Neste

Mandag, 02 August, 20:59

Nyheter om Neste

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 juli 21 kl. 14:54

God kontroll på Sommerskuta

Klokken 14 fredag har Sommerskuta hurtigtestet 90 prosent av de 105 om bord for koronasmitte. De har ikke funnet flere positive prøver, og det er ingen med symptomer om bord. Torsdag kom meldingen om at én person om bord på Sommerskuta hadde testet positivt for covid-19.

NRK - 17 juli 21 kl. 12:09

Tikhanovskaja til USA Neste uke

Hviterusslands opposisjonsleder Svetlana Tikhanovskaja besøker USA Neste uke. – Høytstående embetsmenn ser fram til å møte Tikhanovskaja Neste uke, når hun er i Washington. USA står skulder ved skulder med henne og folket i Hviterussland, og vi vil fortsette å støtte hennes demokratiske ambisjoner, uttalte en embetsmann i regjeringen.

E24 - 28 juli 21 kl. 19:04

Skulle samle 5.000 personer Neste helg – nå avlyser de festivalen for andre gang

Det meste var på plass før Fjordfesten 2021 i Sandefjord Neste helg. Men etter at regjeringen utsatte trinn fire av gjenåpningen, måtte festivalen avlyse årets arrangement..

NRK - 26 juli 21 kl. 19:46

– Sterk hete skyldes klimaendringer

Rask global oppvarming har ført til at varmerekorder er blitt knust i Canada og Sibir, ifølge en ny studie. Funnene i studien, som er publisert i Nature Climate Change, tyder på at menneskeheten vil oppleve flere dødelige hetebølger de Neste tiårene. – Fordi vi er i en periode der oppvarmingen går veldig raskt, må vi forberede oss på flere hetehendelser som vil slå tidligere rekorder med store marginer, sier hovedforfatter av studien, Erich Fischer ved ETH-universitetet i Zürich.

NRK - 23 juli 21 kl. 16:36

Fremskynder dose to i Oslo

Oslo har et overskudd på 900 doser som går ut på dato Neste uke. Derfor fremskynder de nå dose to for enkelte. Det betyr at de som har fått vaksine for minst tre uker siden kan melde seg til kommunen for å få dose to.

Aftenposten - 22 juli 21 kl. 11:34

Det Neste tiåret etter 22. juli kan bli ubehagelig. Men likevel bedre.

Det Neste tiåret etter 22. juli kan bli ubehagelig, men bedre. Det skjer ikke av seg selv..

VG - 21 juli 21 kl. 13:34

Store værkontraster fra nord til sør: Neste uke kan det snu

Landet er delt i to når det gjelder været. Nord-Norge kan vente seg dårlig vær resten av uken, mens Sør-Norge får «sydenvarme». Neste uke kan det imidlertid snu, ifølge metereologene..

Aftenposten - 1 time siden

Offensiv kunnskapspolitikk er blant Aps viktigste satsinger for det Neste tiåret

Ap går til valg på mer penger, forutsigbarhet og tillit til studenter og ansatte i høyere utdanning..

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 13:23

Han fanger 1000 mus i døgnet. Neste år kan gnagerplagen bli verre.

SYDNEY (The Washington Post:) Australia har et ekstremt museår. Neste år kan det bli like ille eller enda verre..

NRK - 8 timer siden

Tsimanouskaya er velkommen i Polen

Den hviterussiske løperen Tsimanouskaya har fått innreisetillatelse i Polen, melder AFP. Den polske utenriksministeren sier til Reuters at hun er trygg og i god stand på Polens ambassade i Tokyo. Nå er planen at hun drar til Polen i løpet av de Neste dagene.

NRK - 9 timer siden

Demonstranter krever ny valglov

Jair Bolsonaros tilhengere demonstrerte søndag med krav om ny valglov. Som forbildet Donald Trump er presidenten kritisk til elektronisk stemmegiving. Den høyreorienterte presidenten har sagt at elektronisk valgsystem er upålitelig, og presset på for å gjeninnføre trykte valgsedler ved Neste års presidentvalg.

VG - 21 timer siden

3,6 millioner amerikanere kan bli hjemløse: – Barna mine spør «Hvor skal vi sove hen?»

Etter at et midlertidig forbud mot å kaste ut leietagere utløp 31. juli, risikerer millioner av amerikanere å bli kastet ut hjemmefra de Neste ukene. Trebarnsmoren Migreldi Lara (37) vet ikke hva hun skal gjøre..

VG - 21 timer siden

3,6 millioner amerikanere kan bli hjemløse: – Barna mine spør «Hvor skal vi sove?»

Etter at et midlertidig forbud mot å kaste ut leietagere utløp 31. juli, risikerer millioner av amerikanere å bli kastet ut hjemmefra de Neste ukene. Trebarnsmoren Migreldi Lara (37) vet ikke hva hun skal gjøre..

NRK - Igår: 15:27

Laschet taper terreng i Tyskland

CDUs Armin Laschet taper terreng i kampen om å bli Tysklands Neste statsminister ved valget i september etter populære Angela Merkel. I en ny meningsmåling i Bild am Sonntag går Laschet tilbake 2 prosentpoeng og får bare en oppslutning på 13 prosent. Laschet har aldri vært veldig populær, og en episode der han ble filmet mens han spøkte og lo under et besøk til flomrammede i juli, gjorde ikke saken bedre..

Aftenposten - Igår: 12:05

Seieren som kostet: – Han er kjempeviktig

TOKYO (Aftenposten): Norge kjempet seg videre, men Neste kamp kan gå uten Christian O’Sullivan..

NRK - Igår: 08:30

Kan ta dager å slukke skogbrann

Finlands største skogbrann på 50 år raser fortsatt i Norra Österbotten og kan ta flere dager å slukke. På onsdag omfattet brannen et område på 290 hektar. Regn har stabilisert situasjonen, men slukningsarbeidet vil fortsette de Neste dagene.

NRK - 17 juli 21 kl. 15:35

Økende skogbrannfare Neste uke

Fordi det ikke er meldt regn Neste uke vil skogbrannfaren øke for stor områder av Romerike, ifølge Meteorologisk institutt. De vurderer nå å sende ut et eget skogbrannfarevarsel over helgen, skriver Varingen. De ber nå folk om å være oppmerksomme i naturen.

NRK - 30 juli 21 kl. 15:50

Kypros starter vaksinering av barn

Fra Neste uke vil Kypros tilby koronavaksine til barn i alderen 12 til 15 år, opplyser helseminister Michalis Hadjipantelas. 73 prosent av Kypros' befolkning over 16 år har fått minst én dose, men landet har de siste 14 dagene registrert 1.407 smittede og 3,8 koronadøde per 100.

E24 - 30 juli 21 kl. 14:06

Nye tall skaper optimisme. Nå er antallet ledige stillinger høyere enn før pandemien.

Arbeidsmarkedet er i stadig bedring. Det sier NAV-direktør Hans Christian Holte. Neste år kan ledigheten være tilbake på nivå med årene før pandemien..

Aftenposten - 30 juli 21 kl. 06:00

Casper (21) har vært mest på TIL-benken i vår. Et Bodø/Glimt-valg kan avgjøre hvor han spiller i høst.

Casper Øyvann er høyaktuell for et utlån de Neste ukene. Et scenario som inkluderer en lagkamerat kan endre på det..

NRK - 29 juli 21 kl. 21:05

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene.

Aftenposten - 29 juli 21 kl. 08:14

Politiet vitnet om dramaet i januar. Hva får det å si for valget Neste år?

Republikanerne ser seg selv som forkjempere for lov og orden. Beretninger om stormingen av Kongressen gir et annet….

NRK - 29 juli 21 kl. 08:15

Iran skal produsere cubansk vaksine

Neste uke starter Iran å masseprodusere cubanske koronavaksiner, melder cubanske statlige medier, ifølge Reuters. Dermed blir Iran det første landet utenfor Cuba til å produsere de cubanske koronavaksinene..

NRK - 28 juli 21 kl. 13:35

Erna Solberg tror på åpning i høst

– Jeg tror at vi åpner fullstendig i høst, men vi ønsker at litt flere skal være vaksinert, sier statsminister Erna Solberg (H) til NRK. I dag ble det kjent at regjeringa utsetter trinn 4 i gjenåpningen av landet fordi deltaviruset, som smitter raskere og mer, har blitt dominerende i Norge. I tillegg blir presset på testapparatet større når folk reiser og er mer sammen.

NRK - 28 juli 21 kl. 13:39

Må avlyse festival i siste liten

Med hurtigtest og koronasertifikat var festivalen Fjordfesten i Sandefjord klar til å ta imot 5000 personer Neste helg, men nå må de avlyse. Årsaken er at regjeringen vil ikke ta Norge inn i trinn fire av gjenåpningen ennå..

NRK - 15 juli 21 kl. 10:28

Ny nasjonal kontraterrorstrategi

Regjeringen har utviklet en ny nasjonal kontraterrorstrategi som skal forebygge og motvirke terror, gir en tydelig ramme for arbeidet med kontraterror de Neste årene, opplyser regjeringen. «I år er det 10 år siden terroren rammet oss 22. juli.

NRK - 28 juli 21 kl. 06:13

Irland koronavaksinerer barn

Irland starter vaksinering av barn mellom 12 og 15 år med Moderna- eller BioNTech-Pfizer-vaksinen. Utenriksminister Simon Coveney fortalte at forslaget er blitt vedtatt, noen som betyr at 250.000 unge kan bli vaksinert de Neste ukene..

NRK - 28 juli 21 kl. 05:51

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i Neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

VG - 28 juli 21 kl. 02:22

Biden anklager Russland for innblanding i Neste års kongressvalg

USAs president Joe Biden sier Russland prøver å forstyrre kongressvalget i 2022 ved å spre feilinformasjon og advarer om at cyberangrep kan føre til krig..

NRK - 27 juli 21 kl. 21:08

Over 100 lynnedslag i Oslo

Vakthavende meteorolog Per Egil Haga ved Meteorologisk institutt opplyser til VG at det er registrert rundt 100 lynnedslag i det bynære området ved Oslo den siste halvtimen. Dette forteller han like før klokken 21.00.

NRK - 27 juli 21 kl. 20:49

WHO advarer mot e-sigaretter

E-sigaretter og lignende produkter er helseskadelige og bør reguleres bedre, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). – Der de ikke er forbudt, bør regjeringer innføre passende tiltak for å beskytte befolkningen mot de skadelige effektene, sier WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus om e-sigaretter. I en rapport om tobakksbruk som ble publisert tirsdag, kritiserer også WHO produsentene for å rette seg mot unge brukere.

Dagbladet - 27 juli 21 kl. 18:40

Nå kommer vepse-invasjonen

De Neste ukene må vi trolig belage oss på en enorm pågang av innpåslitne veps. - Vi kan vente oss mangedobling, sier seniorforsker Frode Ødegaard til Dagbladet..

NRK - 27 juli 21 kl. 06:12

Frykter farlig T-banestasjon

Bane Nor frykter at Lysaker stasjon blir trafikkfarlig hvis planen for nytt stasjonsområde ikke blir endret. Lysaker blir stasjon til T-banen på Fornebubanen i tillegg til togstasjon og busstasjon. På det nye knutepunktet legges det opp til varelevering og søppelhenting der folk går til og fra toget.

VG - 27 juli 21 kl. 05:26

Gifteklare Silje Solberg: – Han betyr utrolig mye

TOKYO (VG) Silje Solberg (31) glitret da hun endelig fikk OL-debuten. Det glitrer også på fingeren til håndballjentenes målvakt. Neste sommer gifter hun seg med Lars Østhassel..

Aftenposten - 26 juli 21 kl. 22:43

Disse bør trekke ut stikkontakten de Neste timene.

Meteorologisk institutt tror uværet går nordover..

NRK - 26 juli 21 kl. 17:45

Vil utvikle ny malariavaksine

Legemiddelprodusenten Biontech ønsker å bruke mRNA-teknologien, som ble brukt til å utvikle selskapets koronavaksine, til å lage en ny vaksine mot malaria. Planen er å starte kliniske tester innen slutten av Neste år, opplyser selskapet. Det tyske selskapet utviklet sammen med den amerikanske legemiddelgiganten Pfizer den første koronavaksinen som ble bredt godkjent..

NRK - 26 juli 21 kl. 17:27

Forbereder seg på kraftig nedbør

Det ventes mer tordenvær i Storbritannia de Neste dagene. Store nedbørsmengder førte søndag til oversvømmelser på flere T-banestasjoner i London. Den britiske værtjeNesten Met Office har forlenget det oransje farevarslet for flom og lynnedslag i England og Skottland i fire dager til.

NRK - 26 juli 21 kl. 07:37

Malaysia åpnet nasjonalforsamling

Malaysias parlament åpnet mandag for første gang i år, men kritikere mener det hele er et skuebrød for at statsministeren skal framstå som handlekraftig. Malaysia ble stengt da kongen erklærte unntakstilstand i januar som ledd i kampen mot pandemien, etter råd fra statsministeren. Politiske motstandere hevder at statsministeren brukte krisen til å unngå et mistillitsvedtak.

NRK - 25 juli 21 kl. 20:22

USA støtter afghanske soldater

USA vil fortsette å gjennomføre luftangrep for å støtte afghanske soldater i kampen mot Taliban, sier en amerikansk general. Opprørsgruppa Taliban har den siste tiden fortsatt med en rekke offensiver rundt om i Afghanistan. – USA har økt omfanget av luftangrep for å støtte afghanske styrker de siste dagene, og vi er klare for å fortsette med denne støtten de Neste ukene hvis Taliban fortsetter sine angrep, sier general Kenneth McKenzie, leder for sentralkommandoen i den amerikanske hæren..

Aftenposten - 24 juli 21 kl. 17:00

Solgte våpenet og la opp for 15 år siden. Nå skyter han for OL-medalje.

TOKYO (Aftenposten): Han var ung, lovende og hadde OL-debutert i Athen med en 8. plass. Neste OL..

Aftenposten - 24 juli 21 kl. 11:31

Finn frem paraplyen – nå kommer regn og kjølig vær

I Neste uke går temperaturen drastisk ned i hele Sør-Norge. – Blir litt som en dårlig norsk sommer, ifølge meteorolog..

E24 - 24 juli 21 kl. 09:17

USAs finansminister frykter mislighold av statsgjeld

Allerede Neste måned vil USAs regjering nå det såkalte gjeldstaket. Finansminister Janet Yellen advarer mot konsekvensene dersom statsgjelden misligholdes..

Aftenposten - 24 juli 21 kl. 07:23

USAs finansminister frykter mislighold av statsgjeld

Allerede Neste måned vil USAs regjering nå det såkalte gjeldstaket. Finansminister Janet Yellen advarer mot….

NRK - 24 juli 21 kl. 06:21

Frykter mislighold av statsgjeld

Allerede Neste måned vil USAs regjering nå det såkalte gjeldstaket. Finansminister Janet Yellen advarer om konsekvensene dersom statsgjelden misligholdes. Yellen sier hun vil begynne å treffe nødtiltak for å unngå at USA for første gang i historien vil være ute av stand til å betjene gjelden sin..

NRK - 23 juli 21 kl. 19:20

Ving stansar charterturar

Som følge av smitteutviklinga og dei nye karantenereglane for reisande, stansar Ving sine reiser til Mallorca og Kreta dei Neste vekene, skriv Flysmart24. Apollo Reiser vil halde fram med turane til Kreta, men vil ta fortløpande vurderingar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt