Nekter

Tirsdag, 27 Juli, 23:36

Nyheter om Nekter

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 22 juli 21 kl. 18:21

Eric Clapton Nekter å spille konserter med krav om vaksinepass

Gitaresset og superstjernen Eric Clapton (76) Nekter å spille konserter i lokaler som krever at deltagende har bevis på gjennomført vaksinasjon..

NRK - 22 juli 21 kl. 12:19

Nekter for telefonhacking

Saudi-Arabia Nekter for å ha benyttet spionprogrammet Pegasus fra israelske NSO Group til å avlytte journalister og menneskerettsaktivister. En saudiarabaisk tjenestemann sier til nyhetsbyrået SPA at anklagene er usunne og at landet ikke støtter en slik praksis. Ifølge Amnesty International og en rekke internasjonale medier er Saudi-Arabia ett av landene som har skaffet seg det israelsk-utviklede spionprogrammet, som blant annet ble funnet på telefonene til ekskona og forloveden til regimekritikeren Jamal Khashoggi.

NRK - 16 juli 21 kl. 15:22

Nekter å godta koronabot

Tønsberg-mannen som fikk 30 000 kroner i bot for brudd på koronabestemmelsene, Nekter å godta boten. Mannen skal ha forlatt et karantenehotell etter bare tre dager, og kommuneoverlegen i Tønsberg mener han var utgangspunktet for det store delta-utbruddet i Tønsberg og Færder i juni. Politiet vil be om en enda strengere straff når saken skal behandles i retten..

NRK - 18 juni 21 kl. 14:39

Nekter å betale festbøter

Smittevernforskriften til byrådet i Bergen blir prøvd for retten av to kvinner som Nekter å godta foreleggene de fikk etter en fest i vinter. I november 2020 stoppet politiet en fest med 14 gjester. På dette tidspunktet var det ikke lov å samle flere enn fem personer i private hjem i Bergen.

NRK - 06 juli 21 kl. 19:28

Israel opphever kontroversiell lov

Israel opphever lov en kontroversiell lov som Nekter palestienere familiegjenforening. Landets folkevalgte sa nei til et forslag fra regjeringen om å forlenge loven fra 2003, som Nekter palestinere statsborgerskap og oppholdstillatelse, selv når de er gift med israelere. Loven, som kritikere har kalt rasisitsk, har blitt fornyet hvert år siden den ble vedtatt..

NRK - 5 timer siden

Må i retten i Vatikanstaten

Den romersk-katolske kardinalen Giovanni Angelo Becciu må i retten i Vatikanstaten, etter anklager om at han skal ha brukt 350 millioner euro av kirkens penger på eiendomsutvikling i London, melder BBC. Ni andre personer er også tiltalt i saken. Alle Nekter straffskyld..

NRK - 23 timer siden

Vaksinemotstander kritisk syk

Den amerikanske radioverten Phil Valentine som har advart lytterne sine mot koronavaksinene, er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom. Nå Nekter han for å ha vært vaksinemotstander. I sosiale medier uttrykker en del medfølelse, mens andre mener det er til pass for ham..

Aftenposten - Igår: 17:58

Håndballjentene rammes ikke av «klemmenekt»: – Må bruke sunn fornuft

TOKYO (VG) Den internasjonale olympiske komité (IOC) Nekter medaljevinnere å klemme hverandre på seierspallen..

VG - Igår: 17:58

Håndballjentene rammes ikke av «klemmenekt»: – Må bruke sunn fornuft

TOKYO (VG) Den internasjonale olympiske komité (IOC) Nekter medaljevinnere å klemme hverandre på seierspallen. Norges håndballjenter har ikke fått noen beskjed om å begrense klemming i spillergruppen..

VG - Igår: 14:00

Innfører nasjonalt portforbud i Tunisia – Nekter for kupp-anklager

Tunisiske styrker barket sammen med demonstranter utenfor parlament mandag etter at president Kais Saied sendte hjem de folkevalgte og sparket statsministeren..

E24 - Igår: 10:54

Galskapen fortsetter i Seadrill

Aksjemarkedet Nekter å ta innover seg de brutale realitetene i Seadrill..

VG - 23 juli 21 kl. 11:31

Tufte om italiensk rival: – Han skrek for å skremme oss

TOKYO (VG) Olaf Tufte (45) anklager Luca Rambaldi for forsøk på å skremme konkurrentene sine under OL-åpningen. Italieneren Nekter skyld..

VG - 23 juli 21 kl. 09:50

Sean Penn med absolutt vaksinekrav

Skuespiller Sean Penn Nekter å fortsette innspillingen av Watergate-serien «Gaslit» med mindre samtlige i casten og mannskapet tar covid-vaksine..

NRK - 21 juli 21 kl. 20:50

Weinstein Nekter straffskyld

Den falne filmmogulen Harvey Weinstein nektet i dag straffskyld for elleve voldtekter og seksuelle overgrep i en rettssal i Los Angeles. Det melder nyhetsbyrået AFP. Weinstein er allerede dømt for flere voldtekter, og soner en 23 år-lang fengselsstraff i New York..

NRK - 19 juli 21 kl. 15:38

Må være vaksinert for å ta bussen

Grønland strammer inn koronatiltakene og Nekter uvaksinerte å bruke kollektiv transport. Det gis unntak for reiser til hjemstedet. Kravet om at man må ha fått minst én vaksinedose dersom man vil reise kollektivt, ble presentert av lederen for landsstyret, Mute B.

NRK - 24 juni 21 kl. 11:07

Tiltalte Nekter straffskyld

De fire som er tiltalt av Økokrim for grov korrupsjon Nekter straffskyld, melder NTB. Tre er tidligere regionsdirektører i omsorgsleverandøren Stendi AS. En av dem er leder av flere selskaper som leverte tjenester til Stendi.

NRK - 12 juli 21 kl. 14:54

– Ikke tilfeldig offer

Mannen i 20-årene som er livstruende skadet etter knivstikkingen i Oslo lørdag framstår ikke som et tilfeldig offer, sier politiet til NRK. To 17-åringer er siktet etter knivstikkingen. En av dem Nekter straffskyld, den andre pågrepne har ikke villet stille til avhør..

NRK - 12 juli 21 kl. 10:26

To dømt til fengsel for kupplaner

To menn er dømt til 15 års fengsel for angivelig å ha planlagt et kupp i Jordan, som også kong Abdullahs halvbror skal ha vært involvert i. Bassem Awadallah er en av dem. Han er amerikansk statsborger og en tidligere nær medarbeider av kongen.

NRK - 11 juli 21 kl. 18:53

Nekter å fremme Gartnerhallen-anke

Gartnerhallen får ikke fremmet sin anke til Høyesterett, etter at retten kom til at KPMG ikke kunne lastes for et underslag på 49 millioner kroner. Det går fram i en beslutning fra Høyesteretts ankeutvalg som kom tirsdag denne uken, skriver Nationen..

NRK - 10 juli 21 kl. 10:20

Nektet å ta vaksine - byttet klubb

Montreal-spiller Erik Hurtado, som tidligere har vært i Mjøndalen, Nekter å vaksinere seg mot covid-19. Nå har 30-åringen blitt byttet bort til Columbus Crew. MLS-laget har spilt sine syv første kamper i USA grunnet strenge restriksjoner.

NRK - 08 juli 21 kl. 08:20

Ny bok: Trump roste Hitler

USAs tidligere president Donald Trump sa at Adolf Hitler «gjorde mye bra» i en samtale med sin stabssjef John Kelly i 2018. Det skriver Wall Street Journal-journalisten Michael Bender i en ny bok, skriver CNN. Trump Nekter for uttalelsen og hans talskvinne Liz Harrington sier at det er falske nyheter..

NRK - 16 juni 21 kl. 17:12

Utested Nekter å betale korona-bot

Utestedet Toldboden var senteret for et stort korona-utbrudd i Ålesund tidligere i år. Ålesund kommune politianmeldte restauranten, og i begynnelsen av juni ble restauranten ilagt en bot på 75.000 kroner for brudd på covid-forskriften helgen 16.

Aftenposten - 07 juli 21 kl. 14:00

De skal ikke hjem, de skal videre

OM FOTBALL: En nasjon som synger om at fotballen kommer hjem. En nasjon som Nekter å reise hjem. Welcome to Wembley!.

E24 - 04 juli 21 kl. 08:22

Russland Nekter champagne å hete champagne

Moët Hennesy, som lager russernes favorittchampagne, truer med å stanse salget etter at det ble vedtatt en lov om at bare russiske bobler kan kalles champagne..

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 08:22

Russland Nekter champagne å hete champagne

Moët Hennesy, som lager russernes favorittchampagne, truer med å stanse salget etter at det ble vedtatt en lov om at….

Dagbladet - 01 juli 21 kl. 15:34

Festarrangør Nekter å betale coronabot

Fem av fjorten festdeltakere som samlet seg i en leilighet i Oslo i slutten av januar, har ikke godtatt foreleggene de ble ilagt av politiet. - Jeg har ikke råd til å betale, sier kvinnen som arrangerte festen..

Aftenposten - 27 juni 21 kl. 09:00

Derfor Nekter EM-stjernen å ha farens navn på ryggen

Memphis Depay (27) har opplevd store oppturer og nedturer i livet. Nå er han en av Nederlands viktigste spillere..

NRK - 25 juni 21 kl. 20:16

Mann tilstår i korrupsjonssak

En mann har tilstått grov korrupsjon i saken der tre direktører og en underleverandør fra omsorgsleverandøren Stendi er tiltalt for grov korrupsjon, skriver Aftenposten. De fire sistnevnte Nekter straffskyld. Mannen som har innrømmet korrupsjon, var daglig leder i to selskaper som var underleverandør til Stendi, og hadde inntil nylig status som siktet i saken, skriver avisen.

Dagbladet - 25 juni 21 kl. 13:08

Tonny (49) ansetter ikke corona-vaksinerte

Tonny Kolås, innehaver av Den Grønne Sykkel i Bergen, har høstet kritikk for en omstridt stillingsannonse - hvor han Nekter å ansette corona-vaksinerte. Jusprofessor mener det er i strid med loven..

NRK - 25 juni 21 kl. 10:41

Nachspiel ender i retten

En mann i 20-årene Nekter å godta et forelegg for å ha deltatt på to fester med over ti deltakere i Oslo. Saken ender i retten. Forelegget lød på 12 500 kroner.

NRK - 02 juni 21 kl. 18:52

Tyskland Nekter russiske flyselskap

Tyske myndigheter Nekter russiske flyselskaper å fly til Tyskland inntil videre. Årsaken er at to av Lufthansas flyginger til Russland onsdag måtte innstilles fordi selskapet ikke fikk de nødvendige russiske tillatelsene i tide..

Aftenposten - 23 juni 21 kl. 18:15

Vi har skutt og bombet, sa Russland. Men britene Nekter for at det skjedde. Dette mener ekspertene.

Ble et britisk krigsskip jaget ut av området rundt Krim-halvøya etter å ha blitt bombardert av russerne?.

NRK - 01 juni 21 kl. 11:16

Flyselskap Nekter å betale for fly

Flyselskap verden rundt ønsker ikke å ta imot og betale for fly de ikke trenger under pandemien. Pandemien gjør at hele flyindustrien er nede for telling. Rundt 70 prosent av flyene i verden står på bakken.

Dagbladet - 22 juni 21 kl. 12:27

Avviser kobling til «smittetsunami»

Britiske myndigheter Nekter for at G7-møtet førte til smitteøkning i Cornwall..

NRK - 22 juni 21 kl. 01:18

Uefa tillater ikke regnbuefarger

Det europeiske fotballforbundet Uefa Nekter München å lyssette stadion i regnbyens farger, til onsdagens kamp mellom Tyskland og Ungarn. Styreleder i bundesligaklubben Eintracht Frankfurt reagerer på forbudet. – Hvis München ikke får lov, så gjør vi det, skriver klubbens styreleder Axel Hellmann på Twitter.

NRK - 21 juni 21 kl. 20:41

Truer vaksineskeptikere med fengsel

Filippinenes president Rodrigo Duterte truer med å fengsle de som Nekter å vaksinere seg mot koronaviruset. – Du velger, vaksine, eller så sender jeg deg i fengsel, sa Duterte under TV-sendt tale etter meldinger om lave tall for oppmøtet på vaksinesentre i hovedstaden Manila. Filippinene står midt i et av de verste utbruddene i Asia, med mer enn 1,3 millioner smittetilfeller og 23.

NRK - 21 juni 21 kl. 18:33

Overgrepsdømt varetektsfengslet

En overgrepsdømt mann i 50-årene fra Telemark er dømt til fire uker i varetekt. Mannen har sonet over ti år i fengsel i Gambia, der han ble dømt for overgrep mot seks gutter. Han er nå også siktet for overgrep som skal ha skjedd i Norge tilbake i 2010.

NRK - 21 juni 21 kl. 15:12

Kina med nye tiltak: Bitcoin stuper

Prisen på bitcoin rammes av Kinas tiltak mot kryptovalutaen. Nylig ble utvinningen forbudt i en viktig provins, og banker Nekter å hjelpe folk med å handle. Selv om handel med kryptovaluta har vært forbudt i Kina siden 2019, foregår 80 prosent av all verdens utvinning av bitcoin i Kina.

Dagbladet - 20 juni 21 kl. 21:20

Rettssaken utsatt

Nekter å oppgi sin diplomatiske immunitet..

Aftenposten - 19 juni 21 kl. 16:35

Frp Nekter å svare LO-medlemmene. – Kampanjeapparat for Ap, svarer Listhaug.

For tre år siden ønsket Frp-leder Siv Jensen «jevn dialog» med LO. Nå har Frp som eneste parti, ikke svart på LOs….

NRK - 19 juni 21 kl. 04:46

To kvinner Nekter festforelegg

Smitteforskriften i Bergen skal prøves i retten etter at to kvinner nektet å godta foreleggene de fikk etter fest hjemme hos en av kvinnene i Sandviken. Til sammen skal det ha vært 14 gjester til stede på festen i november i fjor, skriver Bergensavisen..

Aftenposten - 18 juni 21 kl. 22:59

Venninnene skulle fly hjem fra skoleopphold i Sør-Korea. Bare én av dem ble sluppet inn på flyet.

Flyselskaper Nekter nordmenn å bli med på fly hjem på grunn av for gamle koronatester..

VG - 17 juni 21 kl. 10:00

Slutt for «Manifest» – TV-fansen fortviler

Opprørte TV-seere Nekter å gi opp håpet om at dramaserien får fortsette..

NRK - 17 juni 21 kl. 03:49

Streik i Global Connect

15 medlemmer i EL- og IT-forbundet og Norsk Jernbaneforbund går ut i streik fra 17. juni. Lise Olsen, nestleder i LO Stat, sier i en pressemelding at Global Connect Nekter å gi de ansatte lønnstillegg på linje med resten av arbeidslivet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt