Nedsunket

Saturday, 23 September, 13:26

Nyheter om Nedsunket

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 jun 23 kl. 13:45

Reddet åtte personer fra båt

8 personer er blitt reddet fra en fritidsbåt som tok inn vann i Østerfjorden ved Risør, melder Hovedredningssentralen ved halv to tiden lørdag. Båten er nå delvis Nedsunket og folk som ferdes i båt bes være oppmerksom på vraket..

NRK - 09 feb 23 kl. 03:16

14 lik funnet i Nedsunket lastebil i Mexico

Likene etter 14 mennesker ble funnet i en lastebil som var Nedsunket i en kanal i den nordlige grensestaten Nuevo Leon, opplyser mexicanske myndigheter. Det ble funnet fem guatemalanske pass på likene. Ifølge det regionale sivilforsvaret var det ti menn, tre kvinner og ett barn som ble funnet døde.

P4 - 26 okt 17 kl. 22:41

Undersøker delvis Nedsunket båt i Oslo

Alle nødetatene har rykket ut til en trebåt som ligger delvis Nedsunket i Paradiskbukta i Oslo. Det er uvisst om det er noen om bord i båten. Dykkere fra brannvesenet holder på å søke i og rundt båten, men det ikke gjort funn så langt.

P4 - 26 okt 17 kl. 23:52

Ikke funn etter sunket båt i Oslo

Dykkere fra brannvesenet har ikke gjort funn etter at en trebåt ble funnet delvis Nedsunket i Paradisbukta i Oslo i kveld. Hendelsen førte til full utrykning fra nødetatene. Politiet sier på Twitter at stedet er gjennomsøkt, og at søket avsluttes..

VG - 26 aug 16 kl. 13:17

Fra sektmedlem til folkekirken

Jeg har akkurat blitt en del av den norske folkekirken, eller statskirken, som jeg fortsatt kaller den. Det skjedde dypt Nedsunket i en sofa..

VG - 26 aug 16 kl. 13:17

Fra sektmedlem til folkekirken

Jeg har akkurat blitt en del av den norske folkekirken, eller statskirken, som jeg fortsatt kaller den. Det skjedde dypt Nedsunket i en sofa..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com