Nominert

Sunday, 27 November, 00:43

Nyheter om Nominert

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 okt 22 kl. 12:30

Nominasjonene til Brageprisen 2022 er klare

Blant de Nominerte til Brageprisen 2022 er det flere kjente navn – som Åsne Seierstad, Matias Faldbakken, Carl Frode Tiller og Vigdis Hjorth. Prisen deles ut i fire kategorier og regnes som en av de viktigste prisene i det norske, litterære universet. Hjorth er Nominert for sin nyeste bok «Femten år.

NRK - 15 nov 22 kl. 21:23

Morten Lindberg er Nominert til tre Grammy-priser

Den norske musikkprodusenten Morten Lindberg kan vinne opptil tre gullbelagte trofeer i to ulike kategorier under den prestisjetunge Grammy-utdeling i 2023. Det ble kjent da årets nominasjoner for Grammy-utdelingen ble kunngjort tirsdag kveld norsk tid. Selve utdelingen går av stabelen 5.

Klartale - 13 sep 22 kl. 10:12

Dette ble vinnerne av Emmy-prisene

De amerikanske Emmy-prisene deles ut til de beste innen TV-bransjen. Seriene «Succession» og «Ted Lasso» ble nok en gang kåret til årets beste serier.Nykommeren «Squid Game» ble historisk.

Klartale - 08 sep 22 kl. 15:45

Han kan vinne pris

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard spiller på det øverste nivået i England. Ligaen heter Premier League. Torsdag ble begge Nominert til månedens spiller.

NRK - 13 okt 22 kl. 15:35

Sigrid er Nominert til pris

Artisten Sigrid frå Ålesund er Nominert i kategorien beste nordiske artist under MTV Europe Music Awards. Også norske Kyrre Gørvell-Dahll, kjent som Kygo, er Nominert i same kategori. MTV Europe Music Awards går av stabelen 14.

Klartale - 14 nov 22 kl. 16:30

Er dette Norges styggeste bygning?

Grøss-medaljen går det til styggeste nybygget. Mens det fineste nybygget får Arkitektur-oppgjørets Hederspris. Det er 11 kandidater i hver kategori.

Klartale - 27 sep 22 kl. 13:55

Russland vil ikke sende Oscar-bidrag

Det har Russlands akademi for film bestemt. De sier ikke noe om årsak til hvorfor. Sist en russisk film ble Nominert for beste internasjonale film var for fem år siden.

Klartale - 18 okt 22 kl. 10:13

Karim Benzema vant gullballen

– Denne prisen gjør meg veldig stolt. Jeg ga aldri opp. Dette har vært en guttedrøm, sa Karim Benzema mandag.

VG - 21 nov 22 kl. 08:46

Taylor Swift tok storeslem under American Music Awards

Taylor Swift (32) vant alle seks prisene hun var Nominert til under nattens prisdryss i Los Angeles..

Dagbladet - 19 nov 22 kl. 12:13

En drøm å lese

«Det tomme toget» er så stille og samtidig så mektig, er det nok bare et spørsmål om tid før Øivind Hånes igjen blir Nominert til Nordisk Råds litteraturpris..

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 10:29

Jakob Ingebrigtsen Nominert til årets mannlige friidrettsutøver i verden

Den norske friidrettsstjernen er én av fem kandidater som kan vinne den prestisjetunge prisen..

VG - 15 nov 22 kl. 10:29

Jakob Ingebrigtsen Nominert til årets mannlige friidrettsutøver i verden

Den norske friidrettsstjernen er én av fem kandidater som kan vinne den prestisjetunge prisen..

NRK - 07 okt 22 kl. 11:30

Erna Solberg har tidligere Nominert vinner

– Gratulerer til den russiske organisasjonen Memorial, den ukrainske organisasjonen Senteret for sivile rettigheter, og aktivist Ales Bjaljatski fra Belarus, med Nobels fredspris, skriver Erna Solberg i en pressemelding. – Høyre ga Sjur Lindebrække-prisen til Memorial ved leder Svetlana Gannusjkina i 2012, og jeg har faktisk Nominert dem til Nobels fredspris flere ganger. I 2015 ga vi samme pris til Senteret for sivile rettigheter.

NRK - 13 nov 22 kl. 19:17

Sigrid vant MTV-pris

Sigrid Raabe, bedre kjent som Sigrid, vant prisen Beste nordiske artist under MTVs European Music Awards 2022. De andre som var Nominert til prisen var Kygo, danske MØ og Swedish House Mafia og Tove Lo..

Klartale - 07 okt 22 kl. 06:00

Disse er favoritter til fredsprisen

Fredag 7. oktober får vi vite hvem som vinner Nobels fredspris. Noen av favorittene er Svetlana Tikhanovskaja fra Belarus.

NRK - 13 nov 22 kl. 11:35

Nasjonalmuseet kan kåres til styggeste nybygg 2022

Nasjonalmuseet i Oslo risikerer å vinne pris for årets styggeste nybygg. Hvert år deler Arkitekturopprøret ut en Grøss-medalje til det styggeste nybygget som skjemmer sine omgivelser. Folk i hele landet kan være med på å stemme.

VG - 07 nov 22 kl. 10:00

Norske bokhandlere: Dette er årets beste bøker 2022

Norske bokhandlere har Nominert det de mener er årets ti beste bøker til Bokhandlerprisen 2022. Sjekk lista her..

NRK - 01 nov 22 kl. 19:12

Nordisk råds filmpris til Island

Den islandske filmen «Lamb», eller«Dýrið», på islandsk, vant Nordisk råds filmpris 2022. Valdimar Jóhannsson har regi på filmen. Han har også skrevet manus sammen med Sigurjon B.

Aftenposten - 27 okt 22 kl. 13:36

Nominert til Brageprisen

Nominasjonene for årets Bragepris ble offentliggjort i Oslo torsdag. Blant de Nominerte er Aage Storm Borchgrevinks bok….

Klartale - 19 sep 22 kl. 16:30

Jonas Benyoub ble årets stjerneskudd

Bylarm-festivalen ble arrangert på lørdag. Festivalen begynte i 1998 i Trondheim. De siste årene har det blitt arrangert i Oslo hver september.

NRK - 12 aug 22 kl. 20:44

Haaland Nominert til Gullballen

Manchester Citys nye superspiss, Erling Braut Haaland, er Nominert til Gullballen for andre år på rad. Haaland scoret 22 mål og hadde åtte assist i Bundesligaen for Borussia Dortmund i fjor. Forrige helg debuterte han i Premier League med to mål mot West Ham.

NRK - 16 sep 22 kl. 12:04

Haaland kåret til månedens spiller i Premier League

Manchester City-spiss Erling Braut Haaland (22) er kåret til Premier Leagues beste spiller for august. Det opplyser Premier League på Twitter. Ingen norsk spiller har mottatt denne utmerkelsen tidligere.

NRK - 13 sep 22 kl. 03:14

«Squid Game» kjemper i toppen

Det er stor spenning knyttet til den sørkoreanske suksess-serien «Squid Game» når Emmy-prisene deles ut i Los Angeles i natt. De amerikanske Emmy-prisene er TV-bransjens gjeveste, og det er høye forventninger til «Squid Game», en av fjorårets mest sette serier i verden og strømmetjenesten Netflix' største suksess. Serien, som hadde premiere i fjor, er den første ikke-engelskspråklige serien Nominert til en Emmy for beste dramaserie.

NRK - 19 okt 22 kl. 01:18

Trump-samtaler med Woodward blir lydbok

Over åtte timer med samtaler mellom USAs tidligere president Donald Trump og journalisten Bob Woodward blir i neste uke utgitt som lydbok. Forlaget Simon & Schuster Audio kunngjorde tirsdag at «The Trump Tapes» blir gitt ut 25. oktober.

NRK - 31 aug 22 kl. 19:09

«Succession» kan bli spilt inn i Valldal på Vestlandet

Den fjerde sesongen av HBO-serien «Succession» kan bli spilt inn i Valldal på Sunnmøre. Ifølge avisen BTs kilder er det nå endelig klart at en av episodene skal spilles inn på Sunnmøre, blant annet på Juvet landskapshotell. BT har tidligere omtalt at HBO-serien har søkt Norsk filminstitutt (NFI) om penger fra den statlige insentivordningen for film til å spille inn deler av fjerde sesong i Norge.

E24 - 01 okt 22 kl. 12:23

Norwegian vant flykonkurranse, men ingen andre var Nominert

«Hurra, vi har blitt tildelt prisen for det beste lavprisflyselskapet i Nord-Europa,» skrev Norwegian på Instagram denne uken. Men det viser seg at de var den eneste deltageren..

NRK - 30 sep 22 kl. 09:33

Tikhanovskaja og Navanlyj favoritter til fredsprisen

Regimekritikerne Svetlana Tikhanovskaja fra Belarus og Aleksej Navalnyj fra Russland trekkes fram som favoritter til å motta årets Nobels fredspris. Fredag 7. oktober kunngjør Nobelkomiteen hvem som tildeles årets fredspris, og selve utdelingsseremonien finner sted i Oslo rådhus lørdag 10.

Klartale - 29 sep 22 kl. 08:14

Rapperen Coolio er død

Coolio døde onsdag. Hans virkelige navn er Artis Leon Ivey jr. Han døde i Los Angeles i USA.

Klartale - 26 sep 22 kl. 16:39

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er Nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

NRK - 21 sep 22 kl. 03:18

Biden nominerer ny ambassadør til Russland

USAs president Joe Biden har Nominert veterandiplomaten Lynne Tracy som ny ambassadør til Russland etter nåværende ambassadør John Sullivans avgang. Tracy er i dag ambassadør til Armenia, som hun ble tildelt av tidligere president Donald Trump. Bidens nominasjon må godkjennes av Senatet.

VG - 12 aug 22 kl. 18:57

Ada Hegerberg Nominert til Gullballen

I 2018 ble Ada Hegerberg tidenes første kvinnelige fotballspiller til å vinne Gullballen. Nå er spisstjernen Nominert igjen..

NRK - 12 aug 22 kl. 19:01

Hegerberg Nominert til gullballen

Ada Hegerberg vant prisen i 2018 og er nok en gang en av totalt 20 spillere som er Nominert. De to siste årene har Megan Rapinoe og Alexia Putellas gått til topps. Det er 50 journalister som stemmer frem vinneren..

VG - 12 aug 22 kl. 18:57

Ada Hegerberg og Erling Braut Halaand Nominert til Gullballen

I 2018 ble Ada Hegerberg tidenes første kvinnelige fotballspiller til å vinne Gullballen. Nå kan Lyons spisstjerne vinne igjen. Erling Braut Haaland er også Nominert..

VG - 12 aug 22 kl. 18:57

Ada Hegerberg og Erling Braut Haaland Nominert til Gullballen

I 2018 ble Ada Hegerberg tidenes første kvinnelige fotballspiller til å vinne Gullballen. Nå kan Lyons spisstjerne vinne igjen. Erling Braut Haaland er også Nominert..

NRK - 16 sep 22 kl. 12:03

Forfatter Nils Christian Moe-Repstad er død

Nils Christian Moe-Repstad er død, 50 år gammel, etter langvarig sykdom. Han regnes som en av Norges mest egenartede lyrikere, og krysset gjerne det personlige med historiske motiver og hendelser. Moe-Repstad har mottatt Doblougprisen for sitt forfatterskap, Sørlandets litteraturpris og vært Nominert til Brageprisen og Kritikerprisen.

Aftenposten - 08 sep 22 kl. 12:12

Haaland og Ødegaard Nominert til månedens spiller i Premier League

Erling Braut Haaland (22) og Martin Ødegaard (23) er blant de utvalgte til å bli månedens spiller i Premier League for….

VG - 08 sep 22 kl. 12:12

Haaland og Ødegaard Nominert til månedens spiller i Premier League

Erling Braut Haaland (22) og Martin Ødegaard (23) er blant de utvalgte til å bli månedens spiller i Premier League for august..

Aftenposten - 08 sep 22 kl. 12:12

Haaland og Ødegaard Nominert til månedens spiller

Erling Braut Haaland (22) og Martin Ødegaard (23) er blant de utvalgte til å bli månedens spiller i Premier League for….

Aftenposten - 29 aug 22 kl. 14:18

Pia Tjelta kan vinne to seriepriser

Strømmetjenesten Viaplay er Nominert til hele seks priser i Seriekritikerprisen og danker ut NRK, som må nøye seg med….

Aftenposten - 25 aug 22 kl. 08:28

«Nede» Nominert til europeisk pris

Den norske Viaplay-serien «Nede» er valgt ut til hovedkonkurransen på «Festival de la Fiction de la Rohelle» for 2022..

Aftenposten - 23 aug 22 kl. 13:49

Nominert til Nordisk råds filmpris

Går det veien for Joachim Trier, kan han bli den første norske regissøren som vinner Nordisk råds filmpris to ganger..

VG - 23 aug 22 kl. 12:05

«Verdens verste menneske» Nominert til Nordisk råds filmpris

Joachim Trier kan med det bli første norske dobbeltvinner..

NRK - 23 aug 22 kl. 12:00

«Verdens verste menneske» Nominert til Nordisk råds filmpris

Joachim Triers Oscar-Nominerte og Cannes-belønte dramakomedie «Verdens verste menneske» vant i helgen fem Amanda-priser. Nå er filmen også valgt ut som Norges kandidat til Nordisk råds filmpris. Regissør Trier kan da bli den første norske regissøren til å motta prisen to ganger.

Aftenposten - 12 jul 22 kl. 18:17

«Succession» Nominert til 25 Emmy-priser – men «Squid Game» blir historisk

HBOs «Succession» kan bli årets store Emmy-vinner med 25 nominasjoner, mens Netflix-serien «Squid Game» er Nominert i 14….

Aftenposten - 12 aug 22 kl. 18:57

Ada Hegerberg Nominert til Gullballen

I 2018 ble Ada Hegerberg tidenes første kvinnelige fotballspiller til å vinne Gullballen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com