Nei

Mandag, 14 Juni, 19:27

Nyheter om Nei

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 mai 21 kl. 18:01

Vaksine-Nei også fra Hareide

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har bestemt seg for å si Nei til sin egen regjerings tilbud om prioritert vaksinering. – Jeg har vært usikker, men landet på å takke Nei til vaksine da jeg så helseministerens begrunnelse. Min situasjon er ikke ulik hans.

VG - 28 mai 21 kl. 19:02

I underkant av 6000 har takket Nei til vaksinen i Oslo

De aller fleste kommunene fører ikke statistikk over hvor mange som takker Nei til covid-vaksinene og det gjøres heller ikke nasjonalt. I hovedstaden har i underkant av 6000 takket Nei..

Dagbladet - 04 juni 21 kl. 13:40

Vil straffe nærkontakt-nekterne - politiet sier Nei

Trondheim kommune ønsker at personer som er lite samarbeidsvillige når kommunens smittesporere ringer, skal kunne straffes. Men politiet sier Nei..

VG - 01 juni 21 kl. 20:43

Stortinget sier Nei takk til Thunberg

MDG vil invitere den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg til å tale i Stortinget. Men der sier et flertall av de andre partiene Nei takk..

NRK - 01 juni 21 kl. 20:43

Stortinget sier Nei til Thunberg

MDG vil invitere den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg til å tale i Stortinget. Men der sier et flertall av de andre partiene Nei takk. Frp gikk allerede mandag ut og vendte tommelen ned for initiativet fra Miljøpartiet De Grønne, som ønsker å invitere den verdenskjente tenåringen til Stortinget i august.

Dagbladet - 30 mai 21 kl. 17:32

Hjelper det? Nei, og atter Nei

Sanksjoner mot regimer vi vil straffe er hjelpeløshetens våpen. Stort sett virker de ikke. Og av og til så sementerer de i stedet konfliktmønstre..

VG - 29 mai 21 kl. 13:29

Helsepersonell sier Nei til andre dose: Bekymret for bivirkninger

Flere helsearbeidere som har fått AstraZeneca som første dose, sier Nei til den siste dosen – som er Pfizer eller Moderna. De er bekymret for bivirkninger og å blande vaksiner. Andre dose er viktig, sier FHI..

VG - 28 mai 21 kl. 16:05

LO-lærernes leder forsvarer Nei til streik - medlemmer raser og melder seg ut

Mens lærerne i Utdanningsforbundet streiker, var Anne Finboruds stemme avgjørende for at lærerne i Skolenes Landsforbund sa Nei til streik. Nå dundrer skuffede lærere løs på LO-forbundet..

VG - 26 mai 21 kl. 23:09

Unio sa Nei til løsningsforslag – over 7000 kommunalt ansatte tas ut i streik

Etter flere timer med mekling på overtid er partene kommet til enighet i mellomoppgjøret for kommunalt og statlige ansatte. Unio har imidlertid sagt Nei til forslaget – og over 7000 lærere, sykepleiere og andre kommunalt ansatte tas ut i streik..

VG - 26 mai 21 kl. 17:23

Høie om vaksine-Nei: Mest negative reaksjoner

Enkelte statsråder fikk først vite at Bent Høie takket Nei til vaksine gjennom mediene på tirsdag – etter at mange på Stortinget hadde takket ja..

VG - 26 mai 21 kl. 12:41

Takker ja til vaksine grunnet «signaleffekt» - Taus om Høies Nei

Kunnskapsminister Guri Melby (V) sier ja til politikervaksine på grunn av signaleffekten overfor innvandrerbefolkningen. Hun vil ikke svare på hvilket signal det gir at helseminister Bent Høie (H) takker Nei..

NRK - Igår: 18:34

Sveits stemte ned miljø og klimalov

Sveits har hatt folkeavstemning om en rekke nye lover. Blant annet stemte 62 prosent mot å et forbud mot synsetiske plantevernmidler. Dermed fulgte de regjeringens råd.

Aftenposten - 25 mai 21 kl. 15:01

Bent Høie takker Nei til den omstridte stortingsvaksinen

Også helseminister Bent Høie takker Nei til vaksinen som tilbys Stortinget..

Dagbladet - 25 mai 21 kl. 15:05

Takker Nei til å gå foran i vaksinekøen

Helseministeren føyer seg inn i rekken av politikere som tirsdag har valgt å takke Nei til den såkalte Stortingsvaksinen, som er planlagt denne uka..

NRK - 25 mai 21 kl. 14:49

Høie vil ikke ta stortingsvaksine

Helseminister Bent Høie (H) har bestemt seg for å si Nei til tilbudet om prioritert vaksinering, melder NTB. – Jeg kommer til å takke Nei. Bakgrunnen for det er at jeg har fått dette spørsmålet siden januar.

Aftenposten - 25 mai 21 kl. 14:37

Stortingsvaksiner strider med FHIs råd – flere takker Nei

En rekke politikere takker Nei til vaksinen som tilbys Stortinget. Tilbudet er stikk i strid med FHIs råd til….

Aftenposten - 25 mai 21 kl. 14:37

Stortingsvaksiner i strid med FHIs råd – flere takker Nei

Også helseminister Bent Høie takker Nei til vaksinen som tilbys Stortinget..

Klartale - 25 mai 21 kl. 13:06

Politikere sier Nei til stortings-vaksine

Flere politikere takker Nei til å bli prioritert i vaksine-køen. Mange mener andre bør få vaksine før dem..

VG - 25 mai 21 kl. 10:18

Lysbakken takker Nei til vaksine: – Underlig at tilbudet kom nå

SV-leder Audun Lysbakken takker Nei til vaksine fra Stortinget. Han får følge av en rekke stortingsrepresentanter..

VG - 25 mai 21 kl. 10:18

Lysbakken og Vedum takker Nei til omstridt vaksinetilbud

SV-leder Audun Lysbakken og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum takker Nei til vaksine fra Stortinget. FHIs Preben Aavitsland sier at de ikke har anbefalt å vaksinere stortingspolitikerne nå..

VG - 25 mai 21 kl. 10:18

Lysbakken, Listhaug og Vedum takker Nei til omstridt vaksinetilbud

SV-leder Audun Lysbakken, Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum og Frp-leder Sylvi Listhaug takker Nei til vaksine fra Stortinget. FHIs Preben Aavitsland sier at de ikke har anbefalt å vaksinere stortingspolitikerne nå..

VG - 24 mai 21 kl. 11:57

Høyre splittet om hurtigvaksinering av Stortinget: Burde takket Nei

Stortingsrepresentanter bør ikke få forrang foran andre borgere, når corona-vaksinen skal settes. Det mener Høyre-veteran Michael Tetszschner, som ber Stortinget takke høflig Nei til vaksinedosene..

VG - 11 juni 21 kl. 14:59

Nei til boikott av VM i Qatar!

Vi er alle enige i at denne tildelingen av fotball-VM til Qatar aldri skulle ha skjedd. Det er viktig at debatten handler om hvilke virkemidler som er best egnet til å bidra til endringer i Qatar og FIFA..

NRK - 11 juni 21 kl. 13:38

Bred oppslutning om Nato

Sju av ti innbyggere i Natos medlemsland sier de ville stemt for medlemskap dersom de ble spurt. Én av ti ville stemt Nei til Nato. Det kommer frem i en ny måling gjort av alliansen.

Dagbladet - 11 juni 21 kl. 13:18

Genial bokserie for de minste

Er en bok om ingeniørarbeid i overkant for en toåring - selv din egen svært oppvakte? Niks, Nei og ikke i det hele tatt, viser en ny, genial pekebokserie..

VG - 11 juni 21 kl. 12:52

Her går det galt for Rødt-Mímir på glattkjøring

BJERKREIM (VG): – Nei, dette gikk jo rett til helvete, konkluderer Rødt-politiker Mímir Kristjánsson etter første runde på glattbanen. Nå håper han veien mot Stortinget går mer knirkefritt..

Aftenposten - 10 juni 21 kl. 15:06

Overivrig antirasisme? Nei, Munch-utstillingen er noe mer.

Munchmuseet bruker sin maler til å belyse aktuelle spørsmål. Ikke uten grunn..

NRK - 10 juni 21 kl. 12:45

Vindkraftmotstandere anker ikke

Vindkraftmotstanderne som tapte rettssaken mot staten om å stanse utbyggingen av vindturbiner på Haramsfjellet utenfor Ålesund, anker ikke saken. Det opplyser vindkraftmotstanderne Nei til vindkraftverk på Haramsøy torsdag. – Vi kjemper videre, men ikke i retten, skriver de i en pressemelding..

NRK - 10 juni 21 kl. 08:48

Sier Nei til fengsling av begge

Vestfold tingrett gir ikke påtalemyndigheten medhold i fengsling av de to siktede i Trojan Shield-operasjonen i Norge, på grunn av politiets metodebruk. Det forteller siktedes forsvarere Knut-Erik Storlykken Søvik og Tollef Skobba til VG. – Tingretten har våget å ta den prinsipielle i saken.

NRK - 10 juni 21 kl. 08:27

VG: Tingrett sier Nei til fengsling

Vestfold tingrett gir ikke påtalemyndigheten medhold i fengsling av én av de siktede i Trojan Shield-operasjonen i Norge, på grunn av politiets metodebruk. Det opplyser siktedes forsvarer Knut-Erik Storlykken Søvik til VG. Påtalemyndigheten ønsket å fengsle siktede i to uker.

NRK - 10 juni 21 kl. 08:27

Tingrett sier Nei til fengsling

Vestfold tingrett gir ikke påtalemyndigheten medhold i fengsling av én av de siktede som ble pågrepet i forbindelse med Trojan Shield-operasjonen. Forsvarer til mannen forteller til NRK at årsaken er politiets metodebruk. Påtalemyndigheten har anket avgjørelsen, og mannen blir sittende i varetekt til anken er behandlet..

NRK - 09 juni 21 kl. 14:12

Disse kan ta vaksinen

Helsedirektoratet mener Janssen-vaksinen kan være aktuell i disse situasjonene: Nødvendige reiser til land med høy smitte eller områder der legen vurderer at nytte overstiger risiko ved Janssen-vaksinen. Personer som har en så krevende livssituasjon knyttet til det å være uvaksinert at den tiden som gjenstår fram til annen vaksine tilbys, truer liv og helse. Når et nært familiemedlem har alvorlig kreftsykdom, eller der et nært familiemedlem mottar annen immunsupprimerende behandling og legen vurderer at nytten av vaksinen overstiger risiko med Janssen-vaksinen.

Dagbladet - 02 mai 21 kl. 14:31

- Nei, Nei, Nei, dette skjer ikke

På en helt vanlig biltur og på en strekning de hadde kjørt mange ganger før, så skjedde det som Sandra Nilssen og Gretha Nilssen aldri kommer til å glemme. Nå forteller de den dramatiske historien..

E24 - 08 juni 21 kl. 19:26

«Kielland»-ulykken: Etterlatte og overlevende tar saken i egne hender

Etter at Stortinget sa Nei til nye undersøkelser av «Kielland»-ulykken, tar et offensivt «Kielland»-nettverk saken i egne hender og lanserer et forskningsprosjekt om ulykken..

Aftenposten - 07 juni 21 kl. 17:59

Derfor sa Oslo Nei til testkonserter med «landets beste artister»

FHIs testkonserter ble stoppet ved siste hinder. Oslo fikk avgjøre om det ble mulig å forske på virkning av hurtigtester..

NRK - 07 juni 21 kl. 17:02

BT: Vraker planene om testkonserter

FHI dropper planene om store testkonserter etter at Oslo sa Nei og Bergen kunne ikke stille med testkapasitet, melder Bergens Tidende. Prosjektet blir ikke mulig å gjennomføre nå, sier FHI til avisen..

NRK - 07 juni 21 kl. 17:02

Vraker planene om testkonserter

FHI dropper planene om store testkonserter etter at Oslo sa Nei og Bergen kunne ikke stille med testkapasitet. – Prosjektet kastes. I alle fall med tanke på gjennomføring på denne siden av sommeren, sier Forskningsleder i FHI Atle Fretheim ti NRK.

NRK - 07 juni 21 kl. 16:38

Oslo sier Nei til testkonserter

Hverken Oslo eller Bergen kommune vil kunne tilby kommunal testkapasitet ved eventuelle testkonserter. Oslo mener at testkonsertene i verste fall kan føre til at videre gjenåpning av byen blir utsatt, mens Bergen sier de ikke har ressurser..

NRK - 07 juni 21 kl. 10:35

Einige om jordbruksoppgjeret

Etter forhandlingar mellom regjeringspartiene og Frp er det nå klart at tilbodet i årets jordbruksoppgjeret ikkje blir endra på Stortinget, melder Nationen. – Vi har sikra oss støtte frå Frp. Det er nå fleirtal for tilbodet sånn som det ligg.

VG - 18 mai 21 kl. 19:52

Nakstad om vaksine-Nei fra kommuner: – Alle har mulighet til å bemanne opp

Flere kommuner sier Nei til å vaksinere mer i juli som følge av skjevfordeling. Assisterende helsedirektør Nakstad mener kommunene kan ruste opp..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 10:22

Et tredje barn? Nei takk, sier unge kinesere

Kina førte i mange år en upopulær og streng ettbarnspolitikk. Nå vil myndighetene at kineserne får flere barn..

VG - 18 mai 21 kl. 15:20

Flere kommuner sier Nei til mer vaksinering i juli

Flere kommuner som ligger an til å miste vaksinedoser i juni etter skjevfordeling, sier Nei til å ta igjen det tapte i juli..

NRK - 29 april 21 kl. 18:40

2 prosent takket Nei til vaksine

Bare 2 prosent av Oslos befolkning har takket Nei til å få koronavaksine. Det gleder byrådsleder Raymond Johansen. Oslo har tilbudt befolkningen i hovedstaden 274.

NRK - 29 april 21 kl. 15:27

Over 5000 har sagt Nei til vaksine

Ferske tall fra Oslo kommune viser at over 5100 personer har sagt Nei til vaksine siden vaksineringen startet. Flest har sagt Nei i bydel Alna - 611 personer. I tillegg har mer enn 3200 i Oslo sagt at de ønsker seg vaksine senere.

NRK - 05 juni 21 kl. 14:11

Lysbakken: – Pussig av Sp

SVs partileder Audun Lysbakken sier «Nei, takk» til Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum som statsminister. – Det er pussig av Sp å lansere statsministerkandidat samtidig som de har brukt landsmøteuka på å ta avstand fra SV, sier Lysbakken..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt