Nominert

Monday, 06 February, 04:24

Nyheter om Nominert

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 24 jan 23 kl. 15:30

Norsk film blant de Nominerte til Oscar

Tirsdag 24. januar ble alle filmene som er Nominert til Oscar publisert. En av dem var den norske kortfilmen «Nattrikken».

NRK - 24 jan 23 kl. 14:40

Den norske kortfilmen «Nattrikken» er Oscar-Nominert

Den norske kortfilmen «Nattrikken» er Oscar-Nominert. Dette er dermed den første kortfilmen fra Norge som er Nominert til filmprisen. Filmen er regissert av Eirik Tveiten og handler om en beruset kvinne som rapper en trikk, og dermed får ansvaret for passasjerene.

NRK - 27 okt 22 kl. 12:30

Nominasjonene til Brageprisen 2022 er klare

Blant de Nominerte til Brageprisen 2022 er det flere kjente navn – som Åsne Seierstad, Matias Faldbakken, Carl Frode Tiller og Vigdis Hjorth. Prisen deles ut i fire kategorier og regnes som en av de viktigste prisene i det norske, litterære universet. Hjorth er Nominert for sin nyeste bok «Femten år.

NRK - 06 jan 23 kl. 00:48

Trump er Nominert til 11. runde som speaker

Tidligere president Donald Trump er Nominert i den 11. runden av valg av ny ordstyrer i representanthuset i Kongressen. Det er republikaneren Matt Gaetz som har Nominert Trump.

NRK - 28 dec 22 kl. 19:13

Erdogan Nominert til Nobels fredspris av Tyrkia

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har blitt Nominert til Nobels fredspris av Tyrkias parlamentspresident og partikollega Mustafa Şentop, skriver Anadolu Agency. Et statlig drevet nyhetsbyrå med hovedkontor i Ankara, Tyrkia. – Jeg har Nominert president Erdogan til Nobels fredspris for hans innsats for fred mellom Russland og Ukraina sa han til media..

NRK - 01 feb 23 kl. 15:40

Nettavisen: Tybring-Gjedde har Nominert Stoltenberg til fredsprisen

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (FrP) har Nominert Nato-sjef Jens Stoltenberg til Nobels fredspris. Det skriver Nettavisen..

Klartale - 23 dec 22 kl. 13:45

Norsk kortfilm kan bli Oscar-Nominert

«Nattrikken» er en kortfilm. Den er laget av Eirik Tveiten og Cylinder Production. Nå kan den bli Nominert til Oscar-prisen for beste kortfilm innen fiksjon.

NRK - 15 nov 22 kl. 21:23

Morten Lindberg er Nominert til tre Grammy-priser

Den norske musikkprodusenten Morten Lindberg kan vinne opptil tre gullbelagte trofeer i to ulike kategorier under den prestisjetunge Grammy-utdeling i 2023. Det ble kjent da årets nominasjoner for Grammy-utdelingen ble kunngjort tirsdag kveld norsk tid. Selve utdelingen går av stabelen 5.

VG - 25 jan 23 kl. 00:18

12-åring Nominert til «verste skuespiller»: Razzies slår tilbake mot kritikken

The Golden Raspberry Awards har fått kritikk etter å ha Nominert Ryan Kiera Armstrong (12) i kategorien for årets dårligste kvinnelige skuespiller. – Overdrevet, mener en av de ansvarlige om raseriet..

Klartale - 23 jan 23 kl. 16:30

Skal kåre årets dårligste film

Snart kommer nominasjonene til filmprisen Oscar. Nominasjonene til en annen filmpris har også blitt sluppet. Prisen skal være en motvekt til Oscar.

Klartale - 13 jan 23 kl. 12:35

Martin Ødegaard er månedens spiller

Ødegaard var Nominert sammen med flere. Blant andre norske Erling Braut Haaland.Ødegaard er kaptein for London-klubben Arsenal.

NRK - 12 jan 23 kl. 17:36

Haaland og Hegerberg Nominert til pris

Erling Braut Haaland (22) og Ada Hegerberg (27) er begge med i kampen om å bli kåret til årets spiller i Fifa-regi. Nominasjonene til The Best-kåringen ble lagt ut torsdag. Fotballfans kan stemme på sine favoritter i flere kategorier, og vinnerne blir klare senere i år.

Aftenposten - 05 jan 23 kl. 13:15

Ødegaard og Haaland Nominert til månedens spiller

Etter imponerende spill i november og desember er Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard Nominert til Premier Leagues….

VG - 05 jan 23 kl. 13:15

Ødegaard og Haaland Nominert til månedens spiller

Etter imponerende spill i november og desember er Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard Nominert til Premier Leagues pris for månedens spiller..

NRK - 01 feb 23 kl. 11:15

SV vil ha ny Myanmar-strategi

På toårsdagen for kuppet i Myanmar tar SV til orde for å endre Norges landstrategi for Myanmar. Samtidig nomineres landets FN-ambassadør til fredsprisen. SV mener at den norske strategien, som i stor grad har vært basert på å skape fred via dialog og økonomisk utvikling, er utdatert.

VG - 31 jan 23 kl. 21:30

FredsprisNominert: – Dere er hyklere

Den kjente klimaaktivisten Vanessa Nakate ber Norge slutte å investere i olje og gass i Afrika. Nå er hun Nominert til Nobels fredspris..

NRK - 31 jan 23 kl. 10:02

Lan Marie Berg nominerer Greta Thunberg til Nobels fredspris

Stortingsrepresentant for MDG, Lan Marie Berg, nominerer to klimaaktivister til Nobels fredspris. MDG-profilen har Nominert svenske Greta Thunberg og Vanessa Nakate fra Uganda. Hun sier de to taler på vegne av en hel generasjon.

NRK - 31 jan 23 kl. 09:23

To finalister i Det Norske Måltid

To produsenter fra Agder er med som finalister i kåringen Det Norske Måltid 2022. Fiskeeksperten Reinhartsen deltar i konkurransen om «Årets sjømat», og slakter Jens Eide er Nominert i kategorien «Årets kjøtt foredlet». Det Norske Måltid er den mest prestisjefylte kåringen av mat- og drikkeprodukter i Norge, og finalen arrangeres torsdag 2.

NRK - 30 jan 23 kl. 11:38

Harry Styles opptrer på Grammy-utdelingen

Harry Styles blir en av artistene som skal stå for underholdningen under Grammy-utdelingen 5. februar. Det skriver Hollywood Reporter.

VG - 26 jan 23 kl. 16:00

Filmanmeldelse «The Banshees Of Inisherin»: Uvenner for livet

På tirsdag ble den Nominert til en drøss gjeve Oscar-statuetter. Vel fortjent..

VG - 26 jan 23 kl. 01:08

Razzies hever aldersgrensen for prisnominasjon og legger seg flate

I kjølvannet av skarp kritikk for å ha Nominert en 12-åring til årets verste skuespiller, har The Golden Raspberry Awards bestemt seg for å heve aldersgrensen til 18..

Aftenposten - 24 jan 23 kl. 15:10

Norsk kortfilm Nominert til Oscar: – Det er veldig stort

Skal kjempe om Oscarstatuett i kategorien «Beste kortfilm» innen fiksjon..

VG - 23 jan 23 kl. 23:41

Verstingprisen Razzies nominerer 12-åring til «verste skuespiller»

Den omstridte prisutdelingen Golden Raspberry Awards har Nominert Ryan Kiera Armstrong (12) i kategorien for årets dårligste kvinnelige skuespiller. Det slår ikke helt an..

NRK - 16 dec 22 kl. 13:12

Kyiv ble årets ord i Danmark

Det danske språkrådet og en jury har kåret «Kyiv» til årets ord. Energikrise var også ett av ordene som var med i finalerunden før vinneren ble utropt fredag. Andre ord som var Nominert inkludere «blodball», «inflasjon» og «migrantarbeider».

Klartale - 20 jan 23 kl. 16:30

Drama fra krigen kan vinne mange priser

Vi går aldri lei filmer fra andre verdenskrig. Men første verdenskrig er mindre kjent. «Intet nytt fra Vestfronten» handler om første verdenskrig.

NRK - 05 jan 23 kl. 18:41

McCarthy taper sjuende avstemning

Etter seks mislykkede forsøk på å få flere enn 218 medlemmer i Representantenes hus på sin side, ligger republikaneren Kevin McCarthy torsdag an til å tape også den sjuende avstemningen, melder Reuters og CNN. Dermed er det ventet at medlemmene av Representantenes hus må stemme en åttende gang. Utfordreren fra det republikanske partiets høyrefløy, Byron Thomas, ble Nominert også i den sjuende avstemningen.

NRK - 04 jan 23 kl. 18:40

McCarthy vant ikke fjerde avstemning heller

Den fjerde avstemningen i Representantenes hus er enda ikke avsluttet, men det ligger an til tap for fjerde gang for Kevin McCarthy. I Kongressbygningen i USA ble republikaneren Byron Donalds Nominert som kandidat til leder av Representantenes hus, og dermed motkandidat til McCarthy. Etter at Donalds sikret over åtte av stemmene, var McCarthys flertall utelukket..

VG - 03 jan 23 kl. 14:15

Reiten Nominert til månedens spiller

Den norske Chelsea-stjernen Guro Reiten (28) er blant de sju Nominerte til prisen som månedens spiller for desember i den engelske superligaen i fotball..

Klartale - 13 sep 22 kl. 10:12

Dette ble vinnerne av Emmy-prisene

De amerikanske Emmy-prisene deles ut til de beste innen TV-bransjen. Seriene «Succession» og «Ted Lasso» ble nok en gang kåret til årets beste serier.Nykommeren «Squid Game» ble historisk.

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken.

Klartale - 08 sep 22 kl. 15:45

Han kan vinne pris

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard spiller på det øverste nivået i England. Ligaen heter Premier League. Torsdag ble begge Nominert til månedens spiller.

NRK - 13 okt 22 kl. 15:35

Sigrid er Nominert til pris

Artisten Sigrid frå Ålesund er Nominert i kategorien beste nordiske artist under MTV Europe Music Awards. Også norske Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, er Nominert i same kategori. MTV Europe Music Awards går av stabelen 14.

NRK - 22 dec 22 kl. 12:59

Norsk kortfilm kan bli Oscar-Nominert

Eirik Tveitens kortfilm «Nattrikken» er kortlistet til en Oscar for beste kortfilm innen fiksjon. Den konkurrerer med 14 andre filmer om en nominasjon. Kortlisten er en oversikt over hvilke 15 filmer som er med videre i nominasjonsprosessen til den prestisjefylte filmprisen.

Klartale - 14 nov 22 kl. 16:30

Er dette Norges styggeste bygning?

Grøss-medaljen går det til styggeste nybygget. Mens det fineste nybygget får Arkitektur-oppgjørets Hederspris. Det er 11 kandidater i hver kategori.

NRK - 19 dec 22 kl. 03:43

FNs matvaresjef gir seg

Sjefen for FNs matvareprogram, amerikanske David Beasley, sier han vil gi seg når perioden hans går ut i april neste år. Beasley, som var guvernør i California fra 1995 til 1999, fikk toppjobben i Verdens matvareprogram (WFP) i 2017. Han ble Nominert av daværende president Donald Trump til FN-organet, som siden 1992 har vært ledet av amerikanere.

Aftenposten - 17 dec 22 kl. 21:20

De har alle gjort noe unikt for Oslos barn og unge. Hvem av dem bør bli Årets osloborger? Stem nå!

Aftenpostens lesere har Nominert kandidatene. Nå kan du stemme på din favoritt..

Klartale - 27 sep 22 kl. 13:55

Russland vil ikke sende Oscar-bidrag

Det har Russlands akademi for film bestemt. De sier ikke noe om årsak til hvorfor. Sist en russisk film ble Nominert for beste internasjonale film var for fem år siden.

NRK - 27 nov 22 kl. 21:39

Lokalvalg på Cuba – opposisjonen ber folk la være å stemme

Cubanerne gikk søndag til urnene for å velge lokale myndigheter. Men opposisjonen hevder at noen av deres kandidater er utsatt for press og ikke fikk stille. Over 8 millioner cubanere har stemmerett og kan avlegge hemmelig stemme.

Klartale - 18 okt 22 kl. 10:13

Karim Benzema vant gullballen

– Denne prisen gjør meg veldig stolt. Jeg ga aldri opp. Dette har vært en guttedrøm, sa Karim Benzema mandag.

VG - 21 nov 22 kl. 08:46

Taylor Swift tok storeslem under American Music Awards

Taylor Swift (32) vant alle seks prisene hun var Nominert til under nattens prisdryss i Los Angeles..

Dagbladet - 19 nov 22 kl. 12:13

En drøm å lese

«Det tomme toget» er så stille og samtidig så mektig, er det nok bare et spørsmål om tid før Øivind Hånes igjen blir Nominert til Nordisk Råds litteraturpris..

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 10:29

Jakob Ingebrigtsen Nominert til årets mannlige friidrettsutøver i verden

Den norske friidrettsstjernen er én av fem kandidater som kan vinne den prestisjetunge prisen..

VG - 15 nov 22 kl. 10:29

Jakob Ingebrigtsen Nominert til årets mannlige friidrettsutøver i verden

Den norske friidrettsstjernen er én av fem kandidater som kan vinne den prestisjetunge prisen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com