Neste

Lørdag, 19 Juni, 07:54

Nyheter om Neste

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 juni 21 kl. 03:37

Johnson vil vaksinere hele verden

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil be G7 sørge for at hele verden er vaksinert mot koronaviruset innen slutten av Neste år. Johnson er vert når G7-landene samles til toppmøte i Cornwall i det sørvestlige England Neste uke. Johnson planlegger å bruke møtet til å be sine kolleger «møte den største utfordringen siden krigen» og stanse pandemien ved å sikre at alle mennesker på kloden får vaksine innen de Neste 18 månedene.

E24 - 20 timer siden

Erna Solberg: - Vi kan ta Neste steg i gjenåpningen

Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter at Norge er klar for Neste steg ut av coronalivet. Hun ser bare én mørk sky på en ellers blå himmel, som kan påvirke den gode utviklingen i Norge..

NRK - 20 timer siden

Solberg: – Klare for trinn tre

Erna Solberg bekrefter at Norge er klar for Neste steg i gjenåpningen. Det sier statsministeren til VG. Regjeringen skal klokken 13 holde en pressekonferanse om koronasituasjonen i Norge.

VG - 20 timer siden

Erna Solberg: - Vi kan ta Neste steg i gjenåpningen

Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter at Norge er klar for Neste steg i gjenåpningen. Hun ser bare én mørk sky på en ellers blå himmel, som kan påvirke den gode utviklingen i Norge..

NRK - Igår: 18:19

Byrådsleder-avklaring Neste uke

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) har i løpet av dagen hatt møter med alle gruppeledere i bystyret, for å komme fram til hvem som skal få i oppdrag å danne et nytt byråd i hovedstaden. – Jeg har tro på at vi i begynnelsen av Neste uke skal ha et godt svar på hvem som er den best egnende byrådslederen i Oslo, sier Borgen til NRK..

Aftenposten - Igår: 15:58

Oslo-ordfører håper på byrådsløsning Neste uke

I begynnelsen av Neste uke kan en løsning på byrådskaoset i Oslo være på plass, håper ordfører Marianne Borgen (SV)..

NRK - 14 juni 21 kl. 19:11

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at Neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

Aftenposten - 14 juni 21 kl. 14:40

Norge kan få 1 million færre Pfizer-doser enn ventet de Neste tre månedene

Pfizer kommer de Neste tre månedene trolig til å levere cirka 1 million færre doser enn det Norge har regnet med..

Aftenposten - 14 juni 21 kl. 14:40

Norge kan få 900.000 færre Pfizer-doser enn ventet de Neste tre månedene

Pfizer kommer de Neste tre månedene trolig til å levere cirka 900.000 færre doser enn det Norge har regnet med..

NRK - 13 juni 21 kl. 19:11

Oslo vurderer koronalettelser

Oslos byråd vil i Neste uke vurdere å tillate flere deltakere på arrangementer, flere gjester i private hjem og om skjenketiden kan utvides. Det melder VG. Etter et smittehopp blant russen forrige uke, utsatte Oslo den videre gjenåpningen én uke.

VG - 13 juni 21 kl. 17:27

Oslos helsebyråd: Vurderer enda flere lettelser i trinn tre Neste uke

Byrådet i Oslo skal tidlig i Neste uke vurdere om flere deltakere på arrangementer, flere gjester i private hjem og om skjenketiden kan utvides..

NRK - 28 mai 21 kl. 15:45

1200 i streik Neste uke

Fra onsdag Neste uke trapper Unio opp streiken i Oslo med over 1200 personer. Forhandlingsleder Aina Skjefstad Andersen sier de gjør en stor, men ansvarlig opptrapping av streiken. Over 600 medlemmer er fra før av i streik.

Aftenposten - 08 juni 21 kl. 14:12

Raymond Johansen utsetter gjenåpningen én uke, men vurderer da å åpne enda mer

Byrådsleder Raymond Johansen sier Oslo må vente med Neste trinn i gjenåpningsplanen til Neste uke på grunn av….

NRK - 07 juni 21 kl. 10:05

Rettssak i Myanmar Neste uke

Mandag i Neste uke starter rettssaken mot Myanmars avsatte sivile leder Aung San Suu Kyi, opplyser en advokat. Rettssaken har blitt utsatt i flere uker. – Hun ber alle om å holde seg ved god helse, sier advokaten.

NRK - 06 juni 21 kl. 05:42

Trump på banen igjen

I en tale lørdag oppfordret tidligere president Donald Trump republikanerne til å støtte bare kandidater som står for hans verdier foran mellomvalget Neste år I talen til det republikanske partiet i North Carolina lørdag kveld flørtet Trump med muligheten for at han stiller til valg igjen i 2024. Men først vil han fokusere på å gjenerobre flertallet i Kongressen Neste år, sa han..

NRK - 14 timer siden

Tønsberg blir værende på trinn to

Tønsberg kommune blir ikke med når Norge går over til trinn tre i gjenåpningen, men tar en uke til på nivå to på grunn av utbruddet i nabokommunen Færder. – Vi er i en veldig spesiell situasjon med deltasmitten og ønsker å ta gjenåpningen litt roligere enn det regjeringen foreslår. Vi jobber nå med en lokal forskrift over hvilke tiltak og anbefalinger som skal gjelde i Tønsberg den Neste uken, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

Klartale - 15 timer siden

Nå kan du bli millionær når du panter flasker

Du har kanskje sett pante-lotteriknappen når du skal pante flasker? Hvis du trykker på den i løpet av de Neste ukene kan du bli millionær..

NRK - 17 timer siden

Blinken møter Merkel og Macron

USAs utenriksminister Anthony Blinken reiser Neste uke til Tyskland for å møte Angela Merkel. Senere drar han til Frankrike for å møte president Emmanuel Macron. Det skriver Reuters.

NRK - 18 timer siden

Solberg: – Vi er i rute

– Vi er klare for trinn 3. Vi åpner litt mer enn det som opprinnelig var skissert, uttalte Solberg under en pressekonferanse fredag. Solberg la til vi fremdeles må ha høy beredskap, og pekte til land hvor det er stor utbredelse av Delta-variasjonen av koronaviruset.

Dagbladet - 18 timer siden

Dette er Neste steg

Norge kan ta et nytt og stort skritt mot et normalt liv, etter at regjeringen fredag kunngjorde at tida er inne for å iverksette trinn tre i gjenåpningsplanen..

E24 - 19 timer siden

Se siste nytt om den norske gjenåpningen klokken 13

Direktoratet har publisert sitt faglige grunnlag for rådet til regjeringen om gjenåpningen av Norge. Klokken 13 er det pressekonferanse med statsministeren og sentrale myndigheter om Neste steg for landet..

E24 - 19 timer siden

Se siste nytt om gjenåpningen klokken 13

Regjeringen går til Neste steg i gjenåpningsplanen for Norge. Anbefalingen om hjemmekontor og en rekke reiserestriksjoner forsvinner..

NRK - 22 timer siden

Lørenskog letter på tiltakene

De fleste lokale koronatiltakene i Lørenskog oppheves i formiddag. Det vedtok formannskapet i et ekstraordinært møte fredag morgen. Det vil fortsatt være påbud om munnbind i taxi, samt på kollektivtransport hvis det ikke er mulig å holde én meters avstand.

VG - 22 timer siden

Velgere uten noe valg

I dag kan Nesten 60 millioner iranere stemme på landets Neste president. I virkeligheten har de ikke noe valg..

VG - 23 timer siden

Venter dobling i Delta-smitte: – Tror vi har kontroll

Så langt er det bekreftet ni tilfeller av Delta-varianten i Tønsberg. De Neste dagene venter kommuneoverlegen en dobling – minst..

E24 - Igår: 07:04

Olsen skal øke renten etter gjeldsgalopp: – Biter mer enn før

Nordmenns høye gjeld gjør at rentehopp «biter mer», ifølge sentralbanksjefen. Han mener likevel at husholdningene tåler en boliglånsrente som kan øke til tre prosent i løpet av de Neste årene..

E24 - Igår: 06:43

Komplett klar for børs - Hagen selger for 1,6 milliarder

Netthandelskonsernet Komplett går på Oslo Børs Neste mandag, med en verdsettelse på 4,3 milliarder kroner. Hovedeier Stein Erik Hagen selger seg ned til 60 prosent..

VG - Igår: 03:48

Han er anklaget for forbrytelser mot menneskeheten – nå blir han trolig president

Han hadde en sentral rolle da rundt 5000 politiske fanger ble henrettet i Iran på slutten av 80-tallet. Fredag blir ultrakonservative Ebrahim Raisi (61) høyst sannsynlig valgt til Irans Neste president..

E24 - Igår: 17:58

5 millioner i gjeld? Så mye dyrere blir lånet ditt.

Norges Bank varsler renteoppgang og spår historisk forbruksvekst Neste år. Forrige gang gikk det galt..

Aftenposten - Igår: 17:58

5 millioner i gjeld? Så mye dyrere blir lånet ditt.

Norges Bank varsler renteoppgang og spår historisk forbruksvekst Neste år. Forrige gang gikk det galt..

NRK - Igår: 17:13

Leger Uten Grenser får TV-aksjonen

Leger Uten Grenser og deres søsterorganisasjon DNDi er tildelt TV-aksjonen i NRK 2022. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har besluttet å gi Neste års TV-aksjon i NRK til organisasjonen Leger Uten Grenser og deres søsterorganisasjon, den ideelle forsknings- og utviklingsorganisasjonen DNDi, etter en enstemmig innstilling fra Innsamlingsrådet i NRK..

Aftenposten - Igår: 15:49

Pandemien har gått utover barns rettigheter, mener barneombudet. Nå vil hun unngå at det skjer ved Neste krise.

Barneombud Inga Bejer Engh vil sikre at barns rettigheter vurderes ved fremtidige kriser..

NRK - Igår: 15:10

FN advarer om vannmangel

FN omtaler vannmangel og stigende temperaturer som den nye pandemien i en fersk rapport. Det skriver Reuters. – Tørke er i ferd med å bli den Neste pandemien, og for den finnes det ingen vaksine, uttalte Mami Mizutori, spesialutsending fra FNs kontor for kriserisikoreduksjon.

NRK - Igår: 13:12

– Vil ta over 50 år å avkarbonisere

En ny studie fra ABB og Bellona viser at det vil ta Nesten 50 år å avkarbonisere havbruksnæringen. Det skriver de i en pressemelding. Havbruk er en av landets største og viktigste næringer.

E24 - Igår: 10:36

Nordea åpner for fire rentehevinger på ett år

Norges Bank valgte som ventet å beholde styringsrenten på null, men varslet at første renteheving kan komme i september. Det kan bli den første av i alt fire rentehevinger det Neste året, mener sjeføkonom..

Aftenposten - Igår: 10:01

Eurovision-vinneren kommer til Norge

Italienske Måneskin spiller på Tons of Rock Neste sommer..

VG - Igår: 10:09

Måneskin til Norge

Eurovision-vinnerne kommer til Tons Of Rock til Neste år..

Dagbladet - Igår: 10:02

Måneskin til Norge

I en pressemelding avslører Tons of Rock artistene som skal opptre på festivalen i 2022. Nå kan det norske folk glede seg til å se Måneskin på Ekebergsletta Neste sommer..

NRK - I førrgår: 15:15

Folkeavstemning om universitet

Ungarns statsminister ombestemmer seg og vil ha folkeavstemning om etableringen av et kinesisk universitet i Budapest. Folkeavstemningen skal holdes etter valget på ny nasjonalforsamling Neste år. Det har vært store protester mot det nye universitetet.

NRK - I førrgår: 14:06

Kina sender folk til romstasjon

For første gang på fem år gjennomfører Kina en bemannet romferd. Det første mannskapet til landets nye romstasjon forlater jorden torsdag. Mannskapet skal tilbringe tre måneder på romstasjonen Tiangong.

VG - I førrgår: 11:06

Er olje- og gassnæringen subsidiert?

De Neste tiårene vil oljenæringen lede en lønnsom utvikling mot lavutslippssamfunnet..

NRK - I førrgår: 10:10

Bedrifter tilbake til normalen i år

Stadig flere bedrifter vil være tilbake i normal drift i tiden framover. Virke tror det vil føre til rundt 60.000 flere sysselsatte det Neste halvannet året.

NRK - 16 juni 21 kl. 07:00

Cyberpunk 2077 tilbake Neste uke

Videospillet Cyberpunk 2077, som fikk skarp kritikk da det ble lagt ut til salgs, er snart tilbake i Playstation Store, seks måneder senere. Det var knyttet store forventninger til spillet, som ble trukket fra butikker kort tid etter at det ble lagt ut i desember på grunn av en rekke feil i programvaren. Nå annonserer det polske spillstudioet CD Projekt RED at actionspillet vil være tilbake fra 21.

Dagbladet - 15 juni 21 kl. 14:51

Hetebølge herjer i USA

Opp mot 49 grader er forventet de Neste dagene..

NRK - 15 juni 21 kl. 14:04

Havforskere vil kutte torskekvoten

Bestanden av skrei og nordøstatlantisk hyse er på vei ned. Derfor er rådet fra Det internasjonale råd for havforskning, ICES, å kutte kvoten med en femdel Neste år. Hadde det ikke vært for regler i kvotesamarbeidet med Russland, som forhindrer større endringer enn 20 prosent fra år til år, ville rådet fra ICES vært å redusere kvoten med 40 prosent..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt