Nilssen

Wednesday, 06 December, 08:20

Nyheter om Nilssen

Klartale - 21 nov 23 kl. 15:30

Har du sjekket hvordan været blir onsdag?

Onsdag er det sendt ut farevarsler over nesten hele landet. Varslene er for forskjellige ting. Noen steder er det snøfokk og snøskred.

Klartale - 31 maj 23 kl. 16:15

Slik blir været til helgen

Unni Nilssen er meteorolog. Hun sier det blir store forskjeller på været til helgen. – Det blir varmt og tørt i sør og øst, sier hun til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 10 nov 23 kl. 15:53

Bufdir vurderer midlertidig stans i alle adopsjoner fra utlandet

Bufdir vurderer å midlertidig stoppe alle adopsjoner fra utlandet etter en rekke avsløringer om ulovlig adopsjon. – I lys av det bildet som har tegnet seg opp nå, og at vi har stanset adopsjoner fra enkelte land de siste årene, tenkte vi at det var fornuftig å ha en overordnet, prinsipiell vurdering av behovet for en midlertidig stans for adopsjoner, sier direktør Hege Nilssen i Bufdir til VG. Bufdir skal sende over sin konklusjon til Barne- og familiedepartementet, som skal ta den endelige avgjørelsen.

NRK - 08 aug 23 kl. 10:37

Mer regn i vente – farevarselet blir trolig forlenget

Tirsdag kommer det mer regn i områder som allerede er hardt rammet av Hans, men det verste uværet er nok over. Trolig blir det røde farevarselet forlenget. – Farevarselet blir mest sannsynlig utvidet til å gjelde fram til onsdag formiddag, sier statsmeteorolog Unni Nilssen ved Meteorologisk institutt.

VG - 21 nov 23 kl. 11:31

Varsler værkaos: – Full pakke når det gjelder farevarsler

Mye kan skje onsdag, sier statsmeteorolog Unni Nilssen..

Klartale - 22 jun 22 kl. 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

NRK - 31 okt 23 kl. 15:11

Politiet ber jødar anmelda diskriminering og trakassering

Oslo politidistrikt ber jødar som vert eller har vorte utsette for diskriminering og trakassering melda dette til politiet. Ifølgje Det mosaiske trussamfundet opplever fleire jødar i Noreg å verta påverka negativt av krigen som går føre seg mellom Israel og Hamas. Men Oslo politidistrikt seier at dei ikkje har merka ei auke i talet på slike meldingar sidan krigen braut ut 7.

NRK - 31 okt 23 kl. 15:11

Politiet ber jødar melda diskriminering og trakassering

Oslo politidistrikt ber jødar som vert eller har vorte utsette for diskriminering og trakassering melda dette til politiet. Ifølgje Det mosaiske trussamfundet opplever fleire jødar i Noreg å verta påverka negativt av krigen som går føre seg mellom Israel og Hamas. Men Oslo politidistrikt seier dei ikkje har merka at fleire meldar slike saker til politiet, og ber difor jødar som vert utsette for slike hendingar om å melda dette.

Klartale - 09 aug 23 kl. 16:30

Penere vær til helgen

Nord-Norge har hatt pent vær. Det varer ut uken. Men i Sør-Norge har uværet herjet.

NRK - 08 okt 23 kl. 10:10

Politiet: Økt sikkerhet rundt jødiske interesser i Oslo

– Vi har nå økt fokuset på sikkerheten rundt jødiske interesser i Oslo. Det er snakk om ambassaden, synagogen og andre samlingspunkter. I tillegg følger vi utviklingen i situasjonen fortløpende, sier stabssjef Harald Nilssen i Oslo politidistrikt..

NRK - 08 okt 23 kl. 10:10

Politiet: Økt sikkerhet rundt jødiske interesser i Oslo og Trondheim

– Vi har nå økt fokuset på sikkerheten rundt jødiske interesser i Oslo. Det er snakk om ambassaden, synagogen og andre samlingspunkter. I tillegg følger vi utviklingen i situasjonen fortløpende, sier stabssjef Harald Nilssen i Oslo politidistrikt.

NRK - 21 jul 23 kl. 03:54

Fagforening slår alarm om mannskapsmangel på ferjene

Innstilte ferje- og hurtigbåtavganger på tvers av landet gjør at Norsk Sjøoffisersforbund slår alarm om mannskapsmangel. – Folk står ekstra til krampen tar dem. Det går ut over helse, miljø og sikkerhet, sier styreleder Marius Strømmen i Norsk Sjøoffisersforbund til Klassekampen.

Klartale - 02 nov 22 kl. 15:45

Ruskete vær og småvåt helg over hele landet

– Det blir perioder med regn. Både i sør og i nord gjennom helgen. Men fredagen ser det ut til å bli oppholdsvær i alle fall i Troms og Finnmark.

NRK - 20 jun 23 kl. 01:31

Politiet varsler høy tilstedeværelse under pride i Oslo

Oslo politidistrikt sier de er forberedt til årets prideparade i Oslo, og sier de kommer til å ha høy tilstedeværelse på de forskjellige markeringene. – Vi vil ha stor tilstedeværelse med uniformert og sivilt personell. Vi forventer at mange mennesker ønsker å delta på de ulike arrangementene.

NRK - 15 jun 23 kl. 14:30

Europa må vente på gass

Gassleveransane frå Nyhamna på Aukra kan bli stoppa fram til midten av juli, ein månad lenger enn varsla. Det seier ordførar i Aukra, Odd Jørgen Nilssen. Anlegget har vore stengt ned for vedlikehald sidan 19.

NRK - 23 jan 23 kl. 21:43

Høyesterett med direktesendt rettsmøte for første gang

Tirsdag skrives det historie når Høyesterett for første gang overfører et rettsmøte direkte via videolink. Informasjonssjef Ida Dahl Nilssen sier til AdvokatWatch at Høyesterett har jobbet lenge for å få på plass en hjemmel som tillater strømming. – Høyesterett har saker fra hele landet og det er ikke alle som har anledning til å komme fysisk til rettssalen.

Aftenposten - 19 apr 23 kl. 19:43

RBK-profilen i sorg: – Han har betydd mye for mange

Edvard Tagseth minnes en svært god mann i Lars Erik Saltrø Nilssen (33), som døde i ulykken på E6 mandag..

NRK - 18 apr 23 kl. 16:51

Frigir navn etter dødsulykke

Det var 33 år gamle Lars Erik Saltrø Nilssen fra Frosta som omkom i en trafikkulykke på E6 ved Vikhammer mandag. Etterforskningen av trafikkulykken fortsetter og det er for tidlig å si noe om utfallet av dette. Navnet på den omkomne frigis i samråd med pårørende..

Klartale - 28 sep 22 kl. 16:45

Høstferien vil by på både sol, regn og kuling

Torsdag kan de fleste i landet se fram til både sol og gode, varme temperaturer.– Da blir det en fin dag i hele Norge. Det kan bli opp mot 16 grader varmt i hele Sør-Norge.

NRK - 28 feb 23 kl. 15:03

Skoghøy har fått ny studiepermisjon fra Høyesterett

Høyesterettsdommer Jens Edvin Andreassen Skoghøy (67) har fått innvilget ny studiepermisjon fram til påske, opplyser Høyesterett. Skoghøy var i utgangspunktet i permisjon fra oktober til midten av januar, før han ble sykmeldt til 5. februar.

Klartale - 13 okt 22 kl. 09:47

Politiet rykker ut til situasjon på Ormen Lange-anlegget

Saken oppdateres. Politiet skriver på Twitter klokken 09.16 at de er på vei til Nyhamna.

NRK - 12 dec 22 kl. 19:35

Krefterstatning skal vurderes av Stortinget

Flere partier på Stortinget vil vurdere loven etter NRKs saker om Jannike Hegdal Nilssen. Nilssen får en lavere utbetaling fordi Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) engasjerte en ny lege som mener hun lever kortere enn to år. – Dette må vi gå inn å se på.

NRK - 22 nov 22 kl. 15:07

Ny forsideredaktør i NRK

Dyveke Sandtorv Nilssen er ansatt som forsideredaktør for NRK.no. Nilssen kom til NRK i 2017 som nyhetssjef i nyhetsdivisjonen, og gikk videre til å lede innenriksredaksjonen i 2020.

Dagbladet - 19 jan 23 kl. 18:15

- Det verste jeg vet

- En pompøs og selvopptatt forfatter, det er dessverre noe av det verste jeg vet, sier Olaug Nilssen..

NRK - 29 dec 22 kl. 11:41

Ulvesaken opp for Høyesterett i april

Den ankede ulvesaken kommer opp for Høyesterett fra 25. april. Denne saken er nært knyttet til den midlertidige utsettelsen av ulvefellingen fra nyttår.

NRK - 13 okt 22 kl. 10:35

Bombetrussel førte til evakuering

Aukra-ordførar Odd Jørgen Nilssen bekreftar til NRK at det var ein bombetrussel som førte til evakueringa av gassanlegget på Nyhamna. – Eg har fått vite at det var ein trussel som hadde blitt ringt inn til Nyhamna, og på det grunnlaget blei det starta full evakuering, seier Nilssen..

NRK - 20 maj 22 kl. 19:28

Hege Nilssen blir ny direktør i Bufdir

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) får ny direktør i Hege Nilssen. Kongen i statsråd har åremålsbeskikket Nilssen som ny direktør for en periode på seks år, opplyser Barne- og familiedepartementet. Nilssen kommer fra stillingen som direktør for Utdanningsdirektoratet.

Klartale - 02 sep 22 kl. 13:01

Politiet skal trygge Oslo Pride

Pridetoget skulle gått i Oslo i juni. Det ble avlyst etter skytingen i sentrum. Nå har arrangementet blitt flyttet til lørdag 10.

NRK - 02 sep 22 kl. 12:05

Stor politiinnsats skal trygge Oslo pride

Politi og arrangør samarbeider med Oslo kommune om sikkerheten rundt Oslo pride neste helg. Det blir både sivilt og uniformert politi i gatene. Pridetoget i Oslo ble i sommer avlyst etter skytingen i Oslo sentrum natt til 25.

NRK - 13 okt 22 kl. 10:12

Ordfører til TV2: Bombetrussel mot gassanlegget

Ordføreren i Aukra opplyser til TV 2 at det ble sendt inn en bombetrussel. – Det er klart at det blir dramatisk når man får slike meldinger, og vi satte stab med en gang da vi fikk inn meldingene, sier Odd Jørgen Nilssen. Politiet meldte torsdag formidag om en uavklart situasjon på Nyhamna i Aukra..

NRK - 10 sep 22 kl. 06:16

Politiet: Setter inn tiltak som er nødvendige for å trygge deltakerne i regnbuetoget

– Politiet er til stede med uniformert og sivilt mannskap for å sikre gjennomføring av arrangementet. Vi setter inn de ressurser og tiltak vi anser nødvendige for å trygge deltakere og andre som ønsker å være til stede, sier stabssjef Harald Nilssen i en pressemelding. I dag er det klart for regnbuetog og solidaritetsmarkering i Oslo etter at sommerens prideparade ble avlyst på grunn av masseskytingen der to menneske ble drept og mange skadd.

NRK - 10 sep 22 kl. 06:16

Politiet: Vil sikre gjennomføring av regnbuetoget

– Politiet er til stede med uniformert og sivilt mannskap for å sikre gjennomføring av arrangementet. Vi setter inn de ressurser og tiltak vi anser nødvendige for å trygge deltakere og andre som ønsker å være til stede, sier stabssjef Harald Nilssen i en pressemelding. I dag er det klart for regnbuetog og solidaritetsmarkering i Oslo etter at sommerens prideparade ble avlyst på grunn av masseskytingen der to menneske ble drept og mange skadd.

Dagbladet - 03 sep 22 kl. 19:08

NRK-profil reagerer på brev

NRK-profil Tom Nilssen har mottatt et brev fra Bærum kommune, som Språkrådet mener at fortjener strykkarakter. Nå lover kommunen bot og bedring..

NRK - 01 maj 22 kl. 22:34

Aage Müller-Nilssen er død

Teolog og organisasjonsleder Aage Müller-Nilssen er død, 82 år gammel. 82-åringen døde søndag, opplyser familien hans til Vårt Land. Müller-Nilssen var generalsekretær i Kirkens Bymisjon fra 1974 til 1999.

NRK - 12 aug 22 kl. 14:33

Politiet gir grønt lys for Oslo Pride i høst

Politiet i Oslo mener det vil være mulig å arrangere Pride i hovedstaden i høst. Det opplyser stabssjef Harald Nilssen i Oslo politidistrikt til ifølge Aftenposten. Pride-paraden 26.

NRK - 20 jul 22 kl. 08:18

Ras i gruve på Svalbard – ingen skadd

Det gikk et ras i kullgruve 7 på Svalbard forrige tirsdag. Ingen ble skadd, men utstyr ble ødelagt i raset. Gruva ligger i nærheten av Longyearbyen, og det var ingen som arbeidet der da raset inntraff.

NRK - 18 maj 22 kl. 15:11

Beklager til korps som ble kastet ut av tog

Politiet i Oslo beklager til Christiana Blåseensemble for at korpset ble kastet ut av barnetoget i går. Ensemblet med studenter fra Norges Musikkhøgskole har i mange år gått sammen med Slemdal skole i barnetoget. Men ifølge stabssjef Harald Nilssen i Oslo politidistrikt var dette ikke tydelig i toget.

Aftenposten - 16 jul 22 kl. 12:00

Gir vår anmelder en følelse av å lytte til en ordløs fortelling

Gard Nilssen Acoustic Unity gir gamle jazztradisjoner ferske måter å være på..

Aftenposten - 13 jul 22 kl. 19:30

For meg var han først og sist en nær venn

Jens Petter Nilssen (1948–2022).

Klartale - 27 jun 22 kl. 20:00

Kan du gjette hvem sin stemme dette er?

Det er fortsatt hemmelig hvem som har stemmen til Teddybjørnen. Men produsenten inviterer folk til å gjette.– Vi vil gjerne holde kortene tett til brystet om Teddybjørn-stemmen en stund til, sier Thea Benedikte Karlsen i en pressemelding.

Klartale - 23 jun 22 kl. 12:10

Derfor feirer vi sankthans

Den 24. juni er det sankthans. Det er en katolsk festdag, ifølge Store norske leksikon.

NRK - 22 jun 22 kl. 13:30

Sankthansaften kan bli årets varmeste dag på Østlandet

Det kan bli varmt i både luften og sjøen på Østlandet Sankthansaften. Spesielt i hovedstaden kan folk glede seg over en solfylt værmelding torsdag med temperaturer opp mot 30 varmegrader. – Det blir kjempefint å ta en dukkert på Østlandet.

NRK - 17 apr 22 kl. 21:09

Politiet får flere tips om ukrainske flyktninger som blir forsøkt utnyttet

Flere politidistrikt varsler at de får mange tips om forsøk på å utnytte sårbare ukrainske flyktninger. TV 2 skriver at politiet er bekymret for at ukrainske flyktninger blir utnyttet i Norge. Kanalen har blant annet snakket med en kvinne som på Facebook spurte om noen visste om et sted hennes ukrainske mor kunne bo.

Aftenposten - 06 maj 22 kl. 19:30

Han var en foregangsmann for raushet

Aage Müller-Nilssen (1940–2022).

Klartale - 19 apr 22 kl. 09:45

Forsøker å utnytte folk på flukt

Politiet får flere tips om forsøk på å utnytte folk på flukt fra Ukraina. – Vi får en god del tips, sier Tore Salvesen. Han jobber for Vest politidistrikt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com