Nesten

Tuesday, 21 September, 11:15

Nyheter om Nesten

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 11:00

Vil røske deg ut av pandemiens slumrende tilstand. Den greier det Nesten.

Denne rumenske provokasjonen ønsker å røske deg ut av pandemiens slumrende tilstand. Den greier det Nesten..

NRK - 10 sep 21 kl. 20:00

Har bladd opp for Facebook-konto

Det danske regjeringspartiet Socialdemokratiet har brukt Nesten 640.000 danske kroner på å promotere statsminister Mette Frederiksen på Facebook. Beløpet tilsvarer Nesten 880.

NRK - 3 timer siden

Kniv- og skotskadar stig

Talet på personar som blir behandla for kniv- og skotskadar i Sverige har auka med Nesten 50 prosent på ti år, melder Sveriges Radio. Tala er henta inn frå helse- og sosialstyresmaktene i Sverige. Knivskadar står for den største delen av skadane.

Aftenposten - 5 timer siden

En kinesisk Nesten-konkurs ryster verdensøkonomien. Her er årsakene.

Den kinesiske eiendomsgiganten Evergrande har skapt uro og børsfall verden over..

VG - 06 sep 21 kl. 12:12

Nesten dødt løp i helgens TV-duell

Nesten like mange så «Stjernekamp» på NRK1 og «Skal vi danse» på TV 2 i helgen i løpet av helgen. – Etablerte TV-konsepter som fortsatt appellerer til seere, sier TV-ekspert..

NRK - 17 timer siden

Kritiserer valet i Russland

Både Storbritannia og USA kritiserer valet som blei heldt i Russland. Storbritannia kallar det «eit seriøst tilbakesteg for demokratisk fridom», og seier tiltaka rundt valet er i strid med dei internasjonale forpliktingane som Russland har inngått. Dei viser mellom anna til at landet skal ha sensurert sjølvstendige medium og ekskludert viktige opposisjonskandidatar frå å delta i valet.

VG - 21 timer siden

Flere unge opplever seksuell trakassering på jobb

Nesten hver femte av de yngste arbeidstagerne sier de er blitt utsatt for det, ifølge Statens arbeidsmiljøinstitutt..

NRK - Igår: 11:01

Oslo Børs falt Nesten 2 prosent

Hovudindeksen på Oslo Børs fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse.

NRK - Igår: 09:29

Unge opplever seksuell trakassering

Nesten kvar femte av dei yngste arbeidstakarane seier dei har blitt utsett for uønskt seksuell merksemd på jobb, ifølge Statens arbeidsmiljøinstitutt. Undersøkinga viser at det er arbeidstakarar i yrkesgrupper som har mykje kontakt med kundar, klientar eller pasientar som oftast rapporterer om trakassering..

NRK - Igår: 00:21

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

VG - Igår: 20:05

Kraftig nedgang - men seier til Putin-parti

Vladimir Putins parti Forente Russland ligger som ventet an til en knusende seier ved parlamentsvalget - men ligger ifølge valgdagsmålingen an til en nedgang på Nesten ti prosent siden 2016..

VG - Igår: 20:05

Valdagsmåling: Kraftig nedgang - men seier til Putin-parti

Vladimir Putins parti Forente Russland går mot en knusende seier ved parlamentsvalget - men ligger ifølge valgdagsmålingen an til en nedgang på Nesten ti prosent siden 2016..

VG - Igår: 20:05

Valgdagsmåling: Kraftig nedgang - men seier til Putin-parti

Vladimir Putins parti Forente Russland går mot en knusende seier ved parlamentsvalget - men ligger ifølge valgdagsmålingen an til en nedgang på Nesten ti prosent siden 2016..

NRK - Igår: 13:46

Italia: Må ha vaksine for å jobbe

Vaksineringen mot koronaviruset har økt kraftig i Italia, etter at alle med jobb fikk påbud om å være vaksinert, ha testet negativt eller hatt korona. Italias koronaansvarlige, Francesco Figliuolo sier at det har vært en økning av vaksinebookinger på 20–40 prosent sammenlignet med uka før. Nesten 41 millioner italienere er hittil fullvaksinert.

Aftenposten - I førrgår: 09:00

Frivekter, apparat eller egen kroppsvekt? Dette er best for å øke muskelmasse og styrke.

Hilde Rongevær (55) har løftet tungt i Nesten 40 år. Dette mener ekspertene er den beste styrketreningen..

Aftenposten - I førrgår: 12:00

Bare kvinner overlever apokalypsen i ny serie

Nesten bare kvinner overlever apokalypsen i ny serie..

E24 - 03 sep 21 kl. 18:52

Vidar og datteren har vidt forskjellig syn på oljeleting. – Før kunne det bli ganske dårlig stemning

Nesten to tredeler av de over 45 år vil fortsette å lete etter olje og gass. Blant de under 30 år vil Nesten halvparten stanse letingen..

NRK - 18 sep 21 kl. 01:06

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i Nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.

Aftenposten - 03 sep 21 kl. 07:00

Christine Koht: Tidenes beste samlivstips, råd for å dempe uro og hjernespinn? Dø. I alle fall Nesten.

Tidenes beste samlivstips, råd for å dempe uro og hjernespinn? Dø. I alle fall Nesten..

NRK - 02 sep 21 kl. 09:24

Nord-Korea takker nei til vaksine

Nord-Korea har takket nei til Nesten 3 millioner vaksiner tilbudt av FN gjennom Covax-programmet, melder BBC. En talsperson for FN sier Nord-Korea ba om at de Nesten 3 millionene Sinovac-dosene ble sendt til et land som trenger det mer. Det skal ikke være noen meldte tilfeller av koronaviruset i landet, ifølge WHO..

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 12:29

Taliban kommer med skriftlige løfter til FN. Samtidig kommer det meldinger om at de dreper sivile.

Ifølge FN-anslag trenger Afghanistan Nesten 5,3 milliarder kroner i bistand innen desember for å unngå en humanitær….

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 00:10

Klopp om Nesten-kollapsen: – Vi ble revet med av vårt eget spill

(Liverpool – AC Milan 3–2) Etter at Liverpool nærmest hadde overkjørt AC Milan gjennom hele den første omgangen, fikk….

VG - 16 sep 21 kl. 00:10

Klopp om Nesten-kollapsen: – Vi ble revet med av vårt eget spill

(Liverpool – AC Milan 3–2) Etter at Liverpool nærmest hadde overkjørt AC Milan gjennom hele den første omgangen, fikk Jürgen Klopps menn et skremmeskudd inn i pausen..

NRK - 15 sep 21 kl. 15:29

Avlyste framsyningar grunna streik

Fleire teater-, ballett- og operaframsyningar er avlyst på grunn av streiken blant kulturarbeidarar. – Det er mykje som tyder på at det blir utsettingar framover. Men vi jobbar for å unngå det, seier kommunikasjonssjef Ida Margreta Halvorsen ved Nationaltheatret til NTB.

NRK - 15 sep 21 kl. 10:06

Trøndersk ungdom ofte beruset

Ungdomsskoleelever i Trøndelag er oftere beruset enn ungdom ellers i landet. Nesten én av tre trønderske tiendeklassinger har vært beruset det siste året, viser tall fra Ungdata, ifølge P4. – Trøndelag har en problematisk drikkekultur, mener rådgiver Jo Arild Salthammer ved kompetansesenter for rus i Midt-Norge..

NRK - 15 sep 21 kl. 03:47

Uvær koster milliarder i USA

Regningen for årets ekstremvær kommer til å passere 861 milliarder kroner i USA, ifølge president Joe Biden. Nesten hvert tredje lokalsamfunn i USA har vært påvirket av ulike former for ekstremvær, forverret av klimaendringer, de siste månedene. Det uttalte Biden under et besøk ved National Renewable Energy Laboratory like utenfor Denver i Colorado tirsdag, melder Reuters.

NRK - 14 sep 21 kl. 17:30

Palestinske fangar i sveltestreik

Nesten 1.400 palestinske fangar i israelske fengsel har starta ei sveltestreik i protest mot forholda i fengsla etter at seks fangar klarte å rømme i førre veke, melder AFP. Hundrevis av fangar er overført til andre fengsel, og personlege eigedelar er inndregne etter rømminga, ifølge fangane..

NRK - 14 sep 21 kl. 13:08

– Gikk litt bedre enn fryktet

Høyre-leder Erna Solberg sier tirsdag hun har gratulert Jonas Gahr Støre (Ap) med valgresultatet. – Han står nå overfor både store og viktige oppgaver. Jeg vil av hele mitt hjerte ønske han lykke til, med et arbeid som er viktig for landet, sier Solberg.

NRK - 14 sep 21 kl. 03:09

Kryptovaluta opp etter falsk nyhet

Verdien på kryptovalutaen Litecoin steg 30 prosent etter en melding om at Walmart ville åpne for betalinger med valutaen. Nyheten var falsk. I en pressemelding distribuert av pressemeldingstjeNesten GlobeNewswire mandag het det at Walmart hadde inngått avtale om å godta betalinger med Litecoin.

NRK - 14 sep 21 kl. 01:18

Valgdeltakelse på rundt 77 prosent

Bare ved fire stortingsvalg siden andre verdenskrigen har valgdeltakelsen vært lavere enn ved årets valg. Rundt klokken 01 tirsdag, med 99,3 prosent av stemmene opptelt, lå valgdeltakelsen på 76,5 prosent. Dette er 1,7 prosentpoeng under valget i 2017 da 78,2 prosent møtte opp i valglokalene.

NRK - 13 sep 21 kl. 22:33

Moxnes: Et historisk gjennombrudd

Ved forrige stortingsvalg i 2017 fikk Rødt 2,4 prosent av stemmene. Det ga partiet én representant på Stortinget, partileder Bjørnar Moxnes. Ifølge prognosene fra Valgdirektoratet ligger partiet an til å Nesten doble oppslutningen på 2,4 prosent fra valget for fire år siden.

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 18:33

Storserie med to utfordringer

En skittenrealistisk Nesten-krim fra småby-Pennsylvania, med en lettere traumatisert etterforsker som forsøker å oppklare et drap som han er altfor personlig involvert i. Det lyder kjent, gjør det ikke?.

NRK - 13 sep 21 kl. 16:06

Nesten halvparten forhåndsstemte

I alt 8340 forhåndsstemmer til Sametingsvalget er til nå registrert. Tallene viser registrerte forhåndsstemmegivninger i kommunene der velgerne er manntalsført. Stemmegivninger avgitt i andre kommuner registreres fortløpende etterhvert som de ankommer kommunene.

NRK - 13 sep 21 kl. 14:27

Humanitær støtte til Afghanistan

Mandag holdes en internasjonal giverkonferanse for Afghanistan, for å avverge en humanitær krise. Ifølge FN-anslag trenger landet rundt 606 millioner dollar, som tilsvarer Nesten 5,3 milliarder kroner, ut året. Det er enighet om behovet, men vestlige land er bekymret for hvordan Taliban-regimet vil bruke pengene, og vil knytte betingelser til hjelpen, skriver NTB.

NRK - 13 sep 21 kl. 08:11

Første rutefly til Kabul

Et fly fra Pakistan International Airlines landet i Kabul på mandag, det første vanlige ruteflyet siden Taliban tok over makten i Afghanistan. Det var svært få om bord, opplyser en AFP-journalist som var med. – Det var Nesten ingen i flyet, rundt ti personer.

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 07:30

Hvorfor har jeg Nesten ingen mørke venner? Svaret er ganske enkelt.

Jeg er blitt belønnet for å dra ifra kulturen min..

NRK - 12 sep 21 kl. 18:38

Soldater kjemper mot stor skogbrann

Søndag ble spanske soldater utplassert i den sørøstlige delen av landet for å delta i kampen mot en stor skogbrann som brenner på fjerde dagen. Brannen i Málaga-provinsen har ødelagt Nesten 7.000 hektar med skog, og spredningen har ført til at omtrent 2.

Aftenposten - 12 sep 21 kl. 12:51

– Om sommeren har vi Nesten ikke strømregning

I et boligstrøk på Bøler i Oslo stikker hjemmet til finansbyråd Einar Wilhelmsen (MDG) seg ut..

E24 - 12 sep 21 kl. 11:45

– Om sommeren har vi Nesten ikke strømregning

I et boligstrøk på Bøler i Oslo stikker hjemmet til finansbyråd Einar Wilhelmsen (MDG) seg ut. På taket har han solceller, som hjelper godt på de rekordhøye strømprisene..

NRK - 12 sep 21 kl. 00:18

840 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 840 koronasmittede i Norge. Det er 309 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 19:51

Livsviktig Brann-seier i femmålsthriller: - Nesten så vi ikke tror våre egne øyne

Aune Heggebø brukte ni berøringer på å sende Brann til himmels..

VG - 11 sep 21 kl. 19:45

VG anmelder «Stjernekamp» låt for låt: - Nesten ikke til å tro

Lørdag var det «norsk på norsk» i Stjernekamp. Nå venter vi på å få vite hvem som ryker ut..

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 16:33

Oslos velgere spriker i alle retninger. På ett sted stemte de Nesten likt som hele byen samlet.

Oslo er en delt by – også politisk. Men skillelinjene går på kryss og tvers gjennom byen..

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 12:20

Har sittet i rullestol Nesten hele livet. Først nå synes Jan Grue det er greit å kalle seg funksjonshemmet.

Som ung fikk han ofte høre at «du skal sikkert på uføretrygd». – Det ble veldig viktig for meg å være flink, sier….

Dagbladet - 11 sep 21 kl. 11:10

En godtekurv av en roman

Olga Ravn har skrevet en dystopisk science fiction-roman som Nesten er til å bli glad av..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt