Nei

Sunday, 04 December, 22:04

Nyheter om Nei

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 nov 22 kl. 16:15

De fem største oppdrettsselskapene har takket Nei til møte med regjeringen

De fem største havbruksselskapene som ble invitert til et møte med finansministeren og fiskeriministeren fredag har takket Nei til møtet. I stedet sender de bransjeorganisasjonene Sjømat Norge og Sjømatbedriftene. Det bekrefter administrerende direktør i Sjømat Norge, Geir Ove Ystmark, til NRK.

NRK - 30 okt 22 kl. 11:08

Ny rettsrunde om Acer

Sittende olje- og energiminister Marte Mjøs Persen og to av hennes forgjengere er innkalt som vitner når Borgarting lagmannsrett skal behandle Acer-saken. Energikrisen i Europa og de høye strømprisene her hjemme danner et viktig bakteppe for saken, mener Nei til EU, som har anket saken inn for lagmannsretten. Organisasjonen mener Stortinget brøt Grunnloven da det i 2018 ble besluttet at Norge skulle innlemmes i Acer, som er EUs energibyrå.

Klartale - 29 nov 22 kl. 10:41

Regjeringen sier Nei til økt trygd til de sliter mest

Marte Mjøs Persen er arbeids-minister. Hun vet at mange har det tøft for tiden. Likevel sier hun og regjeringen Nei til å gi mer støtte til de som sliter mest.

VG - 15 timer siden

Regjeringen sa Nei til «billig-løsning» for kommune-skilsmisse

Ålesund frykter millionregning for omregistrering av biler og nye IT-avtaler, som de mener i stor grad kunne vært unngått med et kreativt grep. Regjeringen svarte kategorisk Nei..

Aftenposten - Igår: 08:49

Graham Hansens Nei til landslaget: - Følte ikke jeg skylte dem noe

I et større intervju med TV 2 åpner Caroline Graham Hansen (27) opp om hvorfor hun har takket Nei til Norge..

VG - Igår: 08:49

Graham Hansens Nei til landslaget: - Følte ikke jeg skylte dem noe

I et større intervju med TV 2 åpner Caroline Graham Hansen (27) opp om hvorfor hun har takket Nei til Norge..

NRK - 29 nov 22 kl. 15:01

Formannskapet i Ålesund seier Nei til kommunedeling

Formannskapet i Ålesund seier Nei til at folket på Ona og Sandøy skal få melde overgang frå Ålesund til Aukra. Det skriv Sunnmørsposten. Etter at Haram fekk ja til å gå ut av Ålesund søkte også innbyggarane lengst nord om få forlate storkommunen, og gå inn i Aukra.

NRK - 28 nov 22 kl. 03:16

Færre sier ja til EU – støtten til EØS faller

Etter rekordoppslutning for norsk EU-medlemskap i mai er EU-skepsisen tilbake. Bare vel en av fire vil at Norge skal bli med i EU. Andelen som ville svart Nei dersom det var EU-valg i morgen, er nå på 55,8 prosent.

Klartale - 09 nov 22 kl. 08:24

Sier Nei til å fortsette å lede SV

Jobben som leder for Sosialistisk Venstreparti (SV) blir ledig. Audun Lysbakken har sagt Nei til gjenvalg. Det ble klart onsdag.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:58

Britisk høyesterett: Skottland har ikke rett til gjennomføre ny folkeavstemning om uavhengighet

Britisk høyesterett har konkludert med at skotske myndigheter ikke kan gjennomføre en ny folkeavstemning om uavhengighet, uten å få en tillatelse av britiske myndigheter. Britiske myndigheter har allerede sagt Nei. Rettens fremste dommer Lord Reed leste tirsdag opp høyesteretts konklusjon.

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:02

Hadde vært i årevis i Norge- bare 24 fikk bli

I Norge bor det mange eldre asylsøkere. De kan ikke sendes tilbake til hjemlandet. Noen har vært her i årevis.

VG - 13 timer siden

«Uslåelige» Klæbo: – Det kommer jeg aldri til å si

LILLEHAMMER (VG) Med seieren på sprinten har Johannes Høsflot Klæbo vunnet smått utrolige halvparten av verdenscuprennene han har gått i karrieren. Men å hylle seg selv, der sier han klinkende klart Nei takk..

Klartale - 16 timer siden

Han bruker plast for å protestere mot søppel

Moudou Fall er 49 år gammel og kommer fra Senegal. Han er miljøaktivist. Og mest kjent som plastmannen.

NRK - 28 okt 22 kl. 18:41

Barcelona sier Nei til VM-fotball på offentlige steder i Qatar-protest

Myndighetene i Barcelona vil ikke vise Spanias kamper i fotball-VM på storskjerm på offentlige steder. Beslutningen er en protest mot regimet i Qatar, skriver NTB. Det spanske nyhetsbyrået EFE melder at Barcelonas borgermester Ada Colau fredag sa Nei til en søknad om å få etablere et offentlig samlingssted der fotballfans kunne følge VM sammen.

VG - Igår: 17:15

Marcus & Martinus om Sverige-satsingen: – Kommer aldri til å glemme Norge

Tvillingduoen sier de ble spurt om å være med i norske MGP, men takket Nei. Nå er de klare for svenske Melodifestivalen..

NRK - 15 nov 22 kl. 07:13

Håper stortinget kan løse strømkrisen

Norges Skøyteforbund og Hamar kommune prøver å få Stortinget med seg på å sikre strømstøtte til is i Vikingskipet. Hamar kommune har ikke råd til å bruke 20 millioner kroner på is i nasjonalanlegget. Kulturdepartementet har nylig sagt Nei til strømstøtte for driften av Vikingskipet.

NRK - I førrgår: 05:42

Fylkesnes sier Nei til lederjobben i SV

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes sier han stiller seg på sidelinjen når partiet nå jakter på ny partileder. Bare en ekstraordinær situasjon, som at ingen andre kandidater melder seg på, kan gjøre ham aktuell for ledervervet, sier han til Klassekampen..

Aftenposten - I førrgår: 05:33

Fylkesnes sier Nei - vil ikke bli ny leder i SV

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes sier han stiller seg på sidelinjen når partiet nå jakter på ny partileder..

NRK - I førrgår: 00:33

Kongressen avverger jernbanestreik

USAs Kongress har vedtatt en lov som trolig avverger en landsomfattende jernbanestreik som kunne vært ødeleggende for økonomien i landet. En streik ville ført til at 7000 tog ble stående stille hver dag. Senatet vedtok loven med 80 mot 15 stemmer torsdag.

NRK - 13 nov 22 kl. 15:43

Einar Frogner valgt til ny leder i Nei til EU

Den tidligere nestlederen Einar Frogner i Nei til EU er valgt til ny leder i organisasjonen. Frogner er fra Hamar og har bakgrunn fra Norges Bondelag. Han tar over etter Roy Pedersen.

Aftenposten - 01 dec 22 kl. 13:25

Trenden er tydelig, flere velger å være edru. Her er seks alkoholfrie anbefalinger

Det er lov å takke Nei. Her er god alkoholfri drikke til desemberfestene..

Aftenposten - 01 dec 22 kl. 12:23

Nei, det er ikke synet ditt det er noe feil med. Derfor varierer VM-bildene så mye.

Har du stusset på hvorfor bildekvaliteten på VM-kampene ser bedre ut når du strømmer med TV2s app? Forklaringen er enkel..

NRK - 01 dec 22 kl. 06:08

Helseministeren sier Nei til å utrede omskjæring

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) ser ingen grunn til å utrede om rituell omskjæring av gutter bryter med menneskerettighetene, slik Røde Kors har bedt om. Tidligere denne uken tok Thale Skybak, leder for nasjonal politikk og kunnskap i Redd Barna, til orde i Vårt Land for å gjennomføre en juridisk utredning av rituell omskjæring for guttebarn. I et brev til Helse- og omsorgsdepartementet ba organisasjonen regjeringen om å kartlegge hvorvidt barns menneskerettigheter er tilstrekkelig ivaretatt med dagens lovverk.

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 19:00

Disiplin og kollektiv avstraffelse som kur for sløve og demotiverte elever? Nei, takk.

Barn og unge trenger trygghet og tilhørighet, ikke underdanighet..

Klartale - 30 nov 22 kl. 16:30

Norske brødre i svensk MGP: – Føltes riktig

Melodi-festivalen er Melodi Grand Prix (MGP) i Sverige. Norske Marcus og Martinus er med. De fikk spørsmål om de ville.

NRK - 30 nov 22 kl. 10:58

Vedum må svare Stortinget etter LO-refs

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomitè ber finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) avklare om regjeringen har fulgt opp stortingsvedtaket om lønnsstøtte til ansatte i hotell- og restaurantbransjen. Fellesforbundet i LO, NHO Reiseliv og NHO Service og Handel er blant organisasjonene som mener regjeringen har brutt med intensjonene i lønnsstøtteordningen. Stridens kjerne er om bedrifter som under pandemien betalte ut lønn etterskuddsvis til ansatte som de valgte å ikke permittere, har rett til lønnsstøtte eller ikke.

VG - 30 nov 22 kl. 09:23

Hasj på polet fører ikke til mindre kriminalitet

Nei, Arild Knutsen. Vi løser ikke kriminalitetsutfordringene i Oslo med å åpne for hasj i butikkhyllene. Vi sikrer en trygg by ved å styrke politiet som kan bekjempe kriminelle bakmenn og ved å opprettholde narkotikaforbudet..

NRK - 30 nov 22 kl. 07:01

Skuffa over Nei til ny tunnel til Røldal

Fleire politikarar er skuffa over at regjeringspartia og SV ikkje fann pengar til oppstart av Seljestadtunnelen på E134 i Ullensvang kommune. Prosjektet var nummer to på Statens vegvesen si prioriteringsliste over vegprosjekt dei ville prioritera dei neste åra. Varaordførar i Rogaland, Arne Bergsvåg (Sp), seier til Haugesunds avis at han ikkje er nøgd..

NRK - 30 nov 22 kl. 07:01

Skuffa over Nei til ny tunnel mellom Røldal og Seljestad

Fleire politikarar er skuffa over at regjeringspartia og SV ikkje fann pengar til oppstart av prosjektet Røldal-Seljestad på E134 i Ullensvang kommune. Prosjektet med ny tunnel var nummer to på Statens vegvesen si prioriteringsliste over vegprosjekt dei ville prioritera dei neste åra. Varaordførar i Rogaland, Arne Bergsvåg (Sp), seier til Haugesunds avis at han ikkje er nøgd..

NRK - 29 nov 22 kl. 23:25

Skuffelse over E6-utsettelse i Nordland

6000 underskrifter og iherdig innsats var ikke nok for å redde E6 gjennom Nordland i budsjettforhandlingene. E6 i Sørfold har en rekke tunneler som ikke oppfyller EUs sikkerhetskrav og har vært planlagt erstattet i mange år. Stortingsrepresentant Mona Fagerås (SV) sier at hun er skuffet og at hun vurderte å stemme Nei til avtalen om statsbudsjettet..

Klartale - 29 nov 22 kl. 11:10

– Vi ønsker virkelig å hjelpe

– Vi ønsker å fylle rollen vår. Og hjelpe dem som trenger det mest. Det sier Hans Christian Holte til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 29 nov 22 kl. 10:48

Flere sier de vil på julebord

Over halvparten ønsker å dra på julebord. Men 34 prosent sier Nei. Det viser tall fra Norsk korona-monitor fra Opinion.

Aftenposten - 28 nov 22 kl. 23:45

Syke trenger inntekter - og verdigheten i behold

Ni organisasjoner får mer støtte til jul. Hva med å fikse problemet? Nå må fattige gå på fattighuset.

Klartale - 28 nov 22 kl. 11:53

Kvinne erkjenner ikke straffskyld etter at hund drepte ettåring

Rettssaken mot kvinnen startet i Østre Innlandet tingrett mandag. Hunden drepte barnebarnet hennes i juni 2021. Gutten var på besøk hos henne da dette skjedde.

NRK - 28 nov 22 kl. 04:30

Flertall sier de vil på julebord i år

Et flertall på 56 prosent av de spurte sier de vil delta på julebord i år. 34 prosent sier Nei. Det viser tall fra Norsk koronamonitor fra Opinion.

NRK - 28 nov 22 kl. 01:15

Regjeringen sier Nei til økt trygd til de fattigste før jul

Arbeidsminister Marte Mjøs Persen erkjenner at det er en krevende tid for mange i Norge nå, og det rammer dem som har minst hardest. Men det er ikke aktuelt å øke trygden. – Vår viktigste oppgave er å sørge for at folk har jobb og økonomi til å komme seg gjennom krisen, og at forskjellene ikke øker.

E24 - 27 nov 22 kl. 11:00

Sjømat Norge rådet laksegigantene til å droppe Vedum-møte

Lakseselskapene fulgte anbefalingen fra bransjeorganisasjonen og takket Nei til finansministerens invitasjon. I ettertid har likevel flere av dem bedt om separate møter med statsråden..

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 11:00

Sjømat Norge rådet laksegigantene til å droppe Vedum-møte

Lakseselskapene fulgte anbefalingen fra bransjeorganisasjonen og takket Nei til finansministerens invitasjon..

Klartale - 08 nov 22 kl. 14:06

Kongen er lei seg etter avgjørelsen

– Jeg er lei meg for at prinsessen skal slutte å representere kongehuset, sa kong Harald.Saken har blitt vurdert de siste par månedene, sier kongen. Årsaken har vært at flere har ment at rollene hennes er blitt blandet.

NRK - 26 nov 22 kl. 03:42

Forsvarssjefen sier Nei til nye stridsvogner – høster kritikk

I fjor godkjente Stortinget innkjøp av nye stridsvogner til Forsvaret. Men forsvarssjef Eirik Kristoffersen ønsker å stanse innkjøpet. Det vekker reaksjoner.

NRK - 08 nov 22 kl. 00:37

Folkemeningen har snudd: Feil å splitte opp fylker

I fjor var befolkning i både Viken og Vestfold og Telemark positive til å dele opp fylkene. Nå har vinden snudd. I Vestfold og Telemark sa 69 prosent at de var for en oppsplitting av fylkene i fjor.

NRK - 20 okt 22 kl. 23:13

Elon Musk fikk Nei i Vesterålen

Kommunepolitikerne i Øksnes i Vesterålen sier Nei til at SpaceX får bygge antenner til Starlink-systemet på en nedlagt skole. Under et møte i Øksnes kommune i går stemte et enstemmig teknisk utvalg Nei. Det britiske selskapet Aql som samarbeider med Elon Musk-eide SpaceX fikk avslag på sin søknad om dispensasjon for å drive industri på tomta til den nedlagte skolen på Strengelvåg.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:04

Anklager iranske sikkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

E24 - 25 nov 22 kl. 08:45

Lokker med 8.000 kroner i «rabatt» – fordi prisen skal opp etter Black Friday

Er en vare på salg fordi butikken har planer om å sette prisen kraftig opp når kampanjedagene er over? Nei, ifølge Forbrukertilsynet. Pris «etter kampanje» er en stor del av Black Week-markedsføringen til Tights.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com