Neera Tanden

Tirsdag, 18 Mai, 21:55

Nyheter om Neera Tanden

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 mars 21 kl. 06:25

Trekker nominasjon av budsjettsjef

President Joe Bidens har trukket nominasjonen av Neera Tanden som budsjettsjef i Det hvite hus etter motstand fra Senatet.Tanden var forut for avstemningen i Senatet kommet i hard vind etter å ha lagt ut en rekke kontroversielle meldinger på Twitter..

NRK - 03 mars 21 kl. 01:09

Biden trakk kandidat etter kritikk

President Joe Biden har trukket sin kandidat til å styre budsjettkontoret i Det hvite hus, etter at kandidaten Neera Tanden har møtt motstand fra begge partier i Senatet. Tanden får blant annet kritikk for å ha uttrykt sterke meninger på Twitter..

NRK - 10 feb. 21 kl. 17:02

Bidens valg vil heve minstelønna

President Joe Bidens valg som budsjettdirektør sier hun støtter en økning av minstelønna i USA. Neera Tanden sa i Senatet at høyere minstelønn vil ha liten betydning for arbeidsløsheten. Tanden må godkjennes før hun får lede Bidens budsjettarbeid..

E24 - 03 mars 21 kl. 06:47

Biden trekker sin nominerte budsjettsjef-kandidat

President Joe Biden har trukket nominasjonen av Neera Tanden som budsjettsjef i Det hvite hus etter motstand fra Senatet..

VG - 03 mars 21 kl. 01:26

Biden-nominasjon trekker seg etter kontroverser

Joe Biden ønsket seg Neera Tanden som budsjettdirektør i USA. Hennes egne Twitter-meldinger ødela for henne i Senatet, og natt til onsdag ba hun om å få trekke sin nominasjon..

VG - 03 mars 21 kl. 01:26

Biden-nominert trekker seg etter kontroverser

Joe Biden ønsket seg Neera Tanden som budsjettdirektør i USA. Hennes egne Twitter-meldinger ødela for henne i Senatet, og natt til onsdag ba hun om å få trekke seg fra prosessen..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 10:01

Da Joe Biden vant valget, slettet hun twittermeldinger på harde livet. Nå ligger toppjobben tynt an.

Joe Biden vil ha Neera Tanden i en toppjobb, men har støtt på trøbbel. Årsaken er krasse twittermeldinger..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 10:01

Da Biden vant valget, slettet hun Twitter-meldinger på harde livet. Nå ligger toppjobben tynt an.

Joe Biden vil ha Neera Tanden i en toppjobb, men har støtt på trøbbel. Årsaken er krasse twittermeldinger..

VG - 20 feb. 21 kl. 02:56

Motstand mot Biden-nominasjon etter Twitter-meldinger

Den demokratiske senatoren Joe Manchin støtter republikanernes motstand mot Neera Tanden som USAs nye budsjettdirektør. Det kan blokkere sjansene hennes for å kunne innta rollen..

NRK - 09 jan. 17 kl. 01:01

– Clinton stiller ikke i nye valg

Hillary Clinton vil ikke stille til nye valg, ifølge Neera Tanden, president i tankesmia Center for American Progress. Uttalelsen kommer etter at New York Times i en artikkel spekulerte i om Hillary ville stille i borgermestervalget i New York..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt