Nesten

Wednesday, 20 October, 18:47

Nyheter om Nesten

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 16:00

Flere land åpner for norske turister

I halvannet år har det nærmest vært umulig å reise ut av landet for en deilig ferie i by eller på strand. Men nå åpner verden igjen. Torsdag kunne turister kjenne sand under føttene og sol i fjeset på øya Bali.

Klartale - 08 okt 21 kl. 06:00

Hvem vinner fredsprisen?

Klokka 11 får vi svaret. Da blir det kjent hvem som vinner Nobels fredspris for i år.Nobels fredspris ble delt ut for første gang i 1901.

Klartale - 15 okt 21 kl. 08:58

India vil sende vaksiner til andre land igjen

Ingen land i verden lager like mange vaksiner som India. Derfor førte det til stor uro i mange land da India sluttet å sende vaksiner ut av landet. Det skjedde på samme tid som mange i India ble syke av korona.

NRK - 12 okt 21 kl. 04:17

19.000 barn krysset Darien-jungelen

Rekordmange barn, Nesten 19.000, har tatt seg gjennom det farlige Darien-jungelområdet mellom Colombia og Panama i år i håp om å nå USA. Tallet er Nesten tre ganger det høyeste registrerte antallet for de fem siste årene sammenlagt, ifølge tall som Unicef la fram i en rapport mandag..

NRK - 1 time siden

Navalnyj får menneskerett-pris

Den fengslede russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj har fått Sakharov-prisen, EUs pris for menneskerettigheter. Navalnyj er den fremste regimekritikeren i Russland, og at prisen går til han, tolkes som en åpen kritikk av landets president, Vladimir Putin. -Navalnyj har utvist stort personlig mot i sin kamp for å gi det russiske folks frihet til å velge.

E24 - 2 timer siden

Bitcoin passerer 65.000 dollar - høyeste pris noensinne

Bitcoin-prisen har steget Nesten 20 prosent den siste uken. Onsdag ettermiddag koster kryptovalutaen over 65.500 dollar, og den tidligere toppnoteringen fra april er dermed passert..

Aftenposten - 05 okt 21 kl. 20:21

Ada Hegerberg tilbake på banen etter Nesten 21 måneder

(Häcken-Lyon 0–3, kampen pågår) Ada Hegerberg (26) er tilbake på banen etter et skademareritt på Nesten 21 måneder..

VG - 05 okt 21 kl. 20:21

Ada Hegerberg tilbake på banen etter Nesten 21 måneder

(Häcken-Lyon 0–3, kampen pågår) Ada Hegerberg (26) er tilbake på banen etter et skademareritt på Nesten 21 måneder. Hun er byttet inn for Lyon i Champions League-kampen mot Häcken i Göteborg tirsdag kveld..

NRK - Igår: 10:57

Fleire driv med kjøttproduksjon

Det har vorte 17 prosent færre jordbruksbedrifter dei siste ti åra. Berre innan kjøttproduksjon på storfe har det vorte fleire bedrifter i perioden. Talet på årsverk i landbruket vart kutta frå Nesten 90.

NRK - Igår: 02:29

Ny nedstengning i Latvia

Smitteøkningen i Latvia er så stor at landet må stengte ned i Nesten en måned, varsler statsministeren. Det innebærer stengning av alle butikker utenom de som selger viktige varer, og dessuten utstrakt bruk av hjemmeskole. Det blir også innført et delvis portforbud fra klokka 20 til 5 om morgenen..

NRK - Igår: 21:18

Arresterte 27 kokainsmuglere

Belgisk politi har brutt opp et kokainsmuglernettverk og arrestert 27 personer i en rekke raid hvor de konfiskerte narkotika, skytevåpen og luksusvarer. Det ble også funnet hester i raidene, ifølge belgiske myndigheter. Påtalemyndigheten i Belgia mistenker at nettverket har en forbindelse til Colombia, og at de har smuglet Nesten 15 tonn kokain gjennom havnene i Antwerpen og Rotterdam.

VG - Igår: 19:44

Får et prissjokk rett i fleisen

Strømprisene deler Norge i to. For i Oslo kostet en dusj opp til 20 kroner mandag morgen. Mens i Trondheim var det Nesten gratis..

NRK - I førrgår: 11:32

Russeservice økte overskuddet

I 2020 omsatte selskapet for 49 millioner kroner og hadde et overskudd på Nesten 7 millioner etter skatt. Dette overskuddet har selskapet valgt å gi som utbytte til sine aksjonærer. Selskapet i Sandefjord er Norges største på salg av russeklær..

NRK - I førrgår: 07:13

Dyrare frikort

SV og Framstegspartiet ber Støre-regjeringa sørge for at det ikkje blir dyrare å gå til legen. I år må ein betale 2.460 kroner i eigendel før ein får eit frikort for helsetenester.

Aftenposten - I førrgår: 22:53

Tilskuerne vender tilbake til Eliteserien: – Utrolig gledelig

Foruten om 16. mai-rundene, må man Nesten tre og et halvt år tilbake i tid for å finne en runde med like mange tilskuere….

VG - I førrgår: 22:53

Tilskuerne vender tilbake til Eliteserien: – Utrolig gledelig

Foruten om 16. mai-rundene, må man Nesten tre og et halvt år tilbake i tid for å finne en runde med like mange tilskuere i Eliteserien..

Aftenposten - I førrgår: 20:58

Kjørte hjemmelaget bil gjennom hele Europa på solenergi

Eksamen er bestått. Nesten uten annen energi enn solen kjørte en gruppe studenter 3000 kilometer gjennom Europa i en bil….

NRK - I førrgår: 21:03

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

Aftenposten - I førrgår: 20:32

Skaanes om Nesten-stempelet: – Folk får mene det de vil

Hele Brann unner Kasper Skaanes at det var nettopp han som scoret det potensielt sesongavgjørende målet mot Stabæk..

NRK - 03 okt 21 kl. 08:07

Kinesiske krigsfly mot Taiwan igjen

For andre døgn på rad har Kina sendt Nesten 40 krigsfly mot Taiwan, opplyste forsvarsdepartementet på øya søndag. Fredag, på Kinas nasjonaldag, sendte Beijing 38 fly inn i et område sør for den selvstyrte øya. Det førte til at Taiwan lørdag anklaget Kina for trakassering og forstyrrelse av freden.

Dagbladet - 17 okt 21 kl. 17:39

- Nesten umulig å fange opp

HelsetjeNesten i Kongsberg skal granskes etter angrepet som kostet fem mennesker livet. Psykologspesialist Pål Grøndahl tror konklusjonen vil lande på at det er umulig å fange opp alle som kan komme til å begå ekstreme voldshandlinger..

NRK - 16 okt 21 kl. 12:22

LO kritisk til statleg lønnsvekst

Den samla lønna til toppleiarar i 60 statlege selskap har auka med Nesten 4 prosent det siste året. – Det er uakseptabelt med så mykje høgare lønnsvekst for leiarar i statlege selskap enn det er for andre arbeidstakarar og spesielt tilsette i staten, seier sekretær Finn Olav Haga i LO stat til Børsen Dagbladet. I snitt har nordmenn hatt ein lønnsauke på 3,1 prosent det siste året..

Dagbladet - 01 okt 21 kl. 09:30

Mont Blanc har blitt Nesten én meter lavere

Fjellet er 4807, 81 meter høyt - Nesten én meter lavere enn forrige estimat..

Aftenposten - 01 okt 21 kl. 07:00

Han har ventet i Nesten 50 år på at Norge skulle bli EU-medlem. Nå er han pensjonist. Og venter fortsatt.

Han har ventet i Nesten 50 år på at Norge skulle bli EU-medlem. Nå er han pensjonist. Og venter fortsatt..

E24 - 15 okt 21 kl. 16:29

Slik kapret svindlerne Norfunds millioner

Ved hjelp av falske e-poster og fakturaer, tilsynelatende sendt fra en økonomimedarbeider hos Norfund, forsvant Nesten åtte millioner som skulle til det norske utviklingsfondet. En norsk forretningsmann møtte nylig i retten i Trondheim, tiltalt for grovt heleri av pengene..

NRK - 15 okt 21 kl. 15:38

USA hevar koronarestriksjonar

USA seier dei vil heve innreiserestriksjonane for fullvaksinerte frå og med 8. november, melder Reuters. Restriksjonane blei innført i mars i fjor av dåverande president Donald Trump.

VG - 15 okt 21 kl. 15:26

Øyvind Mund slutter i «The Voice»

Øyvind Mund (56) gir seg som programleder for talentshowet etter Nesten ti år..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 15:28

Slutter

Øyvind Mund gir seg som programleder for The Voice etter Nesten ti år..

NRK - 15 okt 21 kl. 09:56

Oljeprisen over 85 dollar

Prisen for nordsjøolje passerte 85 dollar fatet på fredag for første gang på tre år. Oppgangen i dag er på rundt ein dollar. Oljeprisen er Nesten dobbel så høg som for eitt år sidan..

NRK - 15 okt 21 kl. 09:56

Svensk 15-åring tiltalt

Ein 15-åring er tiltalt for drapsforsøk og truslar etter at han gjekk til åtak med kvinar og ein pistoliknande gjenstand på ein skule i Eslöv i Skåne i august, skriv NPK. Guten var maskert då han kom til skulen. Han knivstakk ein lærar Nesten omgåande og trua deretter medelevar og anna personal før han vart arrestert.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

Fortsatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

NRK - 15 okt 21 kl. 05:15

Nok en dødsrekord i Russland

Russland registrerte torsdag 986 nye dødsfall fra koronaviruset. Det er det høyeste tallet siden pandemien startet. Det ble samtidig registrert 31.

VG - 15 okt 21 kl. 01:50

Familien henter kroppen til Gabby Petito (22)

Nesten en måned etter at Instagram-eventyreren ble funnet død, kan foreldrene endelig hente kroppen hennes..

Klartale - 30 sep 21 kl. 08:51

Fjellet har Nesten sunket én meter

Franske eksperter har målt fjellet Mont Blanc. Nå er det Nesten én meter lavere enn tidligere..

NRK - 14 okt 21 kl. 18:23

Makulert bilde selges for 46 mill.

Et delvis makulert verk av gatekunstneren Banksy selges på auksjon hos auksjonshuset Sotheby's i London. Da verket «Girl With Ballon» ble solgt i 2018 for 1,1 millioner pund (Nesten 13 millioner kroner), ble det delvis makulert i rammen sin rett etterpå. Nå selges det delvis ødelagte verket igjen, under det nye navnet «Love is in the Bin».

E24 - 14 okt 21 kl. 08:48

Fredriksen øker i Euronav: Sitter med Nesten ti prosent av tankrederiet

John Fredriksen har aksjer for 1,7 milliarder kroner i Euronav..

Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

SPRÅK: Det har vært viktig å tilby informasjon om vaksinen på flere språk.Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

NRK - 14 okt 21 kl. 05:01

Prishopp på oppvarming i USA

Stigende priser på olje og gass rammer også USA. Folk må regne med å betale langt mer for oppvarming i vinter, ifølge en prognose fra føderale myndigheter. Nesten halvparten av husstandene i USA bruker gass som oppvarmingskilde.

NRK - 13 okt 21 kl. 08:14

Vaksinepass Russland EU

Russland og EU skal snakke sammen for å forsøke å få til en ordning om felles vaksinepass mot covid-19. Det skriver nyhetsbyrået Interfax. I dag er det Nesten umulig å reise til og fra Russland fordi det ikke finnes felles godkjenningsregler for vaksinasjon og vaksiner.

NRK - 13 okt 21 kl. 08:14

Vaksinepass for Russland og EU

Russland og EU skal snakke sammen for å forsøke å få til en ordning om felles vaksinepass mot covid-19. Det skriver nyhetsbyrået Interfax. I dag er det Nesten umulig å reise til og fra Russland fordi det ikke finnes felles godkjenningsregler for vaksinasjon og vaksiner.

NRK - 13 okt 21 kl. 07:54

Sterk vekst i Kinas utenrikshandel

Kinas utenrikshandel økte med 28,1 prosent i september sammenlignet med samme måned i fjor. Eksportveksten i september var uventet stor, og den var også høyere enn i august måned, som hadde en vekst på 25,6 sammenlignet med august året før, opplyser kinesiske myndigheter. Kinas handelsoverskudd i september økte til Nesten 67 milliarder dollar, over 570 milliarder kroner..

VG - 13 okt 21 kl. 02:22

England: Nær én av fem kritisk syke er gravide og uvaksinerte

Blant coronasyke som må få livsnødvendig behandling i England, er Nesten én av fem gravide – og uvaksinerte. Nye studier får helsemyndighetene til å be gravide om å ta vaksinen så raskt som mulig..

NRK - 28 sep 21 kl. 12:24

Fiskebåt komen til Sicilia

Ein fiskebåt med 686 personar om bord la til kai i den italienske hamnebyen Lampedusa måndag. Den italienske kystvakta eskorterte båten i hamn. Dei fleste om bord er menn.

Klartale - 28 sep 21 kl. 08:45

Oljeprisen er den høyeste på Nesten tre år

Oljen blir dyrere. For første gang på Nesten tre år er prisen for et fat olje på over 80 dollar..

E24 - 12 okt 21 kl. 15:22

Dette er statens inntekter og utgifter i 2022

Moms er viktigere enn oljeinntekter. Mer enn hver tredje utgiftskrone går til trygder og pensjoner. Statsbudsjettet 2022 er på Nesten 1600 milliarder kroner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt