Noe

Tuesday, 19 October, 13:38

Nyheter om Noe

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 08:56

Politiet tror ikke lenger at mann ble knivstukket i skogen

Den skadde mannen ble funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:00

Kongsberg-siktede skal sjekkes psykisk

I går fikk politiet meldinger om en mann som skjøt på folk med pil og bue. Senere kom det fram at mannen var Espen Andersen Bråthen.Fem personer ble drept.

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 07:44

For over 20 år siden opplevde Carl Frode Tiller Noe som rokket ved alt han tror på

– Å oppleve Noe du ikke forstår, er egentlig gull verdt for en forfatter..

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:07

Politiet undersøker terrormotiv

Politiet undersøker om angrepet på Kongsberg kan være terrorrelatert. – Det er grunn til å vurdere om dette er en terrorhandling, men det er for tidlig å si Noe om motivet, sa politisjef på Kongsberg Øyvind Aas, på en pressebrifing klokka 22 onsdag kveld. Han bekrefter at det er en mann som er pågrepet i saken, og at flere personer er drept og skadd, men vil ikke si Noe om antall..

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det gir henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

Klartale - 10 okt 21 kl. 06:00

Sier valget i Somalia blir utsatt nok en gang

Somalia skulle ha holdt valg i 2020. Folk skulle velge både president og en ny nasjonal-forsamling. Men de må vente på å få stemme.

Klartale - 08 okt 21 kl. 06:00

Hvem vinner fredsprisen?

Klokka 11 får vi svaret. Da blir det kjent hvem som vinner Nobels fredspris for i år.Nobels fredspris ble delt ut for første gang i 1901.

Klartale - 07 okt 21 kl. 12:19

Fetteren er ute av Tengs-saken

17 år gamle Birgitte Tengs ble drept i 1995. Fetteren hennes ble dømt for drapet i tingretten i 1997. Året etter ble han frikjent i lagmannsretten.

VG - 4 timer siden

Kanye West har byttet navn

Kanye West (44) har fått rettens medhold i å hete YE – uten Noe mellomnavn eller etternavn..

E24 - 5 timer siden

Oslo Børs åpner forsiktig nedover

Oslo Børs faller Noe tilbake etter oppgangen dagen før..

Aftenposten - 14 timer siden

Utleier hadde ikke Noe å utsette på drapssiktede fra Kongsberg

Den drapssiktede Espen Andersen Bråthen (37) bodde i 2016 en periode i Stavanger..

NRK - 16 timer siden

Bekrefter luftangrep mot Mekele

Tigray-regionens hovedstad Mekele er rammet av etiopiske flyangrep, opplyser øyenvitner. Det statlige nyhetsbyrået i Etiopia bekrefter angrepene. Minst tre personer er ifølge øyenvitner drept.

NRK - 21 timer siden

Per-Willy Amundsen beklager

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen fra Fremskrittspartiet beklager kritikken han rettet mot partiets ungdomsorganisasjon (FpU) tidligere i høst. I en diskusjon på Facebook i september skrev Amundsen at FpU ikke lenger var «til nytte for Frp», og at FpU ikke hadde «bidratt med Noe som helst» til hans valgkamp. I dag, i et innlegg på samme nettsted der han takker for vervet som leder for Stortingets justiskomité, skriver Amundsen at han har fått mange rekaksjoner etter FpU-kritikken: – Jeg vil beklage for det jeg har sagt, og vil bygge et godt forhold til vår ungdomsorganisasjon fremover.

E24 - 22 timer siden

Wall Street innleder viktig resultatuke blandet

Sterke resultatrapporter bidro til en positiv ukeavslutning på Wall Street før helgen, men denne uken starter med Noe surere stemning..

VG - 22 timer siden

Flere unge dropper p-pillen

Flere og flere unge kvinner dropper p-piller til fordel for p-stav og spiral. Andrea Riise (18) ville slippe bivirkningene, og bruke Noe som føltes mer sikkert..

NRK - Igår: 01:47

Brann i hus i Stryn

Det brenner i et hus i Utvik i Stryn. Ifølge politiet dreier det seg om en pipebrann som har spredd seg til huset. Det var fem personer i huset da brannen startet.

NRK - Igår: 00:40

Facebook vil ansette 10.000 i EU

Nettgiganten Facebook vil opprette 10.000 arbeidsplasser i Europa for å skape en virtuell versjon av internett. Selskapet ser på det som blir kalt et metavers som framtiden for nettbruk.

NRK - Igår: 21:42

Ambassadør reist fra Hviterussland

Frankrikes ambassadør i Hviterussland har forlatt landet etter at myndighetene i Minsk krevde at han skulle reise innen mandag. En talsperson for ambassadøren har ikke sagt Noe hva som er grunnen til at hviterussiske myndigheter krevde at Nicolas de Lacoste måtte forlate landet. Ifølge hviterussiske medier handler hjemreisen om at ambassadør Lacoste aldri møtte president Aleksandr Lukasjenko for å overlevere sine akkreditiver.

NRK - Igår: 21:03

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

NRK - Igår: 19:09

Høyeste strømpris på lang tid

Sør- og Øst-Norge får mandag morgen den dyreste spotprisen på strøm på lang tid. Den høyeste prisen blir mellom 08:00 og 09:00 i morgen, skriver Stavanger Aftenblad. Prisen blir på 2,533 kroner.

NRK - 05 okt 21 kl. 10:20

Tre års fengsel for voldtekt

En mann i 30-årene er i lagmannsretten dømt til tre år og tre måneders fengsel for å ha voldtatt en sovende kvinne. Hendelsen skjedde første juledag i 2019 hjemme hos kvinnen i Asker, melder NTB. Under rettssaken i Borgarting lagmannsrett torsdag i forrige uke forklarte kvinnen at hun våknet av at mannen forgrep seg på henne, men at hun ikke klarte å gjøre eller si Noe.

NRK - 05 okt 21 kl. 10:21

Mann dømt etter sovevoldtekt

En mann i 30-årene er i Borgarting lagmannsrett dømt til tre år og tre måneders fengsel for å ha voldtatt en sovende kvinne. Hendelsen skjedde hjemme hos kvinnen i Asker. Hun hadde invitert den tiltalte og en annen mann hjem til seg, der de drakk alkohol.

NRK - I førrgår: 07:04

Vaksinerer koalaer mot klamydia

400 koalaer i Australia skal vaksineres mot kjønnssykdommen klamydia, Noe forskere håper skal bedre dyrenes mulighet til overlevelse. I enkelte områder i Australia er halvparten av bestanden av koalaer smittet av klamydia, ifølge Reuters..

NRK - I førrgår: 01:42

En natt til på sykehus for Clinton

Tidligere president Bill Clinton skal tilbringe enda en natt på sykehus i California der han får behandling for blodforgiftning. Clinton ble tirsdag lagt inn på sykehuset i Irvine, sør for Los Angeles. Ureña sa lørdag at Clinton blir en natt til på sykehuset for å fortsette antibiotikabehandlingen han får.

NRK - I førrgår: 00:05

Ny smitterekord i Latvia

Det er registrert 2799 nye tilfeller av koronasmitte i Latvia siste døgn, Noe som er ny rekord for landet. Tallet på nye smittede har steget merkbart de siste ukene. Nylig testet også president Egils Levits positivt og satte seg i karantene..

VG - I førrgår: 19:35

Maren Lundby trekker seg fra «Skal vi danse»: – Noe har vært galt

Nylig meldte hun forfall til OL; nå er skihopperen også ute av dansen. Aldri før har så mange deltagere trukket seg fra konkurransen som i år..

NRK - I førrgår: 18:18

Skien: Ikke kriminelt bak dødsfall

Mannen som ble funnet død på en sti i Skien er identifisert og pårørende varslet. Etter videre undersøkelser mener politiet så langt at det ikke ligger Noe kriminelt bak dødsfallet. Sør-Øst politidistrikt opplyser at politiet ikke har endelig konkludert..

NRK - I førrgår: 14:53

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke Noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - I førrgår: 14:53

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke Noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 16 okt 21 kl. 09:15

Forlenger fengsling etter drap

En 30 år gammel mann som er siktet for medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg i april, er varetektsfengslet i fire nye uker. 30-åringen er den eneste av de tre som er siktet i saken, som har forklart seg for politiet. Alle de siktede sitter varetektsfengslet, og alle nekter for å ha Noe med drapet å gjøre.

VG - 16 okt 21 kl. 06:06

Marerittet i Kongsberg

KONGSBERG (VG) Sjelden har Noe så meningsløst etterlatt så mange ubesvarte spørsmål om tryggheten i samfunnet vårt..

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

Fortsatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:56

Tidligere langrennsløper fikk hjerneblødning

Tidligere langrennsløper Øystein Pettersen har fått en blødning på hjernen. Han ble fløyet til Rikshospitalet i forrige torsdag. Det melder VG.

E24 - 15 okt 21 kl. 09:09

Rekordlavt nybilsalg i Europa

Nybilsalget i Europa falt i september til det laveste nivået siden 1995, Noe som tilskrives mangel på databrikker..

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 07:44

Forsøk på å beskrive det uforklarlige

For over 20 år siden opplevde Carl Frode Tiller Noe som rokket ved alt han tror på..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 03:01

Sjef for kontraterror: - Krevende sak

Den type sak, som skjedde i Kongsberg onsdag kveld, er Noe av det mest krevende enhver sikkerhetstjeneste står ovenfor, forteller Kontraterror sjef i PST, Arne Christian Haugstøyl..

VG - 02 okt 21 kl. 19:57

Lehne Olsen om landslaget: – Ikke Noe jeg tenker på

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg – Lillestrøm 2–1) Med en hammer av et vristskudd ga Thomas Lehne Olsen (30) enda en høylydt beskjed om at landslaget kan være Noe for ham. Uten at det holdt til LSK-poeng..

VG - 02 okt 21 kl. 19:57

Lørdagskongen Lehne Olsen om landslaget: – Ikke Noe jeg tenker på

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg – Lillestrøm 2–1) Med en hammer av et vristskudd ga Thomas Lehne Olsen (30) enda en høylydt beskjed om at landslaget kan være Noe for ham. Uten at det holdt til LSK-poeng..

NRK - 14 okt 21 kl. 23:12

Tiltalt lærer erkjenner straffskyld

Den 30 år gamle mannen som er tiltalt for flere titalls nettovergrep mot mindreårige erkjenner helt eller delvis straffskyld for de fleste forholdene. – Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har gjort det, sa den tidligere læreren i retten da saken begynte i Hordaland tingrett torsdag, skriver Bergensavisen. – Det er Noe jeg angrer fryktelig på.

NRK - 14 okt 21 kl. 21:51

Vil gi slaktere hastevisum

Friske dyr blir avlivet på grunn av mangel på slaktere i Storbritannia. Nå vil den britiske regjeringen gi 800 utenlandske slaktere et seks måneders visum. Mangelen på personale i slakteriene har allerede ført til at 6.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 21:18

Knallsterk Elverum-seier i Champions League: – Vet ikke om Noen norske herrelag som har gjort Noe større

(SC Szeged - Elverum 30-34) Elverum storspilte i bortemøtet mot SC Szeged, og ble de første til å slå den ungarske….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt