Nekter

Monday, 15 July, 16:27

Nyheter om Nekter

Klartale - 2 timer siden

19-åring dømt til 15 års forvaring

Det var 27. november i fjor at Oliver Ravn Rønning (22) ble drept i Porsgrunn. Han døde etter å ha blitt slått med et balltre.

NRK - 19 timer siden

Trusler og brann ved Eberg skole: Politiet vil be om fortsatt varetekt

Politiet vil be om fortsatt varetekt for de to som er siktet for trusler og brann ved Eberg skole i Trondheim. Det opplyser påtaleansvarlig Ellen Moksnes Andresen til NRK. De to siktede har sittet i varetekt i en uke.

VG - Igår: 22:26

Trump kobles til Prosjekt 2025: – En gavepakke til Biden

Demokratene retter all skyts mot Prosjekt 2025. Trump Nekter selv for å være innblandet i prosjektet, men sier han «ønsker dem lykke til»..

Aftenposten - I førrgår: 14:10

– 80 prosent av tiden min består av problemer

Frisørdronning Inger Ellen Nicolaisen (65) sysselsetter nesten tusen mennesker, men Nekter for å ha en eneste ansatt..

E24 - I førrgår: 14:10

– 80 prosent av tiden min består av problemer

Frisørdronning Inger Ellen Nicolaisen (65) sysselsetter nesten tusen mennesker, men Nekter for å ha en eneste ansatt..

NRK - 12 jul 24 kl. 14:25

Finland Nekter asylsøkere å ta seg over grensen fra Russland

Riksdagen i Finland har vedtatt en ny innvandringslov som vil gi grensevakter lov til å sende asylsøkere som kommer over grensen fra Russland, tilbake. Loven ble vedtatt med 167 mot 31 stemmer fredag. – Hvis Russland vil, så har de muligheten til å mobilisere og sluse hundretusenvis av såkalte asylsøkere til vår grense på bare noen dager eller uker, sier riksdagsmedlem for Samlingspartiet, Ben Zyskowicz.

NRK - 12 jul 24 kl. 12:22

Mann i 30-årene pågrepet for voldtekt

Mannen er pågrepet og siktet for tre voldtekter. De to siste skal ha skjedd med bare en måneds mellomrom, skriver TV2. Han er tidligere siktet for en voldtekt for seks år siden, men saken ble henlagt.

NRK - 11 jul 24 kl. 10:08

To personer varetektsfengslet – siktet for voldtekt av sitt eget barn

To personer, en mann og en kvinne i begynnelsen av 40-årene, er varetektsfengslet for voldtekt av barn under 14 år. I tillegg er begge siktet for å ha produsert eller vært i besittelse av fremstillinger av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn. Ifølge fengslingskjennelsen fra Østre innlandet tingrett Nekter mannen for kjennskap til det han er siktet for.

NRK - 21 jun 24 kl. 15:55

Nekter straffskyld etter voldshendelse i Kristiansand

Mannen i 20-årene som er siktet for kroppsskade etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand natt til fredag Nekter straffskyld, skriver Fædrelandsvennen. Politiadvokat, Liv Jorunn Hovda, i Agder politidistrikt sier mannen mener han handlet i nødverge. En mann i 30-årene ble kjørt til sykehus etter hendelsen.

NRK - 09 jul 24 kl. 16:02

Etterforsker om brannen var bestilt

– Vi etterforsker bredt og kan ikke utelukke flere pågripelser. Det sier politiadvokat Ida Lovise Gjeset til NRK. En mann i 30-årene fra Romerike ble forrige uke siktet i saken hvor et hus i Aurskog ble påtent, mens en familie på fire lå og sov.

NRK - 18 jun 24 kl. 14:58

Drapstiltalt beNekter vold

Den 19 år gamle kvinnen som er tiltalt for drapet på Oliver Ravn Rønning (22) i Porsgrunn i fjor, Nekter for at hun har kvalt og dunket 22-åringens hode i gulvet. Kvinnen er tiltalt for å ha gjort dette ved to ulike anledninger måneden før Oliver ble drept. Hele dagen er satt av til 19-åringens forklaring men så langt har hun bare rukket å fortelle om hvordan paret møttes og hvordan samlivet var.

NRK - 17 jun 24 kl. 12:49

Fengslet amerikansk soldat møtte i russisk domstol

Den amerikanske soldaten Gordon Black, som er fengslet i Russland, møtte i retten i Vladivostok mandag. Han Nekter for å ha framsatt drapstrusler mot en kvinne. Black ble pågrepet da han besøkte en russisk kvinne tilbake i mai.

VG - 06 jul 24 kl. 16:17

Flere gravide Nekter undersøkelser: Jordmødre advarer

Flere jordmødre og fødselsleger ser en økende trend der gravide kvinner motsetter seg nødvendige undersøkelser basert på råd fra sosiale medier..

Dagbladet - 06 jul 24 kl. 00:30

Nekter å gi seg

Mye står på spill når president Joe Biden får en ny sjanse til å motbevise kritikken som har haglet rundt ham den siste uka..

VG - 05 jul 24 kl. 16:06

Stoltenberg: Nekter å snakke om Bidens helse

Neste uke er USAs president Joe Biden (81) vert for Natos toppmøte sammen med generalsekretær Jens Stoltenberg. Men Stoltenberg vil ikke uttale seg om presidentens helse, eller om presset for at Biden skal tre tilbake..

NRK - 05 jul 24 kl. 15:24

Andrew Tate får forlate Romania

Internett-fenomenet Andrew Tate har fått tillatelse av en rumesk domstol til å reise fritt innenfor EU, ifølge teamet hans. Tate, broren Tristan og to andre kvinner ble i 2023 tiltalt for voldtekt og menneskehandel. De Nekter straffskyld.

VG - 05 jul 24 kl. 00:54

Donorer presser Demokratene: – Trenger en ny kandidat for å slå Donald Trump

Flere rike givere Nekter å støtte Demokratene før Biden trekker seg fra valgkampen..

NRK - 04 jul 24 kl. 14:14

Dommen om Arfan Bhatti: – Viktige i vurderingen av bakgrunnnen for angrepet

I terrordommen mot Zaniar Matapour bruker dommerne mye tid på å belyse forholdet mellom Zaniar Matapour og Arfan Bhatti. Bhatti er siktet for medvirkning for medvirkning til gro terror, og er nå tilbake i Norge. I dommen heter det blant annet at «handlinger fra Bhatti er viktige i vurderingen av bakgrunnen for angrepet», påpeker at det er på det rene at det er et «nært forhold» mellom Matapour og Arfan Bhatti.

Klartale - 04 jul 24 kl. 10:22

Biden Nekter å trekke seg

Amerikanere skal velge ny president. Valget er 5. november.

NRK - 03 jul 24 kl. 18:23

Mann tiltalt for vold mot Danmarks statsminister

En 39 år gammel polsk mann er tiltalt for å ha utøvd vold mot Danmarks statsminister Mette Frederiksen i København i juni. Det opplyser mannens forsvarer til det danske nyhetsbyrået Ritzau. Frederiksen ble i juni overfalt en av mann som dyttet henne hardt i overarmen mens hun gikk ned en gate i København på vei til en kaffeavtale med en venninne.

Klartale - 03 jul 24 kl. 14:18

Dette vet vi om mannen

En mann ble pågrepet av Politiets sikkerhetstjeneste (PST) mandag. Mannen er siktet for forsøk på spionasje for Kina. Han er norsk statsborger.

VG - 03 jul 24 kl. 11:43

Kongehuset Nekter å si noe om prinsesse-glippen

Kongehuseksperter mener at Slottet nå må komme på banen og kommentere den omstridte bryllups-ginen til Märtha (52) og Durek (49)..

Aftenposten - 02 jul 24 kl. 10:22

Forsvarer til VG: Norsk statsborger Nekter for å være agent for Kina

En norsk statsborger ble mandag denne uken pågrepet av PST. Vedkommende er siktet for forsøk på spionasje til fordel for….

NRK - 01 jul 24 kl. 13:16

Nekter å gi amnesti til Catalonias tidligere leder Carles Puigdemont

Spanias øverste domstol avviser å innvilge amnesti til den katalanske lederen Carles Puigdemont, melder nyhetsbyrået AFP. Spanias nasjonalforsamling ga i mai sin endelige godkjenning til å gi katalanske separatister amnesti fra straffeforfølgelse. Blant dem er Puigdemont, som sto i spissen for et forsøk på å løsrive Catalonia fra Spania i 2017.

NRK - 01 jul 24 kl. 10:00

To franske filmregissører anklaget for seksuelle overgrep

Franske myndigheter arresterte mandag ledende filmregissører Benoit Jacquot og Jacques Doillon på grunn av anklager om seksuelle overgrep, sa kilder nær saken. Det melder nyhetsbyrået AFP, Judith Godreche, en 52 år gammel skuespiller og regissør, har formelt anklaget Jacquot og Doillon for voldtekt og seksuelle overgrep da hun var mindreårig. Begge mennene Nekter for anklagene..

NRK - 28 jun 24 kl. 03:05

Bolivias president sier han ikke ble varslet om kuppforsøk

Ingen hadde advart på forhånd om onsdagens kuppforsøk i Bolivia, hevder landets president. Dermed tilbakeviser han påstander om at regjeringen hadde fått nyss om at kuppforsøket var i gjerde. General Juan José Zuniga ble pågrepet natt til torsdag norsk tid og er mistenkt for å stå i spissen av det mislykkede kuppet.

NRK - 26 jun 24 kl. 15:53

Presidenten sier nei til omstridt budsjettforslag som utløste protestene i Kenya, melder Reuters

Kenyas president William Ruto Nekter å signere det kontroversielle budsjettet som har utløst dødelige protester i landet, melder Reuters. Det omstridte budsjettet inneholder svært upopulære skatteøkninger, noe som har ført til store demonstrasjoner i store deler av landet. I hovedstaden Nairobi ble minst 23 personer drept da politiet skjøt med skarpt mot demonstranter som stormet nasjonalforsamlingen.

NRK - 26 jun 24 kl. 14:43

Kenyansk avis: President Ruto sier nei til omstridt budsjett

Kenyas president William Ruto Nekter å signere det kontroversielle budsjettet som har utløst dødelige protester i landet, skriver den kenyanske avisa The Star. Avisa skriver at Ruto vil sende budsjettet tilbake til nasjonalforsamlingen. Presidenten har selv varslet en pressekonferanse klokken 15 norsk tid.

NRK - 26 jun 24 kl. 13:13

Krever forvaring for drapstiltalt 19-åring

Statsadvokat Helene Holtvedt ber om 16 års forvaring for 19-åringen som er tiltalt for å ha slått i hjel ektefellen Oliver Ravn Rønning (22) fra Arendal. Det kom fram under aktoratets prosedyre under rettssaken i Telemark tingrett i ettermiddag. Drapet fant sted i parets leilighet på Hovenga i Porsgrunn natt til 27.

NRK - 26 jun 24 kl. 11:23

Sørlendinger ønskes utlevert til Spania

En mann og en kvinne fra Kristiansand som er fengslet i forbindelse med en stor narkotikasak ønskes utlevert til Spania, skriver Fædrelandsvennen. De to ble varetektsfengslet med brev- og besøksforbud i fire uker, samt to uker fullstendig isolasjon, ifølge kjennelser fra Agder tingrett. Spansk politi mener de norske statsborgerne kan kobles til båter som skal ha deltatt i kokainsmugling fra Sør-Amerika til Europa, ifølge VG.

Klartale - 26 jun 24 kl. 06:00

Hvem er Evan Gershkovich?

Evan Gershkovich må i retten i Russland. Han er en journalist fra USA. Gerschkovich risikerer 20 år i en russisk straffeleir.

NRK - 17 maj 24 kl. 12:06

Nederlands Eurovision-artist Nekter straffskyld

Den nederlandske Eurovision-artisten Joost Klein Nekter straffskyld for trusler i Sverige. Klein ble utestengt fra finalen i Malmö, angivelig etter å ha opptrådt truende overfor en kamerakvinne etter en semifinale. Svensk politi har tidligere sagt at Klein trolig vil bli tiltalt.

NRK - 24 jun 24 kl. 22:30

Tidligere EU-banksjef etterforskes for korrupsjon

Den tidligere sjefen for EUs investeringsbank, Werner Hoyer, er under etterforskning for korrupsjon og misbruk av innflytelse. EU-påtalemyndigheten Eppo sa i en uttalelse mandag at det pågår en etterforskning som involverer to personer mistenkt for korrupsjon og misbruk av innflytelse, samt urettmessig tilegnelse av EU-midler. Eppo navnga ikke de to personene, men Hoyers advokat bekrefter at den tyske økonomen er gjenstand for etterforskning.

NRK - 21 jun 24 kl. 16:20

16-åring varetektsfengslet

16-åringen som er siktet for drap på en annen 16 åring på Oslo S, er varetektsfengslet frem til 30. juni, med brev- og besøkskontroll. Det har Oslo tingrett bestemt.

NRK - 21 jun 24 kl. 14:21

Døde av omfattende hodeskader

22 år gamle Oliver Ravn Rønning ble drept med minst sju slag mot hodet. Det kom fram under rettssaken mot Rønnings 19 år gamle ektefelle, da obduksjonsrapporten ble lagt fram i Telemark tingrett. 19-åringen er tiltalt for to tilfeller av vold samt drapet på sin mann, men Nekter straffskyld.

Klartale - 21 jun 24 kl. 10:13

Vil at lærere skal kunne gripe inn mot elever som skaper uro

Stadig flere lærere sier at de har opplevd vold på jobb. Det viser tall fra januar.Stortinget har vedtatt at lærere kan gripe inn fysisk.

NRK - 21 jun 24 kl. 09:03

Fastleger vegrer seg for å si nei til sykmeldinger

Fastleger er i en skvis mellom å være lojale til pasienten og jobben med å være statens portvokter, sier professor Arnstein Mykletun ved Folkehelseinstituttet. Sammen med kolleger har han dybdeintervjuet fastleger som forteller at de sjelden sier nei til pasienter som ønsker sykemelding. – Fastlegene opplever at pasientene kommer «ferdig sykmeldt», de kommer bare til dem for å få papirarbeidet utført, sier Mykletun.

NRK - 19 jun 24 kl. 11:07

USA Nekter for å holde tilbake våpen og ammunisjon til Israel

USA avviser at landet med ett unntak har holdt tilbake våpenforsendelser til Israel, slik statsminister Benjamin Netanyahu hevder. Netanyahu understreket i en videotale tirsdag at han setter pris på USAs støtte til Israels krig mot Hamas. Han refererte deretter til et møte han hadde med USA utenriksminister Antony Blinken der han hevder å ha kritisert president Joe Bidens administrasjon for «på utenkelig vis de siste månedene å ha holdt tilbake våpen og ammunisjon til Israel».

Klartale - 19 jun 24 kl. 06:00

Straffskyld

---StraffskyldEn 22 år gammel mann ble slått i hjel med et balltre i november i fjor. Hans tidligere kjæreste er tiltalt for drapet. Hun Nekter straffskyld.

NRK - 19 jun 24 kl. 05:11

Amerikansk soldat dømt i Russland

Den amerikanske soldaten Gordon Black er dømt til tre år og ni måneder i en russisk straffekoloni for drapstrusler mot kjæresten sin, melder russiske Ria. 34-åringen Nekter for å ha framsatt drapstrusler, men erkjenner delvis å ha stjålet fra henne. Ifølge det statlige russiske nyhetsbyrået Ria sier Blacks advokat at dommen blir anket.

VG - 18 jun 24 kl. 17:40

Mathias (25) drept – kjæresten tiltalt

Kvinnen i 30-årene Nekter straffskyld..

NRK - 18 jun 24 kl. 17:42

39 år gammel kvinne tiltalt for drap på Grünerløkka i mai i fjor

En 39 år gammel kvinne er tiltalt for å ha knivdrept sin kjæreste på Grünerløkka i Oslo i mai i fjor. 25 år gamle Mathias Stormbo Macdonald ble funnet hardt skadet i en trappeoppgang i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka 21. mai i fjor.

VG - 18 jun 24 kl. 12:24

Alliansen-lederen Nekter straffskyld og vil ikke svare i retten

Alliansen-leder Hans Jørgen Lysglimt Johansen er tiltalt for hatefulle ytringer og hensynsløs adferd. Han nektet straffskyld da saken mot ham startet tirsdag..

NRK - 17 jun 24 kl. 09:10

Drapstiltalt Nekter straffskyld

19-åringen som er tiltalt for å ha tatt livet av ektefellen (22) sin i Porsgrunn i fjor, nektet straffskyld da rettssaken mot henne startet i Telemark tingrett mandag. 19-åringen er tiltalt for å ha slått i hjel 22-åringen med et balltre i leiligheten deres på Hovenga natt til 27. november i fjor.

Klartale - 17 jun 24 kl. 08:40

Filmet da mann ble drept: – Ikke del video

Politiet har siktet en mann for drap. De fikk beskjed om vold på Karmøy i Rogaland lørdag. En annen mann døde.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com