Noe

Wednesday, 01 December, 17:33

Nyheter om Noe

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 26 okt 21 kl. 21:07

Nordens største økonomifestival: - Jeg har ikke sett Noe lignende

For femte år på rad går Kåkånomics av stabelen i Stavanger. - Jeg har ikke sett Noe sted i verden hvor man har fått til Noe lignende, sier økonomiprofessor..

NRK - 07 nov 21 kl. 06:00

Solide eksporttall fra Kina

Solide eksporttall fra Kina Kinas eksport økte mer enn ventet i oktober, mens importen ble Noe lavere enn ventet. Eksportveksten var på 27,1 prosent sammenlignet med oktober i fjor, viser tall som kinesiske tollmyndigheter la frem søndag. Det er høyere enn analytikernes forventninger.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:10

Eide kritiserer Thunberg

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) mener klimaaktivisten Greta Thunberg er inne på en «farlig kurs» når hun sier at klimatoppmøtet i Glasgow allerede er mislykket og ikke betyr Noe i praksis. Under en demonstrasjon i går sa Thunberg blant annet: – Det er ingen hemmelighet at COP26 er mislykket. Det burde være åpenbart at vi ikke kan løse en krise med de samme metodene som fikk oss hit i utgangspunktet.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 14:00

Da alpinisten (23) hadde det som verst, fikk hun et dikt av pianisten (69). Så skjedde det Noe rart.

Kajsa Vickhoff Lie var på vei til Noe stort. Men så kom fallet. Det skulle føre til et vennskap med en hun aldri hadde….

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 18:00

Han har gjort det før. Men Noe er annerledes når Formel 1-håpet besøker «Lindmo» denne gangen.

Da Dennis Hauger ble Formel 3-mester som 18-åring, feiret han med Noe moren tidligere hadde nektet ham..

NRK - 05 nov 21 kl. 11:37

Samfunnsstraff for sex med 15-åring

Høyesterett har kommet til at en 22 år gammel mann som hadde gjentatte samleier med en mindreårig kjæreste kan dømmes til samfunnsstraff. Påtalemyndigheten ba om at mannen skulle dømmes til 120 dagers ubetinget fengsel. Samleiene startet da jenta var 15 år og 5 måneder gammel.

NRK - 05 nov 21 kl. 09:08

Nye fraværsregler til høsten

Regjeringen besluttet torsdag å innføre unntak fra fraværsreglene ut skoleåret. I regjeringsplattformen sier regjeringen at den vil ha et mindre rigid og byråkratisk fraværsreglement enn dagens system. – Beslutningen om å oppheve forskriften midlertidig sier bare Noe om dagens situasjon, sier utdanningsminister Tonje Brenna.

VG - 04 nov 21 kl. 10:32

Skinstad om landslagsløperne: – De er rett og slett feige

Langrennsløper og TV 2-ekspert Petter Soleng Skinstad (32) etterlyser langrennsløpere på landslaget som mener Noe og står for Noe. Nå mener han de bør prate om mat, kropp og vektproblematikk..

E24 - 04 nov 21 kl. 06:23

Nødlandingen i Nordsjøen: - Skal selvfølgelig ikke skje

Et Sikorsky-helikopter måtte i september nødlande på Ekofisk Lima etter oljetrykkfall i hovedgirboksen. – Det for tidlig å si Noe å si Noe om hendelsesforløpet, sier Bristow..

VG - 02 nov 21 kl. 20:23

VAR til Norge: Stopper før mål

ULLEVAAL STADION (VG) Norsk fotball sier ja til å innføre Noe det er delte meninger om, men samtidig nei til Noe «alle» er tilhengere av..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 18:45

Mindre av dette kan bli Noe av det viktigste fra klimamøtet i Glasgow

Dette kan bli Noe av det viktigste som kommer fra klimamøtet i Glasgow..

NRK - 01 nov 21 kl. 02:11

Macron sier at Australia løy t

Frankrikes president Emmanuel Macron beskylder Australias statsminister Scott Morrison for løgn i forbindelse med striden om en ubåtkontrakt. – Det er ikke Noe jeg tror, det er Noe jeg vet, sa Macron da han ble spurt av australske medier om Morrison ikke var sannferdig under forhandlingene. (NTB).

NRK - 01 nov 21 kl. 02:11

Macron sier at Australia løy

Frankrikes president Emmanuel Macron beskylder Australias statsminister Scott Morrison for løgn i forbindelse med striden om en ubåtkontrakt. – Det er ikke Noe jeg tror, det er Noe jeg vet, sa Macron da han ble spurt av australske medier om Morrison ikke var sannferdig under forhandlingene. (NTB).

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 07:00

Noe går aldri av moten. Spesielt ikke for tidligere motedronning Signy Fardal.

Noe går aldri av moten. Spesielt ikke for tidligere motedronning Signy Fardal..

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 16:01

Solbakken har bedt agenten «holde munn»: – Ikke vits for meg å vite Noe om

ULLEVAAL STADION (VG) Italienske Corriere Dello Sport mener Ola Solbakken (23) burde spilt for en storklubb som kan….

VG - 09 nov 21 kl. 16:01

Solbakken har bedt agenten «holde munn»: – Ikke vits for meg å vite Noe om

ULLEVAAL STADION (VG) Italienske Corriere Dello Sport mener Ola Solbakken (23) burde spilt for en storklubb som kan vinne Champions League, men hos hovedpersonen selv er tankene helt andre steder..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.

VG - 09 nov 21 kl. 13:52

Karakterdrap! Bokanmeldelse: Siv Jensen: «Siv – med egne ord»

Siv Jensens oppgjør med Carl I. Hagen er Noe av det blodigste jeg kan huske å ha lest i norsk memoarlitteratur..

NRK - 09 nov 21 kl. 13:56

Funn av død person i Bergen

Politet er på en adresse i Bergen sentrum etter funn av en død person. Politiet er på stedet for å gjøre undersøkelser, men det er per nå ikke mistanke om Noe kriminelt, opplyser politiet. AMK ble varslet 12.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:25

– Ingen grunn til å frykte for tryggheten

Politiet sier at folk i Oslo ikke trenger å frykte for sikkerheten etter hendelsen på Bislett tirsdag. – For oss fremstår dette som en enkeltstående handling, slik at det ikke er Noen grunn til å frykte for tryggheten i byen for andre. Dette er en person som er kjent for oss tidligere, og som har en historikk.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:07

– Ingenting som tyder på terror

Politiet opplyser tirsdag at de ikke har Noen informasjon som tyder på at den alvorlige hendelsen på Bislett i Oslo var terror. – Motivet for handlingen er uavklart, og det er for tidlig å konkludere. Vi etterforsker bredt.

VG - 09 nov 21 kl. 11:55

Alle har et ansvar for å forebygge og bekjempe hatet

Jeg har aldri besøkt en synagoge før, Noe jeg gjerne vil gjøre, men jeg var en del av menneskelig ring rundt synagogen i Oslo. Vi har alle et ansvar for å beskytte minoritetene i vårt samfunn..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 08:12

– Vi kom frem til at vi måtte avlede Carl: gi ham Noe å holde fingrene i

Tidligere statsminister Erna Solberg vil verken bekrefte eller avkrefte at hun var villig til å gå av hvis….

NRK - 09 nov 21 kl. 07:05

Bruker litt mindre på julehandelen

Virke anslår at vi vil bruke like over 12.000 kroner hver på årets julehandel. Det er litt mindre enn fjorårets julehandel, men mer enn i 2019.

NRK - 08 nov 21 kl. 17:48

Obama: De fleste land har sviktet

De fleste land har sviktet løftene de avga i forbindelse med Parisavtalen, sa tidligere president Barack Obama på klimatoppmøtet i Glasgow mandag. Obama, som var president da Parisavtalen ble undertegnet, sa at verden må trappe opp arbeidet for innfri løftene om kutt i CO2-utslipp og samarbeid for å bremse den globale oppvarmingen. – Vi har langt ifra gjort nok for å takle denne krisen.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:39

Høyre: Dyre ideer og dårlige løsninger

Høyre sier i en pressemelding at Støre-regjeringens budsjettet «bekrefter inntrykket fra Hurdalsplattformen med dyre ideer og dårlige løsninger». Partiet mener den nye regjeringen mangler et politisk prosjekt. – De vil ikke Noe.

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 11:08

Glemt lommeboken? Ikke Noe problem. Her kan du betale med ansiktet på T-banen.

Noe av det beste jeg vet med Moskva, er metroen. Nå skaper den debatt..

E24 - 08 nov 21 kl. 09:39

Det går ikke an å kalle Flyr-emisjonen Noe annet enn krise

Det er bare én god ting å si om Flyr-emisjonen – og det er egentlig negativt..

NRK - 08 nov 21 kl. 08:33

BBC: Flest fossil-lobbyister på COP26

Det er flere delegater fra fossil-industrien til stede under klimatoppmøtet i Glasgow enn fra Noe land, viser analyser som BBC har publisert. Det er aktivister ledet av organisasjonen Global Witness som har gått gjennom deltagerlistene publisert av FN før starten av COP26. De fant at 503 av deltagerne har tilknytning til fossilt brensel, og sier de lobbyerer for industrien.

NRK - 08 nov 21 kl. 02:32

Kvinne og to barn evakuert fra hus

En kvinne, to barn og en hund ble natt til mandag evakuert fra en enebolig i Hemnes i Aurskog-Høland kommune. Boligen ble overtent på kort tid. Politiet i Øst melder at de har kontroll på alle beboere, men at huset er overtent.

NRK - 07 nov 21 kl. 18:26

Døde etter smitte fra uvaksinert

Østre Toten kommune bekrefter nå at en person er død etter kontakt med en uvaksinert helsearbeider. Samtidig innrømmer helsemyndighetene at de mangler oversikt over omfanget og at det kan være mørketall. Dødsfallet skjedde på Labo bo- og servicesenter i Østre Toten kommune 31.

NRK - 07 nov 21 kl. 17:12

La Palma-vulkan: Ingen ende i sikte

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma pågår fortsatt, sju uker etter at utbruddet startet. – Ingenting tyder på at det vil stanse i løpet av den nærmeste tiden, sier Carmen López, talsperson for det spanske krisebyrået Pevolca. I helgen ble det riktignok registrert Noe nedgang i antall jordskjelv og utslipp av svoveldioksid fra vulkanen.

NRK - 07 nov 21 kl. 16:17

Stoppet på Kastrup med 5,5 mill.

Dansk grensepoliti pågrep nylig en mann på Kastrup-flyplassen i København som hadde 5,5 millioner danske kroner i kontanter i en koffert, skriver NTB. Mannen i 40-50-årsalderen kom til Kastrup for Noen dager siden. Hvor han skulle reise til, har ikke politiet sagt Noe om.

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 14:27

Full pott for trondheimslaget: – Noe av det beste vi har gjort Noen gang

Utleira åpnet sesongen med seier mot både Fredrikshald og Sandefjord..

VG - 07 nov 21 kl. 12:55

Grepene som gjorde ham til landslagsspiller: – Aldri tenkt at jeg kan sikte meg inn på det

LILLESTRØM (VG) Han traff Ståle Solbakken som 18-åring da et stipend fra HamKam ga et treningsopphold i FC København. Siden den gangen har Thomas Lehne Olsen (30) knapt trodd at A-landslaget kunne være Noe for ham..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 09:10

Tribunefester har en spesiell betydning

Pilene peker riktig vei. Den nye landslagstroppen viser Noe av utviklingen..

NRK - 07 nov 21 kl. 08:32

Mistenker at Oslo-brann ble påsatt

Politiet mistenker at brannen i et kafélokale i en bygård i Gamlebyen ble påsatt, og ser alvorlig på saken. To menn ble sett løpe fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen i Oslogate på St.

NRK - 06 nov 21 kl. 19:51

Person alvorlig skadet etter brann

To personer er fraktet til sykehus med brannskader etter en brann i andre etasje på en bolig i Horten. Den ene personen er alvorlig skadet, og den andre skal undersøkes for røykskader. Det er ikke synlige flammer i boligen, men det kommer Noe røyk fra bygningen, ifølge politiet.

Klartale - 13 okt 21 kl. 08:56

Politiet tror ikke lenger at mann ble knivstukket i skogen

Den skadde mannen ble funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

NRK - 06 nov 21 kl. 12:51

Boris Johnson får krass kritikk

Storbritannias tidligere statsminister John Major mener nåværende statsminister og partikollega Boris Johnsons håndtering av en korrupsjonssaken rundt Owen Paterson er «skammelig». I oktober viste en granskning at det konservative parlamentsmedlemmet Owen Paterson hadde lobbet for to selskaper han mottok betalinger fra som konsulent. Johnson regjering forsøkte først å blokkere suspenderingen av Paterson ved å be om en revisjon av etikk-reglene for parlamentsmedlemmer.

NRK - 06 nov 21 kl. 09:49

Vil ha grenserestriksjoner

Statsforvalter i Troms og Finnmark, Elisabeth Vik Aspaker, vil ha strengere grensekontroll i forbindelse med økt koronasmitte i Nord-Norge. Vik Aspaker sier at dette er Noe de har diskutert med nasjonale myndigheter..

E24 - 06 nov 21 kl. 06:00

– Han kom til Norge uten Noe – og det glemmer han aldri

Dyar Al-Ashtari (26) er krigsflyktningen som ble gründer og internettmillionær. Pengene går til fine biler, klokker – og en av verdens største youtuberes siste prosjekt..

NRK - 05 nov 21 kl. 22:49

Norge kaller hjem ambassadeansatte

Utenriksdepartementet henter ut deler av staben den norske ambassaden i Etiopia. Årsaken er det uoversiktlige sikkerhetssituasjonen i landet. – På bakgrunn av den uoversiktlige sikkerhetssituasjonen i Etiopia har Utenriksdepartementet besluttet midlertidig nedtrekk av deler av utsendt stab ved ambassaden og alle medfølgende familiemedlemmer.

NRK - 05 nov 21 kl. 22:49

Norge trekker ut ambassadeansatte

Utenriksdepartementet henter ut deler av staben ved den norske ambassaden i Etiopia. Årsaken er den uoversiktlige sikkerhetssituasjonen i landet. – På bakgrunn av den uoversiktlige sikkerhetssituasjonen i Etiopia har Utenriksdepartementet besluttet midlertidig nedtrekk av deler av utsendt stab ved ambassaden og alle medfølgende familiemedlemmer.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt