Novaya Gazeta kommer informasjonen fra en dekret som Putin har undertegnet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com