Niemi

Tuesday, 16 July, 11:14

Nyheter om Niemi

VG - 12 feb 24 kl. 15:42

Når ikke opp til eget mesterverk: Bokanmeldelse: Mikael Niemi: «Stein i silke»

Mikael Niemi (64) er tilbake med ny roman etter mesterverket «Koke bjørn», men «Stein i silke» når aldri de samme litterære høydene..

Aftenposten - 14 mar 24 kl. 21:02

Vår anmelder slukte Mikael Niemis nye roman om et gammelt krimmysterium

Svenske Mikael Niemi skriver forrykende om kroppsarbeid, makt og motmakt..

NRK - 19 jul 22 kl. 16:32

FHI: Norge vil trolig motta vaksiner mot apekopper senere i sommer

Norge vil trolig motta vaksinedoser som kan brukes mot apekopper, senere i sommer, opplyser Folkehelseinstituttet (FHI). – Vi har ikke mottatt dosene ennå, men vil trolig motta dem senere i sommer. FHI er samtidig i ferd med å ferdigstille rådene om hvordan dosene skal brukes i Norge, opplyser Helena Niemi Eide i FHI til NTB.

Klartale - 20 jul 22 kl. 08:42

Snart får vi vaksinene mot apekopper

– Vi har ikke mottatt dosene ennå. Men vil trolig motta dem senere i sommer, sier Helena Niemi Eide i FHI.FHI holder også på å gjøre klar rådene om hvordan dosene skal brukes i Norge.

NRK - 31 maj 22 kl. 17:40

FHI: Apekopper bekreftet i Norge

Én person har fått påvist apekopper i Norge. Det melder FHI på sine nettsider. Den smittede er bosatt i Viken og har nylig vært på reise i utlandet.

NRK - 04 maj 21 kl. 11:33

Kan gi vaksine til gravide

Nå kan også gravide utenfor risikogruppene i områder med høy smittespredning velge å bli vaksinert når de får tilbud om vaksine. Gravide har noe høyere risiko for sykehusinnleggelse dersom de får covid-19 enn kvinner som ikke er gravide, derfor åpner vi for at alle gravide kan vurdere vaksine i samråd med sin lege, sier lege ved Folkehelseinstituttet, Herlena Niemi Eide..

Aftenposten - 27 apr 20 kl. 16:45

Sverige henter smøresjef i Norge. Flere kan bli med over grensen.

Trysil-bosatte Petter Myhlback erstatter Anders Niemi som smøresjef for det svenske langrennslandslaget. Samtidig er fortsatt Norges Perry Olsson sterkt ønsket..

VG - 31 mar 20 kl. 18:28

Fansen kjefter på Alan Walker – kjæresten tar ham i forsvar

EDM-stjernen slipper ny versjon av gammel låt, og fans uttrykker misnøye. De blir irettesatt av Walkers kjæreste Viivi Niemi..

VG - 08 okt 19 kl. 23:58

Alan Walkers kjæreste Viivi Niemi: – Har ikke alltid blitt behandlet godt

Den norske EDM-stjernens finske kjæreste markerer forholdets årsdag med å fortelle hvor mye Walker betyr for henne, og at fortiden har vært tøff..

Aftenposten - 21 apr 19 kl. 17:09

Slagbjørnmusikk fra Vittula

To tiår etter utleveringen av livet i Vittula har Mikael Niemi gjort prosten Læstadius til en lapplandsk Sherlock Holmes..

Aftenposten - 03 mar 19 kl. 09:30

Bokanmeldelse: Vekkelsespredikanten er detektiv i Mikael Niemis nye roman

Mikael Niemi er på sitt beste i en fascinerende roman som lar mordmysterier og litterære erfaringer gå opp i en høyere enhet..

Aftenposten - 11 mar 17 kl. 21:30

Fotokunstner Anja Niemi: – I mange av bildene mine er det overpyntete damer som vil fremstå som perfekte. Men det er de jo aldri. Det kryper alltid noe under overflaten.

Den norske fotokunstneren Anja Niemi er opptatt av kontrastene mellom hvordan vi ønsker å fremstå, og det om er vårt sanne selv. Møt henne i samtale med Finn Skårderud..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com