Noe

Saturday, 13 April, 01:43

Nyheter om Noe

Klartale - 03 apr 24 kl. 06:00

Vil ha et arbeidsliv som passer dem med dysleksi

Industrien har endret seg mye, ifølge Cay Nordhaug. Det stilles flere krav til sikkerhet. Mer skal dokumenteres.

Klartale - 07 apr 24 kl. 06:00

– Jeg husker fortsatt den gode følelsen av å være med på Noe så stort

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 06 apr 24 kl. 13:32

Politiet i Oslo bevæpner seg etter trusler mot moskeer

Oslo politidistrikt jobber med å undersøke trusler som er angitt på et åpent nettsted. – Det gjelder trussel mot moskeer, bekrefter operasjonsleder Øyvind Hammervold til NRK. Han kan ikke si Noe om hva truslene inneholder.

NRK - 10 timer siden

Politiet: Ingen våpen funnet etter hendelse på skole i Vesterålen

Politiet har gjennomført undersøkelser for å avklare om det var et ekte våpen eller et lekevåpen en elev hadde med seg på en skole i Vesterålen onsdag. Fredag opplyser politiet at de ikke har funnet Noe våpen. – Politiet har heller ikke funnet Noe som underbygger en intensjon om å skade Noen, og vi anser heller ikke at det skal være Noen fare forbundet med hendelsen.

NRK - 17 timer siden

– Lillestrøm-budsjettet brøt loven

Budsjettet som Lillestrøm kommune vedtok før jul var i strid med kommuneloven, har Statsforvalteren nå slått fast. De borgelige partiene ville senke eiendomsskatten og hente pengene ved effektivisering. Men i budsjettet var de ikke tydlige på fra hvilke områder pengene skulle hentes, Noe SV, MDG og Rødt mente var ulovlig.

NRK - Igår: 17:33

Rykket ut til skole etter melding om våpen

Onsdag 10. april fikk politiet melding fra en skole i Vesterålen om at en mindreårig elev skal ha vist fram et våpen til medelever i skoletiden. Det skriver politiet i Nordland i en pressemelding.

Klartale - I førrgår: 13:00

Hva må til for at vi når klimamålene?

Klima og miljø er ikke Noe nytt tema. De fleste av verdens land vet at de må gjøre Noe for å hindre at klimaendringene blir verre. Ulike avtaler skal sørge for at det skjer.

NRK - 09 apr 24 kl. 03:08

EU enige om strengere restriksjoner

Forhandlere fra EU-landene og EU-parlamentet ble mandag enige om strengere restriksjoner på import av landbruksvarer fra Ukraina, opplyser Belgia, som har EU-formannskapet. Avtalen forlenger den tollfrie tilgangen som EU har gitt ukrainske landbruksvarer siden Russlands invasjon i 2022, men setter begrensninger for fjærfe, egg, sukker, mais, gryn og honning. Grensen for når toll og kvoter gjeninnføres, er basert på snittet av importen i 2022 og 2023.

NRK - 03 apr 24 kl. 20:37

Ap-politiker gir seg på Stortinget

Stortingspolitiker Torstein Tvedt Solberg (Ap) sier i et intervju med Stavanger Aftenblad at han gir seg på Stortinget i 2025. Tvedt Solberg sier til Aftenbladet at han ønsker å gjøre Noe annet, men at han ikke har Noe annet å gå til. Han sier også til avisa at han ikke tror Jonas Gahr Støre er fremtiden til partiet, og at han har vært flau over å være stortingspolitiker.

NRK - 13 mar 24 kl. 11:54

Mistenker ikke Noe kriminelt etter to dødsfall i Trøndelag

Politiet mistenker ikke at det har skjedd Noe kriminelt i forbindelse med at to personer ble funnet døde i Åfjord i Trøndelag lørdag. – De foreløpige obduksjonsrapportene viser at det kan være flere mulige grunner til dødsfallene, men ingen av disse indikerer at det har skjedd Noe kriminelt. Begge var eldre personer preget av alderdommen, Noe som kan ha vært medvirkende årsak til dødsfallene..

NRK - 03 apr 24 kl. 09:21

Polske statsborgere omkom i Brufjellhålene

Det var Agnieszka Anna Brozyna (25) som omkom ved Brufjellhålene søndag 24. mars. Samboeren hennes Lukasz Jan Trusilo (25) er fortsatt savnet.

Klartale - 03 apr 24 kl. 06:00

Legg til rette for dem med dysleksi

En jobb som du har mestret. Kanskje var ikke skole tingen for deg, så du begynte å jobbe tidlig. Allerede som 15-16-åring.

Aftenposten - 13 timer siden

Stans på T-banen i Oslo

Det melder politiet i Oslo. «Nødetatene er på Majorstuen T-banestasjon i forbindelse med et lite branntilløp i Noe papir….

NRK - 14 timer siden

Kina med Midtøsten-oppfordring til USA

Kinas utenriksminister Wang Yi og hans amerikanske motpart antony Blinken var diskuterte den spente situasjonen i Midtøsten i en telefonsamtale fredag, melder AFP. Her skal Wang Yi ha bedt USA om å «spillet en konstruktiv rolle» i Midtøsten. Bakteppet er det iskalde forholdet mellom Iran og Israel som følge av Israels angrep på Irans konsulat i Damaskus i Syra 1.

NRK - 14 timer siden

Ikke bestemt om hun leverer ny oppgave

Ingvild Kjerkol ble spurt om hun vil levere en ny masteroppgave. – Er du fristet til å skrive en ny oppgave? spør Nettavisen.

NRK - 18 timer siden

Kjerkol dropper arrangement fredag

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) skulle legge ned grunnsteinen for Ny sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum fredag. Det blir det ikke Noe av. Isteden stiller statssekretær i departementet Ellen Rønning-Arnesen (Ap), opplyser kommunikasjonsavdelingen i departementet til NTB.

NRK - 19 timer siden

Innvoller og kumøkk utenfor næringsbygg i Oslo

Noen har lagt kumøkk og innvoller utenfor et næringsbygg i Oslo sentrum i løpet av natten, skriver VG. Inngangsdøren det er snakk om ligger i Akersgata 51. Blant annet holder Senterpartiet til her.

NRK - 19 timer siden

Dumpet kumøkk utenfor Senterpartiets kontor i Oslo

Noen har lagt kumøkk og innvoller utenfor et næringsbygg i Oslo sentrum i løpet av natten, skriver VG. Inngangsdøren det er snakk om ligger i Akersgata 51. Blant annet holder Senterpartiet til her.

NRK - 01 apr 24 kl. 17:48

Rykker ut etter melding om Noe som flyter i vannet

Nødetatene i Sør-Øst rykker ut til Dampskipsbrygga i Stavern, etter meldinger om Noe som ligger og flyter i vannet. – Vi vet per nå ikke hva som flyter, skriver politiet i en melding på X. Det er redningsdykkere i vannet og politiet jobber med å innhente informasjon fra potensielle vitner i området..

NRK - 01 apr 24 kl. 17:48

Rykket ut etter melding om Noe som flyter i vannet

Nødetatene i Sør-Øst rykker ut til Dampskipsbrygga i Stavern, etter meldinger om Noe som ligger og flyter i vannet. – Vi vet per nå ikke hva som flyter, skriver politiet i en melding på X. Det er redningsdykkere i vannet og politiet jobber med å innhente informasjon fra potensielle vitner i området.

NRK - Igår: 00:54

Israel varsler gjengjeldelse om Iran angriper

Israel vil svare direkte på ethvert angrep fra Iran, sa Israels forsvarsminister Yoav Gallant torsdag i samtale med USAs forsvarsminister Lloyd Austin. – Et direkte iransk angrep vil kreve en passende israelsk respons mot Iran, sa Gallant til Austin ifølge en oppsummering av samtalen fra Gallants kontor. Pentagon melder at de to diskuterte USAs forpliktelse til Israels sikkerhet mot trusler fra Iran og gruppene som landet støtter.

NRK - Igår: 21:12

Stor gjødsellekkasje: Bygger demning

Klokken 19:05 fikk politiet inn en melding om et mulig straffbart forhold som også hadde skapt en lekkasje av gjødsel fra en kum. Kummen er på en gård ved Buevegen i Time. Det skal ikke ha vært Noe straffbart, men omkring 75 kubikkmeter med gjødsel har rent ut.

VG - Igår: 20:36

Melding om fallulykke i Tønsberg

– Vi behandler det som en alvorlig ulykke frem til vi får Noe mer klarhet i situasjonen, sier operasjonsleder Reite..

NRK - Igår: 19:52

USA godkjenner overføring av norske F16 til Ukraina

Amerikanske myndigheter har nå godkjent oveføringen av 22 F-16 fra Norge til Ukraina. Det melder Nettavisen. Godkjenningen er et steg på veien mot at Norge kan donere F-16-fly til Ukraina.

NRK - Igår: 18:42

Mexico saksøker Ecuador etter ambassadestorming

Mexico fremmer sak mot Ecuador ved Den internasjonale domstolen (ICJ) i Haag, som følge av stormingen av landets ambassade i Quito. Mexico krever at Ecuador suspenderes fra FN dersom ikke landet kommer med en offentlig beklagelse og erkjenner at stormingen av ambassaden var «et brudd på fundamentale prinsipper og normer i internasjonal lov», sier utenriksminister Alicia Barcena. Hensikten med søksmålet er ifølge henne «å garantere oppreisning av den moralske skaden som ble påført den mexicanske staten og dens statsborgere».

NRK - Igår: 16:58

Kjerkol har forlatt Statsministerens kontor

Helseminister Ingvild Kjerkol har like før klokken 17 forlatt Statsministerens kontor. Hun har vært knapop med kommentarer til pressen etter opplsagene om at TV 2 og NRK erfarer at Kjerkols masteroppgave annulleres. – Jeg kommer ikke til å kommentere Noe før vi har mottatt konklusjonen fra Nord universitet og det har vi ikke.

E24 - Igår: 13:33

Hydrogenpro får ny storeier

Østerrikske Andritz blir nest største eier i Hydrogenpro, i en tid med uenighet blant to andre storeiere. – Ro i selskapet er Noe vi alle ønsker, sier Hydrogenpro-sjef Jarle Dragvik..

NRK - 01 apr 24 kl. 02:49

Mye klager på biltreff i Oslo

Politiet i Oslo har natt til mandag fått flere klager fra folk om bråkete og stygg bil- og motorsykkelkjøring i Oslo. Politiet sier til NRK at det har vært opp mot 100 bilinteresserte som har kjørt rundt, i hovedsak på hovedveinettet. Hendelsene settes i sammenheng med et såkalt "Street meet", skriver politiet.

NRK - Igår: 12:29

Kjerkols advokat: – Ikke mottatt vedtaket

– Vi har ikke mottatt vedtaket, sier Ingvild Kjerkols advokat, Marianne Klausen, til NRK.Kilder opplyser til NRK at Kjerkols masteroppgave strykes av Nord universitet på grunn av plagiering. Klausen sier de har bedt universitetet om å sende vedtaket så fort som mulig.

NRK - Igår: 11:58

Politiet ber om vitner etter voldshendelse på Majorstuen

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner til en voldsepisode som skjedde på Majorstuen natt til søndag 7. april 2024. – To personer utøvde grov vold mot det som for politiet fremstår som et tilfeldig offer, skriver politiet i en pressemelding.

Aftenposten - Igår: 11:59

Kjerkol mister mastergraden: – Jeg vil ikke kommentere Noe før jeg har fått konklusjonen

Nå er dommen klar. Helseminister Ingvild Kjerkol blir felt for fusk, etter det Aftenposten kjenner til..

VG - Igår: 08:44

Gjenskaper Knut Hamsuns stemme: – Det er helt grotesk

Et omstridt forlag skal utgi «Sult» på lydbok med kunstig Knut Hamsuns-stemme. Det vil ikke arvingene hans ha Noe av..

Dagbladet - Igår: 07:41

Strømbrudd stanset TV 2-sending

- Jeg har aldri opplevd Noe liknende, sier nyhetsanker Arill Riise..

Dagbladet - Igår: 07:41

NRK og TV 2-sendinger rammet av strømbrudd

- Jeg har aldri opplevd Noe liknende, sier nyhetsanker Arill Riise..

NRK - Igår: 07:38

Strømbrudd på Media City Bergen - TV 2 og NRK rammet

Både NRK og TV 2s sendinger fra Bergen er slått ut av et strømbrudd på Media City Bergen. – Vi hørte et smell så gikk det i svart, sier NRKs nyhetsoppleser Tom Arne Moe. NRK Vestlands morgensending for Hordaland på radio ble rammet av strømbruddet.

NRK - Igår: 06:53

Trafikkulykke på fylkesvei 287 i Sigdal

En lastebil og personbil har kollidert på fylkesvei 287 i Sigdal. Ifølge politiet, fremstår ulykken som alvorlig. Nødetatene er på vei til stedet.

Klartale - Igår: 06:00

– Vi lever bare så vidt, fra dag til dag

Det er nå seks måneder og fire dager siden krigen mellom Hamas og Israel startet. Minst 33.300 palestinere er blitt drept.

NRK - I førrgår: 23:36

Iran: Motstridende meldinger om luftrommet stenges

Det iranske nyhetsbyrået Mehr benekter nå at de har publisert at all flytrafikk over Irans hovedstad Teheran innstilles fra midnatt lokal tid. Det melder Reuters. Tidligere meldte de at stengingen skulle skje på grunn av en militærøvelse, og siterte forsvarsministeren i landet.

Aftenposten - I førrgår: 19:50

Scoret hattrick da RBK lekte seg videre i cupen

Rosenborg lot det ikke være Noe tvil i cupens første runde og vant komfortabelt..

NRK - I førrgår: 17:42

Asyl-og migrasjonspakt vedtatt i EU-parlamentet

EU-parlamentet sier ja til en større reform av asyl- og flyktningpolitikken i EU. Den nye asyl- og migrasjonspakten skal gjøre det vanskeligere for migranter og flyktninger å komme inn i unionen. Den skal også sikre bedre byrdefordeling mellom medlemsstatene.

NRK - I førrgår: 14:13

Deler av bygning har rast over taket på en bil

Deler av en bygning i Vest-Telemark har rast over taket på en bil, hvor det sitter en person inni. – Hendelsen fremstår som alvorlig, opplyser operasjonsleder Richard Skuggedal i politiet. Han kan ikke si Noe om skadeomfanget til personen.

NRK - I førrgår: 11:36

Økokrim henlegger etterforskningen mot Anette Trettebergstuen

Etterforskninga mot tidligere kulturminister Anette Trettebergstuen er henlagt, bekrefter Økokrim i en pressemelding. – Retts- og påtalepraksis tilsier at terskelen for å kunne straffes for tjenestefeil i form av om rene habilitetsbrudd er høy. Vi har på grunnlag av dette og sakens omstendigheter konkludert med at Trettebergstuen ikke har begått straffbare forhold, sier påtaleansvarlig og ass.

NRK - 20 mar 24 kl. 13:39

Matapour: - Jeg har Noe jeg ønsker å si

I det retten heves sier Zaniar Matapour at han har Noe han ønsker å si: – Synne Sørheim har diktet opp mesteparten av samtalen. Jeg vet ikke om det er fordi hun har vært påvirket av handlingen 25. juni eller om hun tar egne medisiner.

Klartale - I førrgår: 10:21

Hva skjer om hun blir tatt for juks?

Ingvild Kjerkol er helseminister. Hun har en mastergrad fra Nord Universitet, som hun tok for tre år siden. Det er denne oppgaven som hun er beskyldt for å ha jukset med.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com